William Hill Incentives Spark Expansion

Uutiset

2022-08-24

William Hillin innovatiivinen ilmainen vedonlyöntitarjous mullistaa urheiluuhkapelien kannustimet. Tulevia kilpailuja varten urheiluvedonlyönnin asiakkaat voivat saada ilmaisen vedon yksinkertaisesti noudattamalla bonuksen ehtoja. Ei-käteistä maksettava ilmaisveto on kampanjatarjous päteville tilinhaltijoille, jolla ei ole käteisarvoa. Ilmaisvedon käteisvoitot ovat kuitenkin todellisia, minkä vuoksi kampanja herättää paljon huomiota.

William Hill Incentives Spark Expansion

Yli 2 miljoonaa asiakasta vähintään 85 maasta, William Hill ei näytä merkkejä hidastumisesta online-urheiluvedonlyöntimarkkinoilla. Vaikka brändin ei tarvitse tarjota tuottoisia bonuksia, sen jatkuvat kampanjat auttavat ylläpitämään olemassa olevaa asiakaskuntaa ja houkuttelemaan uusia pelaajia.

Yrityksen Tiliasetukset-valikon alla korostetut ilmaiset vedot ovat hyviä vain kelvollisille urheiluvedoksille. Brändi lisää kannustimia Yhdysvalloissa, kasvavalla markkinalla sen jälkeen, kun maan korkein oikeus laillisti urheiluvedonlyönnin vuonna 2018. Katsotaanpa, kuinka William Hillin räjähdysmäinen kasvu vaikuttaa miljardien dollarin urheiluvedonlyöntimarkkinoihin.

William Hillin historia

William Hill nauttii suuresta osasta urheiluvedonlyöntimarkkinoita. Yrityksen liikevaihto ylittää 1,3 miljardia dollaria vuodessa yli 9 miljardin dollarin markkinoilla, joten se on merkittävä toimija online-urheiluvedonlyönti. Vuonna 1934 lanseerattu William Hill on vaihtanut omistajaa useita kertoja. Vuonna 1971 Sears Holding osti yrityksen. Tuolloin vedonlyöntilaitos vastasi vähintään 10 prosentista Searsin voitoista. Sears myi yrityksen kuitenkin vuoteen 1988 mennessä.

Vuoteen 2018 mennessä online-laajentuminen vauhditti yhtiön eksponentiaalista kasvua yhtenä suurimmista online-vedonvälittäjistä. Vuonna 2020 Caesars Entertainment otti silloisen julkisen yrityksen hallintaansa 2,9 miljardilla eurolla, mutta se siirtyi yksityiseksi vuonna 2021. Syyskuussa 2021 Caesars myi eurooppalaisen osan yrityksestä 888:lle 3 miljardilla dollarilla ja loput 2,2 miljardilla dollarilla. 2022. Vuoden 2021 yhteistyö Relax Gamingin kanssa laajensi William Hillin pelivalikoimaa lisäämällä 2000 kasinopeliä brändin sovellukseen ja verkkosivustoon.

Lakiasiat ja kiellot

George Howarth toimi lähes vuosikymmenen ajan 30 000 punnan maksua saaneen yrityksen parlamentaarisena neuvonantajana. Tänä aikana Howarth esitti budjettikohteita vedonlyöntipörssien tiukentamiseksi. Myöhemmin hän jätti roolin kansanedustajana kuluskandaalin jälkimainingeissa, joissa eräitä jäseniä syytettiin laajasta korvausten ja kulujen väärinkäytöstä.

Vuoteen 2008 mennessä Yhdistyneen kuningaskunnan Advertising Standards Authority syytti William Hilliä "sosiaalisesti vastuuttomasta" mainonnasta. Seuraavana vuonna ASA kielsi yrityksen jakaman ylimääräisen mainoksen, joka sisälsi harhaanjohtavaa tietoa, joka rikkoi "totuudenmukaisuutta"

Iso-Britannia vs. kansainvälinen

Huolimatta joistakin yrityksen historiansa aikana kohtaamista haasteista, William Hill on valmis räjähdysmäiseen kasvuun innovatiivisen digitaalisten pelien, houkuttelevien kannustimien ja laajan asiakaskunnan ansiosta. Urheiluvedonlyönti tarjoaa kertoimet kilpailuihin, otteluihin ja turnauksiin ympäri maailmaa, ja se palvelee urheiluvedonlyönnin harrastajia.

Helposti navigoitava verkkosivusto näyttää suosittuja kilpailuja ja parhaita vetoja pelaajille, jotka päättävät, mihin otteluun panostaa. Järjestäen kaikki ottelut urheilulajin mukaan, sivusto mahdollistaa live-vedonlyönnin pelaamisen katselun reaaliajassa.

William Hill on yksi ensimmäisistä, joka syventyi urheilupelaamiseen mobiilisovelluksen kautta, ja on kehittynyt yhdeksi markkinoiden vilkkaimmista mobiilialustoista. Vuosien jalostuksen jälkeen sovellus heijastaa brändin maailmanlaajuisesti suosittuja Internet-tarjontaa.

Urheilu, josta vetoa

Asiakkaat voivat käyttää vain ilmaiset vedot kelvollisille urheiluvedonlyönnille, ja vedonlyönnissä on paljon urheilulajeja, joista valita. Valikossa on yli 30 lajia, joten pelaajat kokevat erilaisia panostusvaihtoehtoja. William Hill tarjoaa mahdollisuuksia perinteisiin ja erikoislajeihin, kriketistä biljardiin.
Urheiluvaihtoehdot voivat vaihdella maittain uhkapeleihin liittyvien paikallisten lakien mukaan. Tässä on muutamia suosittuja urheilulajeja, joita William Hillin asiakkaat voivat odottaa.

eSports

Suosion räjähdysmäisesti kasvavan esportsin markkina-arvon odotetaan saavuttavan yli 6 miljardia dollaria vuoteen 2027 mennessä. Pelaajille tämä kypsä markkina tarjoaa tuhansia kilpailukykyisiä panostusmahdollisuuksia kuukaudessa eri puolilta maailmaa. Urheiluvedonlyönti houkuttelee eSports harrastajat tarjoamalla kertoimia suosittuihin kansainvälisiin ja alueellisiin otteluihin.

Jalkapallo

Yhtenä niistä suosituin urheilu maailmassa jalkapallo houkuttelee faneja lyömään vetoa suosikkijoukkueista, -pelaajista ja -tuloksista. William Hillin jalkapallovedonlyönnistä on tullut tärkeä osa maailmanlaajuista kulttuuria, mikä lisää sitoutumista kilpailuun ja kilpailijoihin.

Nyrkkeily

Karkeuden ja nokkeluuden kilpailuissa nyrkkeilyotteluissa on taitavia kilpailijoita kovissa otteluissa nähdäkseen, kumpi hallitsee voittajana. William Hill tarjoaa pääsyn katsomaan otteluita reaaliajassa ja lyödä vetoa siitä, kuka voi voittaa. Asiantuntijoiden mukaan yli 45 prosenttia urheiluvedonlyönnistä tapahtuu verkossa. 

Nyrkkeilyn ja muiden urheilun ystäville helppo pääsy kierrätysmahdollisuuksiin on kätevää ja vaarallista. Tutkimukset viittaavat siihen, että vedonlyönnin ja teknologian risteys voi lisätä peliriippuvuutta maailmanlaajuisesti.

Viimeisimmät uutiset

Mitä sinun tulee tietää NASCAR-vedonlyönnistä
2023-03-22

Mitä sinun tulee tietää NASCAR-vedonlyönnistä

Uutiset