Ice Hockey-vedonlyönti

Jääkiekko on tuonut lämpöä talvella pelaajille ja faneille jo lähes 130 vuoden ajan. Siitä lähtien, kun ensimmäinen peli pelattiin Kanadassa vuonna 1895, jääkiekko on vakiinnuttanut paikkansa kansallisena urheilulajina maassa ja levinnyt moniin muihin osiin maailmaa. Ja nykyään se houkuttelee myös toista väestöryhmää; jääkiekon vedonlyöjät.

Huippu on levinnyt koko maailmaan, jossa ihmiset nauttivat vetojen asettamisen ja tulosten odottamisen jännityksestä. Online-urheiluvedonlyönti lisää iloa entisestään. Jääkiekkofaneilla on nyt enemmän alustoja, joilla he voivat lyödä vetoa mukavasti kotoa käsin.

Ice Hockey-vedonlyönti
Paras jääkiekon vedonlyöntiKuinka lyödä vetoa jääkiekostaJääkiekon vedonlyöntikertoimet
Paras jääkiekon vedonlyönti

Paras jääkiekon vedonlyönti

Jääkiekon vedonlyönti alkoi epävirallisesti Kanadassa. Ystävät asettivat sääntelemättömiä panoksia osallistuessaan paikallisiin peleihin. 1900-luvun alkuvuosina vedonvälittäjät alkoivat valua pelialueille ja lainata kertoimia.

Kun Ice Hockey League alkoi vuonna 1923, vedonlyönti lajista muuttui jäsennellymmäksi. Hallitus säänteli vedonlyöntiä, ja liiga itse haki korvausta vedonvälittäjiltä, jotka olivat nyt todellisia yksiköitä, joilla oli fyysisiä myyntipisteitä. Tuohon aikaan vedonlyönti rajoittui vielä paikkakunnille.

Kun peli kasvoi ja levisi, myös vedonlyönti hajaantui uusille alueille. Pelien lähettäminen mahdollisti useammille ihmisille mahdollisuuden panostaa peleihin, jotka ovat kaukana paikastaan.

Jääkiekon vedonlyönti tänään

Nykyään jääkiekko on yksi parhaista suosittu urheiluvedonlyönti vaihtoehtoja monilla alustoilla. Vedonlyöntipiikit talvella ja merkittävissä tapahtumissa, kuten talviolympialaisissa. Jääkiekossa on kuitenkin edelleen vetoa ympäri vuoden, sillä jotkut pelit pelataan kontrolloiduilla sisäjääpinnoilla.

Online-vedonlyönti on ollut suuri sysäys jääkiekon vedonlyöntialalle. Se on levinnyt moniin osiin maailmaa, niin paljon, että vedonlyöntiä tekevät nyt jopa ihmiset, jotka vasta opettelevat sitä vetoa urheiluun. Jääkiekkoa käsittelevät vedonlyöntivihjeet houkuttelevat erinomaista lukijakuntaa. Kaiken päätteeksi Ice Hockey League Kanadassa on nykyään "bet-at-home" Ice Hockey League -leima.

Paras jääkiekon vedonlyönti
Kuinka lyödä vetoa jääkiekosta

Kuinka lyödä vetoa jääkiekosta

Jokainen, joka osaa vastata kysymykseen "mitä on urheiluvedonlyönti", voi lyödä vetoa jääkiekosta. Se on niin helppoa! Jääkiekko on nopeatempoinen peli, jossa on paljon vetomahdollisuuksia. Punterit voivat lyödä vetoa voittajajoukkueesta, maalintekijöistä, tulospisteistä, varoituksista ja paljon muusta.

Live-vedonlyönti pelien edetessä on laajentanut jääkiekon vedonlyöntimarkkinoita online-vedonlyöntisivustoilla. Pelaajat voivat lyödä vetoa seuraavasta toimenpiteestä sen perusteella, mitä he tällä hetkellä näkevät. Tällaisten vetojen kertoimet ovat erittäin tasaiset; ne voivat muuttua hetkessä. Tämä tekee vedonlyönnistä erittäin jännittävää.

Kuinka lyödä vetoa jääkiekosta
Jääkiekon vedonlyöntikertoimet

Jääkiekon vedonlyöntikertoimet

Kertoimet ovat todennäköisyys, että jotain tapahtuu. Jos jotain on erittäin todennäköistä, esimerkiksi suosikkijoukkue voittaa, sillä on alhaiset kertoimet ja se antaa vedonlyöjille alhaiset tuotot ja päinvastoin. Kertoimet määräytyvät sellaisilla tekijöillä kuin joukkueen muoto, uudet allekirjoitukset, loukkaantumiset, keskinäinen ennätys, tietyn pelaajan temperamentti (esim. varoituksesta) ja sijoitus liigassa.

Yleensä vedonvälittäjät laskevat ja tarjoavat kertoimet. Pelaajat tekevät valintansa vain arvioinnin tai puhtaan vaiston perusteella. Tietyn pelin kertoimet voivat muuttua viikon tai yksikköjakson sisällä.

Esimerkiksi, jos joukkueella on suuri todennäköisyys voittaa ja sen tähtipelaaja loukkaantuu harjoituksissa, sen kertoimet muuttuvat. Pelaajat, jotka lyövät vetoa loukkaantumisen jälkeen, tekevät sen uusien kertoimien mukaan. Kuitenkin ne, jotka ovat asettaneet aiemmin vedon, säilyttävät vetokuponkinsa.

Kertoimet ilmaistaan joko rahaviivana (+/-), murtolukuina, esim. 10/1, tai desimaalilukuina, esim. 5.2.

Jääkiekon vedonlyöntikertoimet