Eurovision-vedonlyönti

Eurovision laulukilpailu järjestetään 66. kertaa Torinossa, Italiassa, vuonna 2022. Kilpailu kiinnostaa jälleen vedonlyöjiä Euroopassa ja sen ulkopuolella. Vuoden 2021 painoksen voitti italialainen Maneskin, joka on jälleen vahva haastaja, jos he voittavat Sanremon musiikkifestivaalin helmikuussa 2022.

Kilpailun voittajan ennusteet

Monet ihmiset ovat eri mieltä siitä, kuka voisi osallistua tulevaan Euroviisuun. Ennusteet perustuvat musiikkimakuun, alkuperämaahan, kappaleen esitykseen ja moneen muuhun.

Vaikka on tärkeää kuunnella kaikki ennusteet, muista aina, että kaikki eivät sovellu vedonlyöntiin. Vedonlyöjien tulisi tarkastella syvempiä tekijöitä, joita viihdemaailma tuskin myöntää.

Kun ennustaa voittajia vedon asettamista varten, vedonlyöjän tulee ottaa huomioon:

Poliittinen ympäristö; Järjestäjät yrittävät erottaa kilpailun politiikasta, mutta vedonlyöjät tietävät, että politiikka muokkaa maailmaa. Jos maa on saanut negatiivista lehdistöä, kilpailun voittamisen mahdollisuudet ovat alhaiset. Sanoiko joku Israel?

Aiemmat tietueet; Jokainen vedonlyöjä tietää aiempien suoritusten merkityksen tulevaisuuden ennustamisessa.

Muita ohjaavia tekijöitä ovat maan väkiluku, yleinen suorituskyky musiikkielämässä ja median vaikutus maanosaan.

Eurovision-vedonlyönti
Paras Eurovision laulukilpailun vedonlyönti

Paras Eurovision laulukilpailun vedonlyönti

Kilpailun yllättävän luonteen vuoksi on tärkeää, että pelaaja tekee mahdollisimman paljon tutkimusta. Ensimmäinen asia on kuunnella kaikki kappaleet. Tämä on hyvä osoitus siitä, mitkä kappaleet ovat suosittuja. Musiikkimaku on kuitenkin subjektiivinen. Laulun lavastus on kiistatta merkittävämpi. Harjoitusmateriaalin ja aiempien live-esiintymisten katsominen on erittäin hyödyllistä.

Vaikka Euroviisut pyrkii olemaan ei-poliittinen show, maailmantapahtumat voivat vaikuttaa maiden sijoitukseen. Jos kansakunta saa negatiivista lehdistöä juuri ennen kilpailua, se voi saada yleisön äänestämään sitä vastaan. Viime vuosina voittajasävelet ovat saaneet merkittävää radiolähetysaikaa ennen Euroviisuja. Siksi on hyvä idea tarkistaa, mitkä kappaleet menestyvät maailmanlaajuisilla listoilla.

Paras Eurovision laulukilpailun vedonlyönti
Suosituimmat Euroviisujen vedonlyöntisivustot

Suosituimmat Euroviisujen vedonlyöntisivustot

 • Betfair: Joskus pelaajat eivät halua odottaa panostamistaan. Betfair antaa kertoimet Euroviisuille ennen kuin monet maat ovat edes julkaisseet kappaleitaan. Tämä tekee siitä yhden parhaista Euroviisujen vedonlyöntisivustoista.
 • Bet365: Tämä vedonvälittäjä on sijoittunut korkealle monissa tärkeissä kategorioissa. Uudet jäsenet voivat hyödyntää liittymistarjouksia Euroviisujen vedonlyöntiin verkossa. He ovat myös arvostettuja asiakaspalvelunsa laadusta. Minimipanokset ovat melko alhaiset.
 • Paddy Power: Jos käyttäjä onnistuu ennustamaan oikean Euroviisujen voittajan, hän voi saada varhaisen voiton tällä sivustolla. Joskus suurille vuosittaisille tapahtumille, kuten tälle laulukilpailulle, järjestetään houkuttelevia tarjouksia. He tarjoavat palkintoklubin kaikille, jotka haluavat käyttää sivustoa pitkällä aikavälillä.
 • William Hill: Tämä vedonvälittäjä on ihanteellinen pelaajille, jotka haluavat sivuston, johon he voivat luottaa 100%. Heidän suoratoistopalvelunsa on erittäin hyödyllinen. Kuten muutkin tällä listalla, heillä on usein Eurovision promootioita.
 • Parimatch: Parimatch erottuu yhdeksi parhaista vedonlyöntisivustoista hyödyllisten tilastojen ja analyysien ansiosta. Se auttaa pelaajia saamaan käsityksen ennen voittokappaleen ennustamista. Heidän live-vedonlyöntinsä ovat saatavilla 24/7.

Kuinka lyödä vetoa Eurovision laulukilpailusta

Kun sivusto on julkaissut kaikki kilpailun kertoimet, pelaaja voi asettaa panoksensa. Suosituin vaihtoehto on ennustaa suora voittaja. Jos henkilöllä on hyvä fiilis tietystä maasta, hän voisi äänestää ennakkoon saadakseen parempia kertoimia.

Joskus sivusto antaa käyttäjien lyödä vetoa siitä, mitkä kaksi maata ovat parhaat toisilleen. Nämä ovat yleensä valtioita, joilla on historiallista kilpailua.

Ennen päätapahtumaa on kaksi välierää. Peluri saattaa haluta lyödä vetoa myös näistä. Vaihtoehtoisesti he voisivat käyttää niitä keinona ymmärtää paremmin, mitkä maat menestyvät parhaiten.

Suosituimmat Euroviisujen vedonlyöntisivustot
Euroviisujen parhaat kertoimet

Euroviisujen parhaat kertoimet

Euroviisujen online-vedonlyönnin kertoimet eri maissa voivat vaihdella suuresti. Eurovision vedonvälittäjät ovat taitavia ennustamaan melko luotettavia artisteja, jotka pääsevät viiden parhaan joukkoon. Voittaja numero yksi on kuitenkin vähemmän helppo määrittää tarkasti. Heillä on yleensä vahvat kertoimet alusta alkaen.

Suurin osa vedonvälittäjistä odottaa, kunnes jokainen maa on julkaissut kappaleensa ennen kertoimien antamista. Joka vuosi on kaksi Eurovision semifinaalia ennen viimeistä kilpailua. Taiteilijan esitys ja heidän vastaanottonsa joukosta voivat merkittävästi vaikuttaa heidän todennäköisyyksiinsä jatkossa. On mielenkiintoista huomata, että palaavat taiteilijat saavuttavat usein suotuisat kertoimet lisääntyneen hypen vuoksi.

Euroviisujen parhaat kertoimet
Euroviisujen vedonlyöntihistoria

Euroviisujen vedonlyöntihistoria

Ennen Internetin tuloa Euroviisujen vedonlyönti oli paljon kapeampaa. Pelaajien olisi vaikeuksia löytää tiili ja laasti vedonvälittäjää, joka palvelisi tätä tapahtumaa. Nyt se on kuitenkin erilainen online-vedonlyöntisivustojen ansiosta. Viime vuosina Euroviisuissa on nähty tervettä maailmanlaajuista panostusaktiviteettia. Vedonvälittäjät ovat parantuneet antamaan mahdollisille voittajille hyvät kertoimet. On kuitenkin vuosia, jolloin näin ei ollut.

Esimerkiksi vuonna 2016 Ukraina ei ollut lähellä kärkipaikkaa useimmissa vedonvälittäjien ennusteissa. He jatkoivat voittoa. 2014 oli toinen vuosi odottamattoman voittajan kanssa. Ollakseen tarkempi vedonvälittäjät ovat alkaneet katsoa tarkemmin esityksiä harjoituksissa ja semifinaaleissa.

Vuonna 2016 otettiin käyttöön uusi äänestysjärjestelmä, joka vaikuttaa myös tapaan, jolla ihmiset pelaavat tapahtumassa. Vedonlyöjien on nyt otettava huomioon ammattituomarien näkemykset.

Euroviisujen vedonlyöntihistoria
Euroviisujen voittajat vuodesta 2000

Euroviisujen voittajat vuodesta 2000

Analysoitaessa voittajia Euroviisujen alusta lähtien Irlanti on ykkönen 7 voitolla. Heitä seuraa Ruotsi kuudella. Iso-Britannia, Ranska, Luxemburg ja Hollanti ovat voittaneet kumpikin viisi kertaa. Euroviisujen vedonlyönnissä avain on kuitenkin äänestäjien tämänhetkisen maun ymmärtäminen.

Huolimatta hyvistä saavutuksista, Yhdistynyt kuningaskunta on tunnettu huonosta kilpailusta viime vuosina. Siksi on hyödyllistä perustaa vedonlyöntikertoimet vain viimeaikaisiin voittajiin. Tässä ovat kappaleet ja maat, jotka ovat nousseet ykkössijalle vuodesta 2000 lähtien:

 • 2000: Fly On The Wings Of Love - Tanska
 • 2001: Kaikki - Viro
 • 2002: I Wanna - Latvia
 • 2003: Kaikin mahdollisin tavoin - Turkki
 • 2004: Villit tanssit - Ukraina
 • 2005: Minun numeroni yksi - Kreikka
 • 2006: Hard Rock Hallelujah - Suomi
 • 2007: Molitva - Serbia
 • 2008: Usko - Venäjä
 • 2009: Fairytale - Norja
 • 2010: Satelliitti - Saksa
 • 2011: Running Scared - Azerbaidžan
 • 2012: Euphoria - Ruotsi
 • 2013: Only Teardrops - Tanska
 • 2014: Rise Like A Phoenix - Itävalta
 • 2015: Heroes - Ruotsi
 • 2016: 1994 - Ukraina
 • 2017: Amar Pelos Dois - Portugali
 • 2018: Toy - Israel
 • 2019: Arcade - Alankomaat
 • 2021: Zitti E Buoni - Italia

Huomioi, että vuoden 2020 kilpailu peruttiin koronaviruspandemian vuoksi.

Euroviisujen voittajat vuodesta 2000