Parhaat vedonvälittäjät, jotka hyväksyvät MasterCard

Mastercard on aina ollut suosittu valinta vedonlyöntitilien rahoittamisessa. Useimmilla vedonlyöntisivustoilla on useita talletusvaihtoehtoja, mutta pankki- ja luottokortit ovat aina suosituimpia ja yleisimmin hyväksyttyjä - kuten Mastercard. Jotkut rahoituslaitokset pitävät tai kieltävät edelleen tapahtumia virheellisesti, joten Mastercardia käytettäessä on aina hyvä olla varavaihtoehtoja varmuuden vuoksi.

Yksi Mastercardin vetoomuksista vedonlyöntisivustoille talletuksen tekemisessä on nopeus ja turvallisuus. Kysymys on myös maailmanlaajuisesta saatavuudesta, minkä vuoksi useimmat, elleivät kaikki, lisensoidut vedonlyöntisivustot sallivat Mastercardin maksuvaihtoehdon.

Parhaat vedonvälittäjät, jotka hyväksyvät MasterCard
Kuinka tehdä talletus MastercardillaKuinka tehdä nosto MastercardillaTurvallisuus MastercardillaMastercardin asiakastuen vaihtoehdot
Kuinka tehdä talletus Mastercardilla

Kuinka tehdä talletus Mastercardilla

Talletuksen tekeminen Mastercardilla on erittäin helppoa. Itse asiassa, kun vedonlyöntisivusto on valittu, se on melko yksinkertaista. Sieltä vedonlyöjien on:

Luo pelitili vedonlyöntisivustolle. Vedonlyöjien on ehkä annettava tarvittavat tiedot. Joitakin muita tietoja voidaan myös pyytää - tunnukset, sijainti ja muut KYC-standardivaatimukset.

  1. Etsi Kassa-vaihtoehto. Valitse niistä Mastercard talletusvaihtoehdot tarjotaan.
  2. Anna heidän Mastercard-tietonsa, kuten tilinumero, viimeinen voimassaolopäivä ja CVC.
  3. Syötä summa, jonka he haluavat tallettaa vedonlyöntisivustolle, ja hyväksy sitten siirto. Tapahtumat näkyvät yleensä minuuteissa.

Jotain pitää muistaa, että vaikka monet pankit hyväksyvät luottokorttitalletukset säännöllisesti, toiset kieltävät ne automaattisesti.

Jotkut lait, kuten vuoden 2006 laittomien Internet-pelaamisen täytäntöönpanolaki, kieltävät rahoituslaitoksia tietoisesti liiketoimista toisen henkilön kanssa laittomien Internet-uhkapelien yhteydessä.

Vaikka Internet-vedonlyönti ei ole enää laitonta monilla lainkäyttöalueilla, kielto pysyy kirjassa, ja jotkut pankit kieltäytyvät käsittelemästä online-uhkapelitapahtumia. Vedonlyöntisivustot eivät ole syyllisiä tähän, joten on parasta tehdä vähän tutkimusta etukäteen.

Talletusrajat voivat vaihdella vedonlyöntisivustoilla, mutta se on yleensä jossain 5000 dollarin maksimi ja 10–50 dollarin välillä.

Maksujen osalta jotkin Mastercardin verkkoon kuuluvat pankit voivat veloittaa alhaisia tai ei lainkaan maksuja. Jonkin verran online-urheiluvedonlyönti Käsittele talletusta käteisennakkoina ja vaadi sen seurauksena suurempia maksuja. Vedonlyöntisivustot voivat myös periä maksuja puoleltaan.

Kuinka tehdä talletus Mastercardilla
Kuinka tehdä nosto Mastercardilla

Kuinka tehdä nosto Mastercardilla

Vaikka useimmat vedonlyöntisivustot antavat vedonlyöjien tallettaa varoja Mastercardin kautta, jotkut eivät ehkä salli heidän nostaa rahaa samalla menetelmällä (tai millään muulla pankki- tai luottokortilla). Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjien on yleensä löydettävä vaihtoehtoja, kun he haluavat tehdä kotiutuksen. Helpoin vaihtoehto on käyttää sähköisiä lompakoita, kuten Skrill tai Neteller.

Vedonlyöjät voivat myös nostaa varansa pankkisiirrolla. Nostot pankkisiirrolla vievät kuitenkin yleensä kahdesta viiteen työpäivää, mikä voi olla pidempi, jos matkan varrella on pyhäpäiviä, viikonloppuja tai huoltoa. E-lompakoilla tehdyt kotiutukset voivat olla nopeampia, mutta tämä ei ole totta aina.

Mene vain haluamallesi vedonlyöntisivustolle ja käy läpi tavallinen nostomenettely. Valitse sen jälkeen haluamasi maksutapa. Tämä ohjaa vedonlyöjät seuraavaan vaiheeseen, jossa vedonlyöjät määrittelevät summan, jonka he haluavat nostaa. Jäljelle jää vain tapahtuman vahvistaminen ja valtuutus, kun kaikki tarvittavat tiedot on annettu.

Nostomaksujen osalta jotkin Mastercardin sidoksissa olevat pankit voivat periä vähimmäismaksuja tai ei ollenkaan. Vedonlyöntisivustot voivat periä maksuja sekä e-lompakoiden maksuja. Nämä ovat kuitenkin yleensä vain dollarin penniä, joten se ei vahingoita varoja niin paljon kuin luulee.

Jos vedonlyöjät ovat edelleen huolissaan maksuista, Mastercard voi silti antaa vedonlyöjille kelpoisuuden ensivedon bonukset vedonlyöntisivustoilla, joten pidä sitä hyvityksenä varoistasi.

Kuinka tehdä nosto Mastercardilla
Turvallisuus Mastercardilla

Turvallisuus Mastercardilla

Mastercard on yksi markkinoiden suurimmista ja luotettavimmista maksupalveluista, joten vedonlyöjän tapahtumat ja henkilökohtaiset tiedot ovat turvassa. 


Mastercard toimii kilpailijoihinsa verrattuna sillä, että yritys väittää, että sen järjestelmät ovat turvallisempia kuin mikään muu maksupalvelu. He käyttävät peer-to-peer, reunapohjaista verkkoa, joka reitittää liikenteen useisiin päätepisteisiin.

Mukana on myös Mastercard Secure Code, joka on lisäsuojaus. Se auttaa vahvistamaan vedonlyöjän henkilöllisyyden kertaluonteisella pääsykoodilla (OTP), joka lähetetään tekstiviestinä vedonlyöntisivustolla rekisteröityyn puhelinnumeroon.

Toinen hieno asia on, että vedonlyöjille Mastercard-kortteja myöntävä rahoituslaitos ei aseta heitä vastuuseen luvattomista tapahtumista. Mastercard tarjoaa vastuusuojan missä tahansa tehdyissä tapahtumissa.

Vedonlyöjien on tehtävä osansa Mastercard-korttinsa turvallisuuden takaamiseksi. Tätä varten heidän on:

  • Ryhdy kohtuullisiin varotoimiin estääksesi korttisi katoamisen tai varastamisen.
  • Jos korttisi katoaa, varastetaan tai sitä käytetään ilman lupaasi, ilmoita välittömästi pankkillesi.
  • Säilytä hyvä maine Mastercard-tilisi avulla.
  • Selvitä, mitä muita turvatoimia pankillasi on käytössäsi suojellakseen sinua vilpillisiltä maksutapahtumilta keskustelemalla pankin kanssa.
Turvallisuus Mastercardilla
Mastercardin asiakastuen vaihtoehdot

Mastercardin asiakastuen vaihtoehdot

Mastercard on yksi maailman johtavista maksupalveluista. Ne, joilla on se, käyttävät sitä moniin päivittäisiin tarpeisiinsa, kuten apuohjelmiin, välttämättömiin asioihin, ostoksille ja moneen muuhun. Kun käytät jotain usein, sinulla on yleensä ongelmia tai huolenaiheita.

Jos vedonlyöjillä on ongelmia tai kysymyksiä, he voivat ottaa yhteyttä Mastercardiin monilla tavoilla. Muista kuitenkin, että Mastercard ei itse asiassa myönnä pankki- tai luottokortteja – rahoituslaitokset myöntävät. Vedonlyöjien on ehkä otettava ensin yhteyttä pankkiinsa.

  • Ensimmäistä reittiä varten vedonlyöjät voivat suunnata Mastercardin viralliselle sivustolle osoitteessa mastercard.com. Etsi tukisivu ja usein kysytyt kysymykset. Nämä luettelot ovat yleensä kattavia ja voivat sisältää ratkaisun vedonlyöjän ongelmaan.
  • Toiseksi voit ladata PDF-tiedoston Mastercardin maailmanlaajuisista yhteystiedoista, joka sisältää luettelon jokaisen Mastercardin vihjelinjan yhteystiedoista. Jokaisella maalla tai alueella on omansa, joten ei ole haittaa tarkistaa tämä pääluettelo.

Vedonlyöjät voivat myös käyttää sosiaalista mediaa tavoittaakseen Mastercardin, kuten Facebookin ja Twitterin. Yritykset tunnistavat näiden kahden sivuston voiman kommunikoida asiakaskuntansa kanssa ja vastaavat usein siellä oleviin keskusteluihin, mainintaan tai kommentteihin.

Mastercardin asiakastuen vaihtoehdot

Tuoreimmat uutiset

3 parasta urheiluvedonlyöntibonusta Visa/Mastercard-maksuille
2023-08-02

3 parasta urheiluvedonlyöntibonusta Visa/Mastercard-maksuille

Kun etsit urheiluvedonlyöntiä liittyäksesi, on tärkeää ottaa huomioon maksuvaihtoehdot ja saatavilla olevat tervetuliaistarjoukset. Onneksi useimmat vedonvälittäjät tarjoavat pankki-/luottokorttimaksuja Mastercardin tai Visan kautta. Vielä parempi, saat urheiluvedonlyöntibonuksen sen jälkeen, kun olet tallettanut varoja ja joissakin tapauksissa tehnyt ensimmäisen varsinaisen rahavedon.