Aussie Rules-vedonlyönti

Aussie Rules on Australian Football Rulesin lyhyt muoto, ja kuten nimestä voi päätellä, se on peräisin Australiasta. Se on erittäin suosittu peli, jossa on elementtejä rugbysta, amerikkalaista jalkapallosta, brittiläisestä jalkapallosta ja koripallosta, jotka on koottu yhteen peliin. Aussie rules on uskomattoman nopeasti liikkuva peli, joka on jännittävä eri tavoillaan syöttää palloa.

Peli on suosittu urheiluvedonlyöntivaihtoehto, koska tarjolla on erilaisia vetoja, mukaan lukien live-vedonlyönti ja futuurivedonlyönti. Kun kausi on 23 viikkoa ja pudotuspelit 4 viikkoa, on paljon otteluita, joista voit panostaa.

Aussie Rules-vedonlyönti
Kaikki mitä sinun tulee tietää Aussie Football Rulesista

Kaikki mitä sinun tulee tietää Aussie Football Rulesista

Aussie Rules pelataan soikealla kentällä, jossa on soikea pallo. Se on kontaktilaji, jossa kaksi 18 pelaajan joukkuetta pyrkivät tekemään maaleja tai perässä, ja lopulta eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa. Peli kestää 80 minuuttia ja koostuu neljästä 20 minuutin erästä. Pelaajat saavat levätä 6 minuuttia ensimmäisen ja kolmannen neljänneksen lopussa ja 20 minuuttia puoliajalla.

Pisteytys

Pisteytysalue kentän molemmissa päissä koostuu 4 pylväästä, 2 korkeasta sisemmästä pylvästä ja 2 lyhyemmästä uloimmasta tolpasta. Maali (arvo 6 pistettä) tehdään potkaisemalla palloa kahden sisätolpan läpi millä tahansa korkeudella. Takana (arvo 1 piste) syntyy, jos pallo potkaistaan sisätolpan ja ulomman tolpan välissä.

Taakse lasketaan myös, jos pallo menee sisäpuolisten maalitolppien väliin minkä tahansa kehon osan, paitsi jalkojen, kuljettamana tai jos se osuu maalitolppaan tai pomppaa vastustajan pelaajasta maaliin. Pisteet osoittavat tehtyjen maalien määrän, jäljet ja tehtyjen pisteiden kokonaismäärän.

Ottelu

Ottelua johtaa erotuomari, joka heittää kolikon määrittääkseen, mihin suuntaan joukkueet pelaavat. Tuomari aloittaa pelin pomppaamalla pallon keskelle keskikenttää, jonka kumpi tahansa joukkue voi ottaa haltuunsa.

Kun pelaaja ottaa pallon haltuunsa, hänen on hävitettävä se välittömästi potkimalla, käsipallolla (lyönnillä tai avoimella kädellä) tai juoksemalla sen kanssa. Kun pelaaja juoksee pallon kanssa, hänen täytyy pomppia palloa 15 metrin välein. Pelaajat eivät saa heittää palloa.

Takkoja

Vastustajan pelaajat voivat taklata tai lyödä palloa hallussaan pitäviä pelaajia. Kun pelaaja taklataan, hänen on luovuttava pallosta tai häntä voidaan rangaista "pallon pitämisestä". Taklatus on sallittu vain hartioiden ja polvien välissä, näiden alueiden ylä- tai alapuolella johtaa vapaapotkuun, etäisyysrangaistukseen tai pelikieltoon.

Vaarallinen taklauksesta, kuten pelaajan työntäminen taakse tai merkin häiritseminen (eräänlainen vapaapotku), rangaistaan myös. Vastustajan pelaajat voivat estää vastustajansa käsillään tai koko vartalollaan.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Aussie Football Rulesista
Onko Aussie Rulesin online-vedonlyönti laillista?

Onko Aussie Rulesin online-vedonlyönti laillista?

Aussie Rules -vedonlyönti on sallittu kaikissa maissa, joissa vedonlyönti maalla ja verkossa ovat laillisia. Urheiluvedonlyönti verkossa Aussie Rulesin osalta on sallittua Australia lukuun ottamatta inplay online-vedonlyöntiä, toisin kuin useimmat muut maat, jotka sallivat sen.

Kaikki Yhdysvaltojen osavaltiot eivät ole laillistaneet online-vedonlyöntiä, mutta missä ne ovat, vedonlyöjä voi todennäköisesti lyödä vetoa Aussie Rulesista. Vaikka Aussie Rules -vedonlyönti löytyy monista urheiluvedonlyönnistä, jotkut eivät sisälly sitä. Sitten ovat maat, jotka kieltävät rahapelit suoraan, kuten Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Qatar, Brunei, Kiina ja muut.

Kuinka lyödä vetoa Aussie Rulesista

The paras online-vedonvälittäjä Australian Rules -vedonlyönti on bet365, jota seuraa 1xBet, 22BET, Unibet, Casumo ja 10bet, jotka kaikki ovat turvallisia. 1xBet tarjoaa monia Aussie Rules vedonvälittäjiä, joista valita, suoratoistaa otteluita ja sillä on kaikki ottelutilastot.

Vaikka live-vedonlyönti on laitonta Australiassa, offshore-yritykset tarjoavat online-vedonlyöntiä pelin sisällä toisin kuin useimmat australialaiset vedonvälittäjät, jotka eivät sitä tee. Vedonlyöntimahdollisuuksia on edelleen myös kauden päätyttyä syyskuussa, mukaan lukien se, kuka voittaa seuraavan kauden, kuka jää viimeisen 8:n joukkoon ja suositut futuurimarkkinat.

Aussie säännöt vedonlyöntikertoimet

Suosituimmat Aussie säännöt urheiluvedonlyöntikertoimet ovat pisteiden leviäminen ja rahalinjan kertoimet. Nämä vedot ennustavat, kuka voittaa millä leviämisellä ja kuka voittaa pelin. Futures-vedonlyönti on myös erittäin suosittu korkeampien kertoimien ansiosta, kun veto tehdään kauden alussa. Hyvä Aussie Rules urheiluvedonvälittäjä verkossa tarjoaa joukon innovatiivisia futuureja. Futuurivedot ovat saatavilla ympäri vuoden, mukaan lukien jotkin futuuriehdotukset.

Onko Aussie Rulesin online-vedonlyönti laillista?
Kuinka lyöt vetoa Aussien säännöistä?

Kuinka lyöt vetoa Aussien säännöistä?

Australialaiset rakastavat vedonlyöntiä ja ovat tehneet niin laillisesti ja laittomasti useiden vuosien ajan. Online-uhkapelisivustojen lisääntyessä vuoden 2001 Interactive Gambling Act annettiin säännellä urheiluvedonlyöntitoimistoja verkossa asettaen joitain rajoituksia sille, mitä sivustot voivat tehdä laillisesti.

Aussie Rules on toinen nimi Australian Football Rulesille, ja se on Australian ylivoimaisesti suosituin urheilulaji, jolla on maailman neljänneksi eniten osallistujia kotimaisessa urheiluliigassa. Se on myös saamassa suosiota ympäri maailmaa, kun yhä useammat vedonlyöjät lyövät vetoa urheilusta.

Prosessi mukana kuinka lyödä vetoa urheilusta, mukaan lukien Aussie Rules on hyvin yksinkertainen. Pelaajien on ensin valittava urheiluvedonlyönti, joka houkuttelee heitä, ja avattava tili heille näytön ohjeiden mukaisesti. Toiseksi heidän on rahoitettava tili käytettävissä olevilla maksutavoilla. Kolmanneksi siirry kohtaan Aussie Rules (tunnetaan myös nimellä Australian Football), valitse ottelu, valitse vetotyyppi ja vahvista veto.

Kuinka lyöt vetoa Aussien säännöistä?
Aussie Rules -vedonlyöntityypit

Aussie Rules -vedonlyöntityypit

Aussie Rules -otteluissa voidaan tehdä satoja erilaisia vetoja. Ylivoimaisesti suosituin on Head to Head (rahalinjavedonlyönti), jossa vedonlyöjät lyövät vetoa siitä, kumpi joukkue voittaa ottelun. Linjavedonlyönti on hyödyllinen, kun joukkueet ovat eriarvoisia ja vedonlyöjä voi ennustaa, voittaako vammainen joukkue tietyllä pistemäärällä.

Marginaalivedonlyönti on myös erittäin suosittua. Näillä vedonlyöntimarkkinoilla vedonlyöjä valitsee marginaalin, jolla joukkue voittaa, yleensä 1-39 tai 40+ pisteellä.

Saatavilla on johdannaisvetoja, joissa vedonlyöjät voivat lyödä vetoja, kuten linjavetoja, puoleen tai neljännekseen pelistä. Voidaan tehdä monia ehdotusvetoja, mukaan lukien ensimmäinen maalintekijä, maalien määrä ja takapotkujen määrä jne.

Live-vedonlyönti on myös erittäin suosittu, jossa voi lyödä vetoa ottelun aikana. Futures-vedonlyöntiä voidaan tehdä tulevista tapahtumista, kuten siitä, kuka voittaa AFL-finaalin, mitkä pelaajat voittavat AFL Brownlow -mitalin, AFL Coleman -mitalin tai ovat AFL:n nouseva tähti.

Aussie Rules -vedonlyöntityypit
Aussien suurimmat säännöt ja turnaukset

Aussien suurimmat säännöt ja turnaukset

Ylivoimaisesti suurin tapahtuma Aussie Rules -kalenterissa on AFL League. Kahdeksantoista joukkuetta kilpailee kauden aikana, ja kahdeksan parasta pääsee automaattisesti sarjaan AFL Final Round ja AFL Grand Final. Se on ainoa miesten ammattimainen Aussie Rules -turnaus maailmassa. Pudotuspelit pelataan 4 viikon ajan syyskuussa, ja voittaja palkitaan päävalmentajan.

On toinen turnaus joka järjestetään 3 vuoden välein amatöörijoukkueiden kanssa kaikkialta maailmasta paitsi Australiasta nimeltä Australian Football International Cup. Naisten amatöörikilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2011. Myös muita amatööri- tai semi-ammattilaisten kilpailuja järjestetään ympäri maailmaa, mukaan lukien Australiassa.

Aussien suurimmat säännöt ja turnaukset
Aussie jalkapallosääntöjen vedonlyöntivinkkejä

Aussie jalkapallosääntöjen vedonlyöntivinkkejä

Mikä tahansa urheiluvedonlyönti riippuu tuurista, mutta on olemassa useita tekijöitä, jotka voidaan ottaa huomioon parantaakseen voittomahdollisuuksia. Tilastojen tutkiminen ja trendien seuraaminen voi antaa vedonlyöjälle etulyöntiaseman vedonlyönnistä.

Esimerkiksi yksittäisten pelaajien suorituskyvyn seuraaminen voisi auttaa, jos vedonlyöjä haluaa lyödä vetoa yksittäisistä pelaajista. Myös yksittäisen joukkueen jäsenen loukkaantumis- ja kuntotaso saattaa vaikuttaa joukkueen suorituskykyyn tässä kiihkeätempoisessa pelissä. Uusimpien tietojen pitäminen auttaa varmasti vedonlyöjää valitsemaan vedon tietoisemmin.

On myös syytä harkita vedonlyöntiä johdannaisilla (vedonlyönti neljännekselle tai puolelle ottelusta), koska joitain pehmeitä linjoja saattaa löytyä. Tässä kohtaa vedonlyöjien tieto tulee jälleen esille, sillä se, että tietää, missä osassa peliä joukkue pelaa parhaiten, voi auttaa tekemään parempia vedonlyöntipäätöksiä.

Tietyn pelin sääennusteen tietäminen voi myös vaikuttaa siihen, kenelle tai mihin vedonlyöjä vetoaa. Jotkut joukkueet suoriutuvat paremmin tai huonommin säätyypistä riippuen. Sitten on kotikenttäetu, joka voi päteä joihinkin joukkueisiin, kun taas toisilla voi olla suotuisampi ennätys pelattaessa muualla.

Aussie jalkapallosääntöjen vedonlyöntivinkkejä
Vastuullinen pelaaminen

Vastuullinen pelaaminen

Tämä yritys arvostaa vastuullista pelaamista ykkösprioriteettina, jotta pelaajat voivat nauttia kokemuksistaan ja pysyä hallinnassa. Monet operaattorit tarjoavat vaihtoehtoja suojellakseen ihmisiä, kuten talletusrajat, aikarajat ja itsensä sulkeminen.

Pelaajat voivat asettaa talletuksilleen rajan, joka ei saa olla suurempi kuin pelaajalla on varaa hävitä. Rajaa voidaan alentaa milloin tahansa, mutta sitä voidaan korottaa vasta ennalta sovitun ajan jälkeen.

Aikarajat voidaan asettaa myös ennalta määrittämään pelisessioiden pituuden tai muistuttamaan tauon ottamista. Jos pelaaja kokee käyttävänsä liikaa aikaa uhkapeleihin, hän voi halutessaan ottaa tauon. Jälleen tämän aikarajan päättää pelaaja itse. Se voi olla useita eri lisäyksiä 24 tunnista ylöspäin kuuteen kuukauteen.

Tämä itsesulkuvaihtoehto voi tulla heidän omasta päätöksestään pysyväksi, jos pelaajan tili suljetaan ja kaikki yhteydenotot operaattoriin lopetetaan. Operaattorit antavat nämä työkalut pelaajilleen suojellakseen heidän hyvinvointiaan. Pelaajien suojeleminen on ykkösprioriteetti online-vedonlyöntisivustot.

Vastuullinen pelaaminen