Archery-vedonlyönti

On syytä huomata, että vanhemmissa jousiammuntapeleissä oli kyyhkysten ammunta. Kilpailijat käyttävät nyt kilpiä osuakseen tiettyyn kohteeseen. Laji on myös määritelty erityisillä säännöillä. Näin se mahtui sisälle Kesäolympialaiset ajoittaa.

Yksi syistä, miksi jousiammunta voi olla a suosittu urheilulaji johtuu erilaisista lajeista ja kilpailuista, mikä voi tehdä urheiluvedonlyönnistä jännittävämpää.

Mitä tulee tähän urheilulajiin, on kaksi pääalaa. Perinteinen jousiammunta määritellään ampumiseksi ilman teknistä apua, ja perinteiset jousiammunta käyttävät enimmäkseen pitkäjousia ja recurveja. Targetjousiammunta taas on jousiammuntalaji, joka vaatii urheilijoita ampumaan värillisiin, pyöreisiin kohteisiin. Vakiokohteet on merkitty kymmenellä tasavälisellä samankeskisellä ympyrällä, joiden pisteet vaihtelevat välillä 1-10.

Odotettavissa on myös monia jousiammuntakilpailuja ja -turnauksia, kuten:

  • FITA kierros on yksipäiväinen ulkoturnaus, jossa jokaisella jousiampujalla on 144 nuolta 36 ampumalla jokaiselta neljältä etäisyydeltä.
  • Sisäkäyttöinen FITA Round, päättyy 30 nuoleen, jotka ammutaan 18 metrin etäisyydeltä kummastakin päästä. Sisätiloissa FITA-pyörissä käytetään 3-pisteisiä maalitauluja, joiden halkaisija on 40 cm (60 cm lapsille).
  • FITA olympiakierros sulkeutuu 36 nuolella kummassakin päässä 70 metristä viimeiseen kierrokseen.
  • Sisäliigat, jossa kolmen jousiampujan joukkueet taistelevat toisiaan vastaan. Jokainen jousiampuja ampuu kolme nuolta 18 metrin etäisyydeltä, ja aikarajoitus on kaksi minuuttia per pää.
  • Ulkoliiga, johon osallistuvat kolmen hengen joukkueet. Kolme nuolta per jousimies molemmissa päissä, yhteensä kolme päätä, 50 metristä 80 cm:iin. Kaikki nuolet on ammuttava kolmen minuutin kuluessa.
  • Kenttäjousiammunta suoritetaan ulkona. Pyöreät kohdepinnat koostuvat 5 renkaasta. Ne ovat mustia, ja vain sisärengas on kultaa, ja vain 12 etäisyyttä 24:stä on ilmoitettu.
  • 3-D jousiammunta jäljittelee metsästysskenaarioita. Jousimiehet ampuvat vaahtoolentoja määrittelemättömistä etäisyyksistä.
  • Japanilainen jousiammunta tunnetaan kyudona. Kyudo on paljon enemmän kuin pelkkää laukausta ja maalintekoa; se koskee myös seremoniaa ja henkisiä osia. Yumi, Kyudo-jousi, eroaa suuresti länsimaisista jousista epäsymmetrisen muotonsa vuoksi.
  • Jousimetsästystä, tai metsästys riistalla jousella ja nuolella sekä jousikalastus on kielletty tietyissä Länsi-Euroopan maissa, kuten Itävallassa ja Saksassa. Harrastajat ja turistit voivat kuitenkin hankkia jousimetsästysluvan useissa maissa.
Archery-vedonlyönti
Kuinka lyödä vetoa jousiammunta

Kuinka lyödä vetoa jousiammunta

Jos pidät urheiluvedonlyönnistä, saatat haluta kokeilla jousiammunta vedonlyöntiä saadaksesi uutta jännitystä ja jännitystä. Jousiammunta ei ehkä ole yhtä suosittua kuin muut urheilulajit kaikkialla maailmassa, mutta sillä on kiehtovia ominaisuuksia ja historiaa, jotka houkuttelevat sinua panostamaan enemmän.

