Kaikki vedonlyönnistä Handball

Käsipallo muistuttaa futsalia, ja kahden seitsemän hengen joukkueen tavoitteena tässä pelissä on voittaa tekemällä enemmän maaleja. Kun ottelu kestää yhden tunnin, sitä pidennetään viidellä minuutilla kahdesti tasatilanteessa, minkä jälkeen seuraa rangaistuslaukauskilpailu, kunnes voittaja ratkeaa.

Pelaajat voivat käyttää vartaloaan polvien yläpuolella, mutta kätensä voivat käsitellä palloa vapaasti vain kolmen sekunnin ajan. Pallon tiputtaminen on sallittua enintään kolme askelta. Käsipallovedonlyönti on urheiluvedonlyöntimuoto, jossa panostetaan pelin tulokseen.

Kaikki vedonlyönnistä Handball
Käsipallovedonlyönnin perusteet

Käsipallovedonlyönnin perusteet

Käsipallo on verrattavissa futsaliin: kaksi seitsemän hengen joukkuetta tavoittelee voittoa tekemällä eniten maaleja. Jokainen ottelu kestää yhden tunnin, ja peliä jatketaan viidellä minuutilla kahdesti tasatilanteessa, minkä jälkeen seuraa rangaistuslaukauskilpailu, kunnes voittaja selviää.

Pelaajat käyttävät vartaloaan polvien yläpuolella, mutta heidän kätensä voivat käsitellä palloa vapaasti vain enintään kolmen sekunnin ajan. Pelaaja voi tiputtaa palloa enintään kolme askelta. Käsipallovedonlyönnin pääasiallinen vedonlyönti sisältää vedonlyönnin pelin tuloksesta.

Käsipallovedonlyönti voi olla rahallisesti erittäin edullista, vaikka se onkin yksi vähiten suosituista vedonlyöntilajeista. Vankka tuntemus pelistä ja a luotettava vedonlyöntistrategia ovat vain kaksi elementtiä, jotka voivat edistää menestystasoasi maksujen saamisessa.

Menestys pitkällä aikavälillä ei ole helppoa, mutta se on epäilemättä saavutettavissa, jos soveltaa itseäsi oikein. Tässä oppaassa kerromme, mitä käsipallovedonlyönti sisältää. Se tarjoaa myös vinkkejä ja strategioita, joiden pitäisi auttaa muokkaamaan vedonlyöntipeliäsi.

The parhaat online-vedonlyöntisivustot auttaa sinua tarjoamaan parhaat kertoimet, strategiat ja tarjoamaan sinulle arvokkaita tarjouksia ja bonuksia.

Käsipallovedonlyönnin perusteet
Kaikki mitä sinun tulee tietää käsipallovedonlyönnistä

Kaikki mitä sinun tulee tietää käsipallovedonlyönnistä

Käsipallon suosio kasvoi Itä-Euroopassa ja koko Euroopassa toisen maailmansodan jälkeen. Käsipallovedonlyönti Yhdysvalloissa voidaan jäljittää 1900-luvulle, jolloin alun perin pelattiin kahden pelin ottelu, joka tunnettiin yhden seinän käsipallona. Tässä kilpailussa pelaajat löivät vuorotellen palloa seinää vasten.

Käsipallo on poikkeuksellisen nopeatempoista ja sisältää muutamia elementtejä eri peleistä, kuten koripallosta, jääkiekosta ja jalkapallosta. Koska se on korkeapisteinen peli, se on yleistä online-vedonlyönnissä.

Käsipallon online-vedonlyönnin suosio on kasvanut viime aikoina, mikä on näkynyt kansainvälisten turnausten määrässä ja vedonlyönnin kasvussa. Se on nyt an erittäin suosittu urheilulaji maailmanlaajuisesti, jossa on enemmän käsipallon vedonlyöntisivustoja, joiden avulla ihmiset voivat lyödä vetoa.

Ihmiset ovat myös perehtyneet peliin paremmin, mikä on johtanut siihen, että sillä pelataan useammin. Käsipallovedonvälittäjien suosio kasvaa, koska online-kasinot, TV-lähetykset ja muut urheilun tiedotusvälineet ovat lisääntyneet.

Ystävyysotteluissa on yleensä enemmän maaleja, todennäköisesti siksi, että ottelut ovat vähemmän kriittisiä. Siksi joukkueet voivat pelata itsenäisemmin. Tärkeissä liiga- ja cup-otteluissa pelaajat todennäköisesti pitävät kiinni taktiikoista ja noudattavat ohjeita. Monet pelaajat voivat kuitenkin vapaasti pelata ystävyysotteluissa haluamallaan tavalla. Tämä tarkoittaa usein sitä, että ottelukunto on todellinen tavoite pelin voittamisen sijaan.

Kaikki mitä sinun tulee tietää käsipallovedonlyönnistä
Kuinka lyödä vetoa käsipallosta

Kuinka lyödä vetoa käsipallosta

Mitä on käsipallon vedonlyönti? Siellä on monia erilaisia vetoja niin puretaan se.

Ottelun Voittaja

Yksinkertaisin vedonlyöntityyppi on se, että vedonlyöjä lyö vetoa siitä, mikä joukkue voittaa. He voivat myös lyödä vetoa siitä, kumman joukkueen he uskovat voittavan ottelun kunkin puoliskon.

Spread-vedonlyönti

On myös vedonlyöntityyppi nimeltä spread betting. Tällöin vedonlyöjä lyö vetoa joukkueen voittamisesta, mutta hän voittaa vedon vasta, kun hänen joukkueensa tekee enemmän kuin valitun määrän maaleja vastustajajoukkueen yli. Jos siis esimerkiksi vedonlyöjä panostaa joukkueeseen A -9,5, hänen on voitettava 9,5 maalilla toinen joukkue.

Tavoitteet yhteensä

Vedonlyöjä voi myös lyödä vetoa kaikkien ottelun aikana tehtyjen maalien yhteismäärästä. Esimerkiksi, jos vedonvälittäjä tarjoaa rivin 34,5, vedonlyöjä voittaa, jos maalit ovat 35 tai enemmän, ja häviää, jos maalia on 34 tai vähemmän. Oletetaan, että joukkue tekee parittoman tai parillisen määrän maaleja; sitten on veto myös siitä. Mielenkiintoista on, että vedonlyöjä voi lyödä vetoa myös kertoimilla tai parillisilla pelin jokaisella puoliskolla.

Double Chance -vedonlyönti

Vedonlyöjä voi lyödä vetoa myös kahdesta tuloksesta. Tätä kutsutaan tuplamahdollisuuden vedoksi, jossa vedonlyöjä voi lyödä vetoa kahden joukkueen voitosta ja tasapelistä. Jos he ajattelevat, että joukkue voittaa tietyllä määrällä maaleja, he voivat asettaa voittomarginaalivedon. Tämä on toisenlainen veto, joka koskee pelin yksittäisiä puoliskoja.

Vedonlyöjä voi myös lyödä vetoa joukkueesta, jonka hän uskoo voittavan suuremman pistemäärän puolikkaan ja ottelun puoliskon hänen mielestään saavan korkeamman pistemäärän. Jos joukkue tekee tietyn määrän maaleja ennen toista, on veto siitä, kumpi joukkueista tekee maalin ensimmäisenä ja viimeisenä.

Liigan Voittaja

Vedonlyöjä voi myös lyödä vetoa siitä, kenen hän uskoo voittavan kaikki muut joukkueet liigaturnausten aikana. Tämä sisältää MM-kisat.

Haitat

Vedonlyönti tasoitusvedolla käsipallossa tarkoittaa, että vedonlyöjä laskee rahaa joukkueelle, jonka uskoo joko voittavan tai häviävän pelin tietyllä määrällä. Tämä osoitetaan +- tai -merkillä. Jos joukkueen nimen perässä on +-merkki laudalla, se saa hävitä symbolia seuraavan numeron perusteella.

Toisaalta, jos joukkueen nimen perässä on -, sen on voitettava peli enemmän kuin symbolia seuraavalla numerolla.

Voittomarginaali

Vedonlyöjä voi lyödä vetoa siitä, kuinka paljon joukkue voittaa käsipallossa. Tämä tulee melkein aina yli/ali-vedon muodossa. Jos numero on suurempi tai pienempi kuin valitsemasi summa, voitat vetosi.

Tässä on vedonlyönnin erittely:

  1. Rekisteröidy vedonlyöntisivustolle, joka tarjoaa käsipallovedonlyöntiä ja tee talletus.
  2. Valitse käsipallotapahtuma, josta haluat lyödä vetoa.
  3. Valitse joukkue, josta haluat lyödä vetoa.
  4. Valitse panossumma.
  5. Aseta veto.
Kuinka lyödä vetoa käsipallosta
Käsipallon vedonlyöntikertoimien laskeminen

Käsipallon vedonlyöntikertoimien laskeminen

Jos ymmärrät kuinka lyödä vetoa urheilusta, tiedät kertoimien laskemiseen käytetyn desimaalimuodon. Voit laskea odotetun voittosi kertomalla sen panoksesi määrällä kertoimella. Toivottavasti nämä käsipallon vedonlyöntijohdot auttavat sinua asettaessasi vetosi.

Koska käsipalloa pelataan pääasiassa Euroopassa, käsipallovedonlyöntiä tarjotaan oikeastaan vain eurooppalaisilla vedonlyöntisivustoilla. Siksi sinun tulee tutustua desimaalilukuina esitettyihin desimaalikertoimiin.

Hyvä uutinen sinulle on, että desimaalikertoimet ovat luultavasti helpoimpia ymmärtää. Sinun tarvitsee vain kertoa panoksesi valitsemillasi kertoimilla määrittääksesi mahdollisen voittosi.

Jos kertoimet ovat esimerkiksi 5,0 ja panostit 10 dollaria kertoimella 5,0, saat 50 dollarin voiton. Viime kädessä tämä tarkoittaa, että voitit 40 dollaria.

Käsipallon vedonlyöntikertoimien laskeminen
Käsipalloturnaukset, joista kannattaa panostaa

Käsipalloturnaukset, joista kannattaa panostaa

Käsipallo on viime vuosina noussut suosioon, ja urheilun ystävät ovat vetäneet sen vaatiman kätevyyden ja pelien korkean pistemäärän vuoksi. Laji on suosituin Unkarissa, Ranskassa, Saksassa ja Pohjoismaissa.

Partille Cup on yksi arvostetuimmista käsipallon urheilutapahtumista, josta voi lyödä vetoa. Se on aina loistava tilaisuus löytää paras online-vedonlyöntisivustosi tai seurata live-vedonlyöntiä.

Äskettäin vuoden 2021 MM-kisat saivat suuren suosion, ja miljoonat urheilun ystävät seurasivat sitä televisiossa. Turnauksen voittaja oli Tanska ja Ruotsi sijoittui toiseksi.

Tässä on luettelo tunnetuimmista käsipalloista kilpailuja maailmassa:

EHF Mestarien liiga

EHF Champions League on maailmankuulu käsipallojärjestö Euroopassa. Mukana ovat Euroopan johtavien maiden parhaat joukkueet. Kilpailua hallinnoi ja ohjaa EHF vuosittain. EHF hallinnoi myös naisten otteluita, jotka noudattavat samanlaista muotoa.

EHF Champions League on tyypillisesti jaettu viiteen päävaiheeseen. Joukkueet voivat osallistua kilpailuun ryhmävaiheessa tai karsintavaiheessa kriteerilistansa ja kansallisen liiton listasijoituksen perusteella.

IHF:n käsipallon maailmanmestaruuskilpailut

The Kansainvälinen käsipalloliitto järjestää miesten käsipallon MM-kisat ja naisten käsipallon MM-kisat.

27 miesten käsipallon MM-kisoissa 11 maata on voittanut mestaruuden. Ranska on onnistunut parhaiten varmistamalla kuusi titteliä.

Naisten käsipallon maailmanmestaruuskilpailuissa suurimman osan mestareista on varmistettu Venäjä, jonka jälkeen Alankomaat.

Olympia käsipallo

Käsipallo pelataan osoitteessa Kesäolympialaiset, jossa 12 naisten ja miesten joukkuetta taistelevat voittaakseen halutun kultamitalin.

Olympialaisten käsipalloturnaukset oli alun perin tarkoitus järjestää vuonna 2020 Tokiossa, Japanissa, mutta niitä siirrettiin pandemian vuoksi. Joten ne järjestetään tänä vuonna 24. heinäkuuta alkaen.

Joukkueet alkavat ryhmävaiheessa. Kahdeksan parasta maata siirtyy sitten turnauksen pudotuspelivaiheeseen. Tanska voitti vaikean ottelun vuonna 2019 ja voitti Norjan 31-22.

Käsipalloturnaukset, joista kannattaa panostaa
Älä lyö vetoa Hypeen

Älä lyö vetoa Hypeen

Koska käsipallo ei ole suosituin vedonlyöntilaji, vedonlyöjän on helppo lyödä vetoa toisesta paremmasta uskoen, että hänen on tiedettävä yksityiskohdat, jos he lyövät vetoa tästä lajista. Näin ei kuitenkaan aina ole.

Vedonlyöjien on tärkeää hankkia omat tietonsa pelistä ja tämänhetkisestä ottelusta, eivätkä seurata, mitä yleisö saattaa spekuloida. Se, että yleisö saattaa hurrata yhtä nimeä, ei tarkoita, että se voittaa ottelun.

Key Takeaways

  • Harkitse sinulle parhaiten sopivaa vedonlyöntityyppiä
  • Päivitä desimaalivedonlyöntikertoimet
Älä lyö vetoa Hypeen