Unibet allekirjoitti sopimuksen Ajaxin kanssa

Uutiset

2022-11-02

Unibet lanseeraa Alankomaissa

Sen jälkeen kun emoyhtiö Kindred sai lisenssin harjoittaa liiketoimintaa Alankomaat toukokuussa, Unibet lanseerattiin heinäkuussa. Kindred oli lopettanut toimintansa Alankomaissa ennen markkinoiden avaamista ja liittyi useiden muiden toimijoiden joukkoon, jotka tekivät samoin noudattaakseen Alankomaiden hallituksen määräyksiä.

Unibet allekirjoitti sopimuksen Ajaxin kanssa

Se oli uskomaton kokemus, sanoi Lennart Kessels, Kindredin johtaja Hollannissa, kun Unibet.nl aloitti live-lähetyksen. Hän oli tyytyväinen joukkueeseen, koska he olivat tehneet kovasti töitä saavuttaakseen tämän tavoitteen. Kessels sanoi, että nyt on aika tarjota palveluita asiakkailleen hollanniksi ja että he ovat valmiita toivottamaan heidät takaisin jännittävälle uudelle verkkosivustolleen Unibet.nl.

Vedonvälittäjän laajentumisprosessi maassa

Kindred Groupin toimitusjohtaja Henrik Tjärnström puolestaan sanoi, että he odottavat innolla liiketoimintaa Hollannissa. Maalla on mittavat ja merkittävät Euroopan markkinat paikallisella lisenssillä, ja yritys on edistänyt paikallisia lisenssiohjelmia viimeiset kymmenen vuotta.

Näin ollen he olivat iloisia siitä, että heidän äskettäin Alankomaissa saamansa lisenssi antaa heille mahdollisuuden tukea aktiivisesti reilua ja kestävää pelialaa.

Lisäksi, online-urheiluvedonlyönti tavoitteena on syventää ja laajentaa rooliaan hollantilaisessa yhteiskunnassa. Vedonvälittäjä haluaa tarjota hollantilaisille asiakkaille turvallisen, turvallisen ja nautinnollisen pelikokemuksen osana heidän pitkän aikavälin tavoitteitaan ja strategiaansa.

Sponsorisopimus Ajaxin kanssa

Unibetin paluun jälkeen hollantilainen jalkapallojätti Ajax solmi monivuotisen sopimuksen online-urheiluvedonlyöntipalveluntarjoajan kanssa. Tämän sopimuksen myötä vedonvälittäjä liittyy Ajax-kumppanuus ryhmään välittömästi. 

Ajax ja Unibet tekevät yhteistyötä vastuulliseen pelaamiseen, mielenterveyteen ja sopupelien ehkäisyyn liittyvissä projekteissa liikesuhteensa lisäksi. Yhteistyö syntyi sen jälkeen, kun Unibet sai kesäkuussa luvan tarjota nettipelejä Hollannissa.

Ajaxin kaupallinen johtaja Menno Geelen ilmaisi yrityksensä onnea toivottaessaan Unibetin tervetulleeksi uutena kumppanina, joka on maailmanlaajuisesti tunnettu vastuullisen pelaamisen edelläkävijänä. Heidän yhteistyössään tämä alue saa erityistä huomiota. Tarjoamalla faneille korkealaatuisia tuotteita Unibet erottuu kilpailijoistaan. Ajax auttaa tässä yhteistyöprojektien ja sisällön kautta.

Unibetin sitoutuminen vastuulliseen pelaamiseen

Hollannin vedonlyöntialalla Unibet esitteli uuden Unibet Vaikutusohjelma. Tämän ohjelman tavoitteena on suojella eettisiä ja vastuullisia pelaamista koskevia standardeja ja torjua samalla urheiluvedonlyöntipetoksia ja korruptiota. Ohjelma keskittyy kokonaan rahoittamaan aloitteita, jotka keskittyvät pelialan vastuullisuuden ja turvallisuuden parantamiseen. Unibet keskittyi kolmeen pilariin saavuttaakseen ohjelman tavoitteet.

Näihin pilareihin kuuluvat suhteet European Football for Development Networkiin, hyväntekeväisyysottelu Telstarin ja De Graafschapin kanssa sekä amatööriurheiluun osallistuminen. Tämän liiton kautta Unibet on nimetty EFDN:n viralliseksi kumppaniksi maassa, ja se tulee huolehtimaan siitä, että organisaatio edistää parhaita turvallisia rahapelimenetelmiä.

Kaikki eivät tietenkään ole tyytyväisiä Unibetin viimeaikaiseen kasvuun maassa. Unibet Netherlandsin toimitusjohtaja Lennart Kessels ilmaisi kuitenkin yrityksensä suunnattoman ylpeyden, erityisesti yhteistyöstä Ajaxin kanssa. Osana yhteistyötä he rahoittavat Unibet Impactia. 

Ainutlaatuinen Unibet Impact -ohjelma perustuu kumppanuuksiin yhteiskunnallisten organisaatioiden kanssa, ammattilais- ja amatööriurheiluliigat, ja joukkueet. Unibet Impactin tavoitteena on tehdä hollantilaisesta peliyhteiskunnasta nautinnollisempaa ja edistää samalla turvallisempaa ja vastuullisempaa online-pelitoimintaa.

Amatööriurheilu ja lisänäkyvyys

Yhtiö rahoittaa 50 joukkuetta osana sitoutumistaan amatööriurheilun tukemiseen. Osana Unibetin positiivista brändin vahvistamista Alankomaissa hakevat joukkueet saavat räätälöityjä paitoja, sukkia, shortseja ja laukkuja. Maan säännellyillä pelimarkkinoilla Unibet on kasvanut nopeasti. Sen täytyi lähteä aikaisemmin, koska markkinoita säädettiin uudelleen, mutta se palasi kesäkuussa.

Unibet haluaa keskittyä vastuulliseen mielenterveyspelaamiseen, erityisesti Ajaxin kanssa. He tutkivat tarkkaa muotoa, jonka he antavat tälle tulevalla kaudella, ja ottavat samalla oppia aloitteista, joita he ovat jo tukeneet maailmanlaajuisesti.

Kindred Group haluaa osallistua yleisemmin kansallisurheiluun. Samaan aikaan Unibet solmi suhteita Telstarin ja Graafschapin kumppaneiden kanssa varmistaakseen, että se voi suorittaa velvollisuutensa.

Kaikki Unibetista

Kindred Group, yksi maailman suurimmista julkisesti noteeratuista online-uhkapeliyrityksistä, jonka salkussa on yhdeksän tuotemerkkiä, sisältää Unibetin, joka perustettiin vuonna 1997. Käyttäjät voivat lyödä vetoa erilaisissa urheilutapahtumissa Unibetin kautta ja osallistua eksklusiivisiin online-kasinopeleihin.

Sivusto tarjoaa uusille käyttäjille tervetuliaisbonuksen alkuperäisen talletuksen yhteydessä. Sivusto on myös tehnyt yhteistyötä useiden verkkomaksuyritysten kanssa. Siksi Unibet tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman talletusvaihtoehtoja, joita he voivat käyttää tehdessään talletuksia ja nostoja.

Visa, MasterCard, Neteller, pankkisiirrot, Skrill ja PayPal ovat muutamia käytettävissä olevia maksutapoja. Erityisesti alusta tarjoaa noin 35 lajia, mukaan lukien kriketti, baseball, hevoskilpailut, jääkiekko, politiikka, UFC ja talviurheilu.

Tuoreimmat uutiset

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta
2023-08-15

Liity N1-vetoon ja aloita nauttimaan henkilökohtaisesta viikoittaisesta jopa 15 %:n käteispalautuksesta

Uutiset