Kaikki vedonlyönnistä Ice Hockey

Jääkiekko on tuonut lämpöä talvella pelaajille ja faneille jo lähes 130 vuoden ajan. Siitä lähtien, kun ensimmäinen peli pelattiin Kanadassa vuonna 1895, jääkiekko on vakiinnuttanut paikkansa kansallisena urheilulajina maassa ja levinnyt moniin muihin osiin maailmaa. Ja nykyään se houkuttelee myös toista väestöryhmää; jääkiekon vedonlyöjät.

Huippu on levinnyt koko maailmaan, jossa ihmiset nauttivat vetojen asettamisen ja tulosten odottamisen jännityksestä. Online-urheiluvedonlyönti lisää iloa entisestään. Jääkiekkofaneilla on nyt enemmän alustoja, joilla he voivat lyödä vetoa mukavasti kotoa käsin.

Kaikki vedonlyönnistä Ice Hockey
Kaikki mitä sinun tulee tietää jääkiekkovedonlyönnistä

Kaikki mitä sinun tulee tietää jääkiekkovedonlyönnistä

Jääkiekko kuuluu joukkoon suosituin talviurheilulaji, lämmittää urheilua lumen keskellä. Lähes 130 vuotta sitten alkanut ensimmäinen jääkiekko-ottelu pelattiin Kanadassa vuonna 1895. Siitä on sittemmin tullut kansallinen ja kansainvälinen ilmiö. Pelin suosion kasvun myötä myös urheiluvedonlyönti lisääntyy.

Sen lisäksi, että voit katsoa joukkueiden jäällä kamppailevia jännitystä, vedonlyöjät voivat myös nauttia jännityksestä, joka tarjoaa rahansa omaan suureen palkintoon.

Kaikki mitä sinun tulee tietää jääkiekkovedonlyönnistä
Mitä on jääkiekkovedonlyönti?

Mitä on jääkiekkovedonlyönti?

Jääkiekon vedonlyönti alkoi alun perin vuonna Kanada - epävirallisesti. Se alkoi siitä, että ystävät keräsivät ja asettivat sääntelemättömiä panoksia paikallisiin peleihin. Sitten 1900-luvun alussa vedonvälittäjät alkoivat tulla pelialueille ja lainata kertoimia.

Online-urheiluvedonlyönnin kehittyminen tekee mahdollisuudesta lyödä vetoa jääkiekosta paljon yleisempään. Katsojat arvostavat urheilua sen vuoksi, kuinka nopea se on ja kuinka väkivaltaisia jopa pelit voivat muuttua.

Monet katsojat osallistuvat ja katsovat edelleen fyysisesti jääkiekkopelejä, vaikka online-urheiluvedonlyönti lisääntyykin. Jotkut urheiluvedonlyönnistä jopa tietävät, kuinka paljon ihmiset nauttivat vedonlyönti urheilusta että he suoratoistavat tapahtuman.

Vuonna 1923 perustettiin Ice Hockey League, ja silloin siitä tuli vedonlyöntirakenne. Se alkoi siitä, että hallitus sääteli vedonlyöntiä, ja liiga halusi maksun vedonvälittäjiltä. Vedonvälittäjät olivat tässä vaiheessa todellisia kokonaisuuksia, joilla oli fyysisiä myyntipisteitä. Vedonlyönti rajoittui kuitenkin paikkakunnille.

Kun peli kehittyi ja laajeni, vedonlyönti levisi myös uusille alueille Kanadassa ja maailmanlaajuisesti. Lähetettävien pelien kehitys mahdollisti yhä useammat ihmiset panostamaan peleihin, vaikka ne olisivat toisessa maassa.

Mitä on jääkiekkovedonlyönti?
Kuinka lyödä vetoa jääkiekkolajeista

Kuinka lyödä vetoa jääkiekkolajeista

Tällä hetkellä jääkiekko on yksi suosituimmista urheiluvedonlyönnistä pelaajien keskuudessa. Vedonlyönnissä on talven aikana piikkejä, koska tapahtumat, mukaan lukien talviolympialaiset, ovat lisääntyneet. Jääkiekossa voi kuitenkin lyödä vetoa ympäri vuoden, sillä pelejä voi pelata sisäjääkentillä.

Online-vedonlyönti on merkittävästi parantanut jääkiekon vedonlyöntialaa. Se on laajentunut moniin osiin maailmaa ja siitä on tullut jonkin verran sisääntulopaikka urheiluvedonlyöjille. Lisäksi jääkiekon vedonlyöntivinkkisarakkeet houkuttelevat uskomattomia lukijoita. Kaiken lisäksi Ice Hockey League Kanadassa on nykyään "bet-at-home" Ice Hockey League -leima.

