E-urheilu-vedonlyönti

Esports-vedonlyönti on kaupungin uusi uhkapelihulluus. Tuhansia virtuaalisia otteluita pelataan päivittäin, ja vedonvälittäjät tarjoavat tuottoisia kertoimia. Nämä online-moninpelit eivät ole vain hauskoja pelata, mutta ne ovat ehdottomasti myös katsomisen arvoisia. Tiedämme, ettei ole aina helppoa pysyä vedonlyöntimaailman jatkuvasti muuttuvien trendien mukana.

Joten tässä autamme sinua navigoimaan eSports-vedonlyöntitrendissä ja asettamaan ensimmäisen eSports-vedon. Siellä on myös riittävästi tietoa kertoimien analysoinnista ja vetojen asettamisesta parhailla esport-vedonlyöntisivustoilla. Valmistaudu oppimaan!

E-urheilu-vedonlyönti
Mitä esports-vedonlyönti on?

Mitä esports-vedonlyönti on?

Ensinnäkin mitä esports-vedonlyönti on? No, esports on mikä tahansa videopelikilpailu, jota pelataan joukkueiden tai yksilöiden välillä. Suurin ero perinteiseen videopeleihin on se, että pelaajat kilpailevat itseään vastaan e-urheilussa tietokonejärjestelmän sijaan. Joten periaatteessa esports-vedonlyönnin ja perinteisen vedonlyönnin välillä ei ole merkittävää eroa. Tällä kertaa panostetaan virtuaalisiin kilpailuihin, kuten autokilpailuihin, hevoskilpailuihin, jalkapalloon, PUBG:hen jne.

Mielenkiintoista on, että esports-uhkapelit juontavat juurensa 40-luvulle, jolloin ensimmäinen videopeli näki valon. Myöhemmin 50-luvulla Tennis for Two esiteltiin ensimmäisenä kilpailevana virtuaalipelinä.

Sen jälkeen e-urheilun asiat jatkoivat räjähdysmäisesti, ja erinomaiset pelaajat tunnustettiin 80-luvulla. Lisää e-urheilukilpailuja otettiin käyttöön Internet-tekniikan ja PC-pelaamisen nousun jälkeen 90-luvulla, kiitos pelien kuten Doom, StarCraft, Tetris jne. Nykyään esports on uhkapelialan tukipilari.

Mitä esports-vedonlyönti on?
Kuinka lyödä vetoa esportista

Kuinka lyödä vetoa esportista

Kuten sanottu, vedonlyönti esportissa on melko samanlainen kuin perinteinen vedonlyönti. Vedonlyöntimarkkinat voivat kuitenkin vaihdella hieman. Pelaajat voivat esimerkiksi panostaa joukkueeseen tai yksilöön, joka tekee ensimmäisen tapponsa sellaisissa peleissä kuin League of Legends, PUBG tai Counter Strike. Toinen yleinen esports-vedonlyöntimarkkina on karttavoittaja, jossa pelaajat panostavat tietyn kartan voittavaan joukkueeseen tai yksilöön.

Mitä tulee vedonlyöntikertoimiin, kaikki pysyy ennallaan esportsin kanssa. Vedonvälittäjät tietävät, että e-urheilu houkuttelee kansainvälistä yleisöä. Sellaisenaan he käyttävät amerikkalaista, desimaali- ja murtokerrointa. Joten riippuen siitä, mistä lyöt vetoa, opi ensin lukemaan kertoimet. Onneksi sen opit seuraavaksi.

Kuinka lukea esportsin vedonlyöntikertoimet

Esports vedonlyöntikertoimet heijastavat ottelun tuloksen todennäköisyyttä ja sitä, mitä vedonlyöjä voi voittaa kullakin markkinalla. Kuten perinteisessä vedonlyönnissä, esportsissa alhaisemmat kertoimet edustavat ottelun suosikkeja, ja pidemmän kertoimen joukkue on altavastaaja. Huomaa kuitenkin, että kertoimet voivat olla harhaanjohtavia.

Joten olettaen, että kahdella esports-joukkueella on +200 ja -200 Moneyline-kertoimet, vastaavasti. Siinä tapauksessa vedonlyöjät voivat voittaa 200 dollaria, jos he panostavat 100 dollaria altavastaajalle (+200 kertoimet). Tämä tekee kokonaisvoitosta 300 dollaria plus alkupanos. Toisaalta pelaajat voivat voittaa 100 dollaria, jos he panostavat 200 dollaria kuumalle suosikille (-200 kertoimet). Joten jälleen kerran, kokonaisvoitto, jos suosima joukkue voittaa, on 300 dollaria.

Samaan aikaan desimaalikertoimet ovat yleisiä Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa. Itse asiassa tämä on uhkapelimaailman helpoin lukeminen. Tässä voit kertoa kertoimet panoksella määrittääksesi mahdollisen voiton. Oletetaan siis, että vedonlyöjä tukee joukkuetta 4,2 kertoimella ja panostaa 100 dollaria, se tarkoittaa, että mahdollinen voittosumma on 420 dollaria.

Lopuksi vedonlyöjät Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa ovat melko tuttuja murtokertoimista. Kuten desimaalikertoimet, nämä kertoimet ovat helppo ymmärtää. Esimerkiksi kun tuet joukkuetta kertoimella 5/1 ja panostat $100, mahdollinen tuotto on $500 (5x100$/). Kerro vain ylin numero panoksella ja jaa sitten tulos pienemmällä numerolla.

Kuinka lyödä vetoa esportista
Esports-vedonlyöntisivustot

Esports-vedonlyöntisivustot

Asia on, että esports-vedonlyönti on yleistä useimmissa urheiluvedonlyönnissä. Jotkut vedonvälittäjät tarjoavat kuitenkin enemmän markkinoita ja parempia kertoimia kuin toiset. Näiden kahden lisäksi alla on joitain asioita, jotka on otettava huomioon valittaessa esports-vedonvälittäjää:

Pelivalikoima: Esports-vedonlyönnissä mitä enemmän, sitä hauskempaa. Tämä johtuu siitä, että Counter Strike: Global Offensiven ja Dota 2:n lisäksi on monia esports-kilpailuja. Vaikka nämä kaksi peliä tarjoavat enemmän vedonlyöntimarkkinoita useimmilla uhkapelisivustoilla, jotkut operaattorit lisäävät pelejä, kuten League of Legends, Fortnite, PUBG ja paljon muuta.

Turvallisuus: Luonnollisesti kaikki vedonlyöjät haluavat pelata uhkapelisivustolla, jossa heidän henkilökohtaiset tietonsa ja rahansa ovat turvassa. Jos olet yksi heistä, varmista, että vedonlyöntisivuston lisensoi oikeushenkilö. Lisäksi turvallisen vedonlyöntisivuston tulee käyttää SSL-salausta (Secure Socket Layer) suojatakseen pelaajatietoja. Tietääksesi tämän tarkistamalla, onko verkkosivuston URL-osoitteen alussa riippulukkokuvake.

  • Turvalliset ja nopeat maksut: Kun liityt esports-vedonlyöntimaailmaan, alkuperäinen idea on tehdä voittoa ja kotiuttaa mahdollisimman pian. Joten parhaiden vedonlyöntisivustojen on käsiteltävä talletukset ja nostoja riittävän nopeasti. On kuitenkin harvinaista löytää välittömiä nostoja.
  • Live-vedonlyönti: Live- tai in-play-vedonlyönnin on oltava tarkistuslistallasi korkealla, jos haluat parhaan mahdollisen esports-vedonlyöntikokemuksen. Yleensä live-ammattiturnauksissa on jännittävää toimintaa ja korkeaoktaanista draamaa. Käytä siis analyyttisiä taitojasi tappaaksesi.
  • Asiakaspalvelu: Tarjoaako esports-vedonlyöntisivusto live-chat-tukea? Jos ei, ovatko ne helposti saatavilla puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa? Lisäksi mikä on heidän maineensa pelaajien keskuudessa? Vastaa näihin kysymyksiin ennen vedonlyöntisivuston valitsemista.
Esports-vedonlyöntisivustot
Esports-vedonlyöntibonukset

Esports-vedonlyöntibonukset

Kuten perinteinen online-vedonlyöntibonukset, esports-vedonlyöntibonukset ovat vedonlyöjien palkintoja. Yleensä vedonvälittäjä jakaa bonuksia uusille pelaajille, jotka luovat tilin onnistuneesti. Lisäksi uskolliset pelaajat saavat myös runsaasti bonuksia tiettyjen ehtojen täyttyessä.

Uusien pelaajien on kuitenkin ehkä tehtävä vähimmäistalletus saadakseen bonuspalkinnon. Mutta se ei ole aina totta, sillä jotkut vedonvälittäjät aktivoivat bonuksen välittömästi ilman talletusta.

Joka tapauksessa, lue esports-bonuksen ehdot huolellisesti ennen sen lunastamista. Jotkin vedonvälittäjät saattavat myös vaatia pelaajia syöttämään bonuskoodin aktivoidakseen sen.

Mitä tulee uskollisiin pelaajiin, vedonvälittäjä voi tarjota satunnaisia talletusbonuksia ja käteispalautuksia. Toisin sanoen sinun on ensin tehtävä jotain saadaksesi tämän bonuksen. Kertoimentekijä voi esimerkiksi päättää palauttaa tietyn prosenttiosuuden viikoittaisesta tai kuukausittaisesta kokonaispanoksesta.

Kaiken kaikkiaan esports-vedonlyöntibonukset ovat hyödyllisiä sekä pelaajalle että operaattorille. tungosta online-vedonlyöntipaikka, vedonvälittäjät tyytyvät varmasti houkuttelevalla tervetulotarjouksella. Mitä tulee pelaajaan, mahdollisuus saada ilmaispalkinto tavallisesti niukka vedonvälittäjiltä on tervetullut lisä.

Esports-vedonlyöntibonukset
Esports-vedonlyöntivinkkejä

Esports-vedonlyöntivinkkejä

Aloittelijalle esports-vedonlyönti voi aluksi tuntua pelottavalta. No, se on luultavasti totta, sillä esports-vedonlyönti vaatii sitoutumista ja kovaa työtä sen leikkaaminen.

Tämän sanottuasi varaat itsesi epäonnistumiseen, jos et tiedä mitään huipputason esports-peleistä. Tee siis yrityksesi tutkia jotain StarCraftista, League of Legendsistä, Dota 2:sta ja muista nimikkeistä. Jos mahdollista, pelaa pelejä ensin ennen e-urheiluvedonlyöntiä.

Kun olet tutustunut peleihin, jatka uhkapelibudjetin luomista. Uhkapelibudjetin luominen on kokeiltu ja testattu tekniikka, joka pitää vedonlyöjät pelaamassa pidempään ilman, että mennään yli laidan. On suositeltavaa jakaa pelikassat pienempiin yksiköihin, jotta vältytään räjäyttämältä kaikkea yhdellä esports-vedolla. Muista, että mikään ei ole taattu uhkapelialalla

Lopuksi ja mikä vielä tärkeämpää, älä lyö vetoa tunteilla. Opi sen sijaan ajoittamaan näytelmä ja milloin heittää pyyhe. Useimmissa tapauksissa vedonlyönti on tuuria. Siksi jotkut päivät voivat olla hyviä tai huonoja kuin toiset. Yksinkertaisesti sanottuna, älä jahtaa tappioita tai panosta koko saaliista toivoen, että voit lähettää vedonvälittäjän siivoojalle.

Esports-vedonlyöntivinkkejä
Vastuullinen pelaaminen

Vastuullinen pelaaminen

Jos haluat olla menestyvä peluri, vastuullinen pelaaminen ei ole vaihtoehto. Se tarkoittaa, että vedonlyöntiistuntojen täydellinen hallinta on välttämätöntä.

Kuten edellä todettiin, vedonlyöntibudjetti ja pelin ajoitus vaikuttavat pitkälle säätelemään urheiluvedonlyöntiaikaasi. Tiedä myös, milloin lopettaa lopettaminen tai hakea apua, jos sinusta tuntuu, että peliriippuvuus on tarttumassa sinuun. Ja ennen kaikkea, pidä vedonlyöntiä ajanvietteenä eikä ammattina.

Vastuullinen pelaaminen

Viimeisimmät uutiset

LOOT.BET laajenee uusille markkinoille
2022-08-17

LOOT.BET laajenee uusille markkinoille

LOOT.BET, joka on kiistatta yksi parhaista eSports-vedonlyöntisivustoista, on kasvamassa sen jälkeen, kun React Gaming Group osti emoyhtiönsä Livestream Gaming Inc:n. Vain kuukausia Livestream Gaming Inc:n hankinnan jälkeen, RYÖSTÄÄ. VETOEmoyhtiö React Gaming Group on innokas laajentumaan uusille markkinoille.