Kaikki vedonlyönnistä Athletics

Yleisurheiluvedonlyönti kattaa erilaisia urheilutapahtumia. Nämä aktiviteetit keskittyvät sprinttiin, hyppäämiseen ja heittoon, ja monet näistä lajeista yhdistetään yhdeksi tapahtumaksi. Useimmat vedonlyöjät tietävät todennäköisesti, että suurin osa näistä tapahtumista on peräisin kesäolympialaisista, mutta kuten tulemme keskustelemaan yleisurheiluvedonlyöntioppaassamme, ympäri vuoden järjestetään kilpailuja, joista voidaan myös vedota.

Yleisin vedonlyönti on siinä, kumpi kilpailija voittaa kilpailun tai kumpi urheilija vie kotiin kultamitalin. On myös mahdollista lyödä vetoa siitä, pääseekö urheilija palkintokorokkeelle vai rikkoo maailmanennätyksen.

Kaikki vedonlyönnistä Athletics
Miksi yleisurheilu on suosittua vedonlyöntinä?

Miksi yleisurheilu on suosittua vedonlyöntinä?

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sekä ammattilaiset että aloittelevat vedonlyöjät nauttivat yleisurheiluvedonlyönnistä, on se, että vedonlyönti voi olla varsin viihdyttävää, koska et rajoitu lyömään vetoa vain yhteen lajiin.

Yleisurheilu koostuu a erilaisia urheilulajeja. Jotkut näistä urheilulajeista luovat supertähtiä, jotka ovat tunnetuimpia urheilijoita, kun taas toiset ovat epäselvämpiä ja saavat vain murto-osan huomiosta. Tämä ei tarkoita, etteikö näissä tapahtumissa olisi viihdyttävää lyödä vetoa. Alla luetellut urheilulajit ovat yhteenveto siitä, mitä voit odottaa näkeväsi yleisurheilutapahtuman aikana.

Hyppääminen

Yleisurheilun hyppytapahtumat voidaan jakaa perusmuodossaan kahteen kategoriaan. Aluksi on kilpailuja, joissa sinut arvioidaan sen mukaan, kuinka pitkälle pystyt hyppäämään. Pituushyppy ja kolmoishyppy ovat näiden kahden tapahtuman nimet. Molemmat vaativat sukeltamista hiekkalaatikkoon ennalta määrätystä lähtöpaikasta. Kilpailun voittaa pisimmän matkan ajanut urheilija.

Muihin tapahtumiin liittyy hyppääminen ilmassa olevan tangon yli. Korkeushyppy ja seiväshyppy ovat näiden tapahtumien nimet. Korkeushyppy on tapahtuma, jossa urheilijan on hypättävä edessään olevan tangon yli ja suurimman matkan tehnyt urheilija voittaa. Seiväshyppy on tapahtuma, jossa urheilija nostaa itsensä ilmaan laitteen avulla, mutta käsitteet ovat samat.

Juoksemassa

Tuskin voi sanoa, että yleisurheilun juoksutapahtumat herättävät eniten kiinnostusta suuressa yleisössä. Jotkut nimistä, joista on tullut supertähtiä ympäri maailmaa, ovat Mo Farah, Usain Bolt ja Michael Johnson. 100 m, 200 m ja 400 m ovat merkittävimpiä tapahtumia. Aitajuoksu sekä keskimatkajuoksu (jopa 10 000 metriä).

Heittää

Kaikilla heittotapahtumilla urheilussa on sama tavoite. Kuulontyöntö, kiekonheitto, vasaranheitto ja keihäänheitto ovat kaikki tapahtumia, joissa urheilijat heittävät esineitään niin pitkälle kuin pystyvät. Tämän tapahtuman voittaa urheilija, jonka ammus kulkee pisimmän matkan.

Yleisurheilu

Kuvittele itsesi keskellä urheilutapahtumaa. Areenan ympärillä on juoksurata, jolla ajetaan 100 metrin kaltaisia kilpailuja. Keskustassa on suuri kenttä, jossa pelataan urheilua, kuten keihäänheittoa. Tämän yhdistelmän vuoksi näitä urheilulajeja kutsutaan yleisesti yleisurheilulajiksi.

Ollakseen hylätty

Koska se on yksi helpoimmin korruptoituvista markkinoista, kaikki tapahtumat tai vedonvälittäjät eivät esitä tätä vaihtoehtona parempaan suuntaan. Vaikka hylkäys tapahtuu säännöllisesti urheilussa ja suurissa tapahtumissa, tällaiset vaikeudet ovat paljon vähemmän huolestuttavia, joten vedonvälittäjät voivat tarjota tämän valinnan asiakkailleen. Tämän vedon johtopäätös on suoraviivainen: jotta voit voittaa, valitsemasi urheilija on hylättävä tapahtumasta, johon hän osallistuu.

Miksi yleisurheilu on suosittua vedonlyöntinä?
Kuinka lyödä vetoa yleisurheilusta

Kuinka lyödä vetoa yleisurheilusta

Asettamaan vetoa, sinun on ensin rekisteröidyttävä hyvämaineiseen urheiluvedonlyöntiin. Riskien minimoimiseksi sinun on ensin luettava vedonvälittäjän yleisurheiluvedonlyöntiohjeet. Valitettavasti tälle urheilulle ei ole monia vedonlyöntivaihtoehtoja. Voit kuitenkin lyödä vetoa jommallakummalla kahdesta keskeisestä tuloksesta. Muista, että et saa sitoutua vain yhteen vedonlyöntiin. Kaikki vedonvälittäjät eivät ole tasa-arvoisia yleisurheiluvedonlyönnissä. Jotkut voivat tarjota vain muutamia markkinoita, kun taas toiset voivat tarjota laajemman valikoiman.

Mikä tärkeintä, kaikki vedonvälittäjät eivät ole yhtä tarkkoja tai yhtä taitavia hinnoittelemaan markkinoitaan kuin muut. Joten ennen kuin asetat vedon, harkitse jokaista vaihtoehtoa. Saatat huomata, että sinulla on pian käsitys siitä, millä vedonvälittäjillä on palkitsevinta lyödä vetoa.

Kuinka lyödä vetoa yleisurheilusta
Onko online-urheiluvedonlyönti laillista?

Onko online-urheiluvedonlyönti laillista?

Yleisurheiluvedonlyönti on laillista lainkäyttöalueilla, joilla vedonvälittäjät ovat laillisia. Yksittäiset vedonlyöjät voivat käyttää offshore-venekilpailun vedonlyöntisivustoja lainkäyttöalueilla, joilla online-uhkapelit eivät ole kiellettyjä.

Vaikka offshore-urheiluvedonlyöntisivustoille pääsy on teoriassa laitonta, ei ole juurikaan sääntöjä, jotka kieltävät sinua tekemästä niin. Ainoat pelirajoitukset, jotka voivat vaikuttaa panoksiisi, ovat ne, jotka estävät rahoituslaitoksia asioimasta rahapelien tarjoajien kanssa. Tämä on helppo estää käyttämällä vaihtoehtoja maksutavat.

Onko online-urheiluvedonlyönti laillista?
Kaikki yleisurheilun vedonlyöntikertoimista

Kaikki yleisurheilun vedonlyöntikertoimista

Yleisurheilussa on tarjolla useita vedonlyöntimarkkinoita. Saatat uskoa, että useimpien ainoa vaihtoehto on lyödä vetoa kilpailun tai tapahtuman kokonaisvoittajasta. Vedonlyöjille on kuitenkin tarjolla muita urheiluvedonlyöntimarkkinoita, ja tämä vaihtelu vain kasvaa tapahtuman tullessa näkyvämmäksi.

Hyväksyäksesi vedot

On olemassa erilaisia tapahtumia, joissa urheilijan on kilpailtava useissa karsintalajeissa ennen kuin hän on oikeutettu kilpailemaan finaaliin. Esimerkiksi urheilija ei vain löydä itseään 100 metrin finaalissa; heidän on ensin päästävä sitä edeltäviin kilpailuihin. Tämä voidaan saavuttaa sijoittumalla kolmen parhaan joukkoon kilpailussa tai ajamalla yksi nopeimmista ajoista. Jotkut vedonvälittäjät antavat vedonlyöjien lyödä vetoa siitä, mitkä urheilijat kelpaavat.

Voittaa

Tämä on yleisurheiluvedonlyöntityyppi. Voit lyödä vetoa siitä, kuka voittaa kyseisen kilpailun tai tapahtuman. Voit esimerkiksi lyödä vetoa urheilija A voittaaksesi kultamitalin keihässä. Yksilökilpailut voivat käydä myös ilman mitalia linjalla. Voit esimerkiksi lyödä vetoa Runner B:llä voittaaksesi kilpailun.

Ollakseen palkintokorokkeella vedot

Jos urheilija sijoittuu kilpailussa kolmen parhaan joukkoon, hän on palkintokorokkeella. Joissakin kilpailuissa tämä on vain ele, mutta monissa korkean profiilin yleisurheilukilpailuissa tämä tarkoittaa, että urheilija on voittanut mitalin. Mitalit klo olympialaisetesimerkiksi sijoitetaan hyvin tunnettuun kulta-, hopea- ja pronssijonoon. Tässä tapauksessa useimpien urheilijoiden unelma on seistä palkintokorokkeella.

