Parhaat online-vedonlyöntisivustot alueella Ruotsi 2024

BettingRankerin asiantuntemuksemme urheiluvedonlyöntisivustojen arvioinnissa on vertaansa vailla. Kattava tarkistusprosessimme on suunniteltu varmistamaan, että vedonlyöjillä Ruotsissa on pääsy luotettavaan, turvalliseen ja nautinnolliseen online-vedonlyöntikokemukseen. Ymmärrämme luottamuksen merkityksen vedonlyöntialalla, minkä vuoksi arviomme ovat perusteellisia ja läpinäkyviä. Alla kerromme yksityiskohtaisesti kriteerit, joita käytämme arvioimaan ja luokittelemaan Ruotsin vedonlyöntisivustoja, mikä osoittaa sitoutumisemme tarjota yksityiskohtaisia ​​ja luotettavia arvioita.

Lisensointi ja turvallisuus

Luotettavan vedonlyöntisivuston kulmakivi on sen lisensointi ja turvatoimet. Ruotsalaisten vedonlyöjien osalta varmistamme, että jokainen sivusto toimii Ruotsin rahapeliviranomaisen tai muiden hyvämaineisten sääntelyelinten myöntämän lisenssin alaisena. Tämä varmistaa lainmukaisuuden ja vedonlyöjien suojan. Arvioimme myös sivuston suojausprotokollat, kuten SSL-salauksen, käyttäjien henkilökohtaisten ja taloudellisten tietojen suojaamiseksi.

Asiakaspalvelu

Tehokas asiakastuki on ratkaisevan tärkeää positiiviselle vedonlyöntikokemukselle. Arvioimme tukikanavien saatavuutta ja reagointikykyä, mukaan lukien live chat, sähköposti ja puhelin. Kyky ratkaista ongelmia nopeasti ja tarjota hyödyllistä apua on keskeinen tekijä arvioissamme.

Rekisteröintiprosessi

Toinen tärkeä kriteeri on uuden tilin luomisen helppous. Etsimme suoraviivaista, nopeaa rekisteröintiprosessia, joka kunnioittaa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattaa säännösten vaatimuksia. Sivustot, jotka yksinkertaistavat tätä prosessia tinkimättä suojauspisteistämme, ovat arvioissamme korkeampia.

Käyttökokemus ja käyttöliittymä

Vedonlyöntisivuston käyttöliittymä voi merkittävästi vaikuttaa vedonlyöntikokemuksesi nauttimiseen. Arvioimme sivuston suunnittelun, navigoinnin ja yleisen käytettävyyden. Sivustot, jotka ovat intuitiivisia, hyvin organisoituja ja esteettisesti miellyttäviä, on arvioitu edullisemmin.

Mobiilivedonlyöntiominaisuudet

Tämän päivän markkinoilla mobiilivedonlyönti on välttämätön. Tarkastelemme kunkin sivuston mobiiliversiota ja erillisiä sovelluksia yhteensopivuuden, suorituskyvyn ja ominaisuuksien pariteetin suhteen niiden työpöytäversioiden kanssa. Sivustot, jotka tarjoavat saumattomia, monipuolisia mobiilivedonlyöntikokemuksia, saavat korkeampia pisteitä.

Vedonlyöntimarkkinat ja kertoimet

Vedonlyöntimarkkinoiden monimuotoisuus ja kertoimien kilpailukyky ovat ratkaisevia vedonlyöjille, jotka haluavat maksimoida voittonsa. Tarkastelemme urheilulajeja, tapahtumia ja tarjolla olevia vedonlyöntityyppejä sekä kertoimia verrattuna alan standardeihin ja muihin sivustoihin.

Bonukset ja promootiot

Bonukset ja tarjoukset voivat lisätä merkittävästi arvoa vedonlyöntikokemuksellesi. Arvioimme kirjautumisbonusten, käynnissä olevien kampanjoiden ja kanta-asiakasohjelmien monipuolisuuden, oikeudenmukaisuuden ja ehdot. Sivustot, jotka tarjoavat läpinäkyviä, arvokkaita tarjouksia kohtuullisin ehdoin, on arvioitu korkealle.

maksutavat

Monipuolisten ja turvallisten maksutapojen saatavuus on välttämätöntä kätevien talletusten ja nostojen kannalta. Arvioimme jokaisen sivuston erilaisia ​​maksutapoja, mukaan lukien e-lompakot, pankkisiirrot ja luotto-/pankkikortit, keskittyen asioinnin nopeuteen, helppouteen ja turvallisuuteen.

Asiakaspalvelu

Asiakastukeen palatessa kannattaa korostaa sivuston sitoutumisen merkitystä käyttäjien auttamiseen. Tämän kriteerin kaksinkertainen tarkistus varmistaa, että mitään tuen laatua ei jätetä huomiotta.

Rekisteröintiprosessi

Tarkastelemme myös rekisteröintiprosessia toisen kerran varmistaaksemme, että alustava arviomme oli oikea. Keskitymme erityisesti kaikkiin päivityksiin tai muutoksiin, joita on saatettu tapahtua ensimmäisen tarkistuksen jälkeen.

Käyttökokemus ja käyttöliittymä

Jatkuva käyttökokemuksen ja käyttöliittymän valvontamme varmistaa, että arviomme pysyvät ajan tasalla kaikista sivuston parannuksista tai alennuksista, jotka voivat vaikuttaa vedonlyöntikokemukseesi.

Mobiilivedonlyöntiominaisuudet

Lopuksi tarkastelemme uudelleen mobiilivedonlyöntiominaisuuksia ottaaksemme huomioon mahdolliset päivitykset tai muutokset. Tekniikan nopean kehityksen myötä mobiilitarjonnan nykyisten arvioiden ylläpitäminen on olennaista tarkkojen sijoitusten kannalta.

Arvioimalla huolellisesti jokaista näistä kriteereistä BettingRanker pyrkii ohjaamaan ruotsalaisia ​​vedonlyöjiä kohti parhaita ja luotettavimpia saatavilla olevia vedonlyöntisivustoja. Prosessimme on suunniteltu kattavaksi ja läpinäkyväksi, mikä kuvastaa sitoutumistamme urheiluvedonlyöntiin Ruotsissa.

Parhaat online-vedonlyöntisivustot alueella Ruotsi 2024
Vedonlyöntibonukset ja -kampanjat RuotsissaMaksutavat RuotsissaMobiilivedonlyöntisovellukset RuotsissaOnline-vedonlyönnin oikeudellinen maisema Ruotsissa
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Vedonlyöntibonukset ja -kampanjat Ruotsissa

Vedonlyöntibonukset ja -kampanjat Ruotsissa

Ruotsissa vedonlyöntiympäristö on eloisa ja kilpailuhenkinen, ja se tarjoaa runsaasti bonuksia ja tarjouksia parantaaksesi vedonlyöntistrategiaasi. Vedonlyöjänä Ruotsissa sinulla on pääsy erilaisiin bonuksiin, jotka on räätälöity vastaamaan erilaisia ​​vedonlyöntiasetuksia. Tässä on yhteenveto yleisimmistä vedonlyöntibonuksista ja niiden ainutlaatuisista ehdoista:

 • Ilmoittautumisbonukset: Usein tuottoisimpia, nämä ovat vain uusille asiakkaille. Tyypillisesti ne vastaavat ensimmäistä talletustasi tiettyyn summaan Ruotsin kruunuissa (SEK), mikä kaksinkertaistaa vedonlyöntivoimasi.
 • Ilmaiset vedot: Näiden avulla voit asettaa vedon riskeeraamatta omia rahojasi, mutta yleensä niissä on vähimmäiskerroinvaatimukset.
 • Talletusbonukset: Samanlainen kuin kirjautumisbonukset, mutta saatavilla nykyisille asiakkaille, mikä lisää lisäarvoa talletuksillesi.
 • Cashback-bonukset: Nämä tarjoavat sinulle turvaverkon, joka tarjoaa prosenttiosuuden tappioistasi takaisin tietyn ajanjakson aikana.

Kierrätysvaatimukset ja ehdot ovat tärkeitä, kun ymmärrät, kuinka voit hyödyntää nämä bonukset:

 • Useimmissa bonuksissa on kierrätysvaatimus, mikä tarkoittaa, että bonussumma on panostettava tietyn määrän kertoja ennen voittojen kotiuttamista.
 • Bonukset lunastetaan ja kierrätetään pääasiassa Ruotsin kruunuissa, mikä varmistaa suoraviivaisen prosessin ilman valuuttamuunnoksia.
 • Aikarajat ja minimikertoimet ovat myös yleisiä ehtoja, jotka edellyttävät strategista suunnittelua hyödyn maksimoimiseksi.

Vedonlyöntineuvojana tavoitteenani on opastaa sinua näiden mahdollisuuksien läpi ja varmistaa, että teet tietoon perustuvia päätöksiä hyödyntääksesi Ruotsin parhaita tarjouksia.

Vedonlyöntibonukset ja -kampanjat Ruotsissa

Top Betting Bonuses of the 2024

Suositut vedonlyöntilajit Ruotsissa

Ruotsissa urheiluvedonlyönti heijastelee maan intohimoa kilpailuun ja erinomaisuutta eri urheilulajeissa. Sekä online- että offline-vedonlyöntiä tukevan vankan oikeudellisen kehyksen ansiosta ruotsalaiset panostavat innokkaasti sekä kotimaisiin että kansainvälisiin tapahtumiin. Jääkiekon jääkylmästä viehätyksestä jalkapallokentän dynaamisiin yhteenotoihin sukeltakaamme urheilulajeihin, jotka valloittavat vedonlyöjien kaikkialla tässä pohjoismaassa.

Jalkapallo

Jalkapallo tai jalkapallo, kuten se tunnetaan joissain osissa maailmaa, hallitsee niin ruotsalaisten urheilun harrastajien kuin vedonlyöjienkin sydämiä. Allsvenskan, Ruotsin huipputason jalkapalloliiga, esittelee paikallisia kykyjä ja kerää merkittävää vedonlyöntikiinnostusta koko kauden ajan. Ruotsalaiset seurat, kuten Malmö FF ja AIK, eivät ole dominoineet vain kotimaassa, vaan ovat myös tehneet jälkensä Euroopan kilpailuissa, mikä on lisännyt vedonlyöjien jännitystä. Jalkapallo vedonlyönti huiput suurten kansainvälisten turnausten aikana, varsinkin kun Ruotsin maajoukkue on toiminnassa, tarjoten laajan valikoiman vedonlyöntivaihtoehtoja ottelutuloksista pelaajakohtaisiin panoksiin.

Jääkiekko

Jääkiekko ei ole vain urheilulaji Ruotsissa; se on kansallinen pakkomielle. Swedish Hockey League (SHL) on yksi maailman huippusarjoista, ja Frölunda HC:n ja Djurgårdens IF:n kaltaiset joukkueet johtavat joukkuetta ja kasvattavat sekä kotimaisilla että kansainvälisillä näyttämöillä menestyviä kykyjä. Vuotuiset IIHF:n maailmanmestaruuskilpailut ja talviolympialaiset ovat erityisen merkittäviä, sillä Ruotsin maajoukkue, joka tunnetaan hellästi nimellä "Tre Kronor" (Kolme kruunua), kamppailee usein korkeimmista kunnianosoituksista. Vedonlyönti jääkiekosta sisältää vaihtoehtoja ottelun voittajien ennustamisesta yksittäisten pelaajien suorituksiin vedonlyöntiin, mikä tekee jokaisesta pelistä jännittävän vedonlyöntimahdollisuuden.

Tennis

Tenniksellä on erityinen paikka ruotsalaisessa urheilukulttuurissa muun muassa legendojen, kuten Björn Borgin ja uusimpien tähtien, kuten Robin Söderlingin, ansiosta. Vaikka Ruotsissa ei ehkä tällä hetkellä ole urheilijoita, jotka kilpailevat maailmanlistan kärjessä, urheilulaji on edelleen suosittu vedonlyöjien keskuudessa, etenkin Grand Slam -turnausten aikana. Tenniksen maailmanlaajuinen luonne, ympärivuotiset turnaukset ja erilaiset pelipinnat, tarjoaa vedonlyöjille lukuisia mahdollisuuksia osallistua otteluiden voittajille vedonlyönnistä ottelun erämäärän ennustamiseen.

Golf

Golfvedonlyönnin suosio Ruotsissa on kasvanut samalla, kun ruotsalaiset golfaajat ovat nousseet kansainvälisesti. Euroopan kiertue ja PGA Tour ovat erityisen suosittuja ruotsalaisten vedonlyöjien keskuudessa, ja ne tarjoavat mahdollisuuden tukea kotimaisia ​​kykyjä, kuten Henrik Stenson ja Annika Sörenstam. Golfin arvaamaton luonne ja pelin muuttujien määrä – sääolosuhteista kentän asetteluun – tekevät siitä kiehtovan vaihtoehdon vedonlyöjille, jotka etsivät haastavaa ja palkitsevaa kokemusta.

Ruotsissa vedonlyöntikiinnostusta herättävien urheilulajien monimuotoisuus heijastelee paitsi maan rikkaan urheilukulttuurin, myös sen ihmisten seikkailunhalua. Olipa kyseessä jalkapallo-ottelun kollektiivinen odotus, kansallinen ylpeys jääkiekosta, yksilöllinen loisto tenniskentällä tai golfin rauhallinen haaste, ruotsalaisilla vedonlyöjillä on sormiensa ulottuvilla erilaisia ​​vaihtoehtoja, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisen jännityksensä ja potentiaalinsa. voittoon.

{{ section pillar="" image="" name="BR Sports" group="clsbva1oe057608l71mlkyq27" taxonomies="" providers="" posts="" pages="" }}## Guide to Choosing Sports for Betting Success

Kaveribonus
Maksutavat Ruotsissa

Maksutavat Ruotsissa

Ruotsissa vedonlyöntiympäristö on yhtä dynaaminen kuin monipuolinen, ja se tarjoaa vedonlyöjille laajan valikoiman maksutapoja heidän mieltymyksiensä ja tarpeidensa mukaan. Ruotsalaisilla vedonlyöjillä on käytössään useita vaihtoehtoja digitaalisten lompakoiden mukavuudesta perinteiseen luotto-/pankkikorttien ja pankkisiirtojen luotettavuuteen. Kaikki nämä menetelmät ovat yhteensopivia Ruotsin kruunun (SEK) kanssa, mikä varmistaa, että liiketoimet ovat sujuvat ja suoraviivaiset. Olitpa kokenut vedonlyöjä tai uusi pelaaja, eri maksuvaihtoehtojen ymmärtäminen voi parantaa vedonlyöntikokemustasi merkittävästi. Seuraavassa taulukossa on olennaisia ​​tietoja kustakin maksutavasta, joka kattaa keskimääräiset talletus- ja nostoajat, mahdolliset niihin liittyvät maksut ja tapahtumarajat, mikä auttaa sinua tekemään tietoisia valintoja tehokkuuden, kustannusten ja mukavuuden perusteella.

Maksutavan nimiKeskimääräinen talletusaikaKeskimääräinen nostoaikaMaksutTapahtumien vähimmäis- ja enimmäisrajat
Pankkisiirto1-3 arkipäivää2-5 arkipäivääEi mitään100 SEK - 500 000 SEK
Luotto-/pankkikorttiVälitön1-3 arkipäivääEi mitään50 SEK - 300 000 SEK
SwishVälitönVälitönEi mitään10 SEK - 150 000 SEK
PayPalVälitönVälitön - 24 tuntiaEi mitään100 SEK - 50 000 SEK
SkrillVälitönVälitön - 24 tuntiaJopa 5 %50 SEK - 40 000 SEK
NetellerVälitönVälitön - 24 tuntia1,45 %100 SEK - 50 000 SEK
LuotettavastiVälitönVälitön - 24 tuntiaEi mitään100 SEK - 1 000 000 SEK

Tämä taulukko on lähtökohta siirtyäksesi maksuvaihtoehdoissa Ruotsissa ja varmistaaksesi, että vedonlyöntitoimintasi on mahdollisimman saumatonta. Muista, että oikean maksutavan valitseminen voi vaikuttaa merkittävästi yleiseen vedonlyöntikokemukseesi, joten harkitse jokaisen vaihtoehdon etuja ja rajoituksia huolellisesti.

Maksutavat Ruotsissa

Choosing Your Payment Method for Betting

PayPal
Mobiilivedonlyöntisovellukset Ruotsissa

Mobiilivedonlyöntisovellukset Ruotsissa

Ruotsissa mobiilivedonlyöntisovellusten kehitys on muuttanut vedonlyöntimaailmaa merkittävästi tarjoten vedonlyöjille vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja saavutettavuutta. Näistä sovelluksista on tullut ruotsalaisten vedonlyöjien perustarpeet, ja ne tarjoavat saumattoman ja tehokkaan tavan lyödä vetoa, käyttää live-kertoimia ja hallita tilejä tien päällä. Ruotsalaiset mobiilivedonlyöntisovellukset on suunniteltu palvelemaan sekä kokeneita vedonlyöjiä että uusia tulokkaita, sillä niissä on useita käyttökokemusta parantavia ominaisuuksia.

Kuinka ladata ja asentaa sovelluksia sekä Android- että iOS-laitteisiin

Android-käyttäjille:

 1. Vieraile vedonlyöntisivustolla: Siirry Android-laitteellasi haluamasi vedonlyöntialustan viralliselle verkkosivustolle.
 2. Lataa sovellus: Etsi osio tai painike, jossa lukee "Lataa Androidille" tai "Hae sovellus". Google Playn oikean rahan uhkapelisovelluksia koskevien rajoitusten vuoksi joillakin alueilla sovellus ei välttämättä ole saatavilla suoraan Play Kaupasta.
 3. Muuta asetuksiasi: Ennen asennusta siirry laitteesi asetuksiin ja salli asennukset tuntemattomista lähteistä. Tämä on tarpeen suoraan verkkosivustoilta ladattujen sovellusten asentamiseksi.
 4. Asenna sovellus: Kun APK-tiedosto (sovelluksen asennustiedosto) on ladattu, avaa se ja asenna näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
 5. Avaa ja nauti: Asennuksen jälkeen avaa sovellus, kirjaudu sisään tai rekisteröidy ja aloita vedonlyönti.

iOS-käyttäjille:

 1. Avaa App Store: Käynnistä App Store iOS-laitteellasi.
 2. Etsi sovellus: Kirjoita haluamasi vedonlyöntialustan nimi hakupalkkiin.
 3. Lataa ja asenna: Kun olet löytänyt sovelluksen, lataa se napsauttamalla "Hae". Sovellus asennetaan automaattisesti laitteellesi.
 4. Avaa ja nauti: Avaa sovellus asennuksen jälkeen, kirjaudu sisään tilillesi tai luo uusi, ja olet valmis lyömään vetoa.

Ruotsalaisilla vedonlyöjillä on nyt ylellisyys valita laajasta valikoimasta mobiilivedonlyöntisovelluksia, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten pelin aikana vedonlyönti, suoratoisto ja yksityiskohtaiset vedonlyöntihistoriat. Noudattamalla yllä kuvattuja yksinkertaisia ​​ohjeita Ruotsin vedonlyöjät voivat helposti ladata ja asentaa haluamansa vedonlyöntisovellukset sekä Android- että iOS-laitteille, mikä varmistaa, että he eivät koskaan menetä mahdollisuutta lyödä vetoa suosikkilajeistaan.

Mobiilivedonlyöntisovellukset Ruotsissa
Online-vedonlyönnin oikeudellinen maisema Ruotsissa

Online-vedonlyönnin oikeudellinen maisema Ruotsissa

Ruotsissa on hyvin säännelty online-vedonlyöntiympäristö, joka varmistaa rahapelitoiminnan turvallisuuden ja oikeudenmukaisuuden kansalaisilleen. Online-vedonlyöntiä säätelevä oikeudellinen kehys on selkeä ja suoraviivainen, mikä mahdollistaa kukoistavan laillisen markkinan ja suojaa samalla laittomalta toiminnalta.

Säännöt ja laillisuus

Ruotsissa online-vedonlyönnin sääntely kuuluu Ruotsin rahapeliviranomaisen (Spelinspektionen) lainkäyttövaltaan. Tämä elin on vastuussa toimilupien myöntämisestä pelaajille ja varmistaa, että he noudattavat maan rahapelilakeja ja -määräyksiä. Viranomaisella on keskeinen rooli reilun ja turvallisen vedonlyöntiympäristön ylläpitämisessä, ja se valvoo kaikenlaista uhkapeliä, mukaan lukien online-vedonlyönti, kasinopelit ja arpajaiset.

Online-vedonlyönti on laillista Ruotsissa, mutta vain alustoilla, joille Ruotsin rahapeliviranomainen on myöntänyt luvan. Lisenssiprosessi on tiukka, ja se edellyttää operaattoreiden täyttävän tietyt kriteerit, joilla varmistetaan, että he toimivat vastuullisesti ja suojelevat käyttäjiään. Tämä sisältää asiakassuojaan, pelien oikeudenmukaisuuteen ja rahanpesun torjuntaan liittyviä toimenpiteitä.

Vedonlyöjien on Ruotsissa elintärkeää valita vedonlyöntisivustot, joilla on voimassaolevat Ruotsin rahapeliviranomaisen myöntämät lisenssit. Vedonlyönti lisensoitujen palveluntarjoajien kanssa varmistaa, että olet suojattu Ruotsin lain mukaisesti ja että tarjotut pelit ovat oikeudenmukaisia ​​ja läpinäkyviä. Lisensoimattomat vedonlyöntisivustot toimivat lain ulkopuolella, eivätkä ne tarjoa tällaista suojaa ja saattavat altistaa käyttäjät epärehellisille käytännöille.

Vastuullinen vedonlyönti

Vastuullinen vedonlyönti on ensiarvoisen tärkeää uhkapeleihin liittyvien ongelmien estämiseksi. On tärkeää lähestyä online-vedonlyöntiä varoen ja tietoisesti ja tunnustaa se viihteen muotona pikemminkin kuin keinona ansaita rahaa. Tässä muutamia vinkkejä turvalliseen ja vastuulliseen vedonlyöntiin:

 • Aseta rajat: Ennen kuin aloitat vedonlyönnin, päätä, kuinka paljon rahaa sinulla on varaa hävitä ja pidä kiinni tästä rajasta.
 • Ymmärrä kertoimet: Varmista, että ymmärrät, kuinka vedonlyöntikertoimet toimivat ja kuinka todennäköisesti voit voittaa tai hävitä.
 • Ottaa taukoja: On tärkeää pitää taukoja ja siirtyä pois vedonlyönnistä, jotta siitä ei tule ongelmaa.
 • Hae apua tarvittaessa: Jos sinä tai joku tuttusi kamppailee uhkapelaamisen kanssa, on tärkeää hakea apua.

Lisätietoja ja resursseja vastuullisesta pelaamisesta on osoitteessa vastuullinen pelaaminen. Muista, että tavoitteena on nauttia vedonlyönnistä ilman, että se vaikuttaa negatiivisesti elämääsi tai ympärilläsi olevien elämään.

Online-vedonlyönnin oikeudellinen maisema Ruotsissa
About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Tuoreimmat uutiset

Michigan State hakee lunastusta #10 Illinoisia vastaan ​​kotonaan
2024-02-12

Michigan State hakee lunastusta #10 Illinoisia vastaan ​​kotonaan

Kovan tappion jälkeen Michigan State haluaa lunastaa itsensä, kun he kohtaavat kotonaan #10 Illinoisia vastaan. Äskettäisestä tappiostaan ​​huolimatta Michigan Staten March Madness -status on edelleen turvattu heidän haastavan aikataulunsa vuoksi. Voitto Illinoisia vastaan ​​parantaisi kuitenkin huomattavasti heidän kylvöänsä. Pelin kertoimet suosivat Illinoisia +3:lla, mutta Michigan Statella on vahva kotiennätys ja se tulee käymään kovaa taistelua.

FIFA-EA:n urheilukumppanuus: varoittava tarina neuvotteluista ja seurauksista
2023-10-31

FIFA-EA:n urheilukumppanuus: varoittava tarina neuvotteluista ja seurauksista

30 vuotta sitten FIFA, globaalin urheilun korkein auktoriteetti, solmi lisenssisopimuksen nuoren urheilupeliyhtiön EA Sportsin kanssa. Tästä kumppanuudesta syntyi yksi historian menestyneimmistä videopelisarjoista, FIFA:n jalkapallo/jalkapallo. Vuosien mittaan peliä on myyty yli 10 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, ja siitä on tullut synonyymi FIFA:n ja sen tapahtumien nimelle ja maineelle.