Unibet vedonvälittäjän arvostelu - Tili

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100% 100 euroon asti
Luotettu vuodesta 1997 Legendary Sportsbook
Luotettu
Varmennettu
Turvallinen
Luotettu vuodesta 1997 Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Tili

Tili

Tilin luominen Unibetilla on yksinkertainen toimenpide. Vaikka et olisi koskaan ennen panostanut, voit liittyä sivustolle vain muutaman minuutin kuluttua rekisteröitymislomakkeen täyttämisestä. Sinun täytyy käydä läpi muutamia vanteita, joiden ei pitäisi estää sinua. Asiakaspalvelu voi auttaa pelaajia, joilla on vaikeuksia rekisteröityä.

Tilin luominen on helppoa työpöytäsivustoa käytettäessä. Lataa ja asenna Unibet-sovellus puhelimeesi, jos haluat rekisteröityä mobiilisovelluksen kautta. Suorita toimenpide sitten loppuun noudattamalla samoja ohjeita.

Kuinka avata / rekisteröidä tili

Jos asut maassa, jossa Unibet on rajoitettu, et ehkä pysty avaamaan tiliä yrityksessä.

Sinun on nimettävä maasi, alueesi ja kaupunkisi rekisteröintilomakkeessa. Unibetiin liittyminen on helppoa tämän opetusohjelman jälkeen.

Aloita käymällä läpi Unibet-kirjautumisprosessi. Älä huoli, jos et ole koskaan aiemmin luonut vedonlyöntitiliä. Unibetin rekisteröityminen on helppoa, eikä se vie sinulta paljon aikaa. Nämä vaiheittaiset ohjeet toimitetaan avuksesi.

 1. Aloita avaamalla Unibetin verkkosivusto ja valitsemalla "Rekisteröidy"
 2. Seuraava vaihe on täyttää rekisteröintilomake antamalla henkilötietosi. Aloita kirjoittamalla etu- ja sukunimesi annettuihin ruutuihin.
 3. Sen jälkeen sinua pyydetään antamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi ja syntymäpäiväsi.
 4. Anna kotiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.
 5. Seuraavaksi sinun on syötettävä salasana Unibet-kirjautumista varten.
 6. Sinun on osallistuttava, jotta voit hyödyntää bonustarjouksen ja saada tietoa myynnistä. Molemmat ovat täysin vapaaehtoisia.
 7. Lopuksi sinun on vahvistettava, että olet vähintään 18-vuotias ja hyväksyt operaattorin säännöt ja ehdot. Viimeistele Unibet-tilin avaaminen napsauttamalla "Liity"

Tilin todentaminen

Unibet voi estää huijareita rekisteröitymästä tilille vahvistamalla heidän henkilöllisyytensä KYC:llä (Know Your Customer). Et voi vahingoittaa vedonvälittäjää, koska Unibetin KYC-sekki on todentanut henkilötietosi ja osoitteesi.

KYC-vahvistus ei ole vaikea prosessi, jos olet antanut oikeat tiedot tiliäsi luodessasi. KYC voidaan suorittaa muutamassa minuutissa, jos kaikki annetut tiedot ovat oikein.

Kun suoritat KYC-prosessin ensimmäisen vaiheen, sinun on toimitettava Unibetille sähköinen versio yhdestä tai useammasta seuraavista asiakirjoista:

 • Henkilökortti - sekä edessä että takana,
 • Passi - valokuva ja kansilehti,
 • Ajokortti – kuva, nimi ja allekirjoitus.

Unibetin KYC-vahvistusprosessin toista vaihetta varten sinun on toimitettava Unibetille kopio jostakin seuraavista papereista osoitteesi vahvistamiseksi:

 • Sähkölaskut, joissa nimesi ja osoitteesi on painettu selkeästi,
 • Pankki- tai luottokorttitiliote: Nimen ja nykyisen osoitteen tulee olla selvät,
 • Paikallinen verokuitti – jossa nimi, osoite ja verotunnus ovat selvästi näkyvissä.

Kaikki osoitteen tarkistamiseen käytetyt asiakirjat eivät saa olla kolmea kuukautta vanhoja.

Kuinka kirjautua

Tämä opas on tarkoitettu auttamaan käyttäjiä, joilla on vaikeuksia kirjautua Unibеt-tililleen. Kuitenkin vain käyttäjät, joilla on rekisteröity tili, voivat kirjautua sisään ja lyödä vetoa tämän sivuston peleistä. Kirjautuakseen sisään käyttäjän tulee:

 1. Mene suoraan Unibetin viralliselle verkkosivustolle sopivalla laitteella.
 2. Avaa sivuston kirjautumissivu napsauttamalla vihreää kirjautumiskuvaketta.
 3. Täytä sähköpostiosoite ja salasana kenttiin oikealla sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
 4. Napsauta keltaista "Kirjaudu" -painiketta päästäksesi tilillesi.

Kuinka avata tili

On olemassa muutamia asioita, jotka voivat johtaa tilisi estämiseen. Olet ehkä yrittänyt kirjautua sisään tilillesi väärillä tiedoilla tai käyttänyt itsesulkupalvelua tilisi estämiseen.

Paras tapa on ottaa yhteyttä Unibetiin, jotta he voivat auttaa sinua pääsemään takaisin. Aiherivillä voi kuulua: "(Tili #) on estetty."

Tässä ovat sähköpostisi tärkeimmät osat:

 • Yksityiskohtainen kuvaus tilistä ja miten ja milloin se luotiin.
 • Kenen nimeä ja millä laitteella tili rekisteröidään/
 • Skannattu kopio henkilökortista ja muista tunnistamismuodoista sekä maksujärjestelmän henkilökohtainen tili, jolla vedonlyöjät lisäsivät rahaa pelitilille. Muista, että kaikkien vedonlyöjien lähettämien skannausten on oltava PDF-muodossa.

Tilin sulkeminen

Oletetaan, että keskustelet Unibet-tilisi säilyttämisestä vai et. Jos näin on, voit sulkea Unibet-tilisi pysyvästi tai valita itsesulkujakson, jonka aikana tilisi suljetaan pysyvästi.

Siirry Unibet-verkkosivuston ohjeosaan ja seuraa ohjeita päästäksesi linkkiin, jonka avulla voit poistaa tilisi pysyvästi käytöstä riippumatta siitä, miksi päätät tehdä niin.

Saattaa olla, että haluat sulkea Unibet-tilisi väliaikaisesti. On olemassa useita tapoja lopettaa pelaaminen joksikin aikaa, kuten Unibetin itsesulkutoimenpiteiden käyttö. Halutessasi voit asettaa itsesi syrjäytymiseen 24 tunnista kuuteen kuukauteen.

Et voi enää kirjautua sisään tilillesi tai lyödä vetoa Unibetilla sen jälkeen, kun olet valinnut ajan, jonka haluat sulkea pois. Unibet suosittelee myös, että asennat laitteillesi ohjelmiston, joka estää sinua pääsemästä vedonlyöntisivustoille tänä aikana.

Unibet allekirjoitti sopimuksen Ajaxin kanssa
2022-11-02

Unibet allekirjoitti sopimuksen Ajaxin kanssa

Sen jälkeen kun emoyhtiö Kindred sai lisenssin harjoittaa liiketoimintaa Alankomaat toukokuussa, Unibet lanseerattiin heinäkuussa. Kindred oli lopettanut toimintansa Alankomaissa ennen markkinoiden avaamista ja liittyi useiden muiden toimijoiden joukkoon, jotka tekivät samoin noudattaakseen Alankomaiden hallituksen määräyksiä.