Baseball-vedonlyönti

Baseball tunnetaan Amerikan ajanvietteenä ja se on yksi suosituimmista urheilulajeista Yhdysvalloissa. Sillä on pitkät perinteet Amerikassa, sillä Major League Baseball perustettiin jo vuonna 1903. Siitä lähtien baseball on levinnyt ympäri maailmaa, ja sillä on erittäin uskollisia seuraajia Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Major League Baseball on urheiluvedonlyöjien ilo, sillä jokaisen joukkueen on määrä pelata 162 ottelua pelkästään runkosarjalla. Tämä tarkoittaa, että koko kauden ajan vedonlyöjille on aina runsaasti pelejä joka päivä.

Baseball-vedonlyönti
Baseball-vedonlyönti

Baseball-vedonlyönti

Yksi suosituin urheilulaji Yhdysvalloissa baseball tunnetaan parhaiten Amerikan ajanvietteenä. Vuonna 1903 perustettu Major League Baseball on tuottanut joitain maan legendaarisimmista hahmoista, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, Babe Ruth, Jackie Robinson ja Lou Gehrig.

Sen suosion kasvaessa Yhdysvalloissa siitä on sittemmin tullut maailmanlaajuinen ilmiö, ja jokaisen maanosan maat ovat perustaneet baseball-liigan. Toveruuden, sydäntä pumppaavien leikkien ja hotdogien välillä on vaikea olla tulematta urheilun faniksi.

MLB:n suosion vuoksi ei ole ihme, että siitä on tullut urheiluvedonlyöjien hotspot kaikkialla. Vedonlyöjien mahdollisuuksia on loputtomasti, sillä jokaiselle joukkueelle on varattu 162 ottelua runkosarjassa ja sitten vielä enemmän kevätkaudella. Vedonlyöjät voivat osallistua useisiin peleihin minä tahansa päivänä huippukauden aikana.

Baseball-vedonlyönti
Vedonlyönti baseballista: ohjeet

Vedonlyönti baseballista: ohjeet

Baseball on ainutlaatuinen siinä mielessä, että jokaisessa pelissä on lukemattomia mahdollisuuksia lyödä vetoa. Koska pelit koostuvat yhdeksästä vuoroparista, uusia vedonlyöntimahdollisuuksia on tarjolla jokaisessa vuoroparissa. Yleisin tapa pelaajille lyödä vetoa on raharaja. Pelaajat voivat lyödä vetoa myös juoksulinjalla, jos he haluavat suuremman voiton.

Moneyline vs. Runline

Moneyline on termi, jota käytetään yleisesti, kun pelaajat lyövät vetoa siitä, mikä joukkue voittaa. Runline on samanlainen kuin pisteero, jossa vedot asetetaan -1,5 askeleella. Tämä tarkoittaa, että voittaakseen suuren joukkueen on voitettava se lopettamalla peli useammalla kuin yhdellä juoksulla vastustajaansa vastaan. Toinen veto voi kasvaa +1,5, mikä tarkoittaa, että häviävän joukkueen on päätyttävä juoksun sisällä ennen kuin peli on ohi. Vaihtoehtoisesti he voivat voittaa pelin.

Suuren ajan vedonlyöjän tulee panostaa 150 dollaria ansaitakseen 100 dollarin voittoa voittavasta suosikista. Altavastaajilla on yleensä "+" raharajan kertoimien edessä. Se voi esimerkiksi olla +130, mikä tarkoittaa, että pelaajan on panostettava 100 dollaria saadakseen 130 dollarin voiton.

Vedonlyöjien, jotka haluavat pitää rahansa alhaisina, sinun ei tarvitse ottaa 100 dollaria riskiä saadaksesi voittoa. Jos olet juuri aloittamassa baseball-vedonlyöntiä, harkitse nollien pudottamista numeroiden päihin. Esimerkiksi panostaa 15 dollaria saadaksesi 10 dollaria voittoa.

Muut vedot

Jos on vaikea saada näkemystä siitä, miten peli päättyy, voit jopa yrittää lyödä vetoa saavutettujen juoksujen kokonaismäärästä. Tämä kokonaisajojen panos voi vaihdella pelille asetetun kokonaismäärän mukaan.

Voit lyödä vetoa useista pesäpallopelin näkökohdista, mukaan lukien ensimmäisen viiden vuoroparin juoksulinja, tietyt pelivuoron juoksut ja sarjavuoron voittajajoukkue. Juuri kun luulet, että pesäpallo ei voi muuttua monimutkaisemmaksi, vedonlyönti jotenkin nostaa sen!

Viime aikoina pelaajien rekvisiitta on lisääntynyt. Saatavilla lähes kaikki online-urheiluvedonlyönti, lyöt vetoa siitä, kuinka monta ylilyöntiä syöttäjä saa tai kuinka monta kotijuoksua hän tekee.

 • Prop vedot: Rekvisiitta vedot ovat oikea tapa toimia, jos vedonlyöjä ei ole varma pelin voittajasta, mutta hänellä on hyvä fiilis tietystä pelaajasta. Nämä panokset voivat sisältää kuinka monta ylilyöntiä tietyllä syöttäjällä on ja kuinka monta RBI:tä tietyllä pelaajalla on.

 • Yhteensä: Baseballin kokonaissummat ovat panoksia, jotka perustuvat saavutettujen juoksujen määrään. Pelaaja voi esimerkiksi lyödä vetoa siitä, ylittääkö juoksujen kokonaismäärä kertoimien määräämän luvun vai jääkö sen alle. Jos New Yorkin ja Bostonin yli/ali-arvo on 7, tarvitset vähintään 8 juoksua voittaaksesi yli ja enintään 6 juoksua voittaaksesi alle. Oletetaan kuitenkin, että lopullinen pistemäärä on 3-4 7 juoksun tittelin kohdalla, ja lyöt vetoa, voitat. Baseballin kokonaissummat asetetaan usein 7,5:een, mikä tarkoittaa, että juoksujen kokonaismäärän tulee olla enintään 7, jotta voit voittaa alle, tai 8 tai enemmän voittaaksesi yli. Tämä tauko auttaa välttämään ongelmia, joissa viimeiset juoksut tulevat kokonaismäärään, jota kutsutaan "työntöksi". Tässä skenaariossa se ei ole yli tai ali, joten veto palautetaan.

 • Futuurit: Luuletko, että Cleveland voittaa World Seriesin? Lyö vetoa siitä! Näitä kutsutaan futuureiksi, koska sijoitat ne niin pitkälle etukäteen. Jos kerroin on +750, panostat 100 dollaria ja Cleveland voittaa, tuot kotiin 750 dollaria. Mitä aikaisemmin lyöt vetoa, sitä enemmän rahaa sinulla on lopulta ansaita. Futuurit tarjotaan aikaisin ja mukautuvat ajan myötä.

Vedonlyönti baseballista: ohjeet
Todennäköisyys lyödä vetoa baseballista

Todennäköisyys lyödä vetoa baseballista

Ei luultavasti tule yllätyksenä, että jokaisessa baseball-ottelussa on erilaiset kertoimet, jotka johtuvat ainutlaatuisista olosuhteista. Merkittävintä on, että aloitussyöttäjät voivat tehdä tai rikkoa pelin kulkua.

Erot vaikuttavat merkittävästi kertoimiin varmistaakseen, että toisella joukkueella on reilu peli kuin toisella. Aloituskokoonpanot ovat yhtä tärkeitä määritettäessä molempien joukkueiden hyökkäävien ja puolustavien elokuvien pohjasävyä, mikä vaikuttaa pelaajien panoksiin.

Toinen merkittävä elementti baseball-peleissä on, että jokainen peli pelataan eri puistossa, ja jokaisella pallokentän ulottuvuudella on merkittävä rooli kokonaisten juoksujen laskennassa. Sen lisäksi, jos puisto on ulkona, säällä on valtava tekijä pelattavuuden menestymisessä. On tärkeää huomioida kaikki pelien väliset muutokset vedonlyönnissä, jotta kertoimesi pysyy korkealla ja voittosi vielä korkeammalla.

Todennäköisyys lyödä vetoa baseballista
Mitä sinun tulee tietää ennen kuin aloitat

Mitä sinun tulee tietää ennen kuin aloitat

Mitä tulee vedonlyöntiin, sinun on tunnettava enemmän kuin pelkkä peli. Voittaaksesi ison, sinun on tiedettävä läpikotaisin, kuka pelaa, kenellä menee hyvin, kenellä menee huonosti ja paljon muuta. Sinun on tiedettävä jokaisen joukkueen ja pelaajan historia, jolle lyöt vetoa tai jota vastaan lyöt vetoa, jotta voit varmistaa laukkusi turvallisuuden. Vaikka kaikki pitävät altavastaajista, vähemmän kokeneiden pelaajien vedonlyönti voi vain vahingoittaa lompakkoasi pitkällä aikavälillä.

Samaan hengenvetoon, vaikka on todella hienoa tukea ja seurata suosikkijoukkuettasi, vedonlyönti vain kyseisestä joukkueesta ja sen pelaajista voi vahingoittaa sinuakin. Toki Yankeesilla voi olla uskomaton mennyt kausi, mutta jos he vaihtoivat parhaat pelaajansa tulokkaisiin, et voi katsoa heidän uutta huonointa kauttaan. Joten niin paljon kuin haluat lyödä vetoa, että he voittavat World Series koska he ovat olleet uskomattomia aiemmin, tutki pelaajia ensin.

Toinen hieno juttu jopa aloittamiseen olisi lyödä vetoa joukkueista, jotka eivät usein ole suosikeissa. Tämä voi pitää panokset alhaisina - tai korkeina riippuen siitä, millainen pelaaja olet -, mutta se antaa sinulle myös enemmän mahdollisuuksia oppia köydet ja nähdä, kuinka vedonlyönti todella toimii baseballissa omakohtaisesta kokemuksesta.

Vinkki, joka on toiminut hyvin monille pelaajille aiemmin, on veto yleisöä vastaan. Tosiasia on, että useammin yleisö häviää, koska he lyövät vetoa vatsalleen, eivät numeroille. Kun lyöt vetoa yleisöä vastaan, pelaat kertoimella ja teet tutkimusta siitä, kuka voittaa ja millä tavalla. Puhumattakaan, mutta yleisö lyö vetoa usein tunteellisilla tavoilla, mukaan lukien suosikkinsa, kotijoukkueensa ja tähtipelaajansa. He joutuvat myös vedonlyönnin uhreiksi saavutusten perusteella. Joten jos joukkue voitti viime kerralla, he lyövät vetoa voittavansa uudelleen. Näiden keinotekoisesti lisättyjen numeroiden hyödyntäminen auttaa sinua voittamaan.

On myös tärkeää, että tunnet tuomarit, heidän menneisyytensä ja nykyiset taipumuksensa. Kuinka voit tietää tämän? Kaikki tuomareiden vedonlyöntitiedot vuodesta 2005 lähtien on julkaistu Bet Labs. Tuomarit ovat tietoisia kaikesta, mitä kentällä tapahtuu, joten he voivat tuntea yleisön energian ja heitä voidaan muuttaa sen mukaisesti, mikä lopulta hyödyttää kotijoukkuetta.

Osta vedonlyöntilinjat

On tärkeää lyödä vetoa alustasta, joka toimii sinulle, ei vain siksi, että kaikki ystäväsi käyttävät sitä. Vedonlyönti on uskomattoman yksilöllinen toiminta, joka tulee tehdä vedonlyöntityylillesi parhaiten sopivan mukaan. Loppujen lopuksi ne ovat sinun rahasi ja haluat ne takaisin – ja sitten vähän.

Mitä sinun tulee tietää ennen kuin aloitat
Ensimmäisen viiden vuoroparin vedonlyönti

Ensimmäisen viiden vuoroparin vedonlyönti

Joukkueilta voi viedä aikaa löytääkseen uransa runkosarjan aikana. Nuoret pelaajat voivat liittyä mukaan, uudet managerit oppivat joukkueensa ja eläinlääkärit voivat aloittaa hitaita. Kaikki nämä tekijät voivat vaikuttaa lopputulokseen ja kuinka lyöt vetoa. Joten miten hallitset tämän? Viiden ensimmäisen vuoroparin vedonlyönti-nimisellä työkalulla.

Tämä vedonlyöntityyli, joka tunnetaan myös nimellä F5-vedot, on samanlainen kuin raharajavedonlyönti, mutta suurin ero on, että lyöt vetoa vain viidestä ensimmäisestä vuoroparista, et koko peliä. Sinun tarvitsee vain tasoittaa aloittavat syöttäjät ja tutkia, kuinka he suoriutuvat viiden vuoroparin ajan, jotta voit tehdä tämän vedon. F5-vetojen riski on pienempi, koska sinun ei tarvitse ottaa huomioon koko pitchaushenkilökuntaa, vain aloittajaa.

Onnea sinne, kun aloitat baseball-vedonlyöntimatkasi.

Tässä muutamia keskeisiä poimintoja:

 1. Tiedä milloin asettaa Moneyline- tai Runline-veto
 2. Ajattele Prop Wagersia
 3. Harkitse kokonaismäärää
 4. Kutsuvatko Futures sinun nimeäsi?
 5. Tarkista sää
 6. Harkitse stadionin kokoa
 7. Tiedätkö erotuomarin tilastot?
 8. Mikä on julkinen vedonlyönti?
 9. Haluatko aloittaa F5-vedolla?
 10. Mitä erilaiset vedonlyöntilinjat voivat auttaa sinua?
Ensimmäisen viiden vuoroparin vedonlyönti