Bundesliga

Bundesliiga on Saksan jalkapallon korkein divisioona. Se sisältää laajan verkoston organisaatioita, jotka edistävät aktiivisesti urheilua kaikkialla Euroopan maassa. Saksan Federal Soccer League tai Bundesliiga monimutkainen yhdistysten, joukkueiden ja jäsenten verkosto kattaa maan ja kattaa eri peli- ja organisaatiotasot.

Runkosarja kestää elokuusta toukokuuhun. Kumpikin joukkue pelaa 34 peliä sekä kotona että vieraissa tarjoten Bundesliigan vedonlyöntiä harjoittaville online-vedonvälittäjille laajoja markkinoita. Bundesliigassa on kahdeksantoista joukkuetta. Liigassa jokainen joukkue kohtaa kaikki vastustajat kahdesti, kotona ja vieraissa koko kauden ajan.

Bundesliga
Euroopan jalkapallon karsinnat

Euroopan jalkapallon karsinnat

Kolmen pisteen järjestelmä korvasi aiemman voitosta kauden 1995/96 jälkeen myönnetyn kahden pisteen palkinnon. Jokainen ottelu antaa nyt kolme pistettä voittajalle, ei yhtään häviäjälle ja yksi piste jokaiselle joukkueelle tasatilanteessa.

Vain yksi seura kruunataan mestariksi runkosarjan lopussa. Kolme alinta joukkuetta alennetaan välittömästi ja korvataan toisella divisioonan kolmella parhaalla joukkueella. Toinen taso tunnetaan nimellä 2.Bundesliga vuodesta 1974. Kolmas divisioona on tunnettu 3.Ligana vuodesta 2008. Se tunnettiin aiemmin nimellä Regionalliga, koska se perustettiin vuonna 1963.

Saksan mestari, toiseksi sijoitetut, kolmannet ja neljännet joukkueet etenevät Mestarien liigaan, Euroopan parhaaseen seurakilpailuun. Viidenneksi sijoittunut joukkue ja DFB Cupin voittaja pääsevät Eurooppa-liigaan.

Kuudenneksi oleva joukkue etenee Eurooppa-konferenssiin. Mikäli DFB Pokal -voittaja pääsee myös Mestarien liigaan, saman cupin toiseksi tulleet kilpailevat Eurooppa-liigassa. Kuudes joukkue saa paikan Eurooppa-liigaan, kun molemmat DFB Pokalin finalistit pääsevät Mestarien liigaan ja Eurooppa-konferenssipaikan seitsemänneksi.

Joukkueet putosivat vuodesta Saksan Huippuliiga siirtyy runkosarjan lopussa seuraavalle kaudelle toiselle tasolle. 2. Bundesliigassa on myös 18 joukkuetta, jotka kilpailevat kolmesta kauden lopussa käytettävissä olevasta promootiopaikasta. Seuraavalla kaudella viimeiseksi jääneet putoavat alueellisiin divisioonoihinsa, joissa he kilpailevat paikasta 2. Bundesliigassa.

Bundesliigassa 16. sijalle sijoittuva joukkue pelaa kahden ottelun pudotuspeleissä toisella tasolla kolmanneksi tulleen joukkueen kanssa. Tasapelin voittaja osallistuu Bundesliigaan seuraavassa kampanjassa, kun taas häviäjä putoaa toiseen divisioonaan.

Euroopan jalkapallon karsinnat
Bundesliigan parhaat joukkueet

Bundesliigan parhaat joukkueet

Viisikymmentäkuusi seura on osallistunut Bundesliigaan sen alusta lähtien. Useat näistä joukkueista ovat olleet hallitsevia, kun taas toiset ovat saavuttaneet ristiriitaisia tuloksia. Näitä joukkueita ovat edustaneet tähdet ja lahjakkaat pelaajat, jotka tekevät Bundesliigasta yhden jännittävimmistä katsottavista kilpailuista maailmassa.

FC Bayern München

Yleisesti nimellä FC Bayern tunnettu joukkue pelaa kotiottelunsa massiivisella Allianz Arena -stadionilla. Joukkue on ollut hallitseva Bundesliigassa ja sitä edustavat tähtipelaajat. Gerd Muller on Bundesliigan kaikkien aikojen paras maalintekijä. Robert Lewandowski on toinen. Molemmat ovat edustaneet Bayern Müncheniä. Vuonna jalkapallon maailmaan, Bayernillä on eniten kannattajajäsenyyttä.

Borussia Dortmund

Seura tunnetaan yleisesti nimellä BVB, ja se sijaitsee Signal Iduna Park -stadionilla Dortmundissa. BVB:tä pidetään Saksan toiseksi parhaana seurana ja se on ansainnut tämän tittelin. Heidän viimeinen tittelinsä tuli kuitenkin kaudella 2011/12, mutta joukkue on ollut toiseksi useaan otteeseen. Joukkueella on yksi Mestarien liiga tittelin ja oli toiseksi koko Saksan finaalissa 2013 häviten Bayern Münchenille.

Leipzig

Leipzig on uusi joukkue saksalaisessa jalkapallossa, joka perustettiin vuonna 2009 ja nousi Bundesliigaan vuonna 2016. Joukkue on vakiinnuttanut paikkansa Saksan kärkijoukkueena, sijoittuen toiseksi kaudella 2016/17 ja 2020/21. . Joukkue voitti myös DFB-Pokalin vuonna 2022 ja oli toiseksi kaudella 2019/20 Mestarien liigassa.

Bundesliigan parhaat joukkueet
Bundesliigan huipputilastot

Bundesliigan huipputilastot

Bayernillä on kampanjan korkeimpien kokonaispisteiden ennätys, 91 vuonna 2013. Näin ollen joukkue on kaikkien online-vedonlyöntien vedonlyöjien yhteinen valinta. Suurin ero mestareiden ja toiseksi sijoittuneiden välillä tapahtui samalla kaudella, kun Bayern sijoittui 25 pisteellä Dortmundin edellä. Joukkue sinetöi mestaruuden sillä kaudella vähiten pelejä voittamalla kauden 2013/14 kruunun vain 27 pelissä.

Kaudella 2015/16 toiseksi sijoittunut Borussia Dortmund päätyi 78 pisteeseen, joka on liigan ennätys kakkostuloksessa. Bayern München on tehnyt eniten maaleja kauden aikana 101. Lisäksi joukkue on tehnyt eniten maaleja kotona (69) ja vieraskentällä (47).

212 puhdasta maalia Bundesliigassa tekee Manuel Neuerista liigan historian eniten shutoutteja tehneen maalivahtin. Gerd Müller teki liigaennätyksen 365 maalilla 427 pelissä. Charly Körbel on pelannut 602 ottelua Eintracht Frankfurtissa ja pitää hallussaan ennätystä eniten liigaotteluissa. Stefan Effenberg on saanut eniten varauksia kaikista pelaajista, 121 korttia, seitsemän punaista.

Bundesliigan huipputilastot
Bundesliiga- ja Cup-kilpailut

Bundesliiga- ja Cup-kilpailut

Kauden edetessä Bundesliigan joukkueet pelaavat myös liigacupissa, DFB-Pokalissa. DFB-Pokal on Saksan jalkapalloliiton (DFB) järjestämä vuosittainen pudotuspeli Saksan jalkapalloturnaus. Liigassa on 64 joukkuetta, mukaan lukien kaikki Bundesliigan ja 2. Bundesliigan seurat. Bundesliigan mestaruuden jälkeen sitä pidetään Saksan jalkapallon seuraavana arvostettuna seurakilpailuna.

Bayernilla on korkeimmat DFB-Pokal-tittelit, 20, sen jälkeen, kun tämä kilpailu alkoi vuonna 1935. Joukkue on siis suosittu valinta urheiluvedonlyöntisivustoilla. Nykyinen mestari on RB Leipzig, joka voitti ensimmäisen mestaruutensa vuonna 2022.

Lisäksi joukkueet kilpailevat eurooppalaiset urheilutapahtumat. Mestarien liiga on neljälle parhaalle joukkueelle, kun taas Eurooppa-liiga on viidennestä ja kuudennesta. Seitsemäs joukkue kilpailee kaudella 2021/22 perustetussa Europa Conference Leaguessa.

Nämä saksalaiset joukkueet eivät ole yhtä hallitsevia kuin Espanjan, Englannin tai Italian joukkueet. He ovat voittaneet tapahtumat yhteensä kahdeksan kertaa. Saksalaiset joukkueet ovat olleet Eurooppa-liigan toiseksi hallitsevinta ja voittaneet seitsemän kertaa. Eintracht Frankfurt voitti kauden 2021/22 painoksen.

Bundesliiga- ja Cup-kilpailut
Bundesliigan historia

Bundesliigan historia

Saksan jalkapalloliigat olivat olemassa kauan ennen Bundesliigaa. Ensimmäinen alueellinen liiga, Southern German Football Championship, perustettiin vuonna 1898. Bundesliigan kuusitoista perustajajäsentä valittiin parhaiden maajoukkueiden joukosta.

Saksan jalkapalloliitto perusti Bundesliigan vuonna 1963. Deutsche Fußball Liga on järjestänyt liigaa vuodesta 2001. Useiden Saksan alueiden ansainnut joukkueet sijoittuivat ensimmäistä kertaa yhteen liigaan.

Bayern München on hallinnut Bundesliigaa viimeiset 32 kautta ja voittanut 32 kertaa. Bayern on voittanut kaikki kymmenestä mestaruudesta vuodesta 2012/13. Bayern München ei koskaan hävinnyt kertaakaan Bundesliigan mestareissa 1986/87 ja 2012/13, mikä teki uuden vähiten tappioita yhden kauden aikana.

Bayern Münchenillä on eniten voittoja kampanjassa, 29 voittoa kaudella 2012/13 ja 2013/14. Joukkue on myös Euroopan menestynein saksalainen joukkue, joka on voittanut Mestarien liigan kuusi kertaa, viimeisin mestaruus vuonna 2020.

Bayernilla on tilillään kymmenen Euroopan Cupia ja neljä kansainvälistä Club Cupia. Bayern München voitti Bundesliigan, DFB-Pokalin ja Mestarien liigan kaudella 2012/13 ja 2019/20.

Bundesliigan historia
Bundesliigan parhaat vedonlyöntikertoimet

Bundesliigan parhaat vedonlyöntikertoimet

Kuka tahansa voi helposti oppia lyömään vetoa Bundesliigassa yksinkertaisilla vaiheilla. Jalkapallo on urheilulaji, joka houkuttelee pelaajia kaikenlaisista taustoista. Jalkapallovedonlyönnissä on tärkeää osata lukea kertoimet. Numeroiden merkityksen ymmärtäminen voi tarjota pelaajille merkittävän edun muihin pelaajiin verrattuna.

Rahalinja

Tämä on standardi Moneyline vedonlyönti jossa yksilöiden on valittava toinen puoli saadakseen voiton tai tasapelin kahden joukkueen välillä. Negatiivinen merkki (-) symboloi vähiten pidettyä, kun taas plusmerkki (+) edustaa altavastaajaa. Tämä on yleistä Bundesliigan vedonvälittäjillä; Kuitenkin kaikki kolme riviä kolmisuuntaisessa rahalinjassa voivat olla plussaa (+) ottelusta riippuen.

Ali/yli

Over-Under Totals -vedonlyönti on hauska tapa tehdä Saksan liigaennusteita. Lyökkääjät voivat lyödä vetoa molempien tietyssä ottelussa pelaavien seurojen tekemien maaleiden kokonaismäärästä ja siitä, menevätkö tehdyt maalit vedonvälittäjän ennustaman kokonaismaalien YLI- vai ALI.

Missä tahansa online-vedonvälittäjässä keskimääräinen kokonaistavoite on 2,0, mutta tämä voi vaihdella ottelun mukaan. Olettaen, että Leipzigin ja Frankfurtin välisen ottelun markkinat ovat 3,5. Yksilöiden tulee lyödä vetoa OVER:sta, kun he uskovat, että molempien joukkueiden yhteispistemäärä on neljä tai enemmän. Pitäisi lyödä vetoa UNDER-tulokseen, jos he ennustavat, että yhdistetty tulos on kolme tai vähemmän.

Levitystä vastaan

Kertoimenyhtiö säätää linjan pisteen leviämistä siten, että pienemmällä joukkueella on etu pelissä. Jo ennen ottelun alkua altavastaajalle jaetaan yleensä +0,5 maalia. Alkaen -0,5 maalista, suosikki on vammainen. Jos vedonlyöjät tukisivat altavastaajaa +0,5, he voittaisivat, jos heidän joukkueensa voittaisi tai peli päättyisi tasapeliin. Punterit menettävät panoksensa, jos joukkue häviää ottelun.

Varaukset ja muut markkinat

Punterit voivat lyödä vetoa pelaajista tai pelaajien kokonaismäärästä joukkuevaraukset pelissä. Kulmat yhteensä, oikea pisteytys ja jopa maalintekijät ovat joitakin lisämarkkinoita. Pelaajien on seurattava otteluita tarkasti voidakseen pelata tällaisilla vedoilla.

Bundesliigan parhaat vedonlyöntikertoimet
Parhaat vedonvälittäjät, jotka lyövät vetoa Bundesliigasta

Parhaat vedonvälittäjät, jotka lyövät vetoa Bundesliigasta

Saksan Bundesliiga, jota pidetään yhtenä Euroopan Big Five -sarjasta, tarjoaa joka viikko laajan valikoiman jalkapallopanoksia vedonlyöjille maailmanlaajuisesti. Bayern München, Borussia Dortmund ja Bayer Leverkusen ovat kaikki maailmanluokan seuroja, kun taas lukuisat nousevat joukkueet pyrkivät saamaan isot pojat alas.

On olemassa monia hyvämaineisia Bundesliigaa online-urheiluvedonlyöntisivustot joista valita, kun etsit edullisia jalkapallovedonlyöntikertoimia. Parhaita online-vedonvälittäjiä ovat Dafabet, BetWinner, Parimatch, Vbet ja William Hill. Bundesliigan urheiluvedonlyönnissä on erittäin tärkeää saada tietoa peleihin osallistuvista pelaajista ja joukkueista, joista olet kiinnostunut vetoamaan.

Parhaat vedonvälittäjät, jotka lyövät vetoa Bundesliigasta