Jalkapallon MM-kisat 2022 - Espanja vs Saksa

Uutiset

2022-11-26

Eddy Cheung

Yksi koko lohkovaiheen odotetuimmista otteluista, kaksi eurooppalaista voimalaitosta törmäävät tänä sunnuntaina 26. marraskuuta Al Bayt -stadionilla, kun Espanjan mahtava maajoukkue kohtaa saksalaisen joukkueen, joka on vakavassa vaarassa.

Jalkapallon MM-kisat 2022 - Espanja vs Saksa

Järkytystä ikäisille

Lohkovaiheen ensimmäisellä kierroksella Saksa kohtasi japanilaisen joukkueen, joka yksinkertaisesti kieltäytyi antamasta itseään pelotella saksalaiselta, joka näytti olevan paperilla ylivoimainen.

Saksa aloitti 33 minuutin Gondogan-rangaistuksen ansiosta, kun taas Japani vei asiat uudelle tasolle, muuttui käytännössä itse animeversioksi ja laittoi täysin sähköisen näytön kääntääkseen tuloksen ja tuottaakseen historiallisen voiton.

Vaikka saksalaiset ovat varmasti pettyneitä tulokseen, he eivät olleet eloton näytelmä, kuten ne, jotka he esittivät Venäjällä 2018, vaan pikemminkin huono tapaus jättää käyttämättä luomiaan mahdollisuuksia. Jos he olisivat olleet kliinisempiä maalin edessä, ei ole mitään syytä, etteivät he olisi voineet päätyä erittäin mukavaan johtoon pudotusköysiä vastaan.

Totaalinen jalkapallo, täydellinen ylivalta

Toisin kuin saksalaiset vastustajansa, Espanja ei todellakaan hukannut luomiaan mahdollisuuksia, kun he kohtasivat Costa Rican vaatimattoman Keski-Amerikan puolen.

Costa Rican toive verrata Japanin voittoa ja tuottaa uusi eurooppalaisen jättiläisen järkytys sai kohtalokkaan iskun jo 11. minuutilla, kun Dani Olmos lipsahti puolustuksen ohi ja teki ensimmäisen maalin. 20 minuuttia myöhemmin he olivat poimineet vielä 2 palloa maalistaan.

Ottelun loppuun mennessä tämä määrä oli kasvanut skandaalimaiseen 7 maaliin, eikä Costa Rica ylpeillyt edes ainuttakaan maaliin kohdistuvaa laukausta. Yksinkertaisesti sanottuna se oli ehdoton verilöyly.

Vaikka Espanja näytti todella kuohuvilta koko ottelun ajan ja sen osoitettiin olleen kliininen maalin edessä, Costa Rican näyttö oli niin eloton ja täynnä kiusallisia virheitä, että on vaikea ymmärtää, kuinka suuri osa maalista johtui Espanjan maalista. loisto verrattuna Costa Rican sopimattomuuteen.

Missä on arvo?

Vaikka paperilla ei olisi moittimista siitä, että Espanja on selvä suosikki edetä eteenpäin - jopa vedonvälittäjät ajattelevat niin ristiriidassa 2.4 ComeOnissa - Tämä peli ei todellakaan ole espanjalaisten kävely puistossa. 

Saksa pelaa MM-kisoissaan tässä ottelussa - voitto vain eliminoi heidät kilpailusta - voit odottaa heidän antavan kaikkensa välttääkseen kiusallisen 2. peräkkäisen MM-lohkovaiheen kaatumisen.

Vaikka tätä ottelua on erittäin vaikea ennustaa, ottaen huomioon, kuinka monta mahdollisuuksia molemmat joukkueet loivat aikaisemmissa peleissään, ottelussa voi varmasti olla paljon arvoa 2,5 maalia 1,75 Betssonilla.

Viimeisimmät uutiset

Mitä sinun tulee tietää NASCAR-vedonlyönnistä
2023-03-22

Mitä sinun tulee tietää NASCAR-vedonlyönnistä

Uutiset