Asettaaksesi uuden ennätyksen

Jotkut vedonvälittäjät antavat sinun lyödä vetoa siitä, saavuttaako urheilija uuden ennätyksen vai ei. Olympialaisissa maailmanennätysten tekeminen on iso juttu, ja monet niistä tuovat paljon mainetta. Maailman huippu-urheilijoita ei vain painosteta voittamaan kultamitaleita, vaan heidät myös haastetaan, jos he voivat rikkoa tiettyjä ennätyksiä. 100 metrin maailmanennätys on epäilemättä yleisurheilun halutuin. Usain Bolt pitää ennätystä tällä hetkellä ajalla 9,58 sekuntia.

Ollakseen hylätty

Koska se on yksi helpoimmin manipuloitavista markkinoista, kaikki tapahtumat tai vedonvälittäjät eivät esitä tätä vaihtoehtona parempaan suuntaan. Tästä huolimatta hylkäys tapahtuu usein yleisurheilussa, ja suurissa tapahtumissa tällaiset vaikeudet ovat paljon vähemmän huolestuttavia, joten vedonvälittäjät voivat tarjota tämän valinnan asiakkailleen. Tämän vedon tulos on suoraviivainen: voittaaksesi valitsemasi urheilija on hylättävä tapahtumasta, jossa hän kilpailee.

Kaikki yleisurheilun vedonlyöntikertoimista
Yleisurheiluvedonlyöntivinkkejä

Yleisurheiluvedonlyöntivinkkejä

Ensinnäkin vahva yleisurheilu on kriittistä vedonlyöntistrategia jos haluat menestyä vedonlyönnissä.

Koska yleisurheilu kattaa useita urheilulajeja, saattaa olla houkuttelevaa lyödä vetoa niistä kaikissa, jotta panostuskokemuksesta tulee nautinnollisempi. Tämä ei kuitenkaan ole menetelmä, joka johtaa tasaiseen voittoon. Useimmat hyvät vedonlyöntitavat perustuvat saman prosessin suorittamiseen kerta toisensa jälkeen, ja helpoin tapa saavuttaa tämä nopeasti on lyödä vetoa tutuimmasta tapahtumasta.

Meillä on tapana uskoa, että koska katsomme/lyömme vetoa yleisurheilusta vain kerran muutamassa vuodessa, suosituimmat urheilijat ovat edelleen maailman parhaita, mutta esimerkiksi olympialaisten välillä on paljon aikaa, ja paljon voi muuttua. aika. Sinun on parempi tarkistaa, onko tällainen urheilija säilyttänyt muotonsa sen jälkeen, vai onko paikalla joku uusi, joka todennäköisesti ottaa kaiken kunnian.

Loukkaantumiset voivat tapahtua yhtäkkiä. Yleisurheilussa pieninkin vamma voi vähentää urheilijan mahdollisuuksia voittaa tapahtuma. Kilpakilpailuissa sekunnin murto-osat voivat tarkoittaa eroa ensimmäisen ja toisen sijan välillä, kun taas senttimetrit voivat tarkoittaa eroa ensimmäisen ja toisen sijan välillä heitto- ja hyppytapahtumissa.

Yleisurheiluvedonlyöntivinkkejä
Vastuullinen pelaaminen

Vastuullinen pelaaminen

Jotta et menetä valtavaa rahasummaa kerralla, sinun tulee hallita talouttasi huolellisesti.

Muista, että sinun ei pitäisi koskaan lyödä vetoa enempää varoja kuin olet valmis häviämään. Jaa resurssit, jotta et kuluta kaikkia rahojasi kerralla. Jos kärsit tappiosta, älä yritä kompensoida sitä korottamalla panostasi. Sinun on joko rajoitettava rahasummaa, jonka voit tallettaa kuukausittain, tai rahasummaa, jonka voit hävitä yhdessä pelissä.

Sinun täytyy pystyä hallitsemaan tunteitasi ja ymmärtämään, milloin on aika luovuttaa. Kun olet järkyttynyt, teet todennäköisemmin hätäisiä tuomioita, mikä voi johtaa katastrofiin vedonlyönnissä. Pidä pää selkeänä koko ajan ja arvioi huolellisesti seuraavaa toimintatapaasi.

Kokeile itsesyrjäytymistä, jos asiat riistäytyvät käsistä ja pelkäät saavasi riippuvuuden. Itsestäänsyrjäytyminen antaa peliriippuvaisille mahdollisuuden pitää taukoa ja keskittää elämänsä ja rahansa muualle. Se voi yhdistää sinut muihin yhteisön ohjelmiin, jotka auttavat sinua selviytymään uhkapeliongelmastasi, sekä tarjota sinulle tarvitsemaasi apua, jos et ole varma kuinka hallita raittiutesi seuraavia vaiheita.

Vastuullinen pelaaminen