Peliriippuvuus

Natalie Turner
PublisherNatalie TurnerPublisher
WriterEeva VirtanenWriter

Peliriippuvuuden välttäminen

Kaikille, jotka eivät ole pudonneet ansaan, vedonlyöntiriippuvuus kuulostaa mahdottomalta skenaariolta. Monet ihmiset, jotka pitävät rahapelaamisesta sosiaalisena toimintana, eivät ymmärrä, kuinka se voi imeä ihmisiä sisään. Peliriippuvuus on vakava ongelma, jota kaikkien pelaajien tulisi aina pyrkiä välttämään.

Tämän tekemiseksi on tärkeää ymmärtää, mikä aiheuttaa tällaisen käytöksen.

Emotionaalinen vedonlyönti

Jotkut ihmiset rakastavat vedonlyöntiä tukemissaan joukkueissa. Toiset vastustavat niitä joukkueita, joita he vihaavat. Tämä saa heidät menettämään rationaalisuuden vedonlyöntiprosessissaan. Jos vedot eivät mene haluamallaan tavalla, he todennäköisesti jatkavat takaa-ajoa pisteeseen, jossa he eivät voi enää hallita sitä.

Vedonlyönti sijoituksena

Ajat ovat saattaneet olla vaikeita, mutta vedonlyönti, jonka ainoa tarkoitus on tehdä rahaa, on silti huono idea. Aivan kuten laittaisit kaikki rahasi start-up-yritykseen, vedonlyönti yrityksenä pyytää jatkuvasti lisää. Jahtaat tappioita ja haluat hyötyä voitoista. Vältä aina tätä.

Muita yleisiä syitä vedonlyöntiriippuvuuteen ovat:

  • Huijataan liikaa vedonlyönnistä
  • Ei vedonlyöntibudjettia
  • Muilta alueilta johtuva stressi tai masennus (poikkeaminen ja lohdutuksen etsiminen).
  • Yhteistyö vedonlyöntiriippuvaisten kanssa

Vedonlyöntiriippuvuuden välttäminen

Yllämainituista syistä on helppo sanoa, kuinka voidaan välttää riippuvuus. Se on päinvastainen edellä mainituille syille. Mutta yleensä se on helpommin sanottu kuin tehty. Tärkeintä on saada tunteet pois vedonlyönnistä. Älä lyö vetoa, koska olet rikki. Tai humalassa. Tai satuttaa. Älä liitä panoksiasi joukkueiden tukemiseen.

Lisäksi on tärkeää ymmärtää, että riippuvuus on häiriö. Jos kohtaat addiktin, ota yhteyttä ja auta häntä. Voit ohjata heidät organisaatioihin, kuten Be Gamble Aware, Priory Group ja Help Guide, joissa he voivat saada ammattiapua.

About the author
Natalie Turner
Natalie Turner
About

Natalie "OddsQueen" Turner, joka on kotoisin eläväisestä Toronton kaupungista, on BettingRankerin liikkeellepaneva voima. Kahden vuosikymmenen ajan vedonlyöntialalla hänen vertaansa vailla oleva asiantuntemus ja visionäärinen johtajuus ovat tehneet BettingRankerista kaiken urheiluvedonlyöntiin liittyvän alustan.

Send email
More posts by Natalie Turner