Parhaat vedonvälittäjät, jotka hyväksyvät Debit Card

Pankkikortit ovat suosittuja maksutapoja urheiluvedonlyönnissä, online-pelaamisessa ja pokerisivustoilla. Pelaajat pitävät niistä parempana niiden vahvojen turvallisuusstandardien, välittömän pääsyn ja nopean tapahtuman vuoksi.

Mutta ennen kuin valitset pankkikortin talletusta tai kotiutusta varten, on tärkeää varmistaa, salliiko kortin toimittaja sen. Yleisimmin käytetyt pankkikortit rahapelialalla ovat MasterCard ja Visa.

Muita ovat Union Pay (kiina), Girocard (saksa), RuPay (intialainen/aasialainen) ja Interac (kanadalainen) jne. Valinta vaihtelee pelaajan asuinmaan mukaan. Pankkikortit eroavat merkittävästi pankkikuluista, tapahtumarajoista ja käsittelynopeudesta.

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserEeva VirtanenLocaliser
Kuinka tehdä talletus debit-kortilla

Kuinka tehdä talletus debit-kortilla

Pankkikortti liitetään yleensä pankkitiliin, mikä mahdollistaa sekä online- että offline-maksujen. Pankkikortilla pelaaja voi käyttää vain niitä rahoja, jotka hänellä on pankissaan, toisin kuin luottokortti, joka käyttää lainattua rahaa.

Prepaid-pankkikorttia käytettäessä vedonlyöntiin on käytettävissä vain tietty summa, eikä käyttäjä voi kuluttaa liikaa. Tästä on hyötyä pelaajille, jotka harjoittavat vastuullista pelaamista, koska tapahtumat kirjataan eri tiliotteeseen.

Kuinka tehdä talletus debit-kortilla
Kuinka tehdä suora talletus pankkikortilla

Kuinka tehdä suora talletus pankkikortilla

Debit-kortin tärkeimmät tiedot ovat kortinhaltijan nimi, kortin numero, CVV tai kortin vahvistuskoodi (kolminumeroinen turvakoodi) ja viimeinen voimassaolopäivä. Kun pelaaja kirjautuu sisään vedonlyöntisivustolle, hän noudattaa näitä yksinkertaisia ohjeita.

  1. Siirry pankki-/lompakko-/kassa-välilehdelle ja napsauta talletuksen pikakuvaketta
  2. Valitse maksukortti talletusmenetelmä
  3. Valitse pankki
  4. Syötä pelikassaan lisättävä summa. Pelaajan on täytettävä korttinsa numero, nimi, CVV ja viimeinen voimassaolopäivä ensimmäistä kertaa.
  5. Noudata pankin ohjeita vahvistaaksesi tapahtuma ja käyttäjän henkilöllisyys

Pankkikorttitalletukset ovat lähes välittömiä, ja niiden heijastuminen sekä pelioperaattorin sivustolle että käyttäjän pankkitilille kestää alle minuutin.

Kuinka tehdä suora talletus pankkikortilla
Debit-korttitalletusten päivätalletusraja

Debit-korttitalletusten päivätalletusraja

Tarkat rajat määrittävät kortin myöntäjä, asuinmaa ja tietty pelisivusto, jolle käyttäjä on rekisteröitynyt. Visa-kortin minimitalletus on 10–20 dollaria.

Maksimitalletus tapahtumaa kohti voi olla 500–2 000 dollaria. Myös vedonlyöntisivustolla on rajansa. Tallettaminen Visa-debit- ja prepaid-korteilla on yleensä ilmaista. Jotkut pelioperaattorit voivat periä maksun, joka on 2% - 3% koko talletuksen summasta.

Debit-korttitalletusten päivätalletusraja
Voinko tallettaa mobiililaitteella?

Voinko tallettaa mobiililaitteella?

Digitaalisen lompakkotekniikan ansiosta pankkikortit helpottavat vedonlyöjien mahdollisuuksia rahoittaa panoksensa älypuhelimien kautta. Niin kauan kuin heidän luottokorttitietonsa ovat lompakkosovelluksessa, he voivat käyttää niitä maksujen suorittamiseen syöttämättä korttitietoja.

Voinko tallettaa mobiililaitteella?
Kuinka tehdä nosto pankkikortilla

Kuinka tehdä nosto pankkikortilla

Tyypillinen nosto tapahtuu seuraavasti:

  1. Siirry vedonlyöntisivuston pankki-/maksu-/lompakko-sivulle
  2. Napsauta nosto-välilehteä
  3. Valitse pankkitapaluettelosta pankkikorttimaksu
  4. Valitse pankkikortin myöntäjä
  5. Syötä nostettava summa ja vahvista

Debit-kortilla nostaminen kestää hieman kauemmin kuin talletukset. Suurin osa niistä valmistuu kuitenkin 3–5 arkipäivän kuluessa. Harvoin vedonlyöntialustat veloittavat nostomaksuja pankkikorteista.

Operaattorit suosittelevat, että pelaajat saavat maksut samalla debit-kortilla, jota he käyttivät talletuksena useimmilla pelisivustoilla. Tämä suojaa asiakkaita mahdolliselta rahanpesulta.

Vedonlyönnin tarjoaja määrittää suurimman ja pienimmän nostosumman. Monilla pelisivustoilla asiakkaan tulee todistaa henkilöllisyytensä ja osoite ennen ensimmäisen kotiutuksen tekemistä.

Heidän on myös toimitettava kopio Visa-kortin molemmista puolista muutama viikko ennen nostoa. Operaattori tarkistaa kortin nopeuttaakseen tapahtumia.

Kuinka tehdä nosto pankkikortilla
Voinko nostaa mobiililaitteella?

Voinko nostaa mobiililaitteella?

Mobiilipelaamisessa maksut on optimoitu myös mobiilisovelluksille. Pelaajat pääsevät peleihin älypuhelimien kautta ja nauttivat saumattomista tapahtumista missä tahansa he ovatkin.

Voinko nostaa mobiililaitteella?
About the author
Ethan Moore
Ethan Moore

Lontoon sykkivän energian keskelle syntynyt Ethan "BetMaster" Moore yhdistää terävän analyyttisen mielen urheilun innostukseen. BettingRankerin pääkirjoittajana hän tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tilastoja, strategioita ja tarinoita, mikä tekee urheiluvedonlyönnistä sekä saavutettavan että jännittävän.

Send email
More posts by Ethan Moore

Tuoreimmat uutiset

Debit- ja luottokorttien urheiluvedonlyöntikampanjat toukokuussa 2023
2023-05-09

Debit- ja luottokorttien urheiluvedonlyöntikampanjat toukokuussa 2023

Toukokuu on yleensä kiireinen kuukausi urheilun kannalta, ja useimmat Euroopan kilpailut ovat kauden huipussaan. Samaan aikaan vedonvälittäjät tarjoavat houkuttelevia kertoimia loputtomille markkinoille ja tapahtumiin. Joten jos liityt myöhään aloittaaksesi urheiluvedonlyönnin, tämä artikkeli tekee bonusten metsästystehtävästäsi helpompaa. Opit kolme parasta tervetuliaisbonusta luotto-/pankkikorttitalletuksille toukokuussa 2023.