Löydä parhaat vedonlyöntikertoimet vuonna 2024

Riippuen siitä, miten käytät niitä, vedonlyöntikertoimet voivat olla välttämättömiä, jos pidät älykkäästä vedonlyönnistä. Vedonlyönnissä on olennaista oppia lukemaan kertoimet ja mitkä ovat hyvät ja huonot kertoimet. Alle olemme luoneet kattavan oppaan vedonlyönnin kertoimista.

Yksi ensimmäisistä asioista, joka uusien vedonlyöjien tulisi oppia, on ymmärtää urheiluvedonlyöntikertoimet. Se on ratkaiseva askel, koska sen avulla pelaajat voivat määrittää, kuinka todennäköinen tapahtuma tapahtuu ja mitkä mahdolliset palkkiot voivat olla.

Rugby Odds
Näytä lisää
Ice Hockey Odds

Jääkiekko ei ehkä ole suosittu urheilulaji, kuten jalkapallo tai koripallo maailmanlaajuisesti, mutta se on erittäin suosittu pohjoisissa osissa maailmaa, erityisesti Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Pohjois-Euroopassa. Siksi vedonlyönti maailman parhaana pidetystä Pohjois-Amerikan jääkiekkoliigasta HNL:stä on myös erittäin suosittua.

Näytä lisää
Basketball Odds

Koripallo, erityisesti NBA, on vallannut maailman viime vuosikymmeninä ja siitä on tullut yksi maailman suosituimmista urheilulajeista. NBA on todennäköisesti maailman menestynein urheiluorganisaatio ja sen myötä yksi vedonlyöjien suosikeista.

Näytä lisää
Cricket Odds

Tiesitkö, että kriketti on maailman toiseksi suosituin urheilulaji? Tietenkin vain tilastollisesti, koska se on suosittu Intiassa, Pakistanissa ja Kansainyhteisön maissa, mikä ei heijasta todellista kuvaa tämän urheilun suosiosta.

Näytä lisää
Boxing Odds

Nyrkkeily on yksi houkuttelevimmista urheilulajeista koskaan. Tällä urheilulajilla on miljoonia faneja ympäri maailmaa. Se on täynnä draamaa, tunteita ja toimintaa, jota harvat urheilutapahtumat voivat tarjota. Toisin kuin muut urheilulajit, kuten jalkapallo, tennis ja koripallo, nyrkkeily ei tarjoa yhtä monta vedonlyöntilinjaa.

Näytä lisää

American Football Odds

EGBA kiittää Suomea kunnianhimoisesta suunnitelmasta vedonlyöntimonopolin lopettamiseksi
2023-10-27

EGBA kiittää Suomea kunnianhimoisesta suunnitelmasta vedonlyöntimonopolin lopettamiseksi

Sisäministeriö on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​ottaa käyttöön online-rahapelaamisen ja vedonlyönnin lupajärjestelmä, mukaan lukien online-kasinopelit ja urheiluvedonlyönti. Jos tämä suunnitelma toteutuu, maa siirtyy pois valtion rahapelimonopolista.

Mitä sinun tulee tietää NASCAR-vedonlyönnistä
2023-03-22

Mitä sinun tulee tietää NASCAR-vedonlyönnistä

Koska Pohjois-Amerikassa on valtava fanikunta ja monet kilpailut järjestetään lähes viikoittain eri kilparadalla helmikuusta marraskuun alkuun, NASCAR-vedonlyönti on yksi houkuttelevimmista vedonlyöntivaihtoehdoista moottoriurheilun harrastajille.

Ultimate Super Bowl -vedonlyöntiopas valmistautumiseen
2023-03-08

Ultimate Super Bowl -vedonlyöntiopas valmistautumiseen

Vuoden 2023 Super Bowlissa pelataan paljon rahaa laillisesti sen jälkeen, kun vuoden 2022 peli rikkoo kaikki aiemmat ennätykset. Viime kerralla, Super Bowl LVI:ssä, Los Angeles Rams voitti Cincinnati Bengalsia 23-20.

Erityyppiset vedonlyöntikertoimet selitetty
2023-03-01

Erityyppiset vedonlyöntikertoimet selitetty

Sinun on ymmärrettävä kertoimet ennen kuin aloitat vedonlyönnin millä tahansa tasolla. Yleisimpien vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen ja niiden eri muotojen lukeminen ja ymmärtäminen on olennaista valistuneiden vedonlyöntien kannalta.

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Mitkä ovat urheiluvedonlyöntikertoimet?

Se voi aluksi vaikuttaa hämmentävältä, mutta tämän vedonlyöntioppaan pitäisi auttaa pelaajia ymmärtämään. Vuosien mittaan vedonvälittäjien kertoimet luovat menetelmät ja vedonlyöntilinjat ovat muuttuneet dramaattisesti.

Vanhan koulun Vegasin kertoimet hallitsivat aiemmin urheiluvedonlyöntimarkkinoita, mutta paljon on muuttunut Internetin urheiluvedonlyöntien käyttöönoton ja urheiluvedonlyöntiohjelmistojen ja -algoritmien hienosäädön jälkeen.

Se, mikä ei ole muuttunut, on urheiluvedonlyönnin päätavoite, jonka urheiluvedonlyönti on asettanut: tasapainottaa toimintaa vedon molemmilla puolilla. Kertoimien ei kuitenkaan ole tarkoitus kuvastaa kummankaan tapahtuman todellista ja tarkkaa todennäköisyyttä.

Loppujen lopuksi vedonlyönti, kun uskot, että tapahtuman todellisen mahdollisuuden ja vedonlyöntilinjalta saadun implisiittisen todennäköisyyden välillä on ero, on yksi parhaista taktiikoista saada etulyöntiasema online-vedonvälittäjiisi.

On tärkeää ymmärtää, että kertoimien ensisijainen tavoite on vähentää urheiluvedonlyöntisi riskiä, ei antaa tarkkaa (tai todennäköistä) kuvaa todellisuudesta. - kuten riskinhallijat ja urheilun asiantuntijat.

Kertoimien tarkoitus on kannustaa tasa-arvoiseen toimintaan urheilulinjan molemmilla puolilla. Ihannetapauksessa urheiluvedonlyönti saisi samanlaisen vedonlyöntimäärän panoksen molemmilta puolilta ja voittoa 5-10 prosenttia (tai "vig") riippumatta siitä, voittaako se tai häviää.

Urheiluvedonlyöntikertoimet selitetty

Vedonlyöntikertoimien toiminnan ymmärtäminen voi auttaa pelaajia tekemään viisaampia panoksia, lisäämään voittomahdollisuuksiaan ja siten lisäämään pelin nautintoa.

Myös kertoimet ovat tärkeitä online-vedonlyöntivälittäjät koska se tasapainottaa vedon molempia puolia, mikä tarkoittaa, että talo saa silti erääntymisen.

Jotta voit hyötyä urheiluvedonlyönnistä, sinun on ymmärrettävä ero kertoimien ja todennäköisyyksien välillä. Kertoimet eivät aina ole suora esitys mahdollisuudesta, että jotain tapahtuu tai ei tapahdu, vaikka nämä kaksi liittyvät olennaisesti toisiinsa.

Yksinkertaisesti sanottuna, todennäköisyys urheiluvedonlyönnissä on subjektiivinen. Pelin todennäköisen lopputuloksen ennustamisessa sekä vedonlyöjillä että online-vedonvälittäjillä on vastakkaisia näkemyksiä.

Todennäköisyydet vaihtelevat yleensä 5 %:n ja 10 %:n välillä, joissakin tapauksissa pienempiä ja toisissa suurempia. Oikeiden arvioiden tekeminen tuloksen todennäköisyydestä ja sen jälkeen sen arvioiminen, tarjoavatko tuon tuloksen kertoimet panoksille arvoa, ovat avain onnistuneeseen urheiluvedonlyöntiin.

Tarjolla on mahdollisuus live-vedonlyöntiin, jossa vedonlyöjä voi lyödä vetoa urheilutapahtuman aikana suoratoistona.

Miten urheiluvedonlyöntikertoimet toimivat?

Joten miten eurooppalaiset vedonlyöntikertoimet toimivat? Voittavista vedoista maksettava summa määräytyy urheiluvedon kertoimien mukaan. Tästä syystä niitä kutsutaan yleensä vedon "hinnaksi"

Vedonlyönnillä voi olla joko kertoimet hinnalle tai kertoimet hintaan. Kertoimet tarkoittaa sitä, että mahdolliset voitot ovat pienemmät kuin mitä oli asetettu, ja kertoimet vastaan tarkoittaa, että vedonlyöjien voittosumma on suurempi kuin mitä he panostivat.

Ansaitset silti rahaa, jos voitat vedon kertoimen, koska alkuperäinen talletuksesi palautetaan, mutta sinun on otettava enemmän riskejä kuin voit voittaa. Koska he voivat voittaa todennäköisemmin, suuret suosikit ovat usein todennäköisiä. Kun uhkapelillä on suurempi mahdollisuus hävitä kuin voittaa, sitä kutsutaan kertoimeksi vastaan.

Jopa rahakertoimet ovat mahdollisia. Voittava tasarahaveto maksaa tarkan panostetun summan plus alkupanoksen. Tämän seurauksena olet käytännössä kaksinkertaistanut rahasi. Muista, että mitä korkeammat kertoimet, sitä epätodennäköisemmin uhkapeli voittaa, mutta sitä suurempi on voitto.

Urheiluvedonlyöntikertoimien tyyppien ymmärtäminen

Oletuskertoimen muoto voi vaihdella alueen mukaan. Toisaalta rahapelisivustot tekevät tästä helpoksi ottamalla innokkaasti vastaan pelaajia, jotka haluavat erilaisen kerroinrakenteen, antamalla heidän säätää kerroinmuotonsa tottumansa muodon mukaan. Jotkut parhaista vedonlyöntisivustoista tarjoavat jopa erilaisia kertoimia.

Urheiluvedonlyöntikertoimet, joita käymme läpi, ovat yleisimmät Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Euroopassa – Moneyline-, Desimaali- ja Murtolukukertoimet.

  • Moneyline-kertoimet ovat suosituimpia Amerikassa ja työskentelevät eri tavalla yleisön suosikeille ja altavastaajille.
  • Murtokertoimet tunnetaan usein myös nimellä British odds, UK odds tai Traditional odds.
  • Desimaalikertoimet pidetään helpoimmin ymmärrettävänä vedonlyöntimuotona. Se on suosituin Euroopassa, Kanadassa ja Australiassa, mutta useimmat vedonlyöntitoimistot tarjoavat mahdollisuuden näyttää kertoimet desimaalikertoimen muodossa.

Kuinka lukea vedonlyöntikertoimet?

Jos olet epävarma siitä, mitä näet vedonlyöntikertoimia tarkastellessasi, et löydä tarkasti arvoa vedonlyöntimarkkinoilta, mikä on avain menestykseen urheiluvedonlyönnissä.

Amerikkalaiset kertoimet

Amerikkalaiset kertoimet eroavat melkoisesti muista vedonlyöntiformaateista, koska se yleensä korostaa suosikkia ja altavastaajana.

Suosikkipuolen voittokertoimet näytetään yleensä '-' -merkillä. Sen vieressä oleva numero osoittaa, kuinka paljon vedonlyöjän on lyötävä vetoa voittaakseen 100 dollaria.

Altavastaajan luku merkitään '+'-merkillä, joka osoittaa kuinka paljon pelaaja voittaa, jos hän panostaa 100 dollaria.

Esimerkiksi joukkue A on suosikki voittaa sunnuntain pelin kertoimella -110. Jos vedonlyöjät asettavat 110 dollarin vedon joukkueelle A, he saavat 100 dollaria ja saavat 110 dollarin panoksensa takaisin, yhteensä 210 dollaria voittoina.

Altavastaajien tapauksessa sanotaan, että vedonlyöjä laittaa $100 Joukkueelle B +240 kertoimella. Jos joukkue B voittaa pelin, he saavat $240 plus $100 alkuperäisen panoksen. Tämä antaa yhteensä 340 dollaria.

Murtokertoimet

Nämä kertoimet edustavat nettosummaa, jonka vedonlyöjä saa, jos hän voittaa panoksensa huomioiden.

Esimerkkinä sanotaan, että perjantai-illan ottelussa Joukkueen A ja Joukkueen B välillä on 5/1 ja 1/5. Jos vedonlyöjä maksaa 5 dollaria joukkueesta A ja hän selviää voittajana, otamme 5 dollaria ja kerromme viidellä, joka on kertoimien osoittaja.

Siksi heidän panoksensa joukkueelle A voittaa sinulle 25 dollaria plus alkuperäisen 5 dollarin vetosi – yhteensä 30 dollaria.

Vedonlyönti Joukkueelle B kertoimella 1/5 puolestaan palauttaa vain 1 dollarin jokaista panostettua 5 dollaria kohden. Tämä vastaa 6 dollarin kokonaismaksua 5 dollarin panoksesta.

Murtolukukertoimia käytetään yleisimmin hevoskilpailuissa. Joten jos vedonlyöjä lyö vetoa 50 dollaria Noble Feetille 20/1 ja Noble Feet voittaa, hän saa alkuperäisen panoksesi kerrottuna kertoimella, joka on 50 kertaa 20. Siksi hän voittaa 1000 dollaria panoksestasi plus 50 dollarin veto yhteensä $1150 voittoon.

Desimaalikertoimet

Desimaalikertoimet ovat yksinkertaisempia vedonlyöntikertoimia kuin kaksi muuta. Desimaalikertoimien luku on tarkka summa, joka maksetaan, jos panos on voittaja. Oletetaan, että lauantai-illan taistelun kertoimella on 2,0 Fighter A:lla ja 5,5 Fighter B:llä.

Jos vedonlyöjä panostaa 100 dollaria Fighter A:lle ja hän voittaa, 100 dollaria kerrotaan kertoimella, tässä tapauksessa 2,0. Siksi heidän voittojensa ja maksujensa kokonaismäärä on 200 dollaria. Jos he lyövät vetoa Fighter B:stä samalla summalla, he voivat voittaa yhteensä 550 dollaria.

Erilaiset urheilukertoimet

Teoriassa kertoimet voidaan näyttää missä tahansa muodossa pelistä riippumatta. Todellisuudessa kohdeyleisön sijainnilla on kuitenkin vaikutusta.

Koska katsojamäärä on suurelta osin Yhdysvalloissa, NFL-kertoimet näytetään melkein aina (ainakin aluksi) amerikkalaisessa muodossa.

Kuinka vedonlyöntikertoimet toimivat jalkapallossa

Jalkapallo on yksi suosituimmista urheilulajeista vedonlyöntiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa vedonlyöjät käyttävät 40 % kaikesta kauniiseen peliin sijoitetusta rahasta. Joten miten lyöt vetoa jalkapallopeleistä?

Suuri määrä otteluita on tukenut alan kasvua, mikä on antanut vedonlyöjille mahdollisuuden pelata useilla eri markkinoilla, ja monet vedonvälittäjäsivustot tarjoavat ainutlaatuisia tarjouksia ja kilpailukykyisiä kertoimia.

Ensimmäinen asia, joka on ymmärrettävä, on, että jalkapallossa ei ole taattuja vetoja. Pelaajat voivat tutkia niin paljon kuin haluavat ja tietää kaiken pelistä, mutta yllätystulos on silti mahdollinen.

Tästä syystä vedonlyöjien tulisi käyttää jalkapallovedonlyöntitietoaan valitakseen pelin ja panostaakseen vetoon. Yksinkertaiset vedot, kuten Match Bet tai maalintekijämarkkinat, ja pienemmän riskin vedot, kuten Draw No Bet, sopivat paremmin vähemmän kokeneille vedonlyöjille.

Vedonlyöjien tulisi pelata vain tuntemissaan liigoissa ja joukkueissa, muuten he voivat menettää rahaa, koska he eivät voi olla varmoja, onko vedolla arvoa.

Esimerkiksi jalkapallofani, joka seuraa Valioliigaa tiiviisti, voisi lyödä vetoa kyseisestä liigasta, jonka hän tuntee, kuin liigasta, jota he eivät tunne muualla maailmassa.

Ilmaisilla sivustoilla on nyt paljon tilastoja kaikkien vedonlyöjien katseltaviksi, mikä voi auttaa heitä ymmärtämään joitain tarkempia tarjousmarkkinoita, jotka ovat nyt saatavilla monissa vedonvälittäjät.

Kuinka krikettikertoimet toimivat

Kriketin vedonlyöntikertoimet ovat kaiken asiaan liittyvän ytimessä kriketin vedonlyönti, ja on mahdotonta menestyä vedonlyönnissä ymmärtämättä, mitkä vedonlyöntikertoimet toimivat.

Rajoitetut ottelut ovat yksinkertaisia vastakkaisia pelejä, kun taas testiotteluissa on mahdollisuus saada tasapeli. Kertoimet ovat pohjimmiltaan numeerinen esitys tietyn tapahtuman todennäköisyydestä aikaisempien vetojen perusteella.

Jos vedonlyöjät pelaavat yleistä mielipidettä vastaan, heidän mahdollisuudet ovat pienet, mutta he voivat voittaa paljon rahaa, jos he ovat oikeassa,

Nyrkkisääntönä on, että vedonlyöjien tulisi lyödä vetoa vain tuntemilleen joukkueille; muuten he voivat menettää rahaa, koska he eivät tiedä, onko veto minkään arvoinen.

Hevoskilpailujen kertoimien ymmärtäminen

Muista, että hevosen voittomahdollisuudet sekä rahasumma, joka tulee maksaa, jos ja kun se voittaa, määräytyvät todennäköisyydellä.

Perinteiset kertoimet antavat vedonlyöjille mahdollisuuden nähdä, millaisen prosenttimahdollisuuden online-vedonlyöntiyritys tai toimiala kokonaisuudessaan antaa hevoselle, toisin kuin pari-mutel-järjestelmässä, jossa voitot päättävät olennaisesti pelaajat itse kokonaisuutena sen perusteella, miten paljon rahaa on poolissa ja kuinka monta vetoa jokaisesta hevosesta on asetettu.

Esimerkiksi 5-1 hevonen ei ehkä vaikuta ensisilmäyksellä kaukolaukaukselta, mutta kerro se tavallisella 1 dollarin panoksella ja jaa 100 tällä numerolla. Seurauksena on, että jakamalla 100 6:lla tämän hevosen onnistumisprosentti on alle 17%.

Hevoskilpailuissa, 17 prosentin mahdollisuus voittaa ei ole kauhea; Totta puhuen, kentällä voisi olla 20 juoksijaa, ja jokaisella olisi vain 5 % mahdollisuus voittaa, jos he kaikki olisivat tasavertaisia.

Muista kuitenkin, että jos hevosen kertoimet viittaavat siihen, että sillä on 17 prosentin todennäköisyys voittaa, sillä on myös 83 prosentin todennäköisyys hävitä, joten vedonlyöjien on pidettävä panokset kohtuullisina ja numerot puolellaan.

Kuinka laskea UFC-kertoimet

Suurin osa urheiluvedonlyönnistä näytetään samalla tavalla. Miinusmerkki (-) osoittaa suosikkia, kun taas plusmerkki (+) edustaa altavastaajaa. Pelaajat huomaavat myös, että useimmat kertoimet lasketaan 100 dollarin vetojen perusteella.

Jos vedonlyöjät näkevät +110 tai -110, se tarkoittaa, että vig - vedonvälittäjän keräämä summa - on 10 dollaria. Urheiluvedonlyöntipelien on tuotettava voittoa jatkaakseen liiketoimintaa, joten mehu on yleensä 5–10 dollaria.

Esimerkiksi, UFC pelaajat Conor McGregorin ja Khabib Nurmagomedovin välinen ottelu saattaa nähdä kertoimella +125 ja -155.

Jos he panostavat suosikille, heidän olisi panostettava 155 dollaria voittaakseen 100 dollaria. Päinvastoin, jos vedonlyöjien vetoa altavastaaja (McGregor), heidän tarvitsee vain laskea 100 dollaria voittaakseen 125 dollaria.

Parhaat UFC-taistelijat ovat erilaisia, mutta riippumatta siitä, kuinka erinomainen taistelija on, heillä kaikilla on vahvuuksia ja puutteita. Nämä näkyvät taistelijan taistelutyylissä. Vedonlyöjien tulisi varata aikaa tutkiakseen kunkin taistelijan erilaisia lähestymistapoja ja heidän vuorovaikutusta keskenään.

Vaikka taistelija pystyy yleensä hallitsemaan ottelun vauhtia, haavoittuvan virheen osoittaminen väärää vastustajaa vastaan voi johtaa tuhoisaan tappioon suosikille ja maksaa mukavan altavastaajan uhkapelin.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen