Koripallo-vedonlyönti

Koripallo on yksi suosituimmista urheilulajeista maailmassa, ja sitä voidaan kohtuudella pitää jalkapallon jälkeen toissijaisena. Muihin lajeihin verrattuna koripallo on varsin uusi juttu, se keksittiin vasta vuonna 1891. Koripallolla on todella kansainvälistä leimahdusta, mikä näkyy sen kilpailuluonteesta kesäolympialaisten aikana sekä pelaajien edustamien eri maiden määrästä. NBA:ssa.

Pidä koripalloa myös yhtenä parhaista vedonlyöntilajeista. Pelkästään NBA:ssa on kirjaimellisesti miljardeja dollareita vetoja joka kausi, eikä se sisällä joitain suurempia koripallotapahtumia, kuten March Madness NCAA:n koripallolle.

Koripallo-vedonlyönti
Koripallovedonlyönnin perusteet

Koripallovedonlyönnin perusteet

Yhtenä niistä suosituin urheilulaji maailmanlaajuisesti, koripallo tulee toiseksi vain jalkapallon jälkeen. National Basketball Association (NBA) perustettiin Amerikassa vain vuonna 1946, alun perin nimellä Basketball Association of America, mikä teki siitä yhden uudemmista urheilulajeista Yhdysvaltain historiassa. Laji on tuottanut joitain maan merkittävimmistä urheilutähdistä, mukaan lukien Kareem Abdul-Jabbar, LeBron James ja Michael Jordon.

Pelkästään NBA:n runkosarjan panoksissa on joka kausi miljardeja dollareita – March Madnessia lukuun ottamatta. Se on ennennäkemätön summa pelistä, joka kestää noin 2 tuntia ja yhteensä 82 peliä.

Koripallovedonlyönnin perusteet
Kuinka lyödä vetoa koripallosta?

Kuinka lyödä vetoa koripallosta?

Uutena urheilulajina koripallon vedonlyönti alkoi todennäköisesti urheilun toteutuessa. Ja vaikka vedonlyönnin alkamisajankohtaa ei ole määrätty, se on silti saavuttanut maailmanlaajuista mainetta, koska se on osa koripallon vedonlyöntiä kaikkialla. Kun urheiluvedonlyönti on edelleen laillistaa kaikkialla maassa, online-koripallovedonlyönnin suosio vain kasvaa.

Samalla tavalla kuin Superbowl on jalkapallon odotetuin päivä, Maaliskuun hulluutta on yksi koripallon odotetuimmista tapahtumista. Tämä tuo pelaajille uuden kierroksen vedonlyöntimahdollisuuksia, joissa he voivat jakaa rahansa kunkin pelin voittajalle ja sitten kumpi voittajajoukkue ottaa kaiken.

Koska koripallon panostus on suuri, NBA oli yksi ensimmäisistä liigoista, jotka käyttivät yrityssponsoreja yhteistyössä DraftKingsin kanssa. Tämän lisäksi NBA on myös ilmoittanut haluavansa tehdä yhteistyötä jokaisen urheiluvedonlyönnin kanssa Yhdysvalloissa, mikä tekee siitä vedonlyöjien kattavan.

Kuinka lyödä vetoa koripallosta?
Kuinka asetat vetosi koripalloon

Kuinka asetat vetosi koripalloon

Se, mikä tekee koripallosta niin mahtavan vedonlyöjien kannalta, on se, että pelissä on monia tapoja panostaa. Ja mikä tekee siitä yleismaailmallisen online-urheiluvedonlyönti että vedonlyönnin perusteet ovat yleismaailmallisia. Jos haluat panostaa suoraan, voit käyttää Moneyline-vetoa asettaaksesi panoksen joukkueelle, jonka uskot voittavan pelin.

Sisään rahalinjan vedonlyönti, pisteen leviäminen on melko yksinkertainen. Vedonlyöjät asettavat panoksensa siitä, kuinka monella pisteellä he uskovat voittajan joukkueen voittavan, tai he voivat lyödä vetoa siitä, kuinka monella pisteellä hävinnyt joukkue jää jäljelle pelin lopussa.

Kaikki ottelun tilastot ovat myös reilua peliä vedonlyönnissä missä tahansa vedonlyönnissä, mukaan lukien levypallot, blokat ja heitettyjen kolmiosoitteiden määrä. Vedonlyöjät voivat myös lyödä vetoa joukkueen kokonaisvoitoista ja yksittäisistä palkinnoista, mukaan lukien MVP tai Vuoden tulokas. Se antaa vedonlyöjille monia mahdollisuuksia oppia, kuinka joukkue suoriutuu kollektiivisesti ja yksilöllisesti, ja lisää tasoja heidän mahdollisuuksiinsa voittaa suuria voittoja.

Kuinka asetat vetosi koripalloon
Koripallovedonlyöntien kertoimien ymmärtäminen

Koripallovedonlyöntien kertoimien ymmärtäminen

Kuten missä tahansa pelissä, koripallo-ottelun todennäköisyydet perustuvat moniin näkökohtiin, mutta myös vedonlyöntimarkkinat vaikuttavat niihin. Jokaisen joukkueen ennätys ja suorituskyky ovat suurimmat roolit, mutta myös aikataulut ja loukkaantumiset vaikuttavat dramaattisesti. Suurimmilla joukkueilla, mukaan lukien Los Angeles Lakers ja New York Knicks, on myös suuri allas, koska heidän seuraajansa on paljon.

Yksittäisen pelaajan ottelu vastustajajoukkueen puolustajaa vastaan ja pelaajan viimeaikaiset tilastolliset suoritukset voivat määrittää pelaajan panosten kertoimet. Pelin kokonaiskertoimet määräytyvät kunkin joukkueen suorituskyvyn, vauhdin ja puolustusvoiman mukaan. Todennäköisyys sille, että pelaajasta tulee MVP, voi riippua loukkaantumisesta ja divisioonansa voittamisesta tai joukkueesta mestaruus voi luottaa voittoputkeen.

Koripallovedonlyöntien kertoimien ymmärtäminen
Mitä on vedonlyönti koripalloparlaysta/tiiseristä?

Mitä on vedonlyönti koripalloparlaysta/tiiseristä?

Yleisin koripallovedonlyöntitapa verkossa on "suora vedonlyönti", jolloin panokset asetetaan yhdelle joukkueelle pisteiden eroa vastaan. Lisäksi vedonlyöjät voivat jopa lisätä useita joukkueita yhteen vetoon, joka tunnetaan nimellä parlay. Voit kuitenkin myös yhdistää useita joukkueita yhdeksi vedoksi. Voit lisätä mihin tahansa kahdesta kahdeksaan joukkuetta samaan otteluun, jossa kaikkien joukkueiden ja kokonaisten on katettava pistejako.

Nämä ovat kertoimet:

 • 2 joukkuetta: 13/5
 • 3 joukkuetta: 6/1
 • 4 joukkuetta: 1.11
 • 5 joukkuetta: 22/1
 • 6 joukkuetta: 40/1
 • 7 joukkuetta: 80/1
 • 8 joukkuetta: 150/1

Voittosi ja vedonlyönti palautetaan sinulle over-the-counter-pelissä. Millaista rahaa voit odottaa? No, kahden joukkueen 50 dollarin ottelusta voittaisit 130 dollaria, mikä tekee bruttotulostasi 180 dollaria. Viiden joukkueen 100 dollarin ottelusta toisit kotiin huikeat 2200 dollaria.

Jotain on huomattava, että jos on "työntö" tai tasapeli, pisteero laskee pykälän alaspäin. Mikä on työntö? Se on, kun lyöt vetoa joukkueesta ja voittonumero on täsmälleen se numero, jonka panostat. Oletetaan siis, että lyöt vetoa siitä, että Miami Heat voittaa Cleveland Cavaliersin yli 10 pisteellä, mutta sitten se voittaa tasan 10 pisteellä. Et ole voittanut etkä hävinnyt. Se on yksinkertaisesti työntö.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Periaatteessa, jos osallistut neljän joukkueen otteluun, jossa on kolme voittajaa ja yksi työntö, se laskee kolmen joukkueen parlayksi. Vastaavasti, jos lyöt vetoa kahdeksan joukkueen ottelusta, ja siinä on yksi työntö, siitä tulee seitsemän joukkueen ottelu. Reseptivapaat parlayt voivat kuitenkin toimia hieman eri tavalla parlay-korttimaksuissa ja -säännöissä.

Jos vedonlyönti on tasapeli, kahden joukkueen teaserista tulee "Ei toimintaa", ja rahasi palautetaan sinulle. Jos kolmen joukkueen tiiseri on tasapeli, siitä tulee kahden joukkueen teaser. Vastaavasti neljän joukkueen teaserissa se muuttuu kolmen joukkueen teaseriksi.

Mitä on vedonlyönti koripalloparlaysta/tiiseristä?
Vedonlyönti neljännes/1. puoliajan linjoilla

Vedonlyönti neljännes/1. puoliajan linjoilla

48 minuutin NBA-pelin perusjakauma on, että se on jaettu neljään 12 minuutin jaksoon. Vedonlyöjät voivat asettaa panoksia ensimmäisellä neljänneksellä ja ensimmäisellä puoliskolla ennen pelin alkua pelin vedonlyöntielementissä.

Voit päättää, minkä joukkueen uskot kattavan eron neljänneksen lopussa neljänneslinjalla. Ensimmäinen puolikas rivit toimivat myös samalla tavalla, ainoa ero on, että se sisältää enemmän aikaa.

Näissä vedoissa on paljon harkittavaa, mukaan lukien se, että joukkue voi aloittaa varhaisessa johdossa, mutta jäädä jälkeen toisella puoliskolla. Vaihtoehtoisesti joukkue voi myös olla alttiina hitaaseen alkuun, mutta siirtyä sitten johtoon neljännellä neljänneksellä, joka tunnetaan myös nimellä "4. neljänneksen joukkueet"

Siten aiemman suorituskyvyn tunteminen on ratkaisevan tärkeää, mutta ei vain sitä, kuinka joukkue suoriutuu lopulta. Pikemminkin tämä vedonlyöntityyli on se, kuinka he toimivat alussa.

Vedonlyönti neljännes/1. puoliajan linjoilla
Mitä on koripallon futuurivedonlyönti?

Mitä on koripallon futuurivedonlyönti?

Vedonlyönti tulevaisuudesta tarkoittaa, että uskot joukkueen pärjäävän niin hyvin, että he aikovat ottaa kaiken. Vaikka voit tietysti panostaa aavistukseen, se voi myös perustua aiempaan suorituskykyyn ja tämänhetkisiin tilastoihin. Sanotaan, että Philadelphia 76-pelaajat ovat saaneet kolme ensimmäistä otteluaan ulos kentältä, voit lyödä vetoa, että he voittavat konferenssinsa tai liigan mestaruuden. Nämä vedonlyöntikertoimet voidaan näyttää vedonlyöntilaudoilla tai näyttötelinelevyillä.

Jos et näe, mistä haluat lyödä vetoa, keskustele aina lippujen kirjoittajan kanssa saadaksesi asianmukaista apua. Kertoimet voivat myös muuttua ilman erillistä ilmoitusta, mutta voit olla varma, että voittosi perustuu kertoimiin, jotka olivat olemassa, kun asetit panoksesi.

Mitä on koripallon futuurivedonlyönti?
Kuinka lyödä vetoa koripallon rekvisiittasta?

Kuinka lyödä vetoa koripallon rekvisiittasta?

Koripallon rekvisiittavedonlyönti, joka tunnetaan myös nimellä eksoottiset vedot, perustuu tilastoihin ja voi olla saatavilla telttavedonlyönnissä. Pohjimmiltaan panostat pelaajaan ja siihen, kuinka hyvin - tai huonosti - hän suoriutuu pelin aikana. Voit lyödä vetoa siitä, että he saavat yli 110 pistettä, tai vaihtoehtoisesti, että he eivät saa yli 60 pistettä.

Saatavilla olevat tarjousvedot voidaan nähdä vedonlyöntilaudalla tai arkkitelineellä, mutta se riippuu tilan saatavuudesta.

Kuinka lyödä vetoa koripallon rekvisiittasta?
Koripallovedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Koripallovedonlyöntivinkkejä ja temppuja

Mitä tulee urheiluvedonlyöntiin, sinun on tehtävä paljon tutkimusta varmistaaksesi, että pääset vähintään voittoon säästääksesi vedon. Tietenkin haluat voittaa suuria voittoja, joten et voi vain katsoa nykyistä tai aikaisempaa suorituskykyä antaaksesi rahaa ja odottaa saavasi huomattavan summan vastineeksi.

Mitä tulee koripallon vedonvälittäjiin, kuten myös muihin urheiluvedonlyönteihin, on paljon pohdittavaa. Ensinnäkin sinun on mietittävä, kuinka hyvin joukkueella menee kuluvalla kaudella. Puhaltavatko he muita joukkueita vedestä? Onko olemassa ampujaa, joka on jatkuvasti tehnyt vähintään 120 pistettä?

Nykyisten tilastojen lisäksi sinun on otettava huomioon myös joukkueen aiempi suorituskyky. Ovatko he selvinneet kauden puolivälissä voittamalla jokaisen pelin ja alkaneet tukehtua, kun panokset kovenevat?

Sinun on myös tarkasteltava yksittäisten pelaajien suorituskykyä. Oletetaan, että pistevartija kaatuu ja on poissa loppukauden vamman takia. Miltä aiemmin penkillä olleet pelaajat näyttävät nyt, kun he ovat mahdollisesti lyömässä kentälle? Näyttävätkö heidän tilastonsa lupaavilta auttaakseen sinua voittamaan futuurivedon?

Sinun on myös katsottava joukkueen aikataulua. Pelattuaan 82 ottelua tiivistetyn kauden aikana, he saattavat lentää ympäri kansakuntaa parin päivän välein päästäkseen seuraavaan kenttään, joka tunnetaan "sirkusmatkana". Hektisen aikataulun aiheuttama väsymys voi vaikuttaa heidän suorituskykyyn. Onko joukkueella, josta lyöt vetoa, peräkkäisiä pelejä? kautta maan.

Keskeiset takeawayt

 • Panosta Moneylinelle aiemman suorituskyvyn ja nykyisten tilastojen perusteella
 • Kun kyse on parlay-vedonlyönnistä, harkitse työntömahdollisuutta.
 • Neljännes- tai ensimmäisen puoliajan vedonlyönnissä katso, aloittaako joukkue yleensä vahvasti vai alkaako se löystyä myöhemmin.
 • Futuurivedonlyönnissä ota huomioon aikaisemmat loukkaantumiset, nykyiset tilastot ja aikaisempi suorituskyky.
Koripallovedonlyöntivinkkejä ja temppuja