Betsafe-kumppanit peliinnovaatioiden kanssa

Uutiset

2022-12-14

Jatkaakseen Platform & Managed Services -palveluiden tarjoamista Gaming Innovation Group Inc. ja Betsson ryhmä neuvotteli pitkäaikaisesta kumppanuuden jatkamisesta. Kumppanuus koostuu kokonaisista liiketoiminnoista useilla alueilla ja asiakaspalvelusta. Sopimus kestää kolmen vuoden jatkon ansiosta vuoteen 2025 asti.

Betsafe-kumppanit peliinnovaatioiden kanssa

Sopimuksen jälkeen GiG ottaa käyttöön myös useita uusia kasvumarkkinoita, jotka osoittavat Betsafen kyvyn laajentaa ykköstason brändejä säännellyille markkinoilleen ydinmarkkinoidensa ulkopuolella.

Miten kumppanuus auttaa laajentumisessa

GiG:n toimitusjohtaja Richard Brown sanoi olevansa iloinen voidessaan jatkaa yhteistyötään Betsson Groupin kanssa tulevina vuosina. Muutaman viime vuoden aikana he ovat siirtyneet pelkästään B2B-painotuksiin, ensisijaiseen sisäiseen tavoitteeseen. Kumppanuuden myötä sekä Betssonin että GiG:n yrityksillä on enemmän markkinanäkymiä ja ne voivat kasvaa sekä nykyisillä että uusilla markkinoilla.

GiG:llä tulee olemaan merkittävä rooli Betsafen kasvustrategiassa alustan tarjoajana. Johtajan mukaan he uskovat, että GiG voi tukea heidän laajentumistaan nykyisille ja uusille markkinoille. Gaming Innovation Group pyrkii sertifioimaan alustansa useilla paikallisesti säännellyillä markkinoilla.

Palveluntarjoaja pyrkii ottamaan vahvoja monikansallisia ja paikallisia brändejä verkossa näillä kehittyvillä markkinoilla huipputeknologian ja tuotetarjonnan kanssa. Tätä varten yhtiö näkee merkittävän mahdollisuuden olla nopea ja ketterä.

Betsafe-brändin lanseeraus Coloradossa

Yhteistyössä Dostal Alleyn kanssa Betsson ilmoitti lanseeraavansa Coloradossa mobiiliurheiluvedonlyöntisovelluksensa Betsafe-brändillä. Osavaltion asiakkaat voivat lyödä vetoa erilaisista urheilulajeista ja kilpailuista Betsafe-sovelluksella, joka tarjoaa myös useita vedonlyönti- ja maksutavat

Betsson väitti, että huomattavat sääntely- ja teknologiset valmistelut valmistuivat Coloradossa, ja sen urheiluvedonlyönti sai myös Gaming Laboratories Internationalin GLI 33 -akkreditoinnin.

Operaattori sanoi myös, että B2C-urheiluvedonlyöntinsä lanseeraaminen osavaltiossa antaa sille mahdollisuuden esitellä mukautettua, Yhdysvaltoihin mukautettua urheiluvedonlyöntiään maan tuleville ja nykyisille toimijoille, mikä tukee B2B-strategiaansa siellä.

Kuinka Betsafe hallinnoi alueellisia toimintoja

Betssonin presidentin ja toimitusjohtajan Pontus Lindwallin mukaan yksinoikeudella vedonlyönnin avaaminen Yhdysvalloissa merkitsee merkittävää käännekohtaa. Auttaakseen alueellista B2B-toimintaansa Betsson avasi toimiston Denverin keskustaan. Lisäksi sen B2C-toimintaa ohjataan uudesta toimipaikasta.

Lindwallin mukaan tämä lisää Betssonin maailmanlaajuista kattavuutta ja vahvistaa entisestään heidän B2B- ja B2C-tavoitteitaan heidän saapuessaan uudelle mantereelle. Hän kiitti yrityksen tuote- ja teknologiatiimien monien kuukausien aikana tekemästä vaivannäöstä erityisesti Yhdysvaltojen markkinoille tarkoitetun tuotteen luomiseksi.

Yhteistyö maksupalveluntarjoajan Nuvein kanssa

Auttaakseen ruotsalaista peliyhtiötä Betsson Groupia laajentamaan online-urheiluvedonlyöntiään edelleen yhdysvaltalaiselle maksualustalle Nuvei teki yhteistyötä vedonvälittäjän kanssa. Pelaajat voivat siis automaattisesti tallettaa rahaa Betsafe-tileilleen pankkitileistään käyttämällä Nuvein välitöntä pankkisiirtotoimintoa. Välittömät kotiutukset, joiden avulla pelaajat voivat saada voittonsa välittömästi ja kellon ympäri pankkitileilleen, ovat toinen etu pelaajille.

Integraatio The Clearing Housen reaaliaikaisten maksujen (RTP) verkkoon mahdollistaa sen, että pelaajat voivat välittömästi tallettaa varoja pelilompakkoonsa ja nostaa varoja pankkitileilleen tämän suhteen kautta. 

Yritysten mukaan Nuvei myös tokenisoi pelaajien taloudelliset tiedot ensimmäisen tapahtuman jälkeen, mikä mahdollistaa "yhden napsautuksen" maksuvaihtoehdon talletuksille ja nostopyynnöille. Järjestelyn myötä Betsafe liittyy nyt kasvavaan joukkoon vedonvälittäjiä, jotka käyttävät Nuveita maksuvaatimuksissaan.

Nuvein puheenjohtajan ja toimitusjohtajan Philip Fayerin mukaan välittömät, kätevät talletukset ja reaaliaikaiset maksut ovat välttämättömiä amerikkalaisten pelaajien tarpeiden tyydyttämiseksi urheiluvedonlyöntialustoillaan. Maksuprosessori aloitti yhteistyön joidenkin Yhdysvaltojen dynaamisten pelimarkkinoiden kriittisimpien operaattoreiden kanssa vuonna 2022, ja Betsafe kuuluu epäilemättä tähän ryhmään.

Betsafe-tiimit, joissa on kannustinpelejä, jotka tarjoavat kenialaisille FTP-pisteitä

Betsson Groupin tuotejohtaja Ciara Nic Liam kehui Incentive Gamesia alan edelläkävijöiden joukosta. Incentive Games on onnistunut luomaan ilmaisia pelipelejä Afrikan markkinoille, ja se tukee operaattoreita tarjoamalla heille työkalun edullisiin käyttäjien hankkimiseen ja säilyttämiseen samalla kun mainostaa heidän brändejään turvallisesti.

Ilmaispelien (FTP) ja maksullisten pelien saatavuus virtuaalisia urheilupelejä, osana tätä lokalisoitua strategiaa, Betsafe pitää sitä kriittisenä väylänä, jolla operaattori voi houkutella uusia asiakkaita. Incentive Gamesin toimitusjohtajan John Gordonin mukaan heidän yhteistyönsä Betsson Groupin kanssa ja räätälöityjen ilmaispelien ja maksullisten pelien tarjoaminen Betsafe-brändille on jännittävää.

Tukholman ryhmän valinta kumppaniksi ensimmäiseen afrikkalaiseen urheiluvedonlyöntiin on osoitus Incentive Gamesin poikkeuksellisesta työstä ja räätälöidystä strategiasta. Palveluntarjoaja nauttii aidon arvon tarjoamisesta ja on innokas auttamaan toista peliyhtiötä menestymään alueella.

Tuoreimmat uutiset

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta
2023-08-15

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta

Uutiset