Panostaakseen pelaajan tarvitsee vain löytää online-vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa jääkiekkoa heidän markkinoillaan. Tämän jälkeen pelaajat voivat avata ja ladata vedonlyöntitilin ja aloittaa panostuksen heti.

Tässä on vedonlyönnin erittely:

 1. Rekisteröidy vedonlyöntisivustolle, joka tarjoaa jääkiekkovedonlyöntiä ja tee talletus.
 2. Valitse jääkiekkotapahtuma, josta haluat lyödä vetoa.
 3. Valitse jääkiekkopeli, josta haluat panostaa.
 4. Valitse panossumma.
 5. Aseta veto.

Jääkiekon vedonlyönti on loistava tapa vedonlyöjille liittyä urheiluliigaan. Jääkiekko on nopeatempoista, ja siinä on monia vetomahdollisuuksia. Vedonlyöjät voivat lyödä vetoa voittajajoukkueesta, maalintekijöistä, tulospisteistä, varoituksista ja paljon muusta.

Live-vedonlyönti on laajentunut erityisesti jääkiekkomarkkinoille online-vedonlyöntisivustot. Pelaajat voivat lyödä vetoa siitä, mitä he näkevät tällä hetkellä. Tällaisten vetojen kertoimet voivat muuttua välittömästi, mikä tekee vedonlyönnistä entistä jännittävämpää.

Kuinka lyödä vetoa jääkiekkolajeista
Jääkiekon vedonlyöntikertoimien laskeminen

Jääkiekon vedonlyöntikertoimien laskeminen

Tässä on yksinkertainen erittely: Vedonlyöntikertoimet ovat tapahtuman todennäköisyys. Jos jotain tapahtuu todennäköisesti (esim. suosikkijoukkue voittaa), sen kertoimet ovat pienemmät ja vedonlyöjien tuotto on vähäinen.

Kertoimet määräytyvät monien tekijöiden, kuten joukkueen muodon, uusien hankintojen, loukkaantumisten, keskinäisten ennätysten, tietyn pelaajan temperamentin (esim. varoituksen vedonlyönnissä) ja aseman liigassa.

Vedonvälittäjät arvioivat ja toimittavat yleensä kertoimet. Vedonlyöjät tekevät valintansa vain tutkimuksen tai hienostuneen intuition perusteella. The jääkiekon kertoimet tietylle ottelulle voi muuttua viikon tai yksikköjakson sisällä.

Esimerkiksi, jos joukkue todennäköisesti voittaa, mutta sen tähtipelaaja loukkaantuu harjoituksen aikana, sen kertoimet mukautuvat. Ne, jotka haluavat lyödä vetoa, tekevät sen sen jälkeen, kun uudet jääkiekkokertoimet verkossa on jaettu. Aiemmin panostaneet pitävät lipukkeensa.

Kertoimet voivat vaihdella vedonlyöntisivustojen välillä, joten vedonlyöjän on tutkittava. Ero on kuitenkin harvoin merkittävä, ellei pelaaja panosta omaisuuksia.

Kertoimet näytetään tavallisesti raharajana (+/-), murtolukuna (esim. 10/1) tai desimaalilukuna (esim. 5.2).

Todennäköisyyksiin vaikuttavat tekijät jääkiekossa

On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat jääkiekon kertoimiin. Vedonlyöjien on otettava huomioon yksittäisten pelaajien aikaisemmat suoritukset. Jääkiekon vedonlyöntifanit voivat katsoa tilastoja verkossa selvittääkseen, voivatko he menestyä. Onko pelaajalta puuttunut sarja viime aikoina? Miten yksi joukkue vastaa kilpailijoihinsa? Miten he ovat menestyneet erityisesti viime aikoina?

Jääkiekon vedonlyöntikertoimien laskeminen
NHL Moneyline -vedon kertoimet

NHL Moneyline -vedon kertoimet

Moneyline-vedot ovat pelaajille, jotka haluavat lyödä vetoa siitä, mikä joukkue voittaa pelin. Sillä voi olla kolme eri muotoa: plus/miinus, desimaali ja murtoluku.

Mitä tulee uudempiin pelaajiin, plus/miinus kertoimet voivat olla vaikeampia käsittää. Heistä tulee kuitenkin nopeasti useimpien vedonlyöjien suosikki. Positiivinen luku tarkoittaa altavastaajaa, ja negatiivinen luku on suosikki.

Altavastaajan kohdalla luku on se, kuinka paljon pelaaja voi voittaa 100 dollarin vedolla. Suosikki on se, kuinka paljon pelaajan on otettava riskiä voittaakseen 100 dollaria. Oletetaan esimerkiksi, että pelaaja katselee Tampa Bay Lightningin ja Washington Capitalsin välistä peliä ja Tampa on -150 ja Washington on +140.

