Parhaat Sports Betting Paysafe Card -talletuksilla

Paysafecard on aina liitetty online-vedonlyöntiin, ja näin on edelleenkin. Vedonlyöjät, jotka ovat koskaan panostaneet verkossa, ovat todennäköisesti jo törmänneet Paysafecardiin tai käyttäneet sitä kerran. Kaikki vedonlyöjät, riippumatta asiantuntemuksesta tai pelityylistä, nauttivat prepaid-setelien tarjoamasta nimettömästä.

Ennakkomaksujärjestelmät, kuten Paysafecard, ovat kasvattaneet suosiotaan tavaroiden ja palveluiden maksamiseen verkossa oikealla rahalla pankkitilin tai luottokortin sijaan. Voit tietysti tehdä ostoksia pankkikortillasi, mitä monet tekevät, koska se peittää tilisi lopullisen tapahtuman.

Parhaat Sports Betting Paysafe Card -talletuksilla
Kuinka tehdä talletus PaysafecardillaKuinka tehdä nosto PaysafecardillaTurvallisuus PaysafecardillaPaysafecard-asiakastukivaihtoehdot
Kuinka tehdä talletus Paysafecardilla

Kuinka tehdä talletus Paysafecardilla

Varojen tallettaminen paysafecard-tilille edellyttää, että vedonlyöjien on ensin luotava tili heille. Heidän täytyy vain mennä Paysafecardin viralliselle verkkosivustolle osoitteessa www.paysafecard.com.

Kun se on tehty, pelaajat voivat tallettaa tililleen. Pelaajilta vaaditaan vain paysafecardin PIN-koodi, jonka he voivat saada yli 600 000 kaupasta ympäri maailmaa. Vedonlyöjien on vain syötettävä saamansa 16-numeroinen PIN-koodi, kun he haluavat täydentää vedonlyöntisaldoaan.

Jos pelaajat eivät ole varmoja, mistä he voivat saada paysafecard-kupongin, he voivat mennä yrityksen viralliselle verkkosivustolle. Sivustolla on myymäläpaikannus, joka näyttää kaikki alueellasi paysafecardin PIN-koodeja myyvät liikkeet.

Vedonlyöntitilin rahoittaminen paysafecardilla on yksinkertainen prosessi:

  1. Vedonlyöjien on mentävä suosikkivedonlyöntinsä kassalle ja valittava talletusvaihtoehto, jolloin heille näytetään kaikki käytettävissä olevat maksutavat. Sivusto vie vedonlyöjät uuteen ikkunaan, kun he valitsevat paysafecardin ensisijaiseksi maksutavaksi.

  2. Siellä on linkki, joka näyttää heille kaikki alueesi kaupat, jotka myyvät paysafecard-kuponkeja. Voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, jos olet jo ostanut lahjakorttisi.

  3. Vedonlyöjät huomaavat osan, johon heidän on syötettävä 16-numeroinen PIN-koodi. Muista, että paysafecardin PIN-koodeja voi yhdistää suuremman summan tallettamiseksi. Kun vedonlyöjät ovat tallettaneet kaikki haluamansa PIN-koodit, ei jää muuta kuin vahvistaa talletus.

Kuinka tehdä talletus Paysafecardilla
Kuinka tehdä nosto Paysafecardilla

Kuinka tehdä nosto Paysafecardilla

Paysafecardilla ei valitettavasti voi tehdä kotiutusta. Tämän seurauksena, jos vedonlyöjä haluaa hakea kotiutusta haluamallaan urheiluvedonlyönnillä, hänen on löydettävä toinen keino.

  • Tapa nostaa varoja, jos vedonlyöjä ei voi käyttää paysafecard-korttiaan, on käyttää e-lompakkoa, kuten Neteller tai Skrill, koska nämä vaihtoehdot ovat kätevimmät ja nopeimmat kirjoittamisen jälkeen.

  • Välittäjä voi antaa toisen kerroksen turvallisuutta ja yksityisyyttä, mikä on hyvä, koska paysafecardin käyttäjät tekevät niin maksupalvelun yksityisyyden suojan vuoksi

  • Toinen nostovaihtoehto on kotiuttaminen suorilla pankkisiirroilla. On kuitenkin tärkeää muistaa, että näiden kanavien kautta tehdyt kotiutukset vievät kauemmin - noin kahdesta viiteen päivää.

Nämä pitkät odotukset voivat olla jopa pidempiä viikonloppujen, pyhäpäivien tai rahoituslaitoksen järjestelmän huoltotöiden vuoksi.

Muista, että muuntomaksu veloitetaan, jos vedonlyöjät tekevät vedonlyöntitalletuksia muussa valuutassa kuin paysafecard-setelissä. Paysafecardin virallisilla verkkosivuilla on valuuttamuunnin, jonka avulla käyttäjät näkevät, mitä maksuja he voivat veloittaa tehdessään talletuksen eri valuutoissa.

Koska maksut voivat vaihdella vedonlyöjän asuinpaikan mukaan, vedonlyöjien tulee mennä paysafecardin viralliselle verkkosivustolle, valita alue ja tarkistaa heihin mahdollisesti sovellettavat oikeat maksut.

Mitä tulee rajoihin, ne voivat vaihdella vedonlyöntisivustoittain, joten vedonlyöjien tulee tehdä kotitehtävänsä ensin.

Kuinka tehdä nosto Paysafecardilla
Turvallisuus Paysafecardilla

Turvallisuus Paysafecardilla

Paysafecardin korkea turvallisuustaso on yksi sen houkuttelevimmista ominaisuuksista. Tämä on ensisijainen syy, miksi niin monet pelaajat ovat valinneet tämän maksutavan tehdessään talletuksia virtuaalisiin urheiluvedonlyöntiin. Paysafecard ei vaadi luotto-/pankkikortteja tai pankkitilejä koskevia tietoja koko maksuprosessin ajan. Näin vältytään arkaluontoisten tietojen altistumisesta verkkosivustolle, jolla lyöt vetoa.

Vaikka pelaajien on varottava jakamasta PIN-koodejaan muiden kanssa välttääkseen talouspetoksia, paysafecard on ryhtynyt toimiin parantaakseen maksumekanismin turvallisuutta. Voit lukita PIN-koodisi, jos havaitset vilpillistä toimintaa.

Kukaan ei pääse käsiksi niihin tai varastamaan rahaa tällä tavalla. On syytä huomata, että kun PIN-koodit on lukittu, niitä ei voi käyttää uudelleen. Heillä on kuitenkin mahdollisuus pyytää hyvitystä paysafecard-tilin jäljellä olevasta saldosta.

Toinen askel, jonka Paysafecard on ottanut parantaakseen turvallisuuttaan, on suojata PIN-koodit hakkeroitumiselta. Generaattori ei murtaudu PIN-koodeihin, eikä paysafecard-kuponkeistasi veloitettua summaa muuteta.

Paysafecard varoittaa asiakkaitaan myös muista yleisistä huijauksista. Näin vedonlyöjiä ei huijata paljastamaan tilitietojasi tai PIN-koodejasi.

Turvallisuus Paysafecardilla
Paysafecard-asiakastukivaihtoehdot

Paysafecard-asiakastukivaihtoehdot

Koska paysafecard on yksi ylin maksutapa vaihtoehtoja ei vain vedonlyöjien kesken, vaan myös vedonlyöntisivustoilla, joitain ongelmia tai kysymyksiä tulee aina esiin.

Kun vedonlyöjät törmäävät johonkin näistä, on tietysti luonnollista pyytää apua. On hyvä, että paysafecardilla on valmiudet vastata asiakkaiden kysymyksiin ja huolenaiheisiin.

Vedonlyöjät, joilla on kysyttävää tai huolenaiheita, voivat siirtyä viralliselle paysafecard-verkkosivustolle. Vasemmassa yläkulmassa olevassa hampurilaisvalikossa on tukivaihtoehto, joka johtaa käyttäjät järjestetylle ja helposti luettavalle Usein kysytyt kysymykset -sivulle.

Usein kysytyt kysymykset -sivulla voi olla apua sellaisiin aiheisiin liittyvissä huolenaiheissa kuin petosepäilyt, korvaukset, maksuongelmat ja monet muut. Jos vedonlyöjät eivät löydä kysymystään välilehdiltä, he voivat syöttää ongelmansa hakuvälilehdelle.

Jos tämä ei vieläkään auta, vedonlyöjät voivat siirtyä sivuston alaosassa olevaan Ota yhteyttä -painikkeeseen. Täältä he löytävät yhteydenottolomakkeen, johon he voivat lähettää tukilippuja, ja asiakaspalvelun vihjelinjan. Huomaa, että CS-tiimille soitettaessa saatetaan periä paikallisia maksuja.

Lara, heidän chatbottinsa, on myös tavoitettavissa pelaajien kysymyksiin ja huolenaiheisiin 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

Paysafecard-asiakastukivaihtoehdot