Parhaat vedonvälittäjät, jotka hyväksyvät Revolut

Revolut on brittiläinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa erilaisia pankkipalveluita. Yritys perustettiin vuonna 2015 ja sen pääkonttori oli Lontoossa. Tällä hetkellä yhtiö on arvoltaan yli 33 miljardia euroa Ison-Britannian arvokkaimmaksi finanssiteknologiayritykseksi.

Revolutin rahoituspalveluvalikoimaan kuuluvat pankkikortit, osakekauppa, valuutanvaihto, vertaismaksut ja kryptovaluutan vaihto. Kävijät voivat myös tehdä nostoja pankkiautomaateista Revolut-sovelluksella. Olennaista on huomata, että useimmat Revolut-palvelut ovat maksullisia. Palkkiot nousevat yleensä viikonloppuisin jopa 2 %, mikä auttaa suojaamaan yritystä valuuttakurssien vaihteluilta.

Parhaat vedonvälittäjät, jotka hyväksyvät Revolut
Kuinka tehdä talletus RevolutillaTalletus matkapuhelimellaKuinka tehdä kotiuttaminen RevolutillaTurvallisuus RevolutissaRevolutin asiakastukivaihtoehdot
Lukas Müller
ExpertLukas MüllerExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserEeva VirtanenLocaliser
Kuinka tehdä talletus Revolutilla

Kuinka tehdä talletus Revolutilla

Revolut on tehnyt varsin paljon varmistaakseen, että käyttäjät voivat tallettaa rahaa online-vedonlyöntitileilleen helposti ja kätevästi vaarantamatta turvallisuutta millään tavalla. Talletusprosessi saattaa vaihdella hieman eri nettikasinoilla, mutta perusperiaate pysyy samana.

Ennen talletusprosessin aloittamista käyttäjien on varmistettava, että heillä on rekisteröity Revolut-tili. Pelaajat, joilla on Revolut-tili, voivat luoda uusia vedonlyöntitilejä nopeasti ja helposti. Kaikki rekisteröidyt Revolut-tilit on myös aktivoitava, ennen kuin niitä voidaan käyttää.

Talletusmaksujen suorittaminen

Revolut-tilin luomisen jälkeen pelaajien tulee kirjautua online-urheiluvedonlyöntitileilleen ja siirtyä sivustolla maksuvaihtoehtoihin. On huomattava, että online-vedonlyönnissä on oltava Revolut lista talletusvaihtoehdoista. Aktivoidut Revolut-tilit omaavien pitäisi sitten napsauta Revolut-vaihtoehtoa, ja heidät ohjataan toiselle verkkosivulle suorittamaan maksu. Sen jälkeen heidän on täytettävä kortin tiedot, kuten kortin numero ja CVV. Heidän on myös syötettävä talletettava summa.

Vahvistettuaan, että kaikki tiedot ovat oikein, ostaja voi valtuuttaa tapahtuman. Revolut käsittelee talletukset yleensä reaaliajassa. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjät voivat aloittaa oikean rahan vedonlyönnin lähes välittömästi talletustapahtuman suorittamisen jälkeen. Käyttäjät voivat tarkistaa Revolut- tai online-urheiluvedonlyöntitilinsä saldon varmistaakseen, onko tapahtuma onnistunut.

Kuinka tehdä talletus Revolutilla
Talletus matkapuhelimella

Talletus matkapuhelimella

On myös mahdollista tallettaa rahaa älypuhelimella. Tämä on erityisen helppoa online-vedonlyönnissä mobiilisovelluksilla. Talletusprosessi on yleensä suhteellisen sama, vaikkakin siinä on joitain toivottavia mukavuusnäkökohtia.

Talletus matkapuhelimella
Kuinka tehdä kotiuttaminen Revolutilla

Kuinka tehdä kotiuttaminen Revolutilla

Kotiutusprosessi on myös yhtä helppoa kuin talletusten tekeminen. Vedonlyöjien on varmistettava, että online-urheiluvedonlyönti sallii Revolutin kotiutuksen. Tämä johtuu siitä, että jotkut vedonlyöntisivustot tarjoavat sen vain talletusmaksuna. Seuraava askel on kirjautua sisään online-urheiluvedonlyöntiin ja varmistaa, että tilillä on tarpeeksi varoja nostoa varten.

Yksinkertainen napsautus Revolutin kotiutusvaihtoehtoa vie pelaajat toiselle sivulle, jossa heitä kehotetaan täyttämään kotiutustietonsa. Se sisältää kortin tiedot, jolle varat lähetetään, ja nostosumman.

Toisin kuin talletukset, Revolut-kotiot kestävät yleensä hieman kauemmin. Useimmissa online-urheiluvedonlyönti, kestää jopa kolme arkipäivää ennen kuin pelaajat pääsevät käsiksi nostetuille varoille. Aika voi olla paljon lyhyempi VIP-jäsenille online-vedonlyöntisivustoilla, jotka tarjoavat VIP-jäsenyyttä. Kotiuttaminen on mahdollista myös mobiililaitteiden kautta, yleensä samalla tavalla kuin tietokoneella.

Talletus- ja kotiutusrajat

Talletus- ja kotiutusrajat riippuvat pankista, johon Revolut-tili on liitetty. Limiitit perustuvat yleensä päivään eivätkä tapahtumakohtaisesti. Online-vedonlyöntisivustoilla voi myös olla erilaisia rajoituksia tapahtumasummien suhteen, joita vedonlyöjien on noudatettava.

Pienin tapahtumasumma mille tahansa tapahtumalle on 10 dollaria. Chase Bank tarjoaa korkeimman kotiutusrajan, 3 000 dollaria päivässä. Pelaajien tulee käydä läpi käyttämänsä ehdot saadakseen tarkat tiedot talletus- ja kotiutusrajoistaan.

Kuinka tehdä kotiuttaminen Revolutilla
Turvallisuus Revolutissa

Turvallisuus Revolutissa

Revolut on suosittu maksutapa, koska se tarjoaa huippuluokan turvallisuuden kaikille tapahtumille. Turvallisuus on melkein yhtä hyvä kuin asiointi suoraan pankin kanssa. Revolut käyttää uusimpia ja tiukimpia suojausprotokollia, jotka varmistavat, että luvattomat käyttäjät eivät voi siepata maksutavan kautta tehtyjä tapahtumia.

Useat todennusominaisuudet lisäävät suojauskerroksia kaikkiin saatavilla oleviin suojausominaisuuksiin. Käyttäjien on esimerkiksi syötettävä mobiililaitteilleen tekstiviestinä lähetetty koodi suorittaakseen talletustapahtuman.

Huijaussuoja

Revolut on tehnyt paljon suojellakseen käyttäjiä huijareilta. Kaikki ponnistelut ovat kuitenkin vielä vähäisiä, koska on vielä muutama mahdollisuus joutua huijatuksi tätä maksutapaa käytettäessä. Erityisesti useimmat petokset voivat johtua käyttäjien tietämättömyydestä tai varotoimista tai ehkäisevistä toimista.

Suojausominaisuudet, joihin kannattaa kiinnittää huomiota

Turvallisuusongelmien estämiseksi käyttäjien tulee ensin varmistaa, että he tekevät kaikki tapahtumat turvallisella ja turvallisella Internet-yhteydellä. Julkisen Wi-Fin välttäminen on hyvä paikka aloittaa. Pelaajien ei myöskään tule jakaa tilitietojaan kenenkään kanssa. Toinen huomioitava asia on online-urheiluvedonlyöntihuijaus. Pohjimmiltaan due diligence voi auttaa pelaajia selvittämään huijausuhkapelisivustot ja välttämään niitä.

Turvallisuus Revolutissa
Revolutin asiakastukivaihtoehdot

Revolutin asiakastukivaihtoehdot

Revolut tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua. Asiakasedustajat ovat melko ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Se, kuinka nopeasti ostajat saavat vastaukset, riippuu kuitenkin siitä, millä kanavalla asiakaspalveluun pääsee. Esimerkiksi käyttäjä, joka soittaa asiakaspalveluun, saa todennäköisemmin apua nopeammin kuin ne, jotka julkaisevat ongelmistaan sosiaalisessa mediassa.

On olemassa useita tapoja, joilla lyönnit voivat päästä asiakaspalveluun, joista muutama on korostettu alla.

Puhelin

Helpoin ja nopein tapa tavoittaa asiakaspalvelu on puhelimitse. Numero päivitetään yleensä virallisella verkkosivustolla, jos se muuttuu. On kuitenkin olemassa mahdollisuuksia jäädä odotustilaan melko pitkään, varsinkin kun ongelma koskee monia vedonlyöjiä.

Sosiaalinen media

Panijat voivat myös lähettää kyselynsä sosiaalisessa mediassa. Multimedian teho johtaa yleensä suhteellisen nopeisiin toimiin ongelmien ratkaisemiseksi.

Live-foorumit

Live-foorumit ovat loistava vaihtoehto pelaajille, jotka eivät välitä saada apua Revolutin asiakaspalvelun työntekijöiltä. He voivat saada apua pelaajilta, jotka ovat kokeneet samanlaisia ongelmia aiemmin.

Revolutin asiakastukivaihtoehdot
About the author
Lukas Müller
Lukas Müller

Lukas Müller, BettingRankerin "vedonlyöntiparoni", on kotoisin Saksasta ja on tunnettu vertaansa vailla olevista näkemyksistään online-vedonlyönnissä. Hänellä on analyyttinen mieli ja alan trendejä sysäys, joten hän on vedonlyöjien koetinkivi kaikkialla Euroopassa.

Send email
More posts by Lukas Müller