Tampan on laskettu voittavan, joten pelaajan on panostettava 150 dollaria voittaakseen 100 dollaria. Washington on altavastaaja, joten 100 dollaria panostava pelaaja saa 140 dollaria.

Desimaalikertoimet ilmaistaan desimaaliluvulla, kuten 2,55. Tämä tarkoittaa, että pelaajan panokset kerrotaan 2,55:llä, jonka hän saa, jos hänen panoksensa voittaa.

Murtolukukertoimet ovat hämmentäviä ja näyttävät 11/1 tai 21/38. Vasemmalla oleva numero edustaa summaa, jonka pelaaja voi voittaa, ja oikealla oleva numero ilmaisee osuuden, jonka pelaajan on otettava riskiin. Esimerkiksi 10/1 kertoimet maksaisivat 100 dollaria 10 dollarin vedosta. Tätä muotoa käytetään tyypillisesti vain suurempiin panoksiin, mutta pelaaja voi nähdä sen aika ajoin rahalinjalla.

NHL Moneyline -vedon kertoimet
Jääkiekon vedonlyöntityylejä

Jääkiekon vedonlyöntityylejä

 • Kiekkolinja: Tämä linja on yksinkertaisempi, koska useimmat urheilun ystävät tuntevat perusperiaatteet. Muut urheilulajit saattavat viitata tähän vedonlyöntityyliin leviämisenä. Jääkiekon vedonlyönnissä kiekkolinja on veto siitä, voittaako suosikki toisen joukkueen kahdella tai useammalla maalilla, kun altavastaaja voittaa yhdellä maalilla tai voittaa.
 • Yhteensä (yli/ali): Yli-ali-veto on molempien joukkueiden pelissä tekemien maalien määrä. Odd ilmoittaa, onko se yli vai alle numero vedon.
 • Live-vedonlyönti:Live-vedonlyönti tarkoittaa, kun pelaajat lyövät vetoa live-pelin aikana. He päivittävät panoksensa ja muutokset reaaliajassa, ja kertoimet mukautetaan vastaavasti. Tätä voidaan kutsua myös in-play-vedonlyönniksi.
 • Kauden vedonlyönti: Tämä on panostustyyli, kun pelaaja lyö vetoa kunkin jakson tuloksesta.
 • Rekvisiitta: Props-vedonlyönti keskittyy pelin tiettyihin tapahtumiin, ei pelin tulokseen. Vedonlyöjä voi esimerkiksi lyödä vetoa siitä, että tietty pelaaja tekee maalin tai että joku voi pysäyttää yli 20 laukausta.
 • Parlay: Tällöin vedonlyöjä voi pyöristää useita tapahtumia yhdeksi vedoksi.
 • Futuurit: Futuurit edellyttävät pelaajien vetoa siitä, mitä voi tapahtua tulevaisuudessa, ei nykyistä peliä. Suurin osa futuurivedonlyönnistä liittyy Stanley Cupin voittajiin, konferenssin finaaliin, pudotuspelien leikkauksiin tai tiettyjen pokaalien voittamiseen.

Tee tutkimusta

Kaikissa tulevissa NHL- ja kansainvälisen jääkiekkoliigan peleissä voi jo olla valintoja. Jokaisen vedonlyöjän tulee tutkia, mitä nämä voivat olla. Jääkiekkofanit tietävät, että tämä on hyvä paikka aloittaa.

Jääkiekon vedonlyöntityylejä
Älä lyö vetoa Hypeen

Älä lyö vetoa Hypeen

Koska jääkiekko on suosittu vedonlyöntilaji, vedonlyöjien on helppo lyödä vetoa toisesta paremmasta uskoen, että hänen on tiedettävä yksityiskohdat, jos he lyövät vetoa tästä lajista. Näin ei kuitenkaan aina ole.

Vedonlyöjien on tärkeää hankkia omat tietonsa pelistä ja tämänhetkisestä ottelusta, eivätkä seurata, mitä yleisö saattaa spekuloida. Se, että yleisö saattaa hurrata yhtä nimeä, ei tarkoita, että se voittaa ottelun.

Key Takeaways

 • Kun tiedät, että suora voittaja on yksi ainoista vedonlyönnistä, tee tutkimusta
 • Älä lyö vetoa altavastaajan puolesta; pysyä mestareissa
 • Jos kilpailu on ulkona, mieti, kuinka sää voi vaikuttaa koiran suorituskykyyn
Älä lyö vetoa Hypeen