Englannin Richard III esitteli uuden lainsäädännön, joka kieltää noppapelit, kuten backgammonin, joskus 1380-luvulla, koska hänen sotilasjousimiehensä viettivät liian paljon aikaa backgammonin pelaamiseen, mutta eivät tarpeeksi aikaa jousiammuntaan.

Joten, miten hänen jousimiehensä reagoivat tähän? He harjoittivat urheilua, mutta keksivät myös joukon jousiammuntakykyihin perustuvia uhkapelejä, joiden avulla jousiampujat voivat panostaa sekä itselleen että muille. Tekniikan kehittyessä vedonvälittäjät ovat sisällyttäneet nämä jousiammuntaan liittyvät kilpailut tarjontaansa, joten jousiammunta on nyt mahdollista lyödä vetoa.

Muista kuitenkin, että sinun ei pitäisi rajoittua vain yhteen vedonlyöntiin. Jousiammunta vedonlyönnissä kaikkia vedonvälittäjiä ei ole luotu tasa-arvoisiksi. Jotkut saattavat kattaa vain muutamia markkinoita, mutta toiset voivat tarjota laajemman valikoiman.

Mikä tärkeintä, kaikki vedonvälittäjät eivät ole yhtä ahkeria tai taitavia arvostamaan markkinoitaan kuin muut. Joten, ennen kuin teet panoksen, tutki kaikki vaihtoehdot. Saatat nopeasti huomata, että olet yhtäkkiä kehittänyt hyvän käsityksen siitä, minkä vedonvälittäjien kanssa on edullisinta pelata.

Kuinka lyödä vetoa jousiammunta
Onko online-jousiammunta vedonlyönti laillista?

Onko online-jousiammunta vedonlyönti laillista?

Alueilla, joissa online-urheiluvedonlyönti on sallittua, jousiammunta vedonlyönti on laillista. Yksittäiset vedonlyöjät alueilla, joilla online-urheiluvedonlyönti ei ole kiellettyä, voivat käyttää offshore-vedonlyöntialustoja. Vaikka offshore-urheiluvedonlyöntipalveluiden käyttäminen on teknisesti laitonta, on olemassa vain muutamia rajoituksia, jotka estävät sinua tekemästä niin.

Ainoat pelirajoitukset, jotka voivat vaikuttaa panoksiisi, ovat ne, jotka estävät rahoituslaitoksia käsittelemästä maksutapahtumia rahapelien tarjoajien kanssa - mikä voidaan helposti ratkaista käyttämällä korvaavia maksutapoja - tai määräykset, jotka kieltävät tietyt jousiammuntamuodot, joista haluat lyödä vetoa, kuten lakeja, jotka kieltävät jousimetsästyksen ja jousikalastuksen.

Onko online-jousiammunta vedonlyönti laillista?
Kuinka lyödä vetoa jousiammunta

Kuinka lyödä vetoa jousiammunta

On tärkeää, kuten kaikissa muissa urheiluvedonlyönnissä, että sinulla on jonkinlainen käsitys pelistä ja osallistujista. Esimerkiksi pelaajien ja vastustajien vahvuuksien ja heikkouksien tunteminen on hyödyllistä. Urheilijoiden, joille lyöt vetoa, tulee osoittaa jonkin verran tietoa lajista, tulosten tai laukausten johdonmukaisuutta, tarkkuutta ja stressinsietokykyä koko pelin ajan. Sinun tulisi myös oppia lisää urheilussa käytetyistä nuolista.

Tästä syystä on tärkeää omistaa jonkin aikaa tapahtumien seuraamiseen ja suosikkijousimiestesi kilpailun seuraamiseen. Tämä lisää todennäköisyyksiäsi arvaamaan oikein pelin lopputuloksen. Tämä on erittäin tärkeää, jotta voit voittaa vedon, jonka asetat henkilöä tai peliä vastaan.

Kuinka lyödä vetoa jousiammunta
Parhaat jousiammuntavedonlyöntikertoimet

Parhaat jousiammuntavedonlyöntikertoimet

Jousiammuntavedonlyönnissä on neljä päämarkkinatyyppiä,

Voiton puolesta

Tavallinen jousiammuntapeli sisältää sarjoja. Jos jousiampuja voittaa erän, hän saa kaksi pistettä; jos erä on tasapeli, hän saa yhden pisteen. Kun joku urheilijoista tekee vähintään 6 pistettä, peli on ohi. Vedonvälittäjät voivat hyväksyä vetoja voitosta, jossa on tasoitus.

Kokonaispisteet

Aseta online-veto sarjassa saatujen pisteiden määrästä. Myös vedot pelissä saavutettujen pisteiden kokonaismäärästä voidaan hyväksyä.

Turnauksen voittoon

Nyt kun suurin osa jousiammunta pääkilpailuista on siirretty olympiajärjestelmään, riippuu myös paljon arpasta.

Yksittäinen

Kilpailijoiden on valittava toinen kahdesta vastakkaisesta jousiampujasta, joka arvostetaan kilpailussa ensimmäiseksi.

Parhaat jousiammuntavedonlyöntikertoimet
Jousiammunta vedonlyöntivinkkejä

Jousiammunta vedonlyöntivinkkejä

Ennen sinua aseta vedon jousiammuntaottelussa sinun on analysoitava kunkin osallistujan ainutlaatuiset ominaisuudet. Sinun tulisi esimerkiksi selvittää, kuinka tehokkaasti he voivat keskittyä ja kuinka he selviävät eriasteisista stressistä ja rasituksesta.

Sinun on myös tiedettävä heidän taitotasonsa. Sinulla ei ole aikaa hankkia kaikkia näitä tietoja kilpailun alettua, joten sinun on suoritettava tutkimus kauan ennen turnauksen alkua. Heidän saavutuksensa antaa sinulle jonkinlaisen käsityksen siitä, kuinka he ovat menestyneet aiemmissa turnauksissa.

Sinun tulee myös arvioida monia kilpailuja, joissa osallistuvat jousiampujat ovat kilpailleet uransa aikana, sekä sitä, ovatko he aiemmin kohdanneet vastustajansa. Useimmissa tapauksissa huomaat, että osallistuja, jonka ulkonäöstä pidät, on kohdannut aiemmin joitain muita kilpailijoita, joten sinun pitäisi olla utelias siitä, kuinka he menestyivät heitä vastaan aiemmin. Jos he ovat hävinneet kilpailijaa vastaan kolme kertaa peräkkäin, voit harkita vetoa toisesta jousiampujasta.

Jousiammunta vedonlyöntivinkkejä
Vastuullinen pelaaminen

Vastuullinen pelaaminen

Jotta et menetä suurta summaa rahaa kerralla, sinun tulee hallita talouttasi huolellisesti. Muista, että sinun ei pitäisi koskaan panostaa enempää varoja kuin olet valmis häviämään. Jaa varat, jotta et menetä kaikkia rahojasi kerralla. Jos sinulla on huono sarja, älä yritä kompensoida panostasi lisäämällä. Sinun on joko asetettava raja sille, kuinka paljon rahaa voit tallettaa kuukausittain, tai raja sille, kuinka paljon rahaa voit hävitä yhdessä pelissä.

Sinun pitäisi pystyä pysymään rauhallisena ja tunnustaa, milloin luovuttaa. Kun olet turhautunut, teet todennäköisemmin hätiköityjä päätöksiä, mikä on katastrofaalista uhkapelaamisen suhteen. Säilytä pää aina selkeänä ja harkitse huolellisesti seuraavaa tuomiota.

Jos asiat riistäytyvät käsistä ja epäilet alkavasi kehittyä riippuvuuteen, kokeile itsesi poissulkemista. Itsestäänsyrjäytyminen antaa peliongelmien kanssa kamppaileville mahdollisuuden pitää taukoa ja keskittää elämänsä ja rahansa muualle.

Se voi yhdistää sinut muihin yhteisön palveluihin, jotka auttavat sinua käsittelemään uhkapeliongelmaasi, sekä antaa sinulle tarvitsemaasi apua, jos et ole varma, kuinka toimia toipumisesi seuraavissa vaiheissa.

Vastuullinen pelaaminen