Parhaat vedonvälittäjät, jotka hyväksyvät Trustly

Trustly on Ruotsissa vuonna 2008 perustettu verkkomaksupalvelu. Palvelun avulla vedonlyöjät ja vedonlyöjät voivat tallettaa ja siirtää varoja ilman vaivaa tai viivettä. Tämä menetelmä on tällä hetkellä saatavilla yli 30 maassa, ja vuonna 2015 yli 800 verkkokauppiasta hyväksyi sen varteenotettavaksi maksuvaihtoehdoksi.

Trustlyn tekemät innovaatiot mukautuvat aikaan, mikä tekee siirroista kokonaisuuksien välillä saumattomampaa ja helpompaa. Tämä tekee Trustlysta houkuttelevan vaihtoehdon vedonlyöntialustoille. Sillä on myös kumppanuuksia PayPalin, Grouponin ja TransferWisen kanssa. Yritys esitteli myös Payout Express -tuotteen yhteistyössä Paypalin kanssa.

Parhaat vedonvälittäjät, jotka hyväksyvät Trustly
Kuinka maksaa TrustlyllaNostot Trustlylla
Kuinka maksaa Trustlylla

Kuinka maksaa Trustlylla

Yksi Trustlyn valinnan plussoista vedonlyöntisivustot on, että se on hämmästyttävän yksinkertainen ja nopea. Ensinnäkin Trustly ei vaadi vedonlyöjien rekisteröitymistä tilille tai lataamaan sovellusta.

Kaikki tällä palvelulla tehdyt maksut käyttävät varoja suoraan pankkitililtäsi - varojen talletusta ei vaadita. Tämä tarkoittaa, että se on nopeampaa, yksinkertaisempaa ja turvallisempaa kuin pankkitilisi yhdistäminen toiseen kolmannen osapuolen tiliin.

Voit maksaa Trustlylla tekemällä seuraavat vaiheet kassalla:

  1. Valitse Trustly nimellä a maksuvaihtoehto kauppiaan verkkosivuilla.
  2. Kirjaudu pankkitilillesi tavalliseen tapaan.
  3. Valitse, miltä tililtä haluat nostaa varoja.
  4. Vahvista maksu haluamallasi todennusprosessilla.

Huomaa, että Trustly ei hyväksy yritystilejä, joten varmista, että valitsemasi pankkitili on yksityinen tili, joka mahdollistaa pankkisiirrot. Käytettävissä oleva saldosi ei myöskään voi olla pankin luotolla, ja Trustly edellyttää myös, että pankkitilit ovat paikallisessa valuutassa.

Kauppiaat voivat asettaa välittömän talletusrajan, joka rajoittaa sitä, kuinka paljon voidaan siirtää Trustlyn kautta reaaliajassa. Tämän rajan ylittävät siirrot vievät enintään kaksi (2) pankkipäivää. Useimmissa tapauksissa voit jatkaa tätä tai peruuttaa tapahtuman.

On myös syytä huomata, että Trustly toimii digitaalisena välittäjänä. Tämä tarkoittaa, että he eivät voi antaa kuitteja tai virallisia asiakirjoja – vain kauppiaat voivat.

Kuinka maksaa Trustlylla
Nostot Trustlylla

Nostot Trustlylla

Nostot Trustlylla ovat intuitiivisia ja helppoja. Valitse vain Trustly nostovaihtoehdoksi kauppiassivustolla, syötä summa ja jatka normaalisti. Se on myös nopeampi, koska luottamuksen käyttäminen eliminoi tarpeen kirjautua pankkitilillesi siirtoa varten.

Rahat tulee hyvittää pankkitilillesi korkeintaan muutamassa minuutissa. Jos et saa nostettua summaa heti, tälle on pari selitystä.

Se voi johtua pankin käsittelyajasta tai ehkä ajoitetusta tai hätähuollosta. Pankkisiirrot jäävät yleensä myös pyhäpäivinä tai viikonloppuisin. Toinen mahdollisuus oli, että pankki hylkäsi noston tilisi rajoitusten tai rajoitusten vuoksi.

Trustlyn vähimmäisnostosumma on 10 USD, mutta enintään 10 000 USD. Kaikki Trustlylla tehdyt kotiutukset pannaan liikkeelle automaattisesti ja välittömästi, joten peruuttaminen ei ole vaihtoehto.

Tärkeä asia on huomata, että Trustly on sähköisten maksujen tarjoaja, joka toimii eräänlaisena välittäjänä kauppiaiden ja asiakkaiden välillä. He eivät käsittele tapahtumia sinänsä, eivätkä heillä ole varoja, ja kaikki niiden kautta kulkevat varat hyvitetään suoraan pankkitileille tai kauppiaille.

Jos et näe tiliä luettelossa nostoa tehdessäsi, varmista, että tili on yksityinen tili, joka mahdollistaa pankkisiirrot, ei yritystili

Nostot Trustlylla