Golf-vedonlyönti

Golf on urheilulaji, josta nautitaan ympäri maailmaa ja jolla on valtavan uskollinen seuraaja sekä miehiltä että naisilta iästä riippumatta. Ei ensimmäinen peli, josta ajattelet vetoa, mutta se on yllättävän suosittu urheilulaji, josta voi voittaa rahaa. Pelin juuret ovat 1400-luvun Skotlannissa, vaikka muiden muinaisten sivilisaatioiden on havaittu pelanneen samanlaista peliä jo ensimmäisellä vuosisadalla eKr. Siitä huolimatta golf on yhtä suosittu nykyään kuin koskaan ennenkin, varsinkin kun on kyse urheiluvedonlyönnistä.

Urheilukirjat ympäri maailmaa tarjoavat golfia, erityisesti PGA-turnauksia, suosittuna vedonlyöntivaihtoehtona. Urheiluvedonlyönnin kasvaessa uusille markkinoille, kuten Yhdysvalloissa, golfin suosio vain kasvaa, kun yhä useammat ihmiset löytävät vedonlyönnin jännityksestä kilpailevassa turnauksessa.

Golf-vedonlyönti
Mitä golfvedonlyönti on?Kuinka lyödä vetoa golfistaGolfin vedonlyöntikertoimet
Mitä golfvedonlyönti on?

Mitä golfvedonlyönti on?

Vedonlyönti golfista alkoi todennäköisesti jo pelin aikana. Siinä on helppo lyödä vetoa varsinkin kahden ottelussa olevan pelaajan välillä. Vaikka golf-vedonlyönnistä ei ole mitään tarkkaa päivämäärää, voimme kohtuudella olettaa, että jossain muodossa vedonlyöntiä on tapahtunut sen olemassaolosta lähtien.

Vuonna 2019 PGA Tour omaksui urheiluvedonlyönnin, joka oli jyrkkä kontrasti muihin ammattilaisurheiluliigoihin. Siitä lähtien golf on ollut yksi suosituimmista urheiluvedoista Yhdysvalloissa.

Nykyään golf on osunut valtavirtaan urheiluvedonlyönnissä. Kaikki suuret urheilukirjat eivät tarjoa vain golf-vedonlyöntiä, vaan sivustot, kuten FanDuel ja DraftKings, tarjoavat päivittäisen fantasiaurheilun golfiin perinteisen vedonlyönnin lisäksi. Turnauslähetysten suoratoisto on nyt parempi ja vedonlyönti on entistä helpompaa.

Mitä golfvedonlyönti on?
Kuinka lyödä vetoa golfista

Kuinka lyödä vetoa golfista

Vedonlyönti golfista on todella laajentunut sen käyttöönoton jälkeen. On helppo ymmärtää vedot, kuten turnauksen voittajat, jotka ovat suosittuja suuria voittoja etsivien vedonlyöjien keskuudessa. Golfaajien suorituskyvyn tutkiminen tietyillä kentillä tai erilaisissa sääolosuhteissa voi auttaa rajaamaan panostusvaihtoehtoja.

Muut vedot, kuten golfin otteluparit, antavat vedonlyöjien lyödä vetoa siitä, kumpi saa paremman kierroksen tai turnauksen kahden tasavertaisen golfaajan välillä. Golf on jopa ottanut käyttöön prop vedot golfaajille. Prop-vedot ovat olleet äärimmäisiä suosittu urheilussa kuten koripallo ja jalkapallo, joten on järkevää tuoda ne muihin lajeihin, kuten golfiin.

Golfpottipanoksella voit lyödä vetoa esimerkiksi siitä, kuinka monta birdie-peliä golfaaja voi tehdä kierrosta kohti tai jopa kansallisuuden huippupelaajan tai parhaan vasenkätisen pelaajan maaliin.

Kuinka lyödä vetoa golfista
Golfin vedonlyöntikertoimet

Golfin vedonlyöntikertoimet

Golfin vedonlyöntikertoimet johtuvat monista tekijöistä. Jokainen kenttä pelaa eri tavalla ja voi vaikuttaa siihen, miten tietty pelaaja pelaa peliä. Jos esimerkiksi jollakin tietyllä kentällä on vaikeita viheriöitä, parempien pelaajien kertoimet voivat olla lyhyemmät. Jos toisella kentällä on pidemmät väylät, saatamme nähdä lyhyemmät kertoimet golfaajille, jotka voivat ajaa palloa pitkän matkan.

Koska golf on ulkopeli, sää vaikuttaa aina pelaajiin. Samoin golfarit taistelevat aina nalkuttavia vammoja vastaan heidän kehoonsa kohdistuvan vääntömomentin vuoksi. Loukkaantumiselta palaava golfaaja voi tuntua arvolta, mutta melko usein näemme hänen olevan aluksi melko ruosteisia. turnaus takaisin.

Todennäköisyydet golfin otteluun tai 2 palloon, kuten niitä kutsutaan joissakin urheilukirjoissa, johdetaan viimeaikaisesta suorituksesta sekä aiemmasta suorituksesta tällä tietyllä kentällä. Turnauksen kertoimet voivat olla huippuraskaita, koska vedonlyöntisuosikkeja on usein muutama korkealla sijoittunut pelaaja, kun taas kentällä on erittäin pitkät kertoimet voittoon.

Golfin vedonlyöntikertoimet