Top 10 Klarna Sports Bettings 2022 -Low Fee Deposits

Klarna Bank AB tai yksinkertaisesti nimellä Klarna on ruotsalainen pankki, joka tarjoaa online-maksuja miljoonille ihmisille ympäri Eurooppaa. Se on perustettu vuonna 2005. Klarna-yhtiö, jolla on yli 85 miljoonaa asiakasta ja joka suorittaa yli miljoona tapahtumaa päivittäin, on kasvattanut suosiotaan vedonlyöjien keskuudessa online-vedonvälittäjien maksuvaihtoehtona.

Vedonlyönti Klarnan kanssa on yksinkertaista, ja tuhannet vedonlyöjät ja vedonlyöjät suosivat vedonvälittäjiä, jotka hyväksyvät Klarnan. Tämä johtuu siitä, että sen avulla he voivat sekä tallettaa että nostaa rahaa vedonlyöntitileillään, mikä tarkoittaa yksinkertaisempaa, helpompaa ja nopeampaa tapahtumaa.

Top 10 Klarna Sports Bettings 2022 -Low Fee Deposits
Varojen lisääminen Klarnan kauttaVarojen nostaminen Klarnassa
Varojen lisääminen Klarnan kautta

Varojen lisääminen Klarnan kautta

Varojen tallettaminen Klarna-tilin kautta edellyttää pankkitilin tai kortin yhdistämistä. Tämä voidaan tehdä joko heidän sovelluksensa tai verkkosivustonsa kautta.

Sovelluksen kautta:

  1. Kirjaudu sisään tunnuksillasi
  2. Mene "Oma Klarna" -asetuksiin ja valitse "Maksutavat"
  3. Valitse sieltä "Lisää pankkitili", "Lisää kortti" tai "Poista".

Sivuston kautta:

  1. Mene osoitteeseen Klarna.com ja kirjaudu sisään käyttämällä tilitietojasi
  2. Valitse "Maksutavat"
  3. Valitse "Lisää pankkitili", "lisää kortti" tai "Poista"

Vain yksi pankkitili voidaan tallentaa ja yhdistää Klarna-tiliin kerrallaan. Jos linkitetty pankkitili on vaihdettava, poista se ja lisää uusi.

Korteissa on sallittua tallentaa useita kortteja, mutta yksi on oltava ensisijainen maksukortti.

Voit lisätä varoja vedonlyöntitilillesi menemällä sivustolle ja kirjautumalla sisään. Valitse ensisijaiseksi maksuvaihtoehdoksi Klarna, syötä summa, anna pankkitiedot ja vahvista siirto. Tämä tapahtuma näkyy heti, kun talletus on tehty, ja maksu Klarnalle näkyy seuraavassa tiliotteessasi.

Tätä kirjoittaessa Klarnan kautta voidaan maksaa USD, EUR, AUD, CAD, CHF, GBP, DKK, SEK ja NOK.

Klarnan käsittelymaksu riippuu talletettavasta summasta, mutta ne ovat yleensä pieniä eivätkä vaikuta varoihin paljoa. Useimmat verkkomaksutavat veloittaa transaktiomaksuja vakioominaisuutena.

Varojen lisääminen Klarnan kautta
Varojen nostaminen Klarnassa

Varojen nostaminen Klarnassa

Varojen nostaminen vedonlyöntitileiltä Klarnan kautta on yhtä yksinkertaista ja samanlaista kuin useimmat markkinoiden maksutavat.

Kirjaudu vain kauppiassivustollesi (tässä tapauksessa vedonlyöntisivustolle) ja siirry tavalliseen nostovaihtoehtoon. Valitse seuraavaksi ensisijaiseksi maksutavaksi Klarna. Tämä johtaa sinut seuraavaan vaiheeseen, jossa ilmoitetaan haluamasi nostosumma. Kun kaikki tarvittavat tiedot on annettu, sinun tarvitsee vain vahvistaa ja valtuuttaa tapahtuma.

Heti kun tämä on tehty, nosto käsitellään ja näkyy pankkitililläsi mahdollisimman pian.

On myös syytä muistaa, että vaikka a vedonlyöntisivusto hyväksyy talletukset Klarnan kautta, sitä ei välttämättä hyväksytä nostoihin. Tämä on yksi suurimmista haitoista, jotka estävät vedonlyöjiä käyttämästä tätä maksupalvelua, koska Klarna on jo rajoitettu 13 maahan ja kouralliseen vedonlyöntisivustoihin.

Tässä tapauksessa voidaan vaatia vaihtoehtoisia maksukanavia varojen nostamiseen, kuten e-lompakot, kuten Neteller tai Paypal, tai ehkä suora pankkisiirto käy.

Muista, että jos viivästys tapahtuu, se johtuu todennäköisesti pankin pitoajasta, huollosta tai pyhäpäivistä ja viikonloppuisin.

Varojen nostamisesta Klarnan kautta voidaan periä joitain maksuja, ja summa riippuu nostettavasta summasta. Tämä ei ole juurikaan punainen lippu, koska tämä on melko yleinen käytäntö useimmissa maksutavoissa.

Varojen nostaminen Klarnassa