Sambian Bulldogs 10bet Basketball Gear

Uutiset

2022-11-23

Osana yhteiskuntavastuutaan huippuvedonlyöntiyhtiö 10Bet Zambia toimitti koripallosarjoja Bulldogs Basketball Academylle. Vedonlyöntiyhtiö on toiminut maassa vuodesta 2021 lähtien ja pitää toimialueensa palauttamista osana yrityksen sosiaalista velvollisuuttaan.

Sambian Bulldogs 10bet Basketball Gear

Maajohtajan Kalumbu Sonekan mukaan 10 Bet, yhtiö on edelleen sitoutunut auttamaan hallituksen pyrkimyksiä parantaa urheilua maassa. Soneka sanoo, että 10bet tietää, kuinka tärkeitä urheilu ovat talouskasvun edistämisessä. Hänen mukaansa 10bet ja Bulldog Academy tekivät yhteistyötä, koska heillä oli samanlaiset tavoitteet.

Vedonvälittäjällä oli ilo osallistua urheilun kasvuun maassa. Osana sitoutumistaan yritysten sosiaaliseen vastuuseen he antoivat Bulldog Basketball Academyn koripallovarusteita 30 000 K (2 000 dollarin) arvosta. Vedonvälittäjä toivoi, että vaikka lahja näytti merkityksettömältä, sillä olisi merkittävä vaikutus.

Urheiluvedonlyönnin tarjoamat varusteet

Koripallot, koulutuspakkaukset, ruokalaput ja t-paidat olivat akatemialle toimitettujen varusteiden joukossa. Sambia Basketball Federationin (ZBF) johtaja Maziko Phiri ilmaisi innoissaan akatemian menestyksestä houkutella sponsoreita tukemaan maan suuren potentiaalin kehittämistä. Phirin mukaan ZBF:n mielestä koulut ja akatemiat ovat tärkeitä kykyjen kehittämisessä ruohonjuuritasolla.

Presidentti ilmaisi kiitollisuutensa 10betille heidän ystävällisyydestään Bulldog Academyä kohtaan. Lisäksi he uskoivat, että työkalut olisivat ratkaisevan tärkeitä maan tulevaisuuden tähtikoripalloilijoiden kehittämisessä. 

Järjestö arvosti myös vedonvälittäjän apua ja toivotti akatemialle hyvää huolta kalustosta. Joukkueen kapteeni Dominic Lungu kehui 10betia heidän anteliaisuudestaan ja lisäsi, että varusteet auttaisivat pelaajia hiomaan kykyjään ja tulemaan paremmiksi urheilijoiksi.

Uuden 10Bet-sponsoroinnin vaikutukset Sambian urheilusektoriin

Tilanteella on paljon enemmän seurauksia kuin aluksi uskoisi, varsinkin kun ottaa huomioon 10betin äskettäiset sponsoriilmoitukset ja julkaisun Sambiassa. Se tosiasia, että 10bet on nyt päättänyt, että Sambiassa käynnistäminen on tuottoisaa, osoittaa muutosta yritysten näkemyksissä Sambiasta. Kaukaisessa tulevaisuudessa lisää maailmanlaajuiset vedonlyöntiyhtiöt voivat päättää tarjota palveluitaan Sambiassa.

Joillakin ihmisillä on ollut muutamia laajalle levinneitä myyttejä, kuten käsitys siitä, että Sambialla ei ole pääsyä mihinkään teknologiaan. Lisäksi uskotaan, että sambialaisilla ei ole ylimääräistä rahaa vapaa-ajan aktiviteetteihin, joten suurin osa yrityksistä välttää maata.

Nämä ovat perusteettomia uskomuksia, sillä Sambiassa on lukuisia alueita, joilla teknologia on helposti saatavilla, ja siellä asuvat ihmiset tarvitsevat uusia yrityksiä, joihin he käyttävät ylimääräistä rahaa.

Onneksi yhä useammat yritykset alkavat oivaltaa tämän kehityksen, ja valtava määrä niistä todennäköisesti lentää maahan osallistumaan toimintaan. Tällä hetkellä Sambian talous on nyt yksi Afrikan nopeimmin kasvavista talouksista.

Elinvoimaisen työnnön tarjoaminen

Toki, voi olla vain toiveajattelua ehdottaa, että sponsorointia saava joukkue voisi käynnistää Sambian talouden, ja niin voi olla. Vaikka tämä on kertaluonteinen tapahtuma ja edustaa vain ylimääräistä rahaa ja tukea koripalloakatemialle, se on kiistatta askel oikeaan suuntaan.

Aluksi se saattaa käynnistyä hitaasti, kun vain harvat yritykset päättävät emuloida 10betia. Mutta kun useammat organisaatiot ja yritykset päättävät liittyä liikkeeseen, on mahdollista, että Sambiassa voi pian olla elinvoimainen urheilusektori, joka voi jopa kilpailla Ison-Britannian tai Yhdysvaltojen kaltaisten kansojen kanssa.

Epäilemättä Bulldogsin uusi sponsorointi 10betillä edustaa merkittävää parannusta, vaikka otetaan huomioon seuran yleinen terveys. Lisäksi tämän kokemuksen pitkän aikavälin vaikutukset voivat olla erittäin haitallisia koko Sambian taloudelle.

On helppo aliarvioida sellaisen näennäisen merkityksettömän muutoksen vaikutusta. Silti pienet säädöt, joita käsitellään tässä artikkelissa, voivat toimia kipinänä, joka sytyttää jotain paljon suurempaa kuin he itse. On vaikea ennustaa, kuinka paljon vaikutusta Bulldogin uudella 10bet-sponsorilla on talouteen. Ei voida kiistää, että mikä tahansa uudistus, olipa vaatimaton tahansa, on askel oikeaan suuntaan.

Kaikki 10Bet-vedonvälittäjästä

Blue Star Planet Limited, yrityksen omistaja ja operaattori, on ollut 10bet toiminnassa vuodesta 2003. Operaattori ei ole löytänyt muita sisarsivustoja; siksi 10betin henkilökunta on pystynyt keskittymään vain yhteen brändiin lähes 20 vuoden ajan.

10bet-verkkosivustolla on huikea ennätys alalla lähes 20 vuoden ajalta, ja sillä on lisenssejä Ruotsista, Maltalta ja Isosta-Britanniasta. Näiden lisenssien ansiosta he voivat hyväksyä laillisesti pelaajia useista eri maista, mikä on edullista kaikille, jotka harkitsevat pelaamista sivustolla. Vaikka se saattaa vaikuttaa liialliselta, se osoittaa, että sivusto on sitoutunut ylläpitämään avoimuutta ja rehellisyyttä.

Viimeisimmät uutiset

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?
2022-11-30

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?

Uutiset