Parhaat vedonvälittäjät, jotka hyväksyvät Zimpler

Zimpler on vuonna 2012 perustettu asiakaslähtöinen ruotsalainen e-lompakko. Se sai alkunsa pienestä yrityksestä, mutta vuosien johdonmukainen huippuluokan maksuratkaisujen tarjoaminen on tehnyt siitä yhden maailman suurimmista fintech-yrityksistä.

Zimpler antaa yli 100 000 käyttäjälleen mahdollisuuden siirtää käteistä verkossa. Toisin kuin jotkut maksutavat, se antaa heille täydellisen hallinnan rahoituksestaan. Tämän ansiosta se on ansainnut luottamuksen ja laajentanut asiakaskuntaansa eri puolilla Eurooppaa. Zimplerin ihailtavin ominaisuus on se, että se sisältää monimuotoisuuden. Sillä on työntekijöitä yli 10 kansallisuudesta. Nämä ammattilaiset auttavat käyttämään sen luotettavia maksupalveluita yksityishenkilöille eri aloilla, mukaan lukien online-vedonlyönti.

Kuinka tehdä talletus ZimplerilläZimplerin tallettamisen edutKuinka tehdä nosto ZimplerilläVoivatko Zimpler-tilinomistajat nostaa rahaa mobiililaitteella?
Kuinka tehdä talletus Zimplerillä

Kuinka tehdä talletus Zimplerillä

Monet skandinaaviset vedonlyöjät nauttivat Zimplerin käytöstä online-vedonlyöntitalletusmenetelmä, koska se on helppokäyttöinen, jopa niille, jotka ovat uusia online-uhkapelimaailmassa. Kun pelaaja haluaa tehdä suoran talletuksen online-rahapelitililleen, hänen tulee noudattaa näitä ohjeita:

 • Valitse haluamasi online-vedonlyöntialusta
 • Siirry sivuston maksuosioon ja valitse Zimpler
 • Anna tietty summa, jonka he haluavat tallettaa
 • Näppäile heidän puhelinnumeronsa tarvittavaan kenttään
 • Syötä Zimplerin tekstiviestillä lähettämä 4-numeroinen koodi vahvistaaksesi tilin luomisen tähän maksujärjestelmään
 • Vahvista tapahtuma

Pelaajat, jotka kaipaavat helpompaa aikaa tallettaessaan vedonlyöntisivustoille, voivat vapaasti yhdistää Zimpler-tilinsä pankkitileihinsä. Tämän maksutavan päivittäinen talletusraja riippuu pelintekijän valitsemasta alustasta.

Kuinka tehdä talletus Zimplerillä
Zimplerin tallettamisen edut

Zimplerin tallettamisen edut

Zimpler-talletuksella on seuraavat edut:

 • Mobiilivaste: Zimplerin verkkosivustolla on mobiiliresponsiivinen muotoilu, jonka avulla pelaajat voivat käyttää mobiililaitteitaan vaivattomasti tallettaakseen suosikkivedonlyöntialustoilleen.
 • Huippuluokan turvajärjestelmä: Kuten monet muutkin tunnetut maksujärjestelmät, Zimpler käyttää SSL-salausta käyttäjien tapahtumien ja tietojen suojaamiseen. Lisäksi se ei säilytä tilinhaltijoidensa arkaluonteisia pankkitietoja, ja se tarkistaa kaikki tapahtumat ennen kuin ne onnistuvat.
 • Välittömät talletukset: Zimpler mahdollistaa , mikä on kätevää pelaajille, jotka haluavat lyödä vetoa välittömästi.
 • Suosio: Lista vedonlyöntisivustoista, jotka hyväksyvät Zimplerin talletusmenetelmäksi, on pitkä. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjien on harkittava monia vaihtoehtoja, kun he haluavat panostaa monenlaisiin peleihin, kuten jalkapalloon, e-urheiluun, koripalloon, tikanheittoon, tennikseen jne.
Zimplerin tallettamisen edut
Kuinka tehdä nosto Zimplerillä

Kuinka tehdä nosto Zimplerillä

Zimpler on vaikuttavan tehokas kotiutusmenetelmänä lukemattomia online-vedonlyöntisivustoja. Se on nopea, turvallinen ja luotettava, kunhan ostaja on Zimplerin palvelumaassa. Valitettavasti tämä laajalti tunnettu maksujärjestelmä on saatavilla vain Euroopassa (Ruotsissa, Suomessa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa).

Nämä ovat vaiheet, joita vedonlyöjien tulee noudattaa nostaessaan voittoja Zimplerillä:

 • Vieraile vedonlyöntisivuston nostoosiossa
 • Valitse nostotavaksi Zimpler
 • Määritä nostettava summa
 • Näppäile heidän puhelinnumeronsa ja odota Zimplerin tekstiviestillä lähetettyä vahvistuskoodia
 • Vahvista nostopyyntö vahvistamalla se

Zimplerin päivittäinen kotiutusraja vaihtelee vedonlyöntisivustoittain. Online-kasinot jotka tarjoavat sille, päättävät vähimmäis- ja enimmäissumman, jonka pelaajat voivat nostaa päivittäin ja kuukausittain.

Onneksi kotiutukset Zimplerillä ovat välittömiä. Kävijöiden ei tarvitse odottaa tuntikausia päästäkseen käteensä. Sen sijaan he voivat tarkistaa pankkitilinsä heti, kun nostopyyntö on vahvistettu, ja nauttia varoistaan haluamallaan tavalla.

Kuinka tehdä nosto Zimplerillä
Voivatko Zimpler-tilinomistajat nostaa rahaa mobiililaitteella?

Voivatko Zimpler-tilinomistajat nostaa rahaa mobiililaitteella?

Joo. Zimplerin mobiiliystävällisen sivuston ansiosta vedonlyöjät voivat tehdä kotiutuksia älypuhelimillaan ja tableteilla. Sen avulla tämä yritys voi tarjota asiakastyytyväisyyttä, koska jäsenet voivat siirtää varoja pelitileistään ollessaan liikkeellä.

Jos vedonlyöjä kohtaa ongelmia nostaessaan rahaa vedonlyöntialustaltaan, hän voi vapaasti hakea apua Zimplerin asiakastuen asiantuntijoilta. He voivat tehdä tämän tämän maksupalveluntarjoajan verkkosivustolla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Nämä agentit ovat käytettävissä myös Twitterin, LinkedInin ja Facebookin kaltaisten alustojen kautta.

Voivatko Zimpler-tilinomistajat nostaa rahaa mobiililaitteella?