Parhaat vedonvälittäjät, jotka hyväksyvät Payz

EcoPayz on yksi kätevimmistä sähköisistä lompakoista rahansiirtojen tekemiseen online-vedonlyöntisivustoilla. Vuonna 2000 perustettu se hyväksyy yli 45 valuuttaa eri puolilta maailmaa. EcoPayzin omistaa ja sitä ylläpitää PSI-Pay, osakeyhtiö, jonka Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Conduct Authority on rekisteröinyt ja jolla on lupa tarjota verkkomaksupalveluja.

Online-vedonlyöjät voivat valita yhden kolmesta tilityypistä: ecoCard, ecoAccount ja ecoVirtualcard. ecoCard on MasterCardin tapaan prepaid-debit-tili, joka mahdollistaa välittömien verkkomaksujen suorittamisen. EcoAccount on yksityinen online-tili, jota pelaajat voivat ladata milloin tahansa tai lähettää rahaa kenelle tahansa. Lopuksi ecoVirtualcard on kertamaksukortti verkossa. Se mitätöityy, kun tapahtuma on suoritettu.

Parhaat vedonvälittäjät, jotka hyväksyvät Payz
Kuinka tehdä talletus EcoPayzillaPäivittäinen talletusraja EcoPayzilleKuinka tehdä kotiuttaminen EcoPayzilla
Kuinka tehdä talletus EcoPayzilla

Kuinka tehdä talletus EcoPayzilla

EcoPayzin avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden pankkitililleen ja siirtää varoja. ecoPayz-tilin avaaminen on nopeaa ja ilmaista. Asiakkaiden on täytettävä henkilötietonsa, kuten puhelinnumero, osoite ja asuinmaa. Uudelle käyttäjälle lähetetään aktivointilinkki, jonka jälkeen omistaja voi käyttää tiliä. On olemassa useita tapoja ladata rahaa ecoPayziin: paikallinen pankkisiirto, kansainvälinen pankki, prepaid-kortti, luotto- ja maksukortti.

Suoran talletuksen tekeminen ecoPayzilla vedonlyöntialustalle on ilmaista ja lähes välitöntä. Oikean rahan vedonlyöjät, jotka haluavat kasvattaa pelikassaansa, valitsevat ecoPayzin kassasivulta ja syöttävät talletettavan summan.

Tämän sivun nimi vaihtelee vedonlyönnin tarjoajittain. Sitten ecoPayz-sivusto ponnahtaa meille, jossa pelaaja kirjautuu sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Tapahtumaan voidaan käyttää kolmea palvelua, ecoAccount, ecoCard ja ecoVirtualCard. Tyypillisesti ecoPayz ei veloita näistä maksuja talletustyypit.

Kuinka tehdä talletus EcoPayzilla
Päivittäinen talletusraja EcoPayzille

Päivittäinen talletusraja EcoPayzille

Rajat riippuvat ecoPayz-käyttäjän tilitasosta ja vedonlyöntisivuston ehdoista. EcoPayz-tili on saatavilla VIP-, platina-, kulta-, hopea- ja klassisella tasolla.

Näille tasoille rekisteröityminen on ilmaista, mutta kullakin tasolla saatavilla olevat palvelut vaihtelevat. Mitä korkeampi tila, sitä korkeampi talletusraja ja päinvastoin. Tilirajat on suunniteltu suojaamaan ecoPayz-tilillä olevia varoja.

Kun täydennät vedonlyöntisivustoa, enimmäisraja kaikilla tasoilla on 250 € per tapahtuma. Päivittäiset rajat vaihtelevat 1500–11 000 eurosta ecoPayz-tilin korkeimmille tasoille (Gold, Platinum ja VIP).

Voinko tallettaa mobiililaitteella?

EcoPayz tarjoaa turvallisen mobiilisovelluksen, jonka voi ladata App Storesta ja Google Playsta. Käyttäjät voivat käyttää tilejään iOS- ja Android-laitteilla.

Päivittäinen talletusraja EcoPayzille
Kuinka tehdä kotiuttaminen EcoPayzilla

Kuinka tehdä kotiuttaminen EcoPayzilla

Niin kauan kuin pelialusta tukee ecoPayzia, kotiutukset ovat mahdollisia ecoAccount- ja ecoCard-tileillä. Siihen liittyvät vaiheet ovat seuraavat:

  • Pelaaja siirtyy kassasivulle
  • He valitsevat ecoPayzin maksuvaihtoehtojen luettelosta
  • He syöttävät vedonlyöntitililtä nostettavan summan
  • He täyttävät sivustolle pyydetyt tiedot peruutuksen hyväksymiseksi

Nostoa pyydettäessä tapahtuma näkyy välittömästi vedonlyöntitilillä ja rahat saapuvat pelaajalle kahdessa tai kolmessa arkipäivässä.

Vedonlyöntipalveluntarjoajat tuskin perivät maksua ecoPayz-nostoista. Mutta tilin tasosta riippuen ecoPayz voi veloittaa jotain pientä.

Päivittäinen kotiutusraja ecoPayzissa

Jokainen vedonlyönnin tarjoaja asettaa nostorajan, joten on hyvä tarkistaa säännöt ja ehdot ennen kotiutusta. ecoCardiin liittyvä kotiutusraja perustuu tilin tilaan tai tasoon.

Maksimisumma, jonka ecoPayz-tilillä voi olla hopea- ja kultatasolla, on 15 000 euroa ja 100 000 euroa. Käyttäjä voi ladata tilinsä yhdellä tapahtumalla 10 - 200 € klassisella tasolla.

Hopeastatuksella olevat tilit voivat saada kerralla 10–1 000 euroa. Kultatilille voi mennä 10–1500 euroa yhdellä tapahtumalla.

Voinko kotiuttaa kännykällä?

Kotiuttaminen ecoPayz-mobiilisovelluksen kautta on suoraviivainen prosessi. Pelaaja kirjautuu tililleen Android- tai iOS-älypuhelimella ja noudattaa edellä mainittuja vaiheita.

Kuinka tehdä kotiuttaminen EcoPayzilla