Kaikki vedonlyönnistä UFC

UFC tai "Ultimate Fighting Championship" on maailman tunnetuin ja kilpailukykyisin Mixed Martial Arts -kampanja. Yritys perustettiin vuonna 1993, ja sen pääkonttori sijaitsee Las Vegasissa, Nevadassa, vaikka se järjestää tapahtumia kaikissa maissa ympäri maailmaa. Lähes 30-vuotisen historiansa aikana UFC on järjestänyt reilusti yli 500 tapahtumaa, joista suurin osa on katsottavissa vain Pay Per View -kanavilla.

Kun urheiluvedonlyönti on kasvanut Yhdysvalloissa, myös UFC-otteluissa vedonlyönnin suosio on kasvanut. UFC:llä on useita virallisia vedonlyöntikumppaneita, kuten DraftKings Yhdysvalloissa, Neds Australiassa ja Stake.com Latinalaisessa Amerikassa.

Kaikki vedonlyönnistä UFC
Kaikki mitä sinun tulee tietää UFC-vedonlyönnistäKuinka lyödä vetoa UFC:stäUFC-vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen
Kaikki mitä sinun tulee tietää UFC-vedonlyönnistä

Kaikki mitä sinun tulee tietää UFC-vedonlyönnistä

Vaikka UFC on ollut olemassa vuodesta 1993, vedonlyönti urheilusta nousi valtavirtaan vasta 2000-luvun puolivälissä. Tietysti voit lyödä vetoa Las Vegasissa, jossa promootio perustuu, mutta UFC-vedonlyönti tuli laajalti käyttöön vasta sitten, kun urheiluvedonlyönti hyväksyttiin Yhdysvalloissa.

Nykyään mikä tahansa laillinen UFC-urheiluvedonlyönti tarjoaa mahdollisuuden panostaa UFC-otteluihin, ja urheilusta on nopeasti tulossa yksi suosituimmista vedonlyöntikorttivaihtoehdoista. Se on jopa ohittanut nyrkkeilyn, urheilun, jota aikoinaan pidettiin nimellä suosituin urheilulaji maailmassa.

Kaikki mitä sinun tulee tietää UFC-vedonlyönnistä
Kuinka lyödä vetoa UFC:stä

Kuinka lyödä vetoa UFC:stä

UFC-vedonlyönti voi olla varsin yksinkertaista vedonlyöntityyppien suhteen. Yleisin tapa lyödä vetoa UFC:stä on valita ottelun suora voittaja, jota yleensä kutsutaan vain vedoksi "taistelun voittamisesta".

Jos sukeltat hieman syvemmälle UFC-vedonlyöntiin, voit itse asiassa lyödä vetoa siitä, miten ottelu ratkaistaan. Valinnat tehdään esimerkiksi yleensä päätöksellä tai tyrmäyksellä, teknisellä tyrmäyksellä, hylkäämisellä tai alistuksella.

Voit jopa tarkentaa ja lyödä vetoa millä kierroksella ottelu ratkeaa, tai harvoin, jos ottelu päättyy tasapeliin. Lopuksi voit lyödä vetoa ottelun ylimääräisistä kierroksista tai vain lyödä vetoa siitä, meneekö taistelu pitkälle.

Jotkut urheiluvedonlyönnistä tarjoavat jopa taistelijalle vetoja, jotka voivat sisältää poistojen määrän tai jopa ottelun kokonaisajan. Kun urheiluvedonlyönnistä tulee suositumpaa, online-urheiluvedonlyöntisivustot ovat luovempia tarjoamiensa vetotyyppien suhteen.

Kuinka lyödä vetoa UFC:stä
UFC-vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

UFC-vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Koska UFC-vedonlyönti perustuu vain kahteen taistelijaan, kertoimet perustuvat enimmäkseen menneisiin suorituksiin. Jos kaksi taistelijaa ovat kohdanneet toisensa aiemmin, se otetaan huomioon kertoimia tehtäessä. Jos tämä on heidän ensimmäinen ottelunsa, urheiluvedonlyönnissä otetaan huomioon viimeaikainen suorituskyky sekä kunkin taistelijan taistelutyyli.

Kuten voit kuvitella, urheiluvedonvälittäjän on usein vaikea löytää oikeita kertoimia otteluun, joten jos tutkit jokaista taistelijaa, voit varmasti hyödyntää väärin sijoitetut taistelut.

Kun lyöt vetoa UFC:stä, huomaat myös, että ottelun kierrosten lukumäärää koskevia vetoja voidaan lyödä melko korkeilla kertoimilla. Älkää erehtykö, viimeisen viiden vuoden aikana keskimääräinen prosenttiosuus taisteluista matkaan on ollut 51%.

Joten etäisyydellä käytävissä taisteluissa on pieni etu, ja sen lisäksi sinun on valittava tietty kierros, johon se päättyy. Todennäköisyydet ovat täällä sinua vastaan, mutta jos huomaat, että tietyllä taistelijalla on taipumus laskeutua enemmän tyrmäyslyöntejä, silloin saattaa olla kannustin lyödä vetoa varhaisen kierroksen lopussa.

UFC-vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen