Handball-vedonlyönti

Käsipallo muistuttaa futsalia, ja kahden seitsemän hengen joukkueen tavoitteena tässä pelissä on voittaa tekemällä enemmän maaleja. Kun ottelu kestää yhden tunnin, sitä pidennetään viidellä minuutilla kahdesti tasatilanteessa, minkä jälkeen seuraa rangaistuslaukauskilpailu, kunnes voittaja ratkeaa.

Pelaajat voivat käyttää vartaloaan polvien yläpuolella, mutta kätensä voivat käsitellä palloa vapaasti vain kolmen sekunnin ajan. Pallon tiputtaminen on sallittua enintään kolme askelta. Käsipallovedonlyönti on urheiluvedonlyöntimuoto, jossa panostetaan pelin tulokseen.

Handball-vedonlyönti
Käsipallopelin historiaaKuinka lyödä vetoa käsipallostaMuuntyyppiset vedotKäsipallon vedonlyöntikertoimet
Käsipallopelin historiaa

Käsipallopelin historiaa

Käsipallon suosio kasvoi nopeasti Itä-Euroopassa ja koko Euroopassa toisen maailmansodan jälkeen. Käsipallovedonlyönnin historia Yhdysvalloissa voidaan jäljittää 1900-luvulle, jolloin kahden pelin kilpailu pelattiin ensimmäisen kerran yhden seinän käsipallona. Tässä pelissä pelaajat löivät vuorotellen palloa seinää vasten.

Käsipallo on erittäin nopeatempoista ja sisältää muutamia elementtejä eri peleistä, kuten koripallosta, jääkiekosta ja jalkapallosta. Koska se on korkeapisteinen peli, se on erittäin suosittu online-vedonlyönnissä.

Käsipallovedonlyönnin suosio on kasvanut viime aikoina, mikä näkyy kansainvälisten turnausten määrässä ja vedonlyönnissä. Se on nyt erittäin suosittu urheilulaji kaikkialla maailmassa käsipallon vedonlyöntisivustojen lisääntyessä ihmisten käytettävissä.

Ihmiset ovat myös enemmän koulutettuja pelistä, mikä on johtanut siihen, että he pelaavat sitä useammin. Käsipallovedonlyönnin suosio kasvaa, koska online-kasinot, TV-lähetykset ja muut urheilun tiedotusvälineet ovat lisääntyneet.

Käsipallopelin historiaa
Kuinka lyödä vetoa käsipallosta

Kuinka lyödä vetoa käsipallosta

Joten mitä on käsipallon vedonlyönti? Yksinkertaisin vedon tyyppi Siellä sinun täytyy lyödä vetoa siitä, kumpi joukkue voittaa. Voit myös lyödä vetoa siitä, että joukkue voittaa ottelun jokaisen puoliskon.

Spread-vedonlyönti tarkoittaa sitä, että lyöt vetoa joukkueen voittamisesta, mutta voitat vedon vain silloin, kun he tekevät tietyn määrän maaleja enemmän kuin vastustajajoukkue. Jos esimerkiksi lyöt vetoa joukkueesta B -8,5, heidän on voitettava 8,5 maalilla toinen joukkue.

Voit myös lyödä vetoa kaikkien ottelun aikana tehtyjen maalien yhteismäärästä. Jos vedonvälittäjä tarjoaa rivin 33,5, voitat, jos maalit ovat 34 tai enemmän, ja häviät, jos maaleja on 33 tai vähemmän. Jos joukkue tekee parittoman tai parillisen määrän maaleja, siitä on myös veto. Mielenkiintoista on, että voit myös lyödä vetoa kertoimilla tai parillisilla pelin jokaisella puoliskolla.

Kuinka lyödä vetoa käsipallosta
Muuntyyppiset vedot

Muuntyyppiset vedot

Kahdesta tuloksesta lyömistä kutsutaan tuplamahdollisuukseksi vedoksi, jossa voit lyödä vetoa kahden joukkueen voitosta ja tasapelistä. Jos uskot, että joukkue voittaa tietyllä määrällä maaleja, voit asettaa voittomarginaalivedon. Tämä on toisenlainen vedonlyönti, jota voidaan soveltaa pelin yksittäisiin puoliskoon.

Voit myös lyödä vetoa joukkueesta, joka voittaa suuremman pistemäärän puolikkaan, sekä ottelun puolikkaasta, jolla on korkeampi pistemäärä. Jos joukkue tekee tietyn määrän maaleja ensin, on veto siitä, kumpi joukkueista tekee ensimmäisen ja viimeisen maalin.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, suora vedonlyönti koskee koko turnausesimerkiksi MM-kisoissa.

Muuntyyppiset vedot
Käsipallon vedonlyöntikertoimet

Käsipallon vedonlyöntikertoimet

Jos olet tietoinen urheiluvedonlyönnistä, tunnet desimaalimuodon, jota käytetään kertoimien laskeminen. Voit laskea odotetun voittosumman kertomalla sen panoksesi määrällä kertoimella. Toivottavasti nämä käsipallon vedonlyöntivinkit auttavat sinua panostaessasi.

Käsipallon vedonlyöntikertoimet