Parhaat vedonvälittäjät, jotka hyväksyvät Bank transfer

Monet pitävät pankkisiirtoa nykyään vanhentuneena maksutapana. Useimmat pankit ovat kuitenkin ottaneet suuria harppauksia palveluidensa modernisoinnissa. Esimerkiksi asioinnin nopeus on monissa tapauksissa lähes välitön. Maksut ovat myös turvallisia, yksityisiä ja turvallisia. Näistä syistä pankkisiirrot ovat edelleen suosittuja maksutapoja vedonlyöntisivustoilla. Vanhemmat pelaajat pitävät niistä enemmän, koska he ovat myös tottuneet niihin. Myös asioinnin helppous on ihanaa.

Parhaat vedonvälittäjät, jotka hyväksyvät Bank transfer
Kuinka tallettaa pankkisiirrollaNoston tekeminen pankkisiirrolla

Jos aiot käyttää pankkisiirtoa vedonlyöntitilisi hoitamiseen, sinun ei pitäisi tuntea olosi alipalveluksi. Nautit suurimmasta osasta digitaalisten maksujen käyttäjien saamista eduista ja luultavasti muutamasta muustakin eduista, kuten tietojesi vähäisestä vaarasta.

Section icon
Kuinka tallettaa pankkisiirrolla

Kuinka tallettaa pankkisiirrolla

Voit yhdistää vedonlyöntitilisi suoraan pankkiin. Muista, että jos talletat pankkisiirrolla, sinun on annettava kaikki tiedot, joita tarvitaan tapahtuman suorittamiseen oikein.

Tämä sisältää nimesi, tilinumerosi ja sen pankkitilin lajikoodin, jolle haluat tallettaa varat. Noudata seuraavia ohjeita tehdäksesi tapahtuman pankkisiirrolla.

  1. Kirjaudu sisään vedonlyöntitilillesi
  2. Napsauta alustan näytön oikeassa yläkulmassa olevaa "Talleta" -painiketta
  3. Syötä maksutietosi ja tarkista niiden oikeellisuus
  4. Paina "Tee talletus.
  5. Jatka tapahtuman vahvistamiseksi
  6. Talletuksesi on tehty vedonlyöntitilillesi

Kun teet maksutapahtuman pankin kautta, muista liittää mukaan kaikki olennaiset tiedot. Tämä sisältää sähköpostiosoitteesi, nimesi, tilinumerosi ja lajittelukoodisi. Joillakin pankeilla on kansainvälisistä maksutapahtumista dynaamisia maksuja, jotka vaihtelevat sen mukaan, mihin tai mistä siirrät rahaa. Voit välttää tämän käyttämällä asuinmaasi pankkia.

Päivittäinen talletusraja useimmilla vedonlyöntisivustoilla on jopa 2 000 dollaria. Tätä voidaan kuitenkin lisätä useiden onnistuneiden tapahtumien jälkeen.

Pankkisiirto tai pankkisiirto on a turvallinen maksutapa. Se voidaan tehdä myös kotoa käsin tai liikkeellä ollessasi älypuhelimella, tabletilla tai kannettavalla tietokoneella. Talletuksissa tämä menetelmä on melkein yhtä nopea kuin digitaaliset siirrot.

Kuinka tallettaa pankkisiirrolla
Noston tekeminen pankkisiirrolla

Noston tekeminen pankkisiirrolla

Vedonlyöntiyhtiö ei voi vain hyvittää tilillesi summaa, jonka haluat nostaa hetkessä. Kun aloitat noston, heidän on odotettava maksun vahvistamista pankilta. Kun käytät tätä menetelmää varojen nostamiseen, varmista uudelleen, että tietosi ovat oikein, ennen kuin napsautat Vahvista nosto. Tämä auttaa välttämään viiveitä tai virheitä käsittelyn aikana.

Toimenpide on sama kuin talletuksen tekeminen. Ainoa ero on, että tässä tapauksessa sinun on painettava "Nosta" "Talleta" sijaan. Syötä myös pankkitilisi tiedot ja suorita nosto loppuun noudattamalla ohjeita.

Yleensä kestää kahdesta kolmeen arkipäivää, ennen kuin saat pankiltasi vahvistuksen varojen talletuksesta. Päivittäinen kotiutusraja vaihtelee yhdestä vedonlyöntisivusto toiseen ja maasta toiseen. Raja riippuu myös pankkisi säännöistä.

Vain tilisiirrot samalla nimellä kuin tililläsi ovat kelvollisia, eikä niistä saa aiheutua viiveitä tai ongelmia. Vaikka saatat haluta pysyä nimettömänä rekisteröityessäsi verkkosivustollesi, tämä voi aiheuttaa ongelmia tapahtumien aikana.

Kuten aiemmin mainittiin, voit käyttää matkapuhelinta talletusten ja nostojen tekemiseen pankkisiirrolla. Monet pankit mahdollistavat maksujen suorittamisen selaimen kautta, kun taas toisilla on omat sovellukset, jotka tekevät maksamisesta entistä helpompaa.

Noston tekeminen pankkisiirrolla