Eredivisie

Eredivisie on Alankomaiden johtava jalkapallon ammattilaisten kilpailu, jossa on mukana 18 joukkuetta. Jokainen liigan seura pelaa kaikki muut kaksi kertaa kampanjan aikana. Yksi peli on yleensä kotona. Paluuosuus tapahtuu vastustajan kentällä, yhteensä 34 peliä jokaiselle joukkueelle kampanjan aikana. Näiden monien pelien ansiosta Eredivisie-vedonvälittäjän online-sivustot voivat tarjota vedonlyöjille valtavia vedonlyöntimarkkinoita. Hollannin jalkapalloliigajärjestelmä koostuu kahdesta täysin ammattimaisesta divisioonasta, jotka ovat saatavilla myös online-vedonlyöntisivustoilla.

Nämä kaksi ovat Eredivisie ja Eerste Divisie. Järjestelmässä on myös yksi puoliammattilainen taso, Tweede Divisie. Lisäksi on seitsemän amatööriliigaa, joista korkein on Derde Divisie, joka tunnettiin aiemmin nimellä Topklasse.

Eredivisie
Ylennys ja putoaminen

Ylennys ja putoaminen

Kaikki liigat on yhdistetty putoamis- ja ylennysrakenteella. Eerste Divisieen ylennyksen saavuttamiseksi seuran on kuitenkin esitettävä asianmukainen liiketoimintastrategia maan jalkapalloliitolle hyväksyttäväksi. Lisäksi joukkueen on täytettävä erityiset stadionvaatimukset ja muut jalkapalloliiton asettamat standardit kaikki joukkueet kahdessa parhaassa sarjassa.

Liigan alimmalla sijalla oleva seura alennetaan automaattisesti jokaisen kauden lopussa. Samoin ensimmäisen divisioonan mestari saavuttaa Eredivisie-prosentin automaattisesti. Kaksi Eredivisien alin joukkuetta pelaavat erillisissä pudotuspeleissä.

Pudotuspeleissä on kaksi lohkoa, joista molemmissa on yksi Eredivisie-joukkue ja kolme Eerste Divisie -joukkuetta. Jokainen seura pelaa koti- ja vieras-sarjan muiden ylennys-/pudotuspeleissä olevien joukkueiden kanssa. Kunkin pudotuspeliryhmän mestari etenee Eredivisieen seuraavalla kaudella, kun taas muut joukkueet putoavat ensimmäiseen divisioonaan.

Perustamisestaan lähtien Eredivisie on ansainnut tunnustusta yhtenä tunnetuimmista ja jännittävimmistä jalkapallokilpailuista maailmanlaajuisesti.

Eredivisien hyökkäysjärjestelmää palvotaan kaikkialla Euroopassa ja muualla maailmassa, ja sen kannattajat rakastavat jalkapallon katselua ja kansa on täynnä urheilun harrastajia. Sitä on myös pidetty näkyvänä paikkana lahjakkaille nuorille pelaajille, jotka voivat tulla rakentamaan mainetta edetäkseen urallaan.

Mikä tekee Eredivisieestä niin suositun?

Eredivisie tunnetaan maailmanlaajuisesti nuorten kehitys- ja koulutusohjelmistaan kansainvälisille huippupelaajille ja valmentajille. Hollannin jalkapallojoukkueiden menestys on tiiviisti sidoksissa pelaajiensa kehitykseen ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin nuorille kyvyille kehittyä ja rakentaa itselleen mainetta suuremmalla alustalla.

Monet hollantilaiset pelaajat ovat jo voineet pelata maailman huipulla, koska Eredivisie on kiinnittänyt huomiota ja omistautunutta nuorten kykyihin läpi historian.

Ylennys ja putoaminen
Eredivisien parhaat joukkueet

Eredivisien parhaat joukkueet

Hollannin ilmaantumisesta lähtien ammattijalkapalloa, Hollannin huippupelaajilla on ollut kysyntää. Nämä tähtipelaajat ovat edustaneet pääasiassa Ajaxia, PSV:tä ja Feyenoordia, Alankomaiden kolmea suurta joukkuetta.

Ajax

Tämä joukkue pelaa kotiottelunsa Amsterdamin ikonisella Johan Cruyff Arenalla ja on halutuin Eredivisien vedonlyöntisivustoilla. Ajax on liigan ja Euroopan menestynein joukkue hollantilaisseuroista. Seuralla on valtava fanikunta, varsinkin sen strategian vuoksi, että se hankkii nuoria pelaajia ja tekee heistä supertähtiä.

Kauden 2018/19 juoksunsa jälkeen joukkue saavutti valtavan suosion, minkä ansiosta se saavutti Mestarien liiga välierissä, jolloin Real Madrid ja Juventus putoavat.

PSV

Seura on Hollannin toiseksi menestynein joukkue. Se on kilpaillut säännöllisesti Eredivisie-tittelistä ja voittanut sen 21 kertaa viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana, ja se on suosittu valinta missä tahansa online-vedonvälittäjässä. Heidän viimeisin voittonsa oli kaudella 2017/18, jolloin he voittivat mestaruuden kolmannen kerran neljään vuoteen voiton jälkeen kaudella 2014/15 ja 2015/16. PSV:n viimeinen eurooppalainen menestys oli kuitenkin kaudella 1987/88, jolloin se voitti Mestarien liigan.

Feyenoord

De Kuip -stadionilla sijaitseva Feyenoord on Alankomaiden kolmanneksi suurin joukkue. Heidän stadioniaan pidetään maan vilkkaimpana. Feyenoordin voitto kaudella 2016/17 oli heidän ainoa viimeisin mestaruus sitten vuoden 1999. Seuralla on kolme Euroopan palkintoa, joista viimeinen menestys on vuonna 2002.

Eredivisien parhaat joukkueet
Eredivisien parhaat tilastot

Eredivisien parhaat tilastot

PSV:n Coen Dillen teki ennätyksen lyömällä eniten maaleja kampanjassa Eredivisien avauskaudella 43:lla. Tämä ennätys on kestänyt ajan koetta. Toisaalta hänen joukkueensa ei voittanut titteliä: Ajaxista tuli Eredivisien ensimmäinen mestari. Ajax on voittanut Eredivisien 36 kertaa, PSV 24 ja Feyenoord 15 kertaa.

Willy van der Kuijlen omistaa Eredivisien kaikkien aikojen maaliennätyksen 311 maalilla. Toinen PSV-hyökkääjä Coen Dillen osui maaliin 43 kertaa mestaruuden avausvuonna, mikä on edelleen kansallinen ennätys. Pim Doesburg pitää edelleen hallussaan liigaennätystä 687 pelillään.

19 peräkkäistä voittoa kaudella 1971/72 Ajax teki kauden eniten peräkkäisten voittojen ennätyksen. Lisäksi Ajaxilla on ennätys useimpien yhden kauden aikana tehdyissä maaleissa, 122 kaudella 1966/67. Patrick Pothuizen sai liigassa 84 keltaista korttia, kun taas Gregoor Van Dijkillä on Eredivisien ennätys seitsemällä punaisella kortilla.

Eurooppalainen menestys

Euroopan kilpailuissa hollantilaiset seurat ovat menestyneet paljon. Ajax on Mestarien liigan hallitsevin joukkue, sillä se on voittanut neljä mestaruutta ja sijoittunut kahdesti toiseksi. 1970-luvun alussa joukkue oli pysäyttämätön ja voitti kolme titteliä peräkkäin vuosina 1971–1973. PSV ja Feyenoord ovat muut hollantilaiset voittajat, kullakin yksi mestaruus. Eurooppa-liigassa hollantilaiset joukkueet ovat voittaneet neljä mestaruutta.

Eredivisien parhaat tilastot
Eredivisie League ja Cup -kilpailut

Eredivisie League ja Cup -kilpailut

Kauden edetessä Eredivisien joukkueet kilpailevat eurooppalaisissa tapahtumissa, mukaan lukien KNVB Cup ja League Cup. Kuten suurissa Euroopan liigaissa on tapana, kausi kestää elokuusta toukokuuhun. Vuodesta 1898 lähtien hollantilainen jalkapallojärjestö KNVB on järjestänyt kaupallisiin tarkoituksiin KNVB Cupin, jota markkinoidaan nimellä TOTO KNVB Beker. Tämä kilpailu tunnetaan Hollannin Cupina ulkopuolella Alankomaat.

Dutch Cupissa kilpailevat Hollannin liigajärjestelmän neljän parhaan sarjan joukkueet. Tämä pudotuskilpailu sisältää myös kaksikymmentäneljä semifinalistia KNVB District Cupista. KNVB Cupin mestarit pelaavat liigan voittajat Johan Cruyff Shieldissä, joka alkaa seuraavalla kaudella.

Kun voittaja ei pääse Mestarien liigaan, hän pelaa Eurooppa-liigassa. PSV on nykyinen mestari; Ajaxilla on kuitenkin ennätys suurimmassa osassa voitettuja titteleitä, 20.

Liigan voittaja saa automaattisen pääsyn Mestarien liigaan, kun taas toiseksi sijoittuneet joutuvat kilpailemaan liigassa, kun taas neljäs sija edellyttää osallistumista Eurooppa-liigan karsintaotteluun. Europa Conference -liigan pudotuspelit pelataan seuraaville neljälle sarjataulukossa olevalle joukkueelle.

Eredivisie League ja Cup -kilpailut
Eredivisien historia

Eredivisien historia

Alankomaiden kansallisen jalkapallokilpailun perustamisesta vuonna 1898 aina vuoteen 1954 asti aiempien alueliigojen voittajat päättivät maan mestarien pudotuspeleissä. Kuitenkin tämä turnaus pysyi tiukasti amatöörinä. Syynä tähän oli se, että KNVB kieltäytyi hyväksymästä korvauksia ja rankaisi pelaajia, jotka saivat palkkaa tai siirtomaksuja.

1950-luvun alussa, kun useat maajoukkueen jäsenet muuttivat ulkomaille etsiessään hyötyä taloudellisesti, ammattijalkapallojärjestelmän kysyntä kasvoi Alankomaissa. Yhdistys määräsi henkilöille pelikiellon, joka esti näitä pelaajia edustamasta maata kansainvälisellä tasolla.

Kaudella 1954–1955 perustettiin kuitenkin kapinallinen jalkapallojärjestö näille ammattilaispelaajille vastaamaan kasvavaan kiinnostukseen.

Liiga jatkui 11 kierrosta ennen kuin molemmat liitot sopivat yhdistymisestä. Nämä laitokset peruttiin välittömästi ja luotiin uusi, yhtenäinen kilpailu. Vuonna 1956, kaksi vuotta ammattilaisjalkapallon perustamisen jälkeen, Eredivisie perustettiin virallisesti.

Ajax on voittanut 36 Eredivisie-mestaruutta, kun taas PSV on voittanut 24 ja Feyenoord 15. Hollannin jalkapallossa nämä kolme seuraa ovat olleet päävoimat.

Debyyttistään Ajaxissa vuonna 1964 Johan Cruyff oli tunnetuin Hollannin jalkapalloilija.

Eredivisien historia
Parhaat Eredivisie-vedonlyöntikertoimet

Parhaat Eredivisie-vedonlyöntikertoimet

Alankomaiden Eredivisie on kiehtova divisioona, jossa on monia merkittäviä seuroja ja nousevia jalkapallolahjakkuuksia. Tietysti se ei pysty kilpailemaan Valioliigan tai La Ligan kanssa joka kausi. Kuitenkin joka viikonloppu monet ihmiset jatkavat pelien katsomista; useat heistä asettavat erilaisia vetoja.

Rahalinja

Tietyt tilaisuudet vedonlyöntimahdollisuudet ovat aina saatavilla millä tahansa urheiluvedonlyöntisivustolla, joka tarjoaa live-vedonlyöntimarkkinoita Eredivisien otteluissa. Puntereille annetaan kolme erilaisia vedonlyöntivaihtoehtoja kun he asettavat tällaisen vedon sen perusteella, miten he odottavat ottelun päättymistä.

On kotijoukkue-, vierasjoukkue- ja tasapelivetoja, ja kannattaa aina vertailla tällaisten pelien tulosten kertoimia.

Yli alle

Mitä tulee jalkapallovedonlyöntiin Alankomaissa, "yli 2,5 maalin" veto on lähes turhaa. Eredivisiellä on korkea maalikohtainen pelisuhde, ja monet joukkueet suosivat hyökkäävää pelityyliä.

Levitystä vastaan

Pistehajotusvedonlyönnissä kertoimentekijä asettaa linjan niin, että altavastaajalla on etu pelissä. Jo ennen pelin alkua altavastaajalle annetaan usein +0,5 maalin etu. Suosittu joukkue todennäköisesti voittaa, alkaen -0,5 maalista. Ne vedonlyöjät, jotka lyövät vetoa altavastaajille arvolla +0,5, saattavat voittaa, jos heidän joukkueensa voittaisi tai ottelu päättyisi tasapeliin. Jos osapuoli häviää pelin, panos menetetään.

Varaukset ja muut markkinat

Vedonlyöjät voivat lyödä vetoa ottelussa annettujen kulmien määrästä, kun taas korttivedonlyönti keskittyy molemmille joukkueille näytettyjen korttien kokonaismäärään. Muut vedot, kuka voittaa kilpailun, kuka tekee eniten maaleja kilpailussa, kuka alennetaan ja kuinka monta pistettä tietty joukkue voittaa kauden aikana.

Parhaat Eredivisie-vedonlyöntikertoimet
Parhaat vedonvälittäjät Eredivisie-vedonlyönnille

Parhaat vedonvälittäjät Eredivisie-vedonlyönnille

Löytäminen paras online-urheiluvedonlyöntisivusto vetojen asettaminen ja live-lähetysten katsominen voi olla haastavaa joillekin henkilöille. Tämä pätee erityisesti silloin, kun huomattava määrä sivustoja tarjoaa näitä palveluja. Jos joku ei ole varma, kuinka lyödä vetoa Eredivisiestä, hänen on oltava erittäin varovainen ja etsittävä hyvämaineinen ja luotettava verkkosivusto.

Unibet, Megapari, Helabet, BetWinner, 1xBet, Parimatch ja William Hill ovat parhaita online-vedonlyöntisivustoja Eredivisie-vedonlyöntikertoimien löytämiseksi. Vedonlyöjien on aika ajoin käydä läpi joitain eri jalkapallo- ja vedonlyöntifanien luomia keskusteluja ja foorumeita, koska tämä voi auttaa kehittämään vedonlyöntistrategiaa.

Parhaat vedonvälittäjät Eredivisie-vedonlyönnille