Parhaat Sports Betting Ripple -talletuksilla

Yksi ensimmäisistä asioista vedonlyöjien on tiedettävä Ripplesta, että se on pohjimmiltaan kryptovaluutta. Krypto on nimeltään XRP, mutta sitä kutsutaan yleisesti Rippleksi, nopeasti kasvavan maksupalvelun nimi, joka käyttää XRP:tä maailmanlaajuisiin rahansiirtoihin.

Palvelu perustettiin vuonna 2012, joten se on suhteellisen nuori maksutapa useimmille vedonlyöjille. Se on erittäin nopea ja turvallinen, aivan kuten muutkin liikkeessä olevat kryptot, kuten Bitcoin ja Dash. Siirrot tehdään RippleNetin kautta, mikä kestää yleensä vain sekunneja kaikkialla maailmassa. Kuten useimpien kryptojen kohdalla, tarkista säännöllisesti XRP:n hinnat ennen talletusta tai kotiutusta.

Parhaat Sports Betting Ripple -talletuksilla
Kuinka tallettaa varoja Ripplen kanssaKuinka nostaa varoja Ripplen avulla
Kuinka tallettaa varoja Ripplen kanssa

Kuinka tallettaa varoja Ripplen kanssa

Suhteellisesta nuoruudestaan huolimatta monet vedonlyöntisivustot hyväksyvät Ripplen a voimassa oleva maksuvaihtoehto.

Tallettaakseen tällä kryptovaluutalla vedonlyöjien on kirjauduttava luotettavaan pörssiin. Kuten jokaisen tapahtuman kohdalla, sen pitäisi olla luotettava sivusto, koska ostat digitaalisia kolikoita pankki- tai luottokortilla.

Jälleen, aivan kuten mikä tahansa muu krypto, vedonlyöjät tarvitsevat lompakon kolikoilleen. Sen määrittämisen jälkeen he voivat nyt siirtää käytettävissä olevat varat lompakkoonsa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Kun pelaajat ovat ostaneet kolikot, heidän tulee käyttää Ripple XRP -kirjaa, joka voi seurata kaikkia lompakollasi ja tililläsi tehtyjä tapahtumia. Reskontra käyttää hajautettua lohkoketjutekniikkaa tapahtumien käsittelemiseen lähes välittömästi. Tämän kirjanpidon käyttäminen ei vaadi vedonlyöjien lisäoikeuksia päästäkseen ja käyttämään sitä.

Jos haluat panostaa Ripplen kanssa, suuntaa vain omallesi ensisijainen vedonlyöntisivusto ja etsi Talletus-osio. Valitse sitten Ripple ensisijaiseksi maksutavaksi tarjotuista vaihtoehdoista. Tämän jälkeen luodaan osoite halutulle talletussummalle.

Sitten vedonlyöjien on talletettava varat annettuun osoitteeseen käyttämällä Blockchain-lompakkoaan. Rahat hyvitetään välittömästi vedonlyöntitilillesi sen jälkeen, kun ne on hyväksytty. Kaikki talletustapahtumat ovat ilmaisia ja ne käsitellään nopeasti useimmilla vedonlyöntisivustoilla.

Jokaisella vedonvälittäjällä voi olla oma politiikkansa talletusrajojen suhteen. Tarkista vedonlyöntisivustosi asiakaspalvelutiimiltä, mitkä minimi- ja enimmäistalletukset ovat Ripplelle.

Kuinka tallettaa varoja Ripplen kanssa
Kuinka nostaa varoja Ripplen avulla

Kuinka nostaa varoja Ripplen avulla

Useimmat Ripplen hyväksyvät vedonlyöntisivustot antavat todennäköisesti vedonlyöjien nostaa tulonsa samalla menetelmällä, koska Ripple toimii enemmän kryptovaluuttana kuin tavanomaisena maksupalveluna.

Nostaaksesi varoja vedonlyöntisivustoilta Ripplen kautta, yksinkertaisesti:

  1. Kirjaudu sisään vedonlyöntisivustollesi ja etsi sivu tai kotiutusvaihtoehto
  2. Valitse kehotettaessa nostomenetelmäksi Ripple vaihtoehdoista.
  3. Täytä pyydettäessä tarvittavat tiedot ja vahvista ja hyväksy tapahtuma.

Kuten edellä on ilmeistä, Ripplen peruutusprosessi on samanlainen muissa menetelmissä. Se on myös kätevä vaihtoehto, koska se on erittäin nopea ja halpa. Ripple käsittelee tapahtumat 3,3 sekunnissa 0,0004 dollarin maksuilla.

Useat kryptovaluuttapörssit käsittelevät myös XRP:tä fiat-valuutoilla, kuten USD, EUR, CAD, GBP, AUD, CHF, NZD ja monia muita. XRP:llä voidaan myös vaihtaa Etherumiin ja Bitcoiniin joissakin pörsseissä.

Asioiden parantamiseksi Rippleä ajetaan yli 150 validaattorin läpi ympäri maailmaa, mikä eliminoi verkon ylikuormituksen mahdollisuuden. Ripple teki myös yhteistyötä muiden maksupalvelujen kanssa helpottaakseen rajat ylittävää maksutapahtumista. Asiakastyytyväisyyden maksimoimiseksi Ripple käsittelee nyt yli 15 000 tapahtumaa sekunnissa.

Vedonlyöjien tulisi myös etsiä RXP-hanoja, jotka voivat tarjota ilmaisen RXP:n tehtävien, kuten minipelien, suorittamiseen. Se ei ehkä ole paljon, mutta se voi antaa sinulle ylimääräisen diilin tai muutaman noppaheiton ansioiden täyttämiseksi ennen kotiuttamista.

Kuinka nostaa varoja Ripplen avulla