Miten lyödä vetoa

March 22, 2023

Mitä sinun tulee tietää NASCAR-vedonlyönnistä

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Koska Pohjois-Amerikassa on valtava fanikunta ja monet kilpailut järjestetään lähes viikoittain eri kilparadalla helmikuusta marraskuun alkuun, NASCAR-vedonlyönti on yksi houkuttelevimmista vedonlyöntivaihtoehdoista moottoriurheilun harrastajille.

Mitä sinun tulee tietää NASCAR-vedonlyönnistä

NASCAR operoi lukuisia kilpa-sarjoja ja -muotoja, joista Truck-sarja, Xfinity-sarja ja Cup-sarja ovat suosituimpia. Kaikki nämä kilpailut ovat saatavilla NASCAR-vedonlyöntiin useimmilla vedonvälittäjillä.

Ei ole vaikeaa oppia panostamaan NASCARissa, jos pidät silmällä tiettyjä asioita joka viikko. Niille, jotka haluavat panostusseikkailunsa käyntiin, tässä on joitain asiantuntijoiden NASCAR-vedonlyöntivinkkejä ja -ehdotuksia, joiden avulla pääset liikkeelle.

Kuinka valmistautua NASCAR-vedonlyöntiin

Menestyäksesi NASCAR-vedonlyönnissä sinun on tiedettävä, kuinka tapahtumaa edeltävien viikkojen kehitys voi muuttaa tulosta. 

Useimmat vedonvälittäjät julkaisevat NASCAR-kertoimensa viikon alussa. Sprint Cup -sarjan joukkueet karsiutuvat ja suorittavat lisäharjoituksia, kun portit avautuvat.

Sekä kuljettajat että joukkueet käyttävät näitä istuntoja valmistaakseen ajoneuvonsa aika-ajoa varten ja hienosäätääkseen niitä kilpailua varten. Vedonlyöntisivustot poistavat NASCAR-kertoimet näytöstä ennen karsintaa ja julkaisevat ne uudelleen uusimmilla tiedoilla kilpailupäivänä.

Kelpoisuus

Sinun NASCAR vedonlyöntistrategia on harkittava aika-ajoa, koska se voi vaikuttaa kilpailun tulokseen. 

Lähtöasento

Lähtöasento on tärkeä, mutta se vaihtelee kilparadan mukaan.

Radan sijainti on kriittinen joillakin radoilla, joissa on vain yksi kilpaura, kuten Bristol Motor Speedway tai Martinsville Speedway, koska muiden kilpa-autojen ohittaminen on vaikeaa. Ura on nopea kaista kilparadalla. Siksi kilpa-autot juuttuvat yhteen kaistaan yksiuraisilla radoilla, mutta kuljettajat voivat helposti ohittaa kahden tai kolmen uran radalla.

Yksiuraisilla radoilla kuljettaja voi säilyttää energiansa myöhemmin kilpailussa, jos hän saa hyvän lähdön, eikä hänen tarvitse tehdä liikaa töitä päästäkseen kilpailijoihinsa. Lähtöpaikka on kuitenkin vähemmän kriittinen isommilla kilparadalla, kuten Michigan International Speedwaylla ja Talladega Superspeedwaylla, joilla nopeammat autot voivat kulkea tasaisesti.

Pit Stall -valinnat

Varikkopaikkojen valinta määräytyy myös aika-ajoissa, ja se on yhtä tärkeä kuin kuljettajan lähtöasento. Paalupaikan voittaja saa ensimmäisen vaihtoehdon varikkopaikasta, jota seuraavat kuljettajat, jotka sijoittuivat toisesta viidenteen. Tämä on ratkaisevan tärkeää, koska joissakin radan osissa on yleensä mukavampia varikkopaikkoja kuin toisissa.

Useimmat paaluvoittajajoukkueet valitsevat viimeisen varikkotilan varikkotien lopussa. Siitä on hyötyä, koska sen kuljettajien ei tarvitse odottaa, kun muut ajoneuvot siirretään pois tieltä ennen kuin ne voivat lähteä nostin pudottua ja huolto on tehty. Useimmissa raiteissa on muutamia kojuja, joiden selässä tai edessä on aukkoja. Nämä helpottavat kuljettajien nousemista varikkoon ja sieltä poistumista, mikä johtaa nopeampiin varikkopysähdyksiin ja parempiin rata-aikoihin.

Joillakin kilparadoilla hyvä varikkopaikka on yhtä tärkeä kuin vahva lähtöasema. Martinsvillen varikkotiellä tapahtuu usein törmäyksiä ahtaiden tilojen ja rajallisen tilan vuoksi. Pocono Racewayssä on melko leveä varikkotie, mikä vähentää mahdollisia onnettomuuksia.

Oppiminen kuinka panostaa NASCAR tarkoittaa kotitehtäväsi tekemistä NASCAR-radalla ennen vetojen tekemistä. Vedonlyöntiyleisö painottaa usein liikaa kuljettajan lähtöasemaa ja palkitsee niitä, jotka aloittavat paketin takaosasta. Kun Sprint Cup -sarja kilpailee jollakin suuremmista kilparadasta, jossa ohittaminen on yksinkertaista ja varikkotie on leveä, tämä tieto saattaa tarjota sinulle merkittävän edun.

Harjoitella

Jokaisen Sprint Cup -joukkueen harjoitusajat julkistetaan viikoittain, mukaan lukien nopeimmat kierrosajat ja huippukeskinopeudet. Jos olet kiinnostunut, voit seurata näitä tapahtumia Speed Channelista. Täällä katsojat voivat saada syvällisten haastattelujen avulla kuljettajien ja miehistön päälliköiden sisäistä tietoa suosikkikilpa-autoistaan.

Harjoitusnopeuksia analysoidessasi kiinnitä erityistä huomiota viimeiseen harjoitukseen, joka tunnetaan usein nimellä Happy Hour. Tämä on viimeinen tilaisuus joukkueille hienosäätää autojaan ennen kilpailupäivää ja antaa selkeimmän kuvan siitä, kuka menestyy ja menestyy huonommin. Sen lisäksi, että viimeinen harjoitus on Sprint Cup -tiimien viimeinen tilaisuus tarkistaa autonsa ajotuntuma, se on harjoitus, joka simuloi parhaiten kilpailupäivän vihreän lipun olosuhteita.

Säällä on valtava vaikutus auton suorituskykyyn kilpailun aikana, ja auton asetusten optimointi sään mukaan voi tehdä tai rikkoa kuljettajan mahdollisuudet voittaa. Matalampi radan lämpötila parantaa renkaiden pitoa, mikä johtaa nopeampiin kierrosaikoihin. Renkaat kuumenevat ja rasvaistuvat lämpötilojen noustessa, mikä saa autot luisumaan kisaessaan. Pidä siis silmällä, milloin todelliset harjoituskierrokset ovat ja mitkä istunnon säämuuttujat vastaavat eniten vihreän lipun olosuhteita luodessasi NASCAR-vedonlyöntistrategiaasi.

NASCAR-vedonlyöntityypit

Kilpailupäivänä, kun karsinta- ja harjoitukset ovat ohi, kertoimet lasketaan ja julkaistaan. Yksi parhaista NASCAR-vedonlyöntivinkeistä, joita tulet kohtaamaan, on ymmärtää vedot, joita voit asettaa NASCAR-kilpailussa. Seuraavassa on esimerkkejä yleisistä NASCAR-vedoista:

Suora kisan Voittaja

Kilpailun voittajien tekeminen tarkoittaa tietyn kuljettajan panoksen asettamista voittaakseen kilpailun sinä päivänä. Nämä vedot tarjoavat suurimmat palkinnot, mutta ovat myös vaikeimpia voittaa. Kilpailun voittajien valitseminen kohtuullisen johdonmukaisesti tuottoisiksi on haastavaa. 

Koska kilpa-auton kuljettajia on yleensä useita, saatavilla on monia mahdollisia tuloksia, joista jokaisella on omat kertoimet, jotka perustuvat kuljettajan tilastollisiin voittomahdollisuuksiin.

Kerroin -250 Dale Earnhardt Jr.:n voittoon tietyssä kilpailussa tarkoittaa, että vedonlyöjän on riskittävä 250 dollaria saadakseen 100 dollaria, jos hän luottaa Earnhardtin voittoon. Jos hänen kertoimensa olisi +300, sinun täytyy panostaa 100 dollaria ansaitaksesi 300 dollaria.

Paras puoli tällaisessa vedonlyönnissä on, että voit lyödä vetoa useista kuljettajista, mikä antaa sinulle laajemman valikoiman mahdollisuuksia kuin yhdellä vedolla.

Kuljettajien ottelut

Nämä vedot asettavat kaksi kuljettajaa vastakkain nykyisessä kilpailussa, muistuttavat rahalinjan vedot baseballissa. Riippumatta siitä, missä kuljettajasi sijoittuu, voitat, kunhan hän sijoittuu vastustajaa paremmaksi. Nämä vedot ovat ainutlaatuisia, sillä voit voittaa, jos kuljettajasi sijoittuu 42. sijalle ja hävitä, jos kuljettajasi sijoittuu 2. 

Suositut kuljettajat keräävät usein "pehmeää rahaa", mikä tekee otteluista verrattavissa muihin urheiluvedonlyöntimuotoihin. Tässä on esimerkki kuljettajien yhteensopivuusmarkkinoista, joita saatat kohdata.

  • Denny Hamilton -170
  • Kyle Busch +135

Tässä sinun on panostettava 170 dollaria voittaaksesi 100 dollaria Jimmie Johnsonista, kun taas 100 dollarin veto Kyle Buschille tuo 135 dollaria, jos menestyt.

Podium maali

Jos et ole koskaan nähnyt kilpaurheilua tai olympialaisia ennen, kolme parasta palkitaan joka tapauksessa paikan palkintokorokkeelle. Vedonlyönti kuljettajan sijoittumisesta kolmen parhaan joukkoon on mahdollista useimmissa urheiluvedonlyönnissä, ja kertoimet muuttuvat vastaavasti. Jos sinulla on suosikkikuljettaja, mutta et ole varma, että hän voi voittaa suoraan, voit silti lyödä vetoa siitä, että hän sijoittuu kolmen parhaan joukkoon pienemmillä kertoimilla.

Dale Earnhardt Jr.:n todennäköisyys sijoittua kolmen parhaan joukkoon voisi olla -650, jos hänellä olisi -250 voittokertoimella. Jos hänen voittokertoimensa olisi +300, hänen todennäköisyytensä toiselle tai kolmannelle sijalle voisi olla jopa -105.

Muut NASCAR-vedonlyöntikertoimet

Tässä on joitain harvinaisempia vetotyyppejä, joita saatat nähdä NASCAR:ssasi online-vedonlyöntisivustot.

Nopein Kierros

Nopein kierros on toinen vedonlyöntimuoto, joka ei vaadi selityksiä: se tarkoittaa yksinkertaisesti kuljettajaa, joka suorittaa kierroksen nopeimmalla mahdollisella ajalla. Kuljettajan ei tarvitse voittaa tai edes lopettaa tapahtumaa. He voivat teoriassa suorittaa kierroksen, pyörähtää ulos ja tulla hylätyksi menettämättä panosta.

NASCAR Futures

NASCAR-futuurien kertoimilla voit lyödä vetoa kaukaisista tuloksista, kuten siitä, kumpi kuljettaja voittaa Cup-sarjan mestaruuden. Nämä prosenttiosuudet vaihtelevat kunkin kuljettajan suoritusten perusteella kauden aikana, ja ne supistuvat lopulta pudotuspeleissä seuraavalle kierrokselle pääseviin.

Valmistajan kertoimet

Panoksen asettaminen voittaneen auton valmistajalle saattaa olla hauska tapa kuluttaa aikaa maaliviivaa odotellessa. Nämä kertoimet lasketaan käyttämällä nykyisen kauden suorituskykyä ja kuljettajan menestyshistoriaa tällä radalla ja tässä tapahtumassa. Esimerkiksi Chevroletit, Fordit ja Toyotat kilpailevat Cup-sarjassa.

Vaiheen voittajat

Jotkut online-vedonvälittäjät tarjoavat kertoimia sille, kumpi kuljettaja suorittaa jokaisen NASCAR-kilpailun vaiheen, ja kilpailun kokonaisvoittaja määräytyy suoritettujen vaiheiden kokonaismäärän perusteella.

Kilpailun rekvisiitta

Online-vedonvälittäjät sisältävät usein erikoistarjouksia ja kisatarvikkeita suuriin NASCAR-kilpailuihin, kuten Daytona 500 -kilpailuun. Hylkyjen lukumäärää, varoituslippujen käyttöä, tiettyjen kuljettajien lopullisia sijoituksia ja muita tekijöitä voidaan käyttää näiden kertoimien määrittämiseen.

Lopulliset ajatukset

Muista, että lyhyen ja pitkän aikavälin menestys vaatii huolellista suunnittelua ja harkittua toteutusta. Jos teet läksyjäsi ennen kilpailua, sinulla on paremmat mahdollisuudet tehdä valistuneita päätöksiä panoksistasi.

Aina yllättäen osuman yrittäminen ei ole paras NASCAR-vedonlyöntistrategia. Kuten minkä tahansa muun urheilun vedonlyönnissä, parhaiden NASCAR-kertoimien ostaminen on sinun etuasi ennen vedon asettamista. Katso suositeltuja NASCAR-vedonlyöntisivustojamme saadaksesi kaiken irti NASCAR-vedonlyönnistä.

Jos haluat yksityiskohtaisen tilastollisen analyysin kilpailun tuloksista, paras vaihtoehto on tarkastella kunkin kuljettajan uusimpia tuloksia yksittäisillä radoilla. Katso heidän kilpahistoriaansa nähdäksesi, kuinka monessa he ovat kilpailleet, kuinka monta he ovat voittaneet, missä he ovat sijoittuneet ja kuinka he sijoittuivat. Nämä luvut toimitetaan yleensä yhdessä kuljettajan yleisen radan luokituksen kanssa.

Jokaisen joukkueen saavutukset tulee tutkia ja ottaa huomioon kokonaisarvioinnissa.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen
undefined is not available in your country. Please try:

Tuoreimmat uutiset

Nosta vedonlyöntipeliäsi: sisäpiirivinkit ja viimeisimmät tilastot
2024-06-08

Nosta vedonlyöntipeliäsi: sisäpiirivinkit ja viimeisimmät tilastot

Uutiset