Vilkkaus Betssonin kiireiseen vuoteen 2022

Uutiset

2022-09-21

Vuonna 1963 perustettu Betsson on yksi online-uhkapelialan suurimmista nimistä. Sen olemassaolo viihteen ytimessä yli viiden vuosikymmenen ajan on osoitus siitä, että tämä vedonvälittäjä on jatkuvasti toiminut korkeimmalla tasolla.

Vilkkaus Betssonin kiireiseen vuoteen 2022

Alun perin enimmäkseen kolikkopeleihin keskittynyt Betsson aloitti urheiluvedonlyönnin verkossa vasta vuonna 2005. Tällä hetkellä urheiluvedonlyönti on ohittanut kasinoosaston ja siitä on tullut Betssonin pääerikoisala. Täällä online-urheiluvedonlyöjille tarjotaan tuhansia vedonlyöntimarkkinoita ja runsaita pelikannustimia.

Viime aikoina, Betsson on tehnyt aikeensa tunnetuksi kasvaessaan maailmanlaajuiseksi online-vedonlyöntisivustoksi. Jos viimeaikaiset kumppanuussuhteet urheilualalla ovat mitä tahansa, Betssonin tavoitteena on vahvistaa asemaansa maailman parhaiden urheiluvedonlyöntialustojen joukossa.

Pelkästään vuonna 2022 tämä vedonvälittäjä on tehnyt suuria sopimuksia urheiluvedonlyöntialan avaintoimijoiden kanssa. Tässä on muutamia Betssonin viimeaikaisia kauppoja.

Betsson valittiin Colo Colon viralliseksi sponsoriksi vuonna 2022

Chilen huippujoukkue Colo Colo teki äskettäin sopimuksen Betssonin kanssa sen virallisena sponsorina. Tämä siirto merkitsi Betssonin laajentumista Etelä-Amerikan urheiluvedonlyöntimarkkinoille, mikä on heidän brändistrategiansa mukaista tehdä yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten urheilujärjestöjen kanssa.

Vuosi sitten, vuonna 2021, Betsson oli varsin kiireinen Latinalaisessa Amerikassa, jossa vedonvälittäjästä tuli Perun Liga 1:n ja Chilen Campeonato de Ascenson virallinen sponsori. Kun heidän tukensa Etelä-Amerikan jalkapallolle ulotetaan Colo Coloon, Betssonin asema kansainvälisellä tasolla on valmis nousemaan.

Betssonista tulee naisten CONMEBOL Copa America 2022 -kilpailun virallinen kumppani

8.-30. kesäkuuta Kolumbiassa isännöidyn naisten CONMEBOL Copa American virallisena kumppanina on Betsson. Tämä korostaa entisestään Betssonin aikomusta vahvistaa perustaansa Etelä-Amerikassa, mikä on saanut inspiraationsa yhtiön tarjonnasta alueella.

Tämä siirto tapahtuu miesten CONMEBOL Copa América 2021 -turnauksen sponsoroinnin jälkeen. Naisten CONMEBOL Copa America 2022 -kilpailun yksinoikeudella kumppanina Betsson on osoittanut aikomuksensa taata asiakkailleen turvallinen ja viihdyttävä vedonlyöntikokemus erityisesti Etelä-Amerikasta tuleville asiakkaille.

Betsson tekee yhteistyötä AC Millanin Regionalin kanssa

Menestyksellisen kauden 2021–2022 jälkeen, jolloin AC Millan kruunattiin Serie A:n mestariksi, Betsson on solminut Italian jalkapallojättiläisten kanssa sopimuksen, jonka mukaan seurasta tulee heidän virallinen kumppaninsa Latinalaisessa Amerikassa. Tämä uusi kumppanuus vahvistaa sen läsnäoloa Latinalaisessa Amerikassa, jossa seuralla on valtava seuraaja.

Osana sopimusta Betsson saa nyt nauttia AC Millanin IP-käytön yksinoikeudesta alueella sekä brändäyksestä AC Millanin verkkosivuilla ja stadionilla. Hyvä puoli tässä sopimuksessa on, että se ei palvele vain tärkeimpien toimijoiden, tässä tapauksessa Betssonin ja Ac Millanin, etuja, vaan se saa myös alueen fanit tuntemaan olonsa lähemmäksi joukkuetta.

Betssonista tulee EKO:n virallinen sponsori

Tämän vuoden EKO Akropolis -ralli ajetaan 8.-11.9. Olympiastadionilla Kreikassa. Tuhannet katsojat tulevat todistamaan tätä tapahtumaa. Apulaisurheiluministerin järjestämässä lippulaivatapahtumassa ilmoitettiin virallisesti, että Betsson sponsoroi EKO-rallia toista vuotta.

Tällä siirrolla pyrittiin lisäämään Betssonin suosiota Kreikassa. On kuitenkin myös syytä huomata, että Betsson käytti sitä myös mahdollisuutena antaa takaisin maalle, koska vedonvälittäjä on lisensoitu myös Kreikassa.

Betsson tekee yhteistyötä GoldenRacen kanssa

GoldenRace on allekirjoittanut sopimuksen Betssonin kanssa. Tämän sopimuksen myötä Betsson hankkii yksinoikeudet GoldenRace-pelien tarjoamiseen. Näin ollen kreikkalaiset pelaajat voivat nyt nauttia GoldenRace-virtuaaliurheilusta. Tämä kumppanuus syntyy oikeaan aikaan, kun maan urheiluvedonlyöjät etsivät uusia tapoja lyödä vetoa kannattavista urheilulajeista.

Tämä kumppanuus on sitoutunut tarjoamaan online-urheiluvedonlyöjille tuoretta sisältöä, joten se on valmis tuomaan tuulahduksen Betssonin laajaan tarjontaan. Tämän seurauksena sekä Betsson että GoldenRace ovat ottamassa valtavia harppauksia Kreikan online-urheiluvedonlyöntimarkkinoilla, joilla yritykset ovat toimineet suurella menestyksellä.

Miksi Betsson?

Useimmat urheiluvedonlyöjät pitävät nykyään paljon kokemusta omaavaa online-vedonvälittäjää turvallisempana kuin uudet startup-yritykset. Koska Betsson on ollut uhkapelialalla yli puoli vuosisataa, tämä vedonvälittäjä on epäilemättä hyvä vaihtoehto kaikille vedonlyöjille.

Useimmat tämän päivän tarjoilijat haluavat liittyä online-urheiluvedonlyöntisivusto joka on lisensoitu ja säännelty. Ja Betsson on hyvin säännelty vedonvälittäjä, jolla on Malta Gaming Authorityn ja UK Gaming Commissionin lisenssit muiden uskottavien lainkäyttöalueiden joukossa. Tämä tarkoittaa, että pelaajat ovat varmoja reilusta ja huippuluokan pelaamisesta

Kaiken kaikkiaan Betsson on yksi harvoista hyvin hoidetuista online-vedonvälittäjistä, joka on osoittautunut erittäin suosituksi. Laaja valikoima pelejä ja vedonlyöntimarkkinoita, kilpailukykyiset kertoimet ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu eivät ole yllätys, että se tarjoaa pelaajille nautinnollisen kokemuksen.

Viimeisimmät uutiset

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?
2022-11-30

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?

Uutiset