Kuinka hallita urheiluvedonlyöntiäsi

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Urheiluvedonlyönnissä yksi tärkeimmistä näkökohdista, joka usein jää huomiotta, on pelikassan hallinta. Vedonlyöntikassasi oikea hallinta on välttämätöntä pitkän aikavälin menestykselle tällä erittäin arvaamattomalla alalla. Tässä äärimmäisessä vedonlyöntioppaassa tutkimme pelikassan hallinnan tärkeyttä, opimme, mitä pelikassat ovat, ja löydämme vinkkejä ja strategioita urheiluvedonlyönnin pelikassasi tehokkaaseen hallintaan.

Vedonlyöntirahasi hallinta on menestyvän urheiluvedonlyönnin perusta. Ilman asianmukaista pelikassan hallintaa, jopa taitavimmat vedonlyöjät voivat joutua taloudelliseen aukkoon. Hallitsemalla pelikassaasi tehokkaasti voit minimoida tappiot, suojata varojasi ja maksimoida mahdollisuutesi pitkän aikavälin kannattavuuteen.

Kuinka hallita urheiluvedonlyöntiäsi

Mikä on pelikassa urheiluvedonlyönnissä?

Ennen kuin sukeltaa pelikassan hallinnan erityispiirteisiin, on tärkeää ymmärtää, mitä se todella tarkoittaa. Urheiluvedonlyönnissä pelikassasi tarkoittaa rahasummaa, jonka olet varannut yksinomaan vedonlyöntitarkoituksiin. Tämä eroaa tavallisesta taloudestasi, koska urheiluvedonlyöntirahasi on omistettu vain vedonlyöntitoimintoillesi.

Pelikassan hallinta on siis prosessi, jossa vedonlyöntivarojasi kohdennetaan ja hyödynnetään tehokkaasti, jotta voit maksimoida onnistumismahdollisuutesi ja samalla minimoida riskin menettää koko pelikassasi. Siihen kuuluu oikean yksikkökoon asettaminen, vedonlyöntirajojen asettaminen ja kurinalaisten strategioiden käyttäminen pelikassasi suojaamiseksi ja kasvattamiseksi ajan myötä.

Vinkkejä urheiluvedonlyöntipankkisi perustamiseen

Urheiluvedonlyöntipankkisi vahvistamiseksi sinun on kohdistettava tietty osa kokonaisrahoituksestasi vain vedonlyöntitarkoituksiin. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun:

 • Arvioi taloudellinen tilanteesi: Ennen kuin määrität vedonlyöntirahasi, arvioi taloudellista vakauttasi ja pohdi, kuinka paljon sinulla on mukavasti varaa sijoittaa urheiluvedonlyöntiin ilman, että se vaikuttaa kielteisesti jokapäiväiseen elämääsi.
 • Aseta realistisia tavoitteita: Määritä tavoitteesi ja aseta realistisia tavoitteita pelikassallesi. On tärkeää, että sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä haluat saavuttaa ja kuinka paljon pyrit voittamaan tai voittoa vedostasi.
 • Aloita pienestä ja lisää vähitellen: Jos olet uusi urheiluvedonlyönnissä, on viisasta aloittaa pienemmällä pelikassalla ja lisätä sitä vähitellen, kun saat kokemusta ja luottamusta vedonlyöntitaitoihin.

Eri vetotyyppien ymmärtäminen ja niiden vaikutus pelikassaasi

Urheiluvedonlyönnissä voit asettaa erilaisia ​​vedonlyöntejä, joista jokaisella on oma riskitasonsa ja mahdollinen palkkionsa. Eri vetotyyppien ja niiden vaikutuksen pelikassaasi ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää tehokkaan pelikassanhallinnan kannalta. Katsotaanpa tarkemmin joitain yleisiä vetotyyppejä:

 1. Suorat vedot: Suora veto, joka tunnetaan myös nimellä "voitto" on yksinkertaisin panostusmuoto, jossa lyöt vetoa yhdestä tuloksesta, kuten tietyn ottelun tai pelin voittajasta. Suorat vedot ovat suhteellisen pienemmät riskit ja voivat olla hyvä lähtökohta aloittelijoille.
 2. Parlays: Parlay tarkoittaa useiden vetojen yhdistämistä yhdeksi vedoksi. Vaikka parlayt tarjoavat korkeampia mahdollisia voittoja, niihin liittyy myös lisääntynyt riski. On tärkeää arvioida huolellisesti kertoimet ja mahdolliset tulokset ennen kuin sisällytät vedonlyöntistrategiaasi.
 3. Yli/alle vedot: Yli-/alle-vedot, jotka tunnetaan myös kokonaissummana, sisältävät ennustamisen, onko pelin tai ottelun yhdistetty tulos yli vai alle urheiluvedonlyönnissä määritetyn luvun. Nämä vedot voivat olla hyvä vaihtoehto vedonlyöjille, jotka haluavat keskittyä yleiseen suorituskykyyn tietyn joukkueen tuloksen sijaan.

Panoksen koon laskeminen pelikassasi perusteella

Kun olet vahvistanut pelikassasi ja sinulla on selkeä käsitys erityyppisistä vedoista, on tärkeää laskea panoskokosi oikein. Liian paljon panostaminen voi tyhjentää pelikassasi nopeasti, kun taas liian vähäinen panostus voi rajoittaa mahdollisia tuottojasi. Näin voit laskea panoksesi koko pelikassasi perusteella:

 • Määritä yksikkösi koko: Yksikkö viittaa prosenttiosuuteen pelikassastasi, jonka olet valmis riskeeraamaan jokaisella vedolla. On suositeltavaa pitää yksikkösi koko 1-5 %:n välillä riskien minimoimiseksi ja pitkän aikavälin kestävyyden varmistamiseksi.
 • Aseta vedonlyöntiraja: Aseta enimmäisraja summalle, jonka olet valmis lyömään vetoa yhdestä tapahtumasta. Tämä yläraja estää impulsiiviset päätökset ja suojaa pelikassaasi merkittäviltä tappioilta.
 • Säädä panoksesi kokoa: Kun pelikassasi vaihtelee, on ratkaisevan tärkeää säätää panoksesi kokoa vastaavasti. Vältä tappioiden jahtaamista panostamalla enemmän saadaksesi takaisin aiemmat tappiot. Pidä kiinni ennalta määritetystä yksikkökokosta ja panostusrajasta, jotta pysyt johdonmukaisena ja hallinnassasi.

Urheiluvedonlyöntipelikassalaskin voi olla arvokas työkalu pelikassasi tehokkaaseen hallintaan. Se auttaa sinua määrittämään optimaalisen panoskoon pelikassasi, yksikkökoon ja vedonlyöntimieltymysten perusteella. Käyttämällä pelikassalaskuria voit varmistaa vedonlyöntistrategiasi johdonmukaisuuden ja minimoida merkittävien tappioiden riskin.

Kurinlaisen lähestymistavan käyttöönotto pelikassan hallinnassa

Kuri on avainasemassa tehokkaassa pelikassanhallinnassa. Ilman kurinalaista lähestymistapaa tunteet ja impulsiiviset päätökset voivat helposti suistaa vedonlyöntistrategiasi. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua toteuttamaan kurinalaisen lähestymistavan pelikassan hallintaan:

 1. Pysy strategiassasi: Kehitä hyvin määritelty vedonlyöntistrategia ja pysy siinä. Vältä tekemästä impulsiivisia vetoja tunteiden tai sisäisten tunteiden perusteella. Johdonmukaisuus on ratkaisevan tärkeää pitkän aikavälin menestykselle.
 2. Pidä kirjaa panoksistasi: Säilytä yksityiskohtaista kirjaa vedoistasi, mukaan lukien vedon tyyppi, kertoimet, panos ja tulos. Vedonlyöntihistoriasi analysointi voi tarjota arvokkaita oivalluksia ja auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä tulevaisuudessa.
 3. Vältä tappioiden jahtaamista: Tappioiden kärsiminen on väistämätöntä urheiluvedonlyönnissä. On kuitenkin tärkeää välttää tappioiden jahtaamista suurentamalla panoskokoasi tai tekemällä irrationaalisia vetoja aiempien tappioiden korvaamiseksi. Pidä kiinni ennalta määrittämästäsi yksikkökokosta ja vedonlyönnistä.

Rahakassan hallintatyökalut ja resurssit

Nykypäivän digitaaliaikana on saatavilla lukuisia työkaluja ja resursseja, joiden avulla voit hallita urheiluvedonlyöntiäsi tehokkaasti. Nämä työkalut voivat auttaa pelikassan seurannassa, suoritusten analysoinnissa ja tarjota arvokkaita oivalluksia vedonlyöntistrategiasi parantamiseen. Tässä on muutamia suosittuja pelikassanhallintatyökaluja ja -resursseja:

 • Laskentataulukkomallit: Excel- tai Google Sheets -malleja voidaan käyttää panosten seuraamiseen, yksiköiden koon laskemiseen ja suorituskyvyn analysointiin.
 • Vedonlyöntiohjelmisto: Useat vedonlyöntiohjelmistot ja -sovellukset tarjoavat edistyneitä pelikassan hallintaominaisuuksia, kuten automaattisen vedonseurannan ja suoritusanalyysin.
 • Pelikassalaskurit: Online pelikassalaskurit voivat auttaa sinua määrittämään optimaalisen yksikkökoon ja asettamaan panostusrajat pelikassasi ja riskinsietokykysi perusteella.

Strategiat pelikassasi suojaamiseksi ja kasvattamiseksi

Vaikka pelikassasi suojaaminen tappioilta on ratkaisevan tärkeää, on yhtä tärkeää toteuttaa strategioita pelikassasi kasvattamiseksi ajan mittaan. Tässä on joitain harkittavia strategioita:

 • Panosta arvoon: Etsi arvovetoja, joissa vedonlyönnin tarjoamat kertoimet ovat suuremmat kuin tuloksen uskottu todennäköisyys. Arvovedot tarjoavat positiivisen odotusarvon ja voivat johtaa pitkän aikavälin kannattavuuteen.
 • Monipuolista vetosi: Vältä kaikkien vetojen asettamista yhteen urheilulajiin tai tapahtumaan. Hajauta vetosi eri puolille eri urheilulajeja, liigat ja vetotyypit hajauttaaksesi riskiä ja lisätäksesi mahdollisuuksiasi löytää kannattavia mahdollisuuksia.
 • Kouluta itseäsi jatkuvasti: Pysy ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä, uutisista ja tilastoista urheiluvedonlyönnissä. Kouluta itseäsi jatkuvasti parantaaksesi tietojasi ja ymmärrystäsi urheilulajeista, joissa vedät.

Yleisiä virheitä, joita kannattaa välttää pelikassan hallinnassa

Parhaillakin aikeilla, vedonlyöjät tekevät usein yleisiä virheitä jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti heidän pelikassaansa. Tässä on joitain virheitä, joita kannattaa välttää pelikassan hallinnassa:

 • Yliveto: Liian suuren pelikassasi panostaminen yhteen tapahtumaan voi johtaa merkittäviin tappioihin ja vaarantaa pitkän aikavälin kannattavuutesi. Pidä kiinni ennalta määrittämästäsi yksikkökokosta ja vedonlyönnistä.
 • Tappioiden jahtaaminen: Yrittää saada takaisin aiempia tappioita suurentamalla panoskokoasi tai tekemällä impulsiivisia vetoja on vaarallinen käytäntö. Hyväksy tappiot osana peliä ja vältä niiden jahtaamista.
 • Huono kirjanpito: Jos et pysty seuraamaan panoksiasi, voi olla vaikeaa analysoida suorituskykyäsi ja tunnistaa parannettavaa. Säilytä yksityiskohtaista kirjaa vedoistasi tehdäksesi tietoisia päätöksiä.

Tehokas pelikassan hallinta on onnistuneen urheiluvedonlyönnin kulmakivi. Ymmärtämällä pelikassasi hallinnan, realistisen pelikassan luomisen ja kurinalaisten strategioiden toteuttamisen tärkeyden voit suojata ja kasvattaa varojasi pitkällä aikavälillä. Muista pysyä kurina, välttää yleisiä virheitä ja kouluttaa itseäsi jatkuvasti parantaaksesi pelikassasi hallintataitojasi. Ota urheiluvedonlyöntirahasi hallintaasi ja maksimoit menestymisen mahdollisuutesi tällä jännittävällä ja arvaamattomalla alalla.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Mikä on pelikassa urheiluvedonlyönnissä?

Urheiluvedonlyönnissä pelikassalla tarkoitetaan rahasummaa, joka on varattu yksinomaan vedonlyöntiin, mikä eroaa tavallisesta rahataloudesta.

Miksi pelikassan hallinta on tärkeää urheiluvedonlyönnissä?

Pelikassan hallinta on ratkaisevan tärkeää, koska se auttaa minimoimaan tappioita, suojaamaan varoja ja maksimoimaan pitkän aikavälin kannattavuuden mahdollisuudet ennakoimattomalla urheiluvedonlyönnillä.

Kuinka perustaa urheiluvedonlyöntiraha?

Luodaksesi urheiluvedonlyöntipelikassasi, arvioi taloudellinen tilanteesi, aseta realistiset tavoitteet ja aloita pienemmällä pelikassalla, lisäämällä sitä vähitellen, kun saat kokemusta ja luottamusta.

Miten suora veto vaikuttaa pelikassaasi parlay-peliin verrattuna?

Suoraveto on pienempi riski, koska se sisältää vedonlyönnin yhdestä tuloksesta, kun taas parlay yhdistää useita vetoja yhdeksi vedoksi, mikä tarjoaa suuremmat mahdolliset voitot, mutta sisältää myös suuremman riskin.

Kuinka lasket panoksen koon pelikassasi perusteella?

Määritä yksikkösi koko, tyypillisesti välillä 1-5 % pelikassastasi, aseta vedonlyöntiraja määrittääksesi enimmäisrajan yksittäiseen tapahtumaan panostettavalle summalle ja säädä panoskokoasi pelikassasi vaihtelun mukaan.

Mikä on kurinalaisuuden rooli pelikassan hallinnassa?

Kuri on avainasemassa pelikassan hallinnassa, koska se auttaa säilyttämään johdonmukaisuuden, välttämään tunteisiin perustuvia impulsiivisia päätöksiä ja pitämään kiinni tarkasti määritellystä vedonlyöntistrategiasta pitkän aikavälin menestyksen saavuttamiseksi.

Mitkä työkalut ja resurssit auttavat hallitsemaan urheiluvedonlyöntiä tehokkaasti?

Laskentataulukkomallit, vedonlyöntiohjelmistot ja online-tililaskurit ovat hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit seurata, analysoida suorituskykyä ja määrittää optimaaliset panoskokot ja vedonlyöntirajat.

Kuinka kasvattaa urheiluvedonlyöntirahaansa ajan myötä?

Asettamalla arvovetoja, monipuolistamalla vedonlyöntejä eri urheilulajeihin, liigoihin ja vetotyypeihin sekä kouluttamalla itseäsi jatkuvasti urheiluvedonlyönnin viimeisimmistä trendeistä ja tilastoista.

Mitä yleisiä virheitä kannattaa välttää pelikassan hallinnassa?

Yleisiä virheitä ovat ylivedonlyönti, tappioiden jahtaaminen ja huonojen vedonlyöntien säilyttäminen, jotka kaikki voivat vaarantaa pitkän aikavälin kannattavuuden.

Miksi on tärkeää pitää yksityiskohtaista kirjaa vedoistasi?

Yksityiskohtaisen kirjanpidon ylläpitäminen auttaa analysoimaan vedonlyöntihistoriaa, tarjoamaan arvokkaita näkemyksiä ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä, mikä on ratkaisevan tärkeää vedonlyöntistrategioiden parantamiseksi ja pitkän aikavälin menestyksen saavuttamiseksi.

10 yleistä urheiluvedonlyöntivirhettä, jotka kannattaa välttää

10 yleistä urheiluvedonlyöntivirhettä, jotka kannattaa välttää

Urheiluvedonlyönnin vetovoima on kiistaton. Pelin jännitys, suuren voiton mahdollisuus ja urheiluvedonlyöntisovellusten nousu ovat helpottaneet kaikkien yli 18-vuotiaiden osallistumista toimintaan. Vaikka menestykselle ei ole taattua kaavaa, kokeneet vedonlyöjät vannovat tiettyjen urheiluvedonlyöntivihjeiden mukaan. Mutta aivan kuten on olemassa temppuja, joilla voit lisätä voittomahdollisuuksiasi, on myös sudenkuoppia, jotka voivat helposti pilata urheiluvedonlyöntimenestyspyrkimyksesi.

5 Vinkkejä ja temppuja virtuaalisen vedonlyönnin hallintaan

5 Vinkkejä ja temppuja virtuaalisen vedonlyönnin hallintaan

Virtuaalinen vedonlyönti tarjoaa jännittävän sekoituksen teknologiaa ja perinteistä urheilullista jännitystä. Se on kiehtova areena, jossa virtuaaliset ottelut ja kilpailut avautuvat kehittyneiden algoritmien ohjaamana. Sukellus tähän digitaaliseen vedonlyöntiuniversumiin vaatii kuitenkin muutakin kuin onnea; se vaatii älykkäitä strategioita. Virtuaalivetojen tehokas hallinta on avainasemassa, kun haluat nauttia tästä innovatiivisesta urheiluvedonlyönnistä ja samalla pitää riskit kurissa. Tässä artikkelissa jaamme viisi tärkeää vinkkiä ja temppua, joiden avulla voit navigoida virtuaalivedonlyöntimaisemassa luottavaisesti. Valmistaudu parantamaan virtuaalista vedonlyöntikokemustasi näiden asiantuntijanäkemysten avulla!

8 parasta vinkkiä koripallovetojen voittamiseen

8 parasta vinkkiä koripallovetojen voittamiseen

Oletko innokas koripallofani, joka haluaa viedä intohimoasi lajia kohtaan uudelle tasolle? Jos näin on, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa jaamme 8 parasta vinkkiä, joiden avulla voit parantaa todennäköisyyttäsi voittaa koripallovetoja. Olitpa aloittelija tai kokenut vedonlyöjä, nämä strategiat auttavat sinua maksimoimaan onnistumismahdollisuutesi.

Kannattavin urheilulaji

Kannattavin urheilulaji

Urheiluvedonlyönnissä yksi yleisimmin kysytyistä kysymyksistä on, mikä laji tarjoaa parhaan kannattavuuden. Nykymaailmassa, jossa vedonlyönnistä on tullut maailmanlaajuinen ilmiö, niin kokeneille kuin aloittelevillekin vedonlyöjille on tärkeää tietää, missä tuottoisimmat mahdollisuudet ovat. Vedonlyönnissä on useita erilaisia ​​urheilulajeja, joten jokainen laji tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet ja haasteensa. Tässä blogikirjoituksessa pyrimme analysoimaan suosittuja urheilulajeja ja selvittämään, mikä niistä on vedonlyöntiharrastajille kannattavin vaihtoehto. Tutustumme kunkin urheilulajin dynamiikkaan ja tutkimme tekijöitä, kuten suosiota, vedonlyöntimäärää ja kertoimien vaihtelua, jotta voit tehdä tietoisia vedonlyöntipäätöksiä.

Kehittyneet strategiat voittavien valintojen valitsemiseksi urheiluvedoissa

Kehittyneet strategiat voittavien valintojen valitsemiseksi urheiluvedoissa

Olet hallinnut urheiluvedonlyönnin perusteet ja olet valmis viemään strategiasi uudelle tasolle, koska pelkkä kertoimien ja perusvetotyyppien ymmärtäminen ei riitä. Tässä artikkelissa käsitellään monimutkaisempia ja vivahteikkaampia strategioita, jotka voivat antaa sinulle etua. Tutkimme edistyneitä analyyttisiä tekniikoita, markkinoiden liikkeitä ja vedonlyönnin psykologisia puolia, joita kokeneet vedonlyöjät hyödyntävät menestykseen. Olitpa sitten hienosäätämässä lähestymistapaasi tai etsimässä uusia menetelmiä pysyäksesi pelin kärjessä, näiden oivallusten tarkoituksena on parantaa vedonlyöntitaitojasi ja päätöksentekoprosessia.

Kuinka voittaa suuria jalkapallo-akkuvetoja

Kuinka voittaa suuria jalkapallo-akkuvetoja

Jos olet joskus selaamassa urheiluvedonlyöntialustoja, olet ehkä törmännyt termiin, joka on monien vedonlyöjien suosikki: akkuvedot. Erityisesti jalkapallon tai laajemmin tunnetun jalkapallon alalla näitä vedonlyöntejä kutsutaan usein jalkapalloakkureiksi. Tässä artikkelissa perehdymme siihen, mitä akkuveto on, miten se toimii, ja annamme joitain jalkapalloakkuvinkkejä. Tavoitteemme on varustaa sinut parhailla akkuvinkeillä tänään, jotta voit tehdä mahdollisimman tietoisia akkuennusteita.

Online-vedonlyönti UKK

Online-vedonlyönti UKK

Tervetuloa UKK-sivullemme, jossa vastaamme kaikkiin online-vedonlyöntiin liittyviin kysymyksiisi. Olitpa vasta aloittamassa tai olet lyönyt vetoa jo jonkin aikaa, me autamme. BettingRanker on luotettava oppaasi, joka tuo sinulle a luettelo parhaista vedonlyöntisivustoista yksityiskohtaisilla arvosteluilla valintasi helpottamiseksi. Tavoitteemme on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot, jotta voit valita alustan, joka erottuu joukosta. Täältä löydät vastauksia kaikkeen vedonlyöntikertoimien ymmärtämisestä, rahojesi hallinnasta henkilötietojesi turvaamiseen. Tutustu online-vedonlyönnin maailmaan BettingRankerin avulla ja löydä sinulle parhaiten sopivat vedonlyöntisivustot. Aloitetaan!

Parhaat online-urheiluvedonlyöntivinkit: kattava opas aloittelijoille

Parhaat online-urheiluvedonlyöntivinkit: kattava opas aloittelijoille

Tervetuloa, pyrkivät urheiluvedonlyöjät! Tämä opas on avaimesi online-urheiluvedonlyöntimaailman avaamiseen. Aloittelijoille räätälöity se tarjoaa käytännön vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun oikealla jalalla. Ja muista, että BettingRanker tarjoaa sinulle kuroidun valikoiman parhaita online-urheiluvedonlyöntejä. Aloitetaan tämä matka yhdessä tiedolla ja valmiina tutkimaan urheiluvedonlyönnin jännittävää maailmaa.

Perinteinen vs. virtuaalinen urheiluvedonlyönti: kumpi on paras?

Perinteinen vs. virtuaalinen urheiluvedonlyönti: kumpi on paras?

Perinteinen urheiluvedonlyönti, pitkäaikainen tapa panostaa live-urheilutapahtumiin, on edelleen monien suosikki. Kuitenkin virtuaalisen vedonlyönnin ilmaantuminen, jossa tietokoneella luodut pelit ja tulokset tulevat peliin, vetelee omaa tilaansa vedonlyöntimaailmassa. Molemmat tyylit tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia ja mahdollisuuksia vedonlyöjille. Tämä artikkeli sukeltaa eroihin perinteisen ja virtuaalisen urheiluvedonlyönnin välillä ja auttaa sinua ymmärtämään, mikä voisi sopia parhaiten vedonlyöntimieltymyksiisi ja -tyyliisi. Tutkitaan näitä kahta dynaamista puolta online-urheiluvedonlyönnistä.

Vedonlyönnin taustalla oleva psykologia: Sukella syvälle pelaajien mieleen

Vedonlyönnin taustalla oleva psykologia: Sukella syvälle pelaajien mieleen

Urheiluvedonlyönti on tapa, jolla ihmiset yrittävät arvata urheilupelien tuloksia, kuten kuka voittaa jalkapallopelin tai kuinka monta pistettä koripallojoukkue saattaisi tehdä. Kun he arvaavat oikein, he voivat ansaita rahaa. Viime aikoina yhä useammat paikat sallivat urheiluvedonlyönnin, ja online-sivustojen avulla yhä useammat ihmiset ovat mukana. Tämä on johtanut siihen, että ihmiset lyövät vetoa urheilusta.