Tennis-vedonlyönti

Tennis on ollut suosittu urheilulaji pelaajien, katsojien ja vedonlyöjien keskuudessa maailmanlaajuisesti 1800-luvun lopulta lähtien. Nopeatempoinen toimintapeli sopii kardiotreeneihin, viihdyttäväksi katsottavaksi ja jännittäväksi urheilulajiksi vetoa varten sekä livenä että ennen peliä. Se on suosittu peli sekä vedonlyöjien että vedonlyöjien keskuudessa. On niin monia tennisturnauksia, joista voit panostaa, mikä tekee siitä vielä paremman.

Tässä artikkelissa on oivaltavaa tietoa tennisvedonlyönnistä sekä aloittelijoille että kokeneille vedonlyöjille.

Tennis-vedonlyönti
Tennisvedonlyönnin perusteet

Tennisvedonlyönnin perusteet

Tennis on ollut maailmanlaajuisesti suosittu pelaajien, katsojien ja urheiluvedonlyöjien keskuudessa 1800-luvulta lähtien. Nopeatempoinen peli sopii kardioharjoitteluun, hauskaa katseltavaa ja jännittävää urheilua livenä ja ennen peliä pelattavaksi.

Se on vedonlyöjien ja urheiluvedonlyöntien suosima peli, ja siellä on paljon vetoa tennisotteluissa.

Tennisvedonlyönti voi olla rahallisesti erittäin edullinen, koska se on yksi suosituimmat vedonlyöntilajit. Vankka pelin tuntemus ja luotettava vedonlyöntistrategia ovat vain kaksi elementtiä, jotka voivat edistää menestystasoasi, kun on kyse voiton saamisesta.

Menestys pitkällä aikavälillä ei ole helppoa, mutta se on epäilemättä saavutettavissa, jos soveltaa itseäsi oikein.

Tässä oppaassa kerromme, mitä tennisvedonlyönti sisältää. Se myös tarjoaa vinkkejä ja strategioita, jonka pitäisi auttaa muokkaamaan vedonlyöntipeliäsi.

Tennisvedonlyönnin perusteet
Mitä on tennisvedonlyönti?

Mitä on tennisvedonlyönti?

Tennis on ollut olemassa jo pitkään, nykyinen rakenne on alkanut noin vuonna 1859. Tällä hetkellä otteluiden tuloksista lyödään epävirallisia vetoja. Kun virallisesta urheiluvedonlyönnistä tuli valtavirtaa, tennis oli vedonvälittäjien suosituimpia urheilulajeja.

Tennis on poikkeuksellisen nopeatempoista ja sisältää joitain maailman suurimmat urheilutähdet. Koska se on korkeapisteinen peli, se on yleistä online-vedonlyönnissä.

Tennisvedonlyönnin suosio on kasvanut edelleen, mikä on näkynyt kansainvälisten turnausten määrässä ja vedonlyönnin kasvussa. Se on nyt erittäin suosittu urheilulaji maailmanlaajuisesti, ja tennisvedonlyöntisivustot ovat lisääntyneet, jotta ihmiset voivat lyödä vetoa.

Ihmiset ovat myös perehtyneet peliin paremmin, mikä on johtanut siihen, että sillä pelataan useammin. Tennisvedonlyönnin suosio kasvaa, koska online-kasinot, TV-lähetykset ja muut urheilun tiedotusvälineet ovat lisääntyneet.

Mitä on tennisvedonlyönti?
Parhaat tennisturnaukset ja parhaat pelaajat

Parhaat tennisturnaukset ja parhaat pelaajat

Raivo tennisvedonlyöntiin on kasvanut jatkuvasti sen alkamisesta lähtien. Nykyään suuret turnaukset ja tähtipelaajat houkuttelevat pelaajia joukoittain pelaamaan ottelun tuloksista. Monille vedonlyöjille nimet, kuten Maria Sharapova, Roger Federer, Venus Williams ja Serena Williams, ovat usein erehtymättömiä vetoja.

Suuret turnaukset, kuten Opens (Wimbledon, Australia ja Ranska) ja olympialaiset ovat aina yleisiä vedonlyöjien keskuudessa.

Joitakin muita viraalisia tenniskilpailuja ovat mm Davis Cup ja ATP-kiertueella.

Tällä hetkellä online-urheiluvedonlyönti on tehnyt tennispelaamisesta entistä yleisempää. Yksityishenkilöt voivat ottaa riskiä ulkomaisissa vedonlyöntiyrityksissä ja hankkia voittonsa välittömästi. Vedonlyöntiyritykset ovat myös laajentaneet markkinoita tarjoamalla live-vedonlyöntiä, käteisvoittoja sekä virtuaalisia tennispelejä ja -liigoja.

Parhaat tennisturnaukset ja parhaat pelaajat
Kuinka lyödä vetoa tenniksestä

Kuinka lyödä vetoa tenniksestä

Tennisottelut pelataan joko yksin- tai nelinpelinä. Tärkein askel on valita vedonlyöntisivusto, joka sallii vedonlyöjien osallistua suurille markkinoille (eli useille peleille panostaa), on käyttäjäystävällinen, jolla on hyväksyttävä tuki ja nopea maksu.

Kun tämä on tehty, kuka tahansa voi pelata tennistä nopeasti ja toivottavasti onnistuneesti. Suosittuja vetoja ovat raharaja, pelin leviäminen, settileikkaus, yli/alle, futuurit ja rekvisiitta.

Tässä erittely:

Rahalinja

Yksinkertaisin vedonlyöntityyppi on se, että vedonlyöjä lyö vetoa siitä, mikä joukkue voittaa. He voivat myös lyödä vetoa siitä, kumman joukkueen he uskovat voittavan ottelun kunkin puoliskon.

Pelin leviäminen

Tällöin vedonlyöjä voi lyödä vetoa pelaajasta/joukkueesta, joka voittaa enemmän otteluita tietyn ajanjakson aikana (esim. turnauksen tai sarjan).

Aseta Spread

Tällöin vedonlyöjä lyö vetoa siitä, kuinka monta erää voitetaan yhdessä ottelussa. Voittaako pelaaja kaksi peräkkäistä erää? Voittavatko he ensimmäisen ja häviävätkö toisen?

Yli/aliveto

Ylilyönnistä veto tarkoittaa, että pelaaja uskoo, että joukkue/pelaaja tekee enemmän maaleja, pisteitä tai juoksuja kuin listattu kokonaismäärä. Sitä vastoin aliveto on silloin, kun vedonlyöjä uskoo, että joukkue/pelaaja tekee vähemmän pisteitä kuin listattu kokonaispistemäärä.

Futuurit

Futuuriveto on hyvin yksinkertainen: se on silloin, kun pelaaja haluaa lyödä vetoa jostakin, joka tapahtuu tulevaisuudessa. He voivat lyödä vetoa siitä, että Serena voittaa Wimbledon tai että Maria voittaa Opensin.

Tennistarjousvedot

Tämä on hieman vähemmän suoraviivainen, koska vedonlyöjä voi lyödä vetoa monista panostuksista!

Tässä on joitain suosituimmista vaihtoehdoista:

 1. Ensimmäisen erän voittaja: Juuri tältä se kuulostaa, ja se on helppo veto vedonlyöntimaailmassa jollekin, joka vain kastelee varpaansa.
 2. Set-vedonlyönti: Kun vedonlyöjä lyö vetoa sarjavedonlyönnistä, hän lyö vetoa tarkasta eräiden määrästä, jonka kukin pelaaja/joukkue voittaa tai häviää ottelun aikana.
 3. Ässien kokonaismäärä: Selkeämpi miesten tenniksessä vs. naisten ässien kokonaismäärä on silloin, kun vedonlyöjä lyö vetoa siitä, ylittääkö vai alle vedonvälittäjän lähettämän summan.

Näiden panosten asettaminen edellyttää, että vedonlyöjä tallettaa panoksen vedonlyöntitililleen. Sitten vedonlyöntisivusto antaa kertoimet kullekin tulokselle.

Tässä on vedonlyönnin erittely:

 1. Rekisteröidy vedonlyöntisivustolle, joka tarjoaa tennisvedonlyöntiä ja tee talletus.
 2. Valitse tennistapahtuma, josta haluat lyödä vetoa.
 3. Valitse joukkue, josta haluat lyödä vetoa.
 4. Valitse panossumma.
 5. Aseta veto.
Kuinka lyödä vetoa tenniksestä
Tennisvedonlyöntikertoimien laskeminen

Tennisvedonlyöntikertoimien laskeminen

Yksinkertaista erittelyä varten tennisvedonlyöntikertoimet ovat haastajan prosentin lukuja. Jos pelaajalla on esimerkiksi kerroin yksi (suosikki), peli on hänelle helpompi kuin pelaajalle, jonka kertoimella on 10.

Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjien, mitä suuremmat kertoimet, sitä enemmän he voittaa. Joten vedonlyönti altavastaajasta on suuri riski; siksi tuotto on parempi.

Tennisvedot vastaavat muita urheilulajeja, mutta vedot tunnistetaan eri tavoin eri puolilla maailmaa. On olemassa brittiläiset/murto-kertoimet, eurooppalaiset/desimaalikertoimet ja amerikkalaiset/rahalinjan kertoimet.

Murto-osien kertoimilla ensimmäinen numero on voitot, jotka vedonlyöjä saa vedonlyönnistä ja joka on merkitty toisella numerolla. Esimerkiksi kertoimet 7/1 tarkoittaa, että vedonlyöjä voittaa seitsemän dollaria jokaisesta panostetusta dollarista.

Desimaalikertoimet ilmaisevat numeron, joka kertoo panoksen lopullisen voiton saamiseksi. Esimerkiksi kertoimella 3,0 tarkoittaa, että henkilö, joka panostaa 10 dollaria, saa 30 dollaria, jos hän voittaa, panoksensa mukaan lukien.

Moneyline-kertoimien numeroiden edessä on "+"- tai "-"-merkki. Suosikeilla on "-: kertoimet, kun taas altavastaajilla on "+". Voittaja saa panoksensa plus pelissä ilmoitetun määrän raharaja.

Tennisvedonlyöntikertoimien laskeminen
Älä lyö vetoa Hypeen

Älä lyö vetoa Hypeen

Koska tennis on erittäin suosittu vedonlyöntilaji, vedonlyöjän on helppo lyödä vetoa toisesta paremmasta uskoen, että hänen on tiedettävä vahvuudet, jos he lyövät vetoa tästä lajista. Näin ei kuitenkaan aina ole.

Vedonlyöjien on tärkeää hankkia omat tietonsa pelistä ja tämänhetkisestä ottelusta, eivätkä seurata, mitä yleisö saattaa spekuloida. Se, että yleisö saattaa hurrata yhtä nimeä, ei tarkoita, että se voittaa ottelun.

On myös tärkeää tunnustaa, että vaikka tilastot ja pelityylit ovat tärkeitä, jokaisella pelaajalla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Tämä tarkoittaa, että vaikka yksi pelaaja on voittanut viimeiset 10 otteluaan, hän voi hävitä, jos hän kohtaa toisen pelaajan, jolla on erilainen pelityyli kuin hän.

Kun vedonlyöjät tarkastelevat kertoimiaan, heidän on harkittava erilaisia pelityylejä ja sitä, ovatko kaksi pelaajaa menneet vastakkain aiemmin.

Älä lyö vetoa Hypeen
Tennistilastot huomioon

Tennistilastot huomioon

Tennisvedonlyönnissä on otettava huomioon neljä erityistä tekijää.

Keskustelun keskeytyspiste

Tennis riippuu suuresti suurista hetkistä; teoriassa jokainen piste on sama, mutta jotkut voivat vaikuttaa otteluun merkittävästi, kun taas toiset ovat ensisijaisesti merkityksettömiä.

Merkittävin indikaattori suuresta ongelmasta tulee keskeytyspisteistä, joissa palvelimet ovat häviämässä pelin, jonka heidän odotetaan lähes aina voittavan.

Tämä näkökohta on kaikki muuttuja, joka perustuu pelin kontekstiin ja siihen, kuka pelaaja siellä on, mutta näissä kohdissa hyvin suoriutuneiden pelaajien tunnustaminen voi johtaa merkittävämpiin voittoihin. Vedonlyöjä voi esimerkiksi ihmetellä, miksi yhdellä tennispelaajalla on voittoennätyksiä toista vastaan.

Kriittinen elementti on vallitseva enemmän keskeytyspisteitä, säästää ne omalla syöttöllään ja muuntaa ne palatessa.

Väsymys/matkailu

Otteluita järjestetään ympäri maailmaa, mikä tarkoittaa, että parhaiden parhaat lentävät maasta maahan. Vaikka voi olla erittäin jännittävää nähdä amerikkalainen suosikki Englannissa, vedonlyöjän on otettava huomioon aikavyöhykeerot ja kuinka ne voivat vaikuttaa pelaajan suorituskykyyn.

Lisäksi, jos pelaaja esiintyy peräkkäisissä otteluissa viikkoja putkeen, hän lopulta palaa loppuun. He voivat menestyä uskomattoman hyvin viikolla ensimmäisellä kerralla, ja sitten viikolla toisella he voivat olla pelinsä huipulla. Mutta kun he pääsevät viikolle neljä, he alkavat hidastua fyysisesti ja henkisesti.

Pinta

Asia, jota monet uudet vedonlyöjät eivät ymmärrä, on se, että jotkut pelaajat suoriutuvat paremmin joillakin pinnoilla verrattuna toisiin. Esimerkiksi jotkut pelaajat suoriