Unibet vedonvälittäjän arvostelu - Mobile

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100% 100 euroon asti
Luotettu vuodesta 1997 Legendary Sportsbook
Luotettu
Varmennettu
Turvallinen
Luotettu vuodesta 1997 Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Mobile

Mobile

Koska Unibet-sovellus tarkistaa kaikki vaatimukset, se on yksi parhaista urheiluvedonlyöntisovellukset olemme kohdanneet. Unibet-sovelluksen lataaminen on ehdottomasti kaikkien urheilupelaajien vaivan arvoinen, joka nauttii urheilutapahtumien tuloksista vetoamisesta.

Unibetin mobiilisovelluksen käyttäminen

Tässä Unibet-sovelluksessa voit helposti löytää paikan tekemällä hakuja sovelluksen yläreunassa olevasta hakukentästä, ja useat avattavat valikot tarjoavat nopean pääsyn tärkeimpiin ominaisuuksiin, kuten "koti", "pelissä", "kaikki". urheilu", "oma vedot" ja muut vastaavat perusvalikot. Sovelluksen latausnopeudet ovat myös erittäin nopeita.

Sovelluksen asentamiseen tarvitaan vain 107,8 Mt tietoa. Jos haluat sovelluksen toimivan oikein, tarvitset nykyiset gadgetit. Applen iOS 8 tai uudempi vaaditaan, jos sinulla on iPhone. Laitteessasi on oltava versio 5.1 tai uudempi, jotta voit käyttää Unibet Android -sovellusta.

Unibet allekirjoitti sopimuksen Ajaxin kanssa
2022-11-02

Unibet allekirjoitti sopimuksen Ajaxin kanssa

Sen jälkeen kun emoyhtiö Kindred sai lisenssin harjoittaa liiketoimintaa Alankomaat toukokuussa, Unibet lanseerattiin heinäkuussa. Kindred oli lopettanut toimintansa Alankomaissa ennen markkinoiden avaamista ja liittyi useiden muiden toimijoiden joukkoon, jotka tekivät samoin noudattaakseen Alankomaiden hallituksen määräyksiä.