Parhaat vedonvälittäjät, jotka hyväksyvät Neteller

Neteller on maksutapa, joka on erittäin suosittu ympäri maailmaa. Tämä maksutapa on erittäin luotettava sekä kauppiaiden että vedonlyöjien keskuudessa, ja se on yhteensopiva useimpien vedonlyöntisivustojen kanssa ympäri maailmaa. Neteller on erittäin suosittu online-kasinoiden ja urheiluvedonlyöntisivustojen keskuudessa turvallisena talletusmenetelmänä, ja monet pelaajat käyttävät tätä palvelua rahojensa tallettamiseen ja kotiuttamiseen.

Neteller hyväksyy yli 26 valuuttaa ympäri maailmaa, ja se on saatavana myös sovelluksena. Tämä maksutapa on helppokäyttöinen ja täydellinen maksuratkaisu ulkomailla, sillä se hyväksyy yli 200 maata.

Parhaat vedonvälittäjät, jotka hyväksyvät Neteller
Suosituimmat Netellerin vedonlyöntisivustot

Suosituimmat Netellerin vedonlyöntisivustot

Neteller on vuonna 1999 lanseerattu online-rahansiirtopalvelu. Mutta jo vuonna 2000 Neteller oli aloittanut käsittelyn maksut parhailla vedonlyöntisivustoilla. Tuolloin yritys palveli jopa 85 prosenttia maailmanlaajuisista uhkapelikauppiaista.

Jo tämä tosiasia todistaa, että Neteller on yksi luotettavimmista maksuratkaisuista parhailla vedonlyöntisivustoilla. Joten jatka lukemista oppiaksesi jotain Neteller-vedonlyönnistä.

Suosituimmat Netellerin vedonlyöntisivustot
Kuinka tehdä talletus Netellerillä

Kuinka tehdä talletus Netellerillä

Netellerin käytön aloittaminen urheiluvedonlyönnissä on melko yksinkertaista. Pelaajien on ensin avattava Neteller-tili matkapuhelimellasi tai tietokoneella tehdäkseen talletuksen. Vieraile vain Neteller.com, napsauta Kirjaudu sisään ja rekisteröi sitten tili.

Pelaajien on annettava tiedot, kuten nimet, sähköpostiosoite, alkuperämaa ja valuutta, jota he aikovat käyttää. Anna aina oikeat tiedot välttääksesi komplikaatiot vahvistusprosessin aikana.

Kun puhutaan tilin vahvistamisesta, Neteller vaatii käyttäjiä todistamaan henkilöllisyytensä ennen kuin he tekevät mitään. Ensin käyttäjien on linkitettävä pankkitilinsä antamalla BIC- tai SWIFT-koodinsa. Sitten annat värillisen kopion henkilötodistuksestasi, passistasi tai ajokortistasi. Ja lopuksi, lataat kopion viimeisimmästä sähkölaskusta Neteller-tilisi aktivoimiseksi.

Sillä välin vedonlyöjät voivat rahoittaa Neteller-lompakkoaan useilla tavoilla. Voit esimerkiksi käyttää toista hyväksyttyä Neteller-tiliä siirtääksesi varoja uudelle tilillesi.

Vaihtoehtoisesti Neteller hyväksyy talletukset luotto-/pankkikorteilla, Skrillillä, pankkisiirrolla tai kryptovaluutoilla. Käyttäjät voivat ostaa ja myydä yli 28 digitaalista kolikkoa Netellerissä. Lue siis Netellerin ehdot huolellisesti ennen tilin rahoittamista.

Neteller-maksut ja rajat

Haluatko tietää, miksi Neteller erottuu muista? Tämä rahansiirtovaihtoehto tarjoaa alhaiset talletusmaksut ja korkeamman maksurajan. He veloittavat usein 2,9 %:n maksun alle 20 000 dollarin talletuksista ja nollakuluista yli 20 000 dollarilla.

Myös varojen vastaanottaminen Neteller-tilillesi on ilmaista. Joten mikä tahansa summa, jonka pelaajat nostavat vedonvälittäjältä sen jälkeen, kun kaikki veloitukset on maksettu käsiteltynä. Mitä tulee siirtorajoihin, vahvistetut Neteller-käyttäjät, joilla ei ole VIP-tiliä, voivat lähettää seuraavat summat:

  • 5000 dollaria/tapahtuma
  • 10 000 $/24 tuntia
  • 20 000 $/7 päivää
  • 50 000 dollaria/30 päivää Huomautus: Tiedä, että useimmat vedonvälittäjät eivät tarjoa bonuksia Neteller-talletusten jälkeen, vaikka näin ei aina ole. Lue siis vedonlyöntiarvostelut täältä BettingRanker oppiaksesi Neteller-talletusbonuksia tarjoavat vedonvälittäjät.
Kuinka tehdä talletus Netellerillä
Kuinka tehdä kotiuttaminen Netellerillä

Kuinka tehdä kotiuttaminen Netellerillä

Vedonlyöjien, jotka haluavat nauttia nopeista ja kätevistä maksuista, ei tulisi etsiä kauempaa kuin Neteller. Kirjaudu vain vedonvälittäjän tilille, käy kassalla tai pankkialueella, napauta nostoa ja valitse Neteller.

Päätä se nyt syöttämällä summa, jonka haluat nostaa. Neteller-nosoitukset ovat yleensä välittömiä, ja niiden käsittely vie vain muutaman minuutin.

Joissakin tapauksissa vedonvälittäjä käsittelee voittosi Netellerin kautta 24–48 tunnin kuluessa nostopyynnön lähettämisestä. Mikä pahinta, joissakin voi kestää 7–10 työpäivää. Siksi lue urheiluvedonlyönnin käyttöehdot saadaksesi selville tapahtuman käsittelyjakson.

Toinen syy lukea vedonvälittäjän kirjoja Ehdot -sivulla on tietää nostokulut. Usein Netellerin kotiutuksia tehtäessä sovelletaan tavallisia sähköisen lompakon maksuja. Yleensä hinta ei kuitenkaan saisi ylittää 50 dollaria. Mutta kyse on siitä, kuinka nopeasti haluat saada rahat ja kuinka paljon haluat kotiuttaa.

Kuinka tehdä kotiuttaminen Netellerillä
Turvallisuus Netellerillä

Turvallisuus Netellerillä

Onko pankkipankki Netellerin kanssa parhailla vedonlyöntisivustoilla turvallista? Kyllä, Netellerin kaltainen rahansiirtoyritys, jolla on rikas pelihistoria, on epäilemättä turvallinen. Ensinnäkin FCA (Financial Conduct Authority) säätelee Netelleria.

Tämä on Yhdistyneen kuningaskunnan rahoituspalveluja säätelevä elin. Tämä vahtikoira luo erillisen rahaston korvatakseen asiakkailleen rekisteröityjä rahansiirtopalveluita, kuten Neteller. Yksinkertaisesti sanottuna rahasi eivät mene pois, jos Neteller sulkee liikkeen äkillisesti.

FCA-sääntelyn lisäksi Neteller suorittaa kaksivaiheisen todennuksen, joka on nykyään vähimmäisvaatimus. Täällä käyttäjien on syötettävä sähköpostiin tai viestisovellukseen lähetetty koodi ennen tilille kirjautumista.

Vahvistuskoodi pysyy aktiivisena noin 30 sekuntia, minkä jälkeen käyttäjien on pyydettävä uusi. Tämä estää kaiken luvattoman pääsyn Netellerin varoihin tai taloustietoihin.

Lopuksi ja yhtä kriittistä, Neteller käyttää uusinta SSL-salausta suojatakseen käyttäjätietoja. Kuten ehkä jo tiedät, SSL-tekniikan avulla verkkosivustot voivat suojata alustalle lähetettyjä ja sieltä lähteviä tietoja hakkereilta.

Ja tietysti Netellerin Android- ja iOS-sovellukset ovat 100 % turvallisia. Käyttäjät voivat ladata nämä sovellukset suoraan Play Kaupasta ja App Storesta. Sovellus voi suorittaa lukuisia toimintoja, kuten lähettää ja nostaa rahaa.

Turvallisuus Netellerillä
Netellerin asiakastuen vaihtoehdot

Netellerin asiakastuen vaihtoehdot

Yllättäen Netellerin asiakastuki toimii huonosti arvostelusivustoilla, kuten Trustpilot. Esimerkiksi käyttäjät valittavat usein viivästyneistä vastauksista.

Jotkut arvioijat väittävät myös, että UKK-osio on minimaalinen, eikä se vastaa kaikkiin tärkeisiin kysymyksiin. Lyhyesti sanottuna tukijärjestelmä on jotain, jota Netellerin on uudistettava pikaisesti.

Mutta heidän puolustuksekseen useimmat e-lompakkovaihtoehdot eivät tarjoa välittömiä vastauksia teknisiin käyttäjien tiedusteluihin. On tavallista, että sähköpostikyselyihin vastaaminen tukitiimiltä kestää jopa 24 tuntia. Jos asiakkaat eivät ole tyytyväisiä, he voivat puhua suoraan tukitiimille maksuttoman numeron kautta. Muista vain hallita työajat.

Lisäksi Neteller tarjoaa chat-tukea peruskyselyihin bot-hallitun järjestelmän kautta. Voit kuitenkin nauttia Netellerin ympärivuorokautisesta live-chat-tuesta saatuasi VIP-jäsenyyden.

Alla ovat Neteller-tuen yhteystiedot:

  • Puhelin: +442033089525, +49 21599 279504 (maanantaista perjantaihin)
  • Sähköposti: help@neteller.com, panaszt@neteller.com
  • Viestit
  • 24/7 live chat VIP-asiakkaille
  • Sosiaalinen media: Instagram, Facebook ja Twitter
Netellerin asiakastuen vaihtoehdot
Neteller Yhdysvalloissa

Neteller Yhdysvalloissa

Neteller on kokenut melkoisen osan skandaaleista Yhdysvalloissa. Tammikuussa 2007 Neteller-omistajia pidätettiin ja heitä syytettiin laittomien uhkapelien ja luvattoman rahansiirtopalvelun edistämisestä.

Yhdysvaltain viranomaiset väittivät, että Neteller helpotti liiketoimia yhdysvaltalaisten pelaajien ja offshore-vedonlyöntisivustojen välillä. Tämän seurauksena Neteller poistui Yhdysvaltain markkinoilta.

Seitsemän vuotta myöhemmin Neteller palasi voitokkaasti Yhdysvaltoihin. Tällä kertaa heidät hyväksyttiin suorittamaan maksuja hevoskilpailusivustolle BetAmerica.com. Nykyään yritys tarjoaa palveluita New Jerseyssä, Delawaressa ja muissa vedonlyöntiosavaltioissa. Mutta yksi asia on varma; asiat eivät ole koskaan olleet ennallaan vuoden 2007 skandaalin jälkeen.

Neteller Yhdysvalloissa