Kaikki vedonlyönnistä Golf

Golf on urheilulaji, josta nautitaan ympäri maailmaa ja jolla on valtavan uskollinen seuraaja sekä miehiltä että naisilta iästä riippumatta. Ei ensimmäinen peli, josta ajattelet vedonlyönnin, mutta se on yllättävän suosittu urheilulaji, josta voi voittaa rahaa. Pelin juuret ovat 1400-luvun Skotlannissa, vaikka muiden muinaisten sivilisaatioiden on havaittu pelanneen samanlaista peliä jo ensimmäisellä vuosisadalla eKr.

Urheilukirjat ympäri maailmaa tarjoavat golfia, erityisesti PGA-turnauksia, suosittuna vedonlyöntivaihtoehtona. Kun urheiluvedonlyönti kasvaa jatkuvasti uusille markkinoille, kuten Yhdysvallat, golfin suosio vain kasvaa, kun yhä useammat ihmiset löytävät vedonlyönnin jännityksestä kilpailevissa turnauksissa.

Kaikki vedonlyönnistä Golf
Parhaat online-vedonlyöntisivustot golfille

Parhaat online-vedonlyöntisivustot golfille

Maailmanlaajuisesti nautitulla golfilla on uskomattoman uskollinen seuraaja iästä tai sukupuolesta riippumatta. Vaikka golf ei ehkä ole ensimmäinen urheilulaji, joka tulee mieleen vedonlyönnistä, panostaminen on melko suosittua.

1400-luvun Skotlannista peräisin oleva golf on saavuttanut maailmanlaajuista mainetta. On havaittu, että muinaiset sivilisaatiot pelasivat vastaavaa urheilua jo ensimmäisellä vuosisadalla eKr. Siitä huolimatta golf on yhtä yleistä nykyään kuin koskaan ennenkin, etenkin urheiluvedonlyöntimarkkinoilla.

Vedonlyönti verkossa maailmanlaajuisesti sisältää golfin, erityisesti PGA-turnaukset, kuuluisana vedonlyöntivaihtoehtona. Ja kun urheiluvedonlyönti kasvaa uusille markkinoille, mukaan lukien Yhdysvallat, golfin suosio vain kasvaa, kun yhä useammat ihmiset paljastavat vedonlyönti kilpailevasta turnauksesta.

Parhaat online-vedonlyöntisivustot golfille
Mitä on golfvedonlyönti?

Mitä on golfvedonlyönti?

Golfvedonlyönti alkoi todennäköisesti pelin alusta. Se on suoraviivainen urheilulaji panostaa erityisesti kahden pelaajan välillä ottelussa. Vaikka golfvedonlyönnin alkamisajankohtaa ei ole olemassa, voidaan kohtuudella olettaa, että vedonlyönti aloitettiin pelin luomisen yhteydessä.

Vuonna 2019 PGA Tour omaksui urheiluvedonlyönnin, mikä on jyrkkä kontrasti muihin ammattilaisurheiluliigoihin, ja siitä lähtien golf on ollut yksi suosituimmat urheiluvedot Yhdysvalloissa.

Nykyään golf on valtavirtaa, varsinkin mitä tulee urheiluvedonlyöntiin. Merkittävät online-golf-urheiluvedonlyönnit esittelevät golf-vedonlyöntiä, mutta sivustot, kuten FanDuel ja DraftKings, tarjoavat päivittäistä fantasiaurheilua golfille. Nykyään turnauslähetysten suoratoisto on entistä helpompaa ja vedonlyönti on entistä helpompaa.

Mitä on golfvedonlyönti?
Kuinka lyödä vetoa golfista

Kuinka lyödä vetoa golfista

Golfin vedonlyönti verkossa on kehittynyt sen alun jälkeen. Saatavilla on monia vedonlyöntityyppejä, mukaan lukien turnauksen voittajat. Tämä tyyli on suosittu suuria voittoja etsivien vedonlyöjien keskuudessa. Golfaajien suoritusten tarkastelu tietyillä kentillä tai erilaisissa sääolosuhteissa voi auttaa kaventamaan kierrätysvaihtoehtoja.

Muut vedonlyöntityypit kuten golfarit matchups mahdollistaa vedonlyöjien lyödä vetoa, joka on menestyneempi kierros tai turnaus kahden yhtäläisen golfaajan välillä. Lisäksi golfaajille on tarjolla rekvisiittavetoja. Mikä tämä on?

Prop-vedot ovat erittäin suosittuja suurissa urheilulajeissa, kuten koripallossa ja jalkapallossa. Kun golfin suosio kasvaa jatkuvasti, on järkevää tuoda se vain urheilun vedonlyöntiin.

Golf-potkujen avulla vedonlyöjät voivat lyödä vetoa siitä, kuinka monta birdietä golfaaja tekee kullakin kierroksella, kansallisuuden parhaimman pelaajan tai parhaan vasenkätisen pelaajan maaliin.

Kuinka lyödä vetoa golfista
Golfin vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Golfin vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Monet tekijät ratkaisevat golfin vedonlyöntikertoimet. Ensinnäkin jokainen kenttä pelaa eri tavalla, mikä vaikuttaa tietyn pelaajan suoritukseen pelissä. Esimerkiksi jos tietyllä kentällä on haastavia viheriöitä, paremmin suoriutuvilla golfaajilla voi olla lyhyemmät kertoimet.

Jos esimerkiksi toisella kentällä on pidemmät väylät, golfaajilla voi olla lyhyemmät kertoimet, jotka voivat ajaa pallon pitkiä matkoja.

Koska golf on ulkopeli, sää vaikuttaa pelaajiin ja esityksiin. Samoin golfarit taistelevat jatkuvasti nalkuttavia vammoja vastaan, jotka johtuvat heidän kehoonsa kohdistuvasta vääntömomentista. Loukkaantumiselta palaava golfaaja saattaa tuntua arvokkaalta, mutta melko usein se voi olla ruosteessa ensimmäisessä turnauksessa.

Todennäköisyydet golf-ottelulle tai 2 pallolle, kuten joissakin golfurheiluvedonlyönnissä on nimetty, johdetaan viimeaikaisesta suorituksesta ja aiemmasta suorituksesta tällä kurssilla. Ottelukertoimet voivat kuitenkin olla erittäin kovat, sillä muutamat korkealla sijoittuneet pelaajat ovat usein vedonlyöntisuosikkeja, kun taas kentällä on erittäin pitkät voittokertoimet.

Golfin vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen
Golfin vedonlyöntityypit

Golfin vedonlyöntityypit

Turnauksen Voittaja

Yksinkertaisesti sanottuna golfissa vedonlyönti turnauslinjalla on vetoa siitä, kuka voittaa turnauksen. Toisin kuin joukkuelajeissa, vedonlyöjien on valittava voittaja yli sadan pelaajan listalta, sillä useimmat golfturnaukset ovat jokainen mies tai nainen itselleen. Palkinto mestarin tarkasta valinnasta on yleensä korkea.

Ottelun Voittaja

Vedonlyöjät voivat lyödä vetoa siitä, kumpi voittaa pelaaja-pelaaja-otteluissa (tai ryhmittelyissä). Esimerkiksi jos raharaja Tiger Woodsilla +180 ja Phil Mickelsonilla -110, Mickelson on suosikkipelaaja, ja vedonlyöjän on panostettava 110 dollaria voittaakseen 100 dollaria. Jos vedonlyöjä asettaa 100 dollarin vedon Tiger Woodsille ja hän voittaa, vedonlyöjä voittaa 180 dollaria.

Pyöreän johtajat

Vedonlyöjät voivat myös lyödä vetoa siitä, kuka on johtaja kierroksen lopussa. Esimerkiksi vedonlyöjä voi lyödä vetoa Justin Thomasista voittaakseen Mastersin ensimmäisen kierroksen.

Sitten muiden kierrosten kertoimet ovat saatavilla pelipäivän päätyttyä. Vedonlyönti kierroksen johtajasta on usein odottamatonta, mutta jos vedonlyöjä tietää, että pelaaja menestyy aina hyvin turnauksen ensimmäisellä kierroksella, se voi olla huomattava veto.

Golfaajan kansallisuus

Kansallisuusveto on, kun vedonlyöjä lyö vetoa, että pelaaja tietystä maasta tai alueesta voittaa tai että tietty pelaaja on maan tai alueen paras pelaaja. Vedonlyöjä voi esimerkiksi lyödä vetoa siitä, että Jason Day on Australian paras pelaaja Mastersissa. Jos hän voittaa kaikki muut australialaiset pelaajat, vedonlyöjä voittaa vedon.

Parlays

Parlay-veto on silloin, kun vedonlyöjä asettaa panoksen useisiin tuloksiin ja tarvitsee kaikkien tulosten nimeämisen tarkasti voittaakseen. Esimerkiksi, jos vedonlyöjä voittaa 100 dollaria Tiger Woodsin voittaessa Phil Micklesonin ja Brooks Koepkan voittavan Justin Thomasin ottelussa US Open, he tarvitsevat molemmat tilanteet menestyäkseen parlay-vedossa.

Koska vedonlyöjän on oltava tarkka jokaisesta kokonaisvedon tuloksesta, parlayt ovat haastavampi golf-vedonlyöntitapa, mutta tarjoavat enemmän palkintoja.

Futuurit

Uskotko, että Yhdysvallat saa Ryder Cupin takaisin? Sitten voit asettaa futuurivedon sille. Jos kertoimet ovat tällä hetkellä +300 ja panostat 100 dollaria, Ryder Cupin voittanut Yhdysvaltain joukkue saa sinulle 300 dollaria. On tärkeää huomata, että futuurit tarjotaan hyvissä ajoin ennen tapahtumia.

Prop-vedot

Prop-vedot ovat ylimääräisiä vetoja, jotka liittyvät turnauksen nimenomaisiin tuloksiin (turnauksen rekvisiitta) tai pelaajan suoritukseen (pelaajan rekvisiitta). Luuletko, että Dustin Johnson tekee parhaan maalin US Openin toisella kierroksella?

No, voit lyödä vetoa siitä. Voittaako Mastersin vain kolmen lyönnin marginaalilla? Voit lyödä vetoa siitäkin. Laajalti hauskoina vetoina tunnetut potkurivedot ovat yleisesti saatavilla melkein mihin tahansa peliin liittyvään asiaan.

Golfin vedonlyöntityypit
Etsi sivusto, jossa on erinomaiset live-golf-vedonlyöntivaihtoehdot

Etsi sivusto, jossa on erinomaiset live-golf-vedonlyöntivaihtoehdot

Live-vedonlyönti on kykyä lyödä vetoa ottelusta sen sattuessa. Kertoimet ovat mukana ja päivittyvät koko turnauksen ajan kehittyvän toiminnan perusteella. Joten esimerkiksi, jos Tiger näyttää viidennen reiän jälkeen lupaavalta ja johtaa, vedonlyöjän kannattaa laittaa rahaa hänelle voittaakseen turnauksen ja saadakseen palkinnot.

Tärkeimmät golfturnaukset

 1. Mestarit
 2. Avoin mestaruus
 3. US Open
 4. PGA mestaruus
 5. Pelaajien mestaruus
 6. Muistomerkki
 7. Tourin mestaruus
 8. Arnold Palmerin kutsu
 9. WGC-Fedex St. Jude Invitational
 10. Ryder Cup
Etsi sivusto, jossa on erinomaiset live-golf-vedonlyöntivaihtoehdot
Älä lyö vetoa Hypeen

Älä lyö vetoa Hypeen

Koska online-golfvedonlyönti on laajalti suosittua, vedonlyöjien on helppo lyödä vetoa toisesta paremmasta uskoen, että heidän on tiedettävä yksityiskohdat, jos he lyövät vetoa tästä lajista. Näin ei kuitenkaan aina ole.

Vedonlyöjien on tärkeää hankkia omat tietonsa pelistä ja tämänhetkisestä ottelusta, eivätkä seurata, mitä yleisö saattaa spekuloida. Se, että yleisö saattaa hurrata yhtä nimeä, ei tarkoita, että se voittaa ottelun.

Älä lyö vetoa Hypeen
Yleisiä virheitä golfvedonlyönnissä

Yleisiä virheitä golfvedonlyönnissä

Vedonlyönti vain suosikeista

Parhaimmillaan Tigeristä veto oli varma asia. Nykyään useimmat turnaukset ovat kuitenkin avoimia, ja häiriöt ovat vakioita. Vedonlyöjien on tutkittava pelaajia ja heidän aiempaa suorituskykyään ennen vedon asettamista. Suosikit voivat vaihtua nopeasti viikosta toiseen. Löydä uusia pelaajia, joilla on erinomainen mahdollisuus voittaa, mutta joita ei vielä seurata laajalti.

Ei keskity kurssiin

Radan ulkoasulla on merkittävä rooli päätettäessä, kuka suoriutuu erinomaisesti ja kuka kampela. Jos pelaajan vahvuudet vastaavat kurssia, vedonlyöjällä on paljon paremmat mahdollisuudet voittaa veto.

Jos esimerkiksi avoimella kentällä on pitkiä ajoja, vedonlyöjän tulee valita pelaaja, joka saa sen viheriölle. Jos on vaikeita viheriöitä, vedonlyöjän tulee valita pelaaja, joka on erinomainen putoamisessa.

Rahakassasi huono hallinta

Ennen kuin asetat ensimmäisen vedon, aseta rahaa pelikassaasi varten. Nopein tapa menettää pelikassansa on hallita sitä väärin. Älä tavoittele tappioita (panosta enemmän kuin tavallisesti tekisit) korvataksesi yhden tappion. On tärkeää, ettet tule ahneeksi, jos aloitat voittoputken.

Key Takeaways

 • Harkitse kaikkia vedonlyöntitapoja
 • Kiinnitä huomiota säähän
 • Pidä silmällä jokaisen pelaajan menneisyyttä ja nykyistä suorituskykyä
Yleisiä virheitä golfvedonlyönnissä