FIFA Maailmanmestaruuskilpailu

Tässä FIFA World Cup -vedonlyöntioppaassa on kaikki yksityiskohdat, joihin vedonlyöjien on tutustuttava ennen FIFA World Cupin vetoa, aina turnauksen historiasta ja suosiosta tulevaan 2022 FIFA World Cup -turnaukseen vedonlyöntiin. FIFA World Cup on kansainvälinen jalkapalloliiton jalkapallokilpailu, jossa pelaavat miesten jalkapallomaajoukkueet, jotka ovat Fédération Internationale de Football Associationin (FIFA) jäseniä.

Se on yksi suurimmista urheiluturnauksista maailmanlaajuisesti ja yhdistysjalkapallon crème de la crème. Turnaus järjestetään neljän vuoden jälkeen, ja siihen osallistuu tällä hetkellä 32 joukkuetta.

Kuinka lyödä vetoa FIFA World Cupista

Kuinka lyödä vetoa FIFA World Cupista

Vedonlyönti MM-kisoista ei ole rakettitiedettä. Peliin voivat osallistua kaikki, jotka osaavat lyödä vetoa tavallisista jalkapallo-otteluista ja turnauksista. Tämä on niin kauan kuin he ymmärtävät jalkapallovedonlyöntimaailman, erityisesti erilaisia vedonlyöntivaihtoehtoja, joka tunnetaan myös vedonlyöntimarkkinoina, ja mikä tärkeintä, kertoimet.

Kuinka lyödä vetoa FIFA World Cupista
FIFA-vedonlyöntivinkkejä

FIFA-vedonlyöntivinkkejä

Ensimmäinen asia on löytää luotettava vedonvälittäjä, jolla on MM-vedonlyöntimarkkinat. Tietenkin paras vedonvälittäjä on lisensoitu vedonvälittäjä, jolla on laajat vedonlyöntimarkkinat korkeilla kertoimilla. Parasta urheiluvedonlyöntiä valittaessa on myös tärkeää arvioida käytettävissä olevat talletus- ja kotiutustavat ja mikä tärkeintä, jalkapallovedonlyöntibonukset.

Seuraava tärkeä asia on ymmärtää, mitkä joukkueet osallistuvat ja heidän vahvuutensa. Panostajien ei pitäisi panostaa sokeasti; heidän tulee analysoida sen joukkueen nykyinen muoto, josta he haluavat lyödä vetoa, yksittäiset pelaajat ja tarvittaessa keskinäiset tilastot.

Asiantuntevien vedonlyöjien MM-ennusteiden tarkistaminen voi olla pitkälle niille, jotka eivät ole niin innokkaita jalkapallosta.

Siinä kaikki, hyvät ihmiset, FIFA World Cup -vedonlyöntiopas. Seuraavat MM-kisat alkavat 21.11.-18.12.2022 ja ne pelataan Qatarissa, joten pysy kuulolla!

FIFA-vedonlyöntivinkkejä
FIFA World Cupin historia

FIFA World Cupin historia

Vaikka kansainvälisiä jalkapalloturnauksia järjestettiin aiemminkin, vasta vuonna 1930 ensimmäinen FIFA World Cup -turnaus pelattiin Uruguayssa. Siinä kilpaili 13 joukkuetta Pohjois-Amerikasta, Euroopasta ja Etelä-Amerikasta. Kaksi ensimmäistä ottelua pelattiin samanaikaisesti 13.7.1930.

Yksi ottelu, jossa Ranska kohtasi Meksikon, päättyi 4-1 Ranskan hyväksi, kun taas toinen ottelu Yhdysvaltojen ja Belgian välillä päättyi 3-0 Yhdysvaltojen hyväksi. Finaalissa isäntä Uruguay voitti Argentiinan 4–2.

Mestaruuden alkuvuosina sota ja mannertenvälinen matkustaminen haittasi suuresti turnauksen menestystä. Esimerkiksi harvat Etelä-Amerikan joukkueet halusivat matkustaa Eurooppaan vuoden 1934 turnaukseen, kun taas jotkut maat boikotoivat vuoden 1938 MM-kisoja. Sitten tuli toinen maailmansota, joka johti vuosien 1942 ja 1946 turnausten peruuttamiseen.

Onneksi sodan päätyttyä FIFA ratkaisi useita ongelmia, ja vuoden 1950 MM-kisoista tuli menestys. Se oli ensimmäinen turnaus, johon osallistui brittijoukkueita, jotka olivat vetäytyneet FIFA:sta vuonna 1920.

FIFA World Cupin historia
MM-kisojen menestyneimmät joukkueet

MM-kisojen menestyneimmät joukkueet

Brasilia on edelleen tämän turnauksen menestynein joukkue, joka on voittanut sen ennätys 5 kertaa, ja se on ainoa joukkue, joka on osallistunut kaikkiin MM-turnauksiin. Italia ja Saksa seuraavat neljä titteliä.

Nykyinen mestari on Ranska, joka saavutti toisen mestaruutensa Venäjällä isännöidyssä 2018 FIFA World Cup -turnauksessa. Joukkue käveli pois halutun pokaalin, 35 miljoonan dollarin palkintorahoilla ja oikeuksilla kerskua FIFA Champions Badgella seuraaviin MM-kisoihin asti.

MM-kisojen menestyneimmät joukkueet
FIFA World Cup -muoto

FIFA World Cup -muoto

Tie MM-kisoihin alkaa karsinnoilla, jotka järjestetään kuudessa FIFA-liitossa - Afrikassa, Pohjois- ja Keski-Amerikassa ja Karibialla, Aasiassa, Etelä-Amerikassa, Oseaniassa ja Euroopassa. Jokainen liitto valvoo pätevyyttä, kun taas FIFA päättää kunkin konfederaation saamien paikkojen lukumäärän liittojen joukkueiden vahvuuden perusteella.

Karsinnat alkavat jo 3 vuotta ennen tapahtumaa ja jakautuvat kahdelle vuodelle. Pätevöintimuodot vaihtelevat konfederaatiosta riippuen. Nykyisessä muodossaan isäntämaa hyväksytään automaattisesti.

FIFA World Cup -muodot ovat muuttuneet vuosien varrella. Tällä hetkellä turnaus houkuttelee 32 karsintajoukkuetta ja saa heidät adrenaliinin täyteen toimintaan koko kuukauden ajan. Päävaiheita on kaksi: lohkovaihe ja pudotuspelivaihe.

Ryhmävaiheet

Lohkovaiheissa on 8 ryhmää, joissa kussakin on 4 joukkuetta, jotka taistelevat round robin -mestaruuskilpailussa, jossa jokainen joukkue pelaa ryhmän kolmea muuta joukkuetta vastaan. Joukkue saa voitosta 3 pistettä, tasapelistä 1 pistettä ja tappiosta 0 pistettä. Kun 3 ottelua on pelattu, numerot 1 ja 2 olevat joukkueet etenevät pudotuspelivaiheeseen.

Pudotuspelivaiheet

Jalkapallon MM-kisojen pudotuspelivaihe on yhden pudotuspelin turnaus, jossa joukkueet kohtaavat kertaotteluissa. Pudotuspelivaihe alkaa neljännesvälierillä, jatketaan puolivälierissä, välierissä ja huipentuu lopulta finaaliin. Ennätyksen vuoksi välierissä hävinneet joukkueet taistelevat kolmannesta sijasta finaalin aattona.

FIFA World Cup -muoto
Tietoja jalkapallosta

Tietoja jalkapallosta

Jalkapallo on suosituin urheilulaji maailmanlaajuisesti ja houkuttelee yli 4 miljardia fania. Viimeisimpien tilastojen mukaan jalkapalloilijoita on yli 250 miljoonaa yli 200 maassa. Jalkapallon historiaa on kuitenkin vaikea jäljittää, koska se esiintyi itsenäisesti eri kulttuureissa, joissa pelattiin modernin jalkapallon kaltaisia pelejä – näissä peleissä potkittiin nykyaikaista palloa muistuttavaa esinettä.

Tietoja jalkapallosta
Miksi FIFA World Cup on suosittu?

Miksi FIFA World Cup on suosittu?

Jalkapallon MM-kisat ovat epäilemättä yksi suurimmista urheilutapahtumista, joka houkuttelee valtavasti kävijöitä ja katsojia. Esimerkiksi vuoden 2018 MM-finaaleissa Ranskan ja Kroatian välillä oli keskimäärin 517 miljoonaa suoraa katsojaa, ja huiput olivat jopa 1,1 miljardia katsojaa ottelun aikana. Turnaus hallitsee myös online-vedonlyöntisivustoja. Joten miksi FIFA World Cup on suosittu vedonlyöjien keskuudessa?

Vedonlyöjät pitävät vedonlyönti urheiluturnauksista, erityisesti arvostetuimmissa kilpailuissa, kuten maailmancupissa. Koska jalkapallo on maailmanlaajuisesti suosituin urheilulaji, on yleisesti tiedossa, että vedonlyöjien lyöminen vetoa MM-kisoista nyt, kun turnauksen ollessa käynnissä koko urheiluvedonlyöntimaailma keskittyy tähän kilpailuun.

Jalkapallon MM-kisat pelataan aikana, jolloin jalkapallo- ja urheilusarjat, esimerkiksi Barclays Premier League, eivät ole käynnissä, joten vedonlyöjillä on vain MM-kisa tärkein jalkapallokilpailu, josta vedonlyönti.

Tapahtuman kilpailukyky, lahjakkuus ja tietysti pelaajien intohimo suosikkijoukkueisiinsa ovat suurin syy, miksi FIFA World Cup on suosittu urheiluvedonlyönnin harrastajien keskuudessa.

Miksi FIFA World Cup on suosittu?

Viimeisimmät uutiset

Jalkapallon MM-kisat 2022 - Meksiko vs Argentiina
2022-11-26

Jalkapallon MM-kisat 2022 - Meksiko vs Argentiina

Turnauksessa, joka on tuottanut paljon yllätyksiä ja järkytyksiä, ei ole ollut yhtäkään suurempaa kuin Argentiinan C-ryhmän avausottelun tappio sensaatiomaisen Saudi-Arabian käsissä.

FIFA World Cup - Lohkon E ottelupäivän 1 esikatselu
2022-11-23

FIFA World Cup - Lohkon E ottelupäivän 1 esikatselu

Englanti, Alankomaat, Argentiina ja Ranska ovat nyt tehneet debyyttinsä jalkapallon huipulla, ja nyt on kahden ikuisen suosikin aika aloittaa kampanjansa - Saksa ja Espanja.

Ryhmän D ottelupäivä 1 esikatselu
2022-11-22

Ryhmän D ottelupäivä 1 esikatselu

Samana päivänä C-ryhmän kanssa pelaava D-ryhmä debytoi myös tiistaina 22. marraskuuta.

Ryhmän C ottelupäivä 1 esikatselu
2022-11-22

Ryhmän C ottelupäivä 1 esikatselu

Vuoden 2022 jalkapallon MM-kisat ovat vihdoin käynnissä ja ovat jo tarjonneet meille todella ikimuistoisia otteluita!