FIFA Maailmanmestaruuskilpailu

Tässä FIFA World Cup -vedonlyöntioppaassa on kaikki yksityiskohdat, joihin vedonlyöjien on tutustuttava ennen FIFA World Cupin vetoa, aina turnauksen historiasta ja suosiosta tulevaan 2022 FIFA World Cup -turnaukseen vedonlyöntiin. FIFA World Cup on kansainvälinen jalkapalloliiton jalkapallokilpailu, jossa pelaavat miesten jalkapallomaajoukkueet, jotka ovat Fédération Internationale de Football Associationin (FIFA) jäseniä.

Se on yksi suurimmista urheiluturnauksista maailmanlaajuisesti ja yhdistysjalkapallon crème de la crème. Turnaus järjestetään neljän vuoden jälkeen, ja siihen osallistuu tällä hetkellä 32 joukkuetta.

FIFA World Cupin historiaFIFA World Cup -muotoMiksi FIFA World Cup on suosittu?Kuinka lyödä vetoa FIFA World Cupista
FIFA World Cupin historia

FIFA World Cupin historia

Vaikka kansainvälisiä jalkapalloturnauksia järjestettiin aiemminkin, vasta vuonna 1930 ensimmäinen FIFA World Cup -turnaus pelattiin Uruguayssa. Siinä kilpaili 13 joukkuetta Pohjois-Amerikasta, Euroopasta ja Etelä-Amerikasta. Ensimmäiset kaksi ottelua pelattiin samanaikaisesti 13. heinäkuuta 1930. Yksi ottelu, jossa Ranska kohtasi Meksikon, päättyi 4-1 Ranskan hyväksi, kun taas toinen ottelu Yhdysvaltojen ja Belgian välillä päättyi 3-0 Yhdysvaltojen hyväksi. Finaalissa isäntä Uruguay voitti Argentiinan 4–2.

Mestaruuden alkuvuosina sota ja mannertenvälinen matkustaminen haittasi suuresti turnauksen menestystä. Esimerkiksi harvat Etelä-Amerikan joukkueet halusivat matkustaa Eurooppaan vuoden 1934 turnaukseen, kun taas jotkut maat boikotoivat vuoden 1938 MM-kisoja. Sitten tuli toinen maailmansota, joka johti vuosien 1942 ja 1946 turnausten peruuttamiseen.

Onneksi sodan päätyttyä FIFA ratkaisi useita ongelmia, ja vuoden 1950 MM-kisoista tuli menestys. Se oli ensimmäinen turnaus, johon osallistui brittijoukkueita, jotka olivat vetäytyneet FIFA:sta vuonna 1920.

MM-kisojen menestyneimmät joukkueet

Brasilia on edelleen tämän turnauksen menestynein joukkue, joka on voittanut sen ennätys 5 kertaa, ja se on ainoa joukkue, joka on osallistunut kaikkiin MM-turnauksiin. Italia ja Saksa seuraavat neljä titteliä.

Nykyinen mestari on Ranska, joka saavutti toisen mestaruutensa Venäjällä isännöidyssä 2018 FIFA World Cup -turnauksessa. Joukkue käveli pois halutun pokaalin, 35 miljoonan Yhdysvaltain dollarin palkintorahalla ja oikeudella kerskua FIFA Champions Badgella seuraaviin MM-kisoihin asti.

FIFA World Cupin historia
FIFA World Cup -muoto

FIFA World Cup -muoto

Tie MM-kisoihin alkaa karsinnoilla, jotka järjestetään kuudessa FIFA-liitossa - Afrikassa, Pohjois- ja Keski-Amerikassa ja Karibialla, Aasiassa, Etelä-Amerikassa, Oseaniassa ja Euroopassa. Jokainen liitto valvoo pätevyyttä, kun taas FIFA päättää kunkin liiton saamien paikkojen lukumäärän liittojen joukkueiden vahvuuden perusteella. Karsinnat alkavat jo 3 vuotta ennen tapahtumaa ja jakautuvat kahdelle vuodelle. Pätevöintimuodot vaihtelevat liiton mukaan. Nykyisessä muodossaan isäntämaa saa automaattisen hyväksynnän.

FIFA World Cup -muodot ovat muuttuneet vuosien varrella. Tällä hetkellä turnaus houkuttelee 32 karsintajoukkuetta ja saa heidät adrenaliinin täyteen toimintaan koko kuukauden ajan. Päävaiheita on kaksi: lohkovaihe ja pudotuspelivaihe.

Ryhmävaiheet

Lohkovaiheissa on 8 ryhmää, joissa kussakin on 4 joukkuetta, jotka taistelevat round robin -mestaruuskilpailussa, jossa jokainen joukkue pelaa ryhmän 3 muun joukkueen kanssa. Joukkue saa voitosta 3 pistettä, tasapelistä 1 pistettä ja tappiosta 0 pistettä. Kun 3 ottelua on pelattu, numerot 1 ja 2 olevat joukkueet etenevät pudotuspelivaiheeseen.

Pudotuspelivaiheet

Jalkapallon MM-kisojen pudotuspelivaihe on yhden pudotuspelin turnaus, jossa joukkueet kohtaavat kertaotteluissa. Pudotuspelivaihe alkaa 16-välierillä, ennen kuin etenee puolivälieriin, semifinaaleihin ja huipentuu lopulta finaaliin. Ennätyksen vuoksi välierissä hävinneet joukkueet taistelevat kolmannesta sijasta finaalin aattona.

Tietoja jalkapallosta

Jalkapallo on suosituin urheilulaji maailmanlaajuisesti ja houkuttelee yli 4 miljardia fania. Viimeisimpien tilastojen mukaan jalkapallon pelaajia on yli 250 miljoonaa yli 200 maassa. Jalkapallon historiaa on kuitenkin vaikea jäljittää, koska se esiintyi itsenäisesti eri kulttuureissa, joissa pelattiin modernin jalkapallon kaltaisia pelejä – näissä peleissä potkittiin modernia palloa muistuttavaa esinettä.

FIFA World Cup -muoto
Miksi FIFA World Cup on suosittu?

Miksi FIFA World Cup on suosittu?

FIFA World Cup on epäilemättä yksi suurimmista urheilutapahtumista, joka houkuttelee valtavasti katsojia. Esimerkiksi vuoden 2018 MM-finaaleissa Ranskan ja Kroatian välillä oli keskimäärin 517 miljoonaa katsojaa suorana, ja huiput olivat jopa 1,1 miljardia katsojaa ottelun aikana. Turnaus hallitsee myös online-vedonlyöntisivustoja. Joten miksi FIFA World Cup on suosittu vedonlyöjien keskuudessa?

Vedonlyöjät pitävät vedonlyönti urheiluturnauksista, erityisesti arvostetuimmissa kilpailuissa, kuten maailmancupissa. Jalkapallo on maailmanlaajuisesti suosituin urheilulaji, joten on yleisesti tiedossa, että vedonlyöjien on kiire lyödä vetoa MM-kisoista nyt, kun turnauksen ollessa käynnissä koko vedonlyöntimaailma keskittyy tähän kilpailuun. Jalkapallon MM-kisat pelataan aikana, jolloin jalkapallo- ja urheilusarjat, esimerkiksi Barclays Premier League, eivät ole käynnissä, joten vedonlyöjien pääasiallisena jalkapallokilpailuna vedonlyönti on vain MM.

Tapahtuman kilpailukyky, lahjakkuus ja tietysti pelaajien intohimo suosikkijoukkueisiinsa ovat suurin syy siihen, miksi FIFA World Cup on suosittu urheiluvedonlyönnin harrastajien keskuudessa.

Miksi FIFA World Cup on suosittu?
Kuinka lyödä vetoa FIFA World Cupista

Kuinka lyödä vetoa FIFA World Cupista

Vedonlyönti MM-kisoista ei ole rakettitiedettä. Peliin voivat osallistua kaikki, jotka osaavat lyödä vetoa tavallisista jalkapallo-otteluista ja turnauksista. Tämä on niin kauan kuin he ymmärtävät jalkapallovedonlyöntimaailman, erityisesti erilaisia vedonlyöntivaihtoehtoja, joka tunnetaan myös vedonlyöntimarkkinoina, ja mikä tärkeintä, kertoimet.

FIFA-vedonlyöntivinkkejä

Ensimmäinen asia on löytää luotettava vedonvälittäjä, jolla on MM-vedonlyöntimarkkinat. Tietenkin paras vedonvälittäjä on se, jolla on lisenssi ja jolla on laajat vedonlyöntimarkkinat korkeilla kertoimilla. Parasta urheiluvedonlyöntiä valittaessa on myös tärkeää arvioida käytettävissä olevat talletus- ja kotiutustavat ja mikä tärkeintä, jalkapallovedonlyöntibonukset.

Seuraava tärkeä asia on ymmärtää, mitkä joukkueet osallistuvat ja heidän vahvuutensa. Puntereiden ei pitäisi vain panostaa sokeasti; Heidän tulee analysoida sen joukkueen nykyinen muoto, josta he haluavat panostaa, yksittäiset pelaajat ja tarvittaessa tilastot. Asiantuntevien vedonlyöjien MM-ennusteiden tarkistaminen voi olla pitkälle niille, jotka eivät ole niin innokkaita jalkapallosta.

Siinä kaikki, hyvät ihmiset, FIFA World Cup -vedonlyöntiopas. Seuraavat MM-kisat alkavat 21.11.-18.12.2022 ja ne pelataan Qatarissa, joten pysy kuulolla!

Kuinka lyödä vetoa FIFA World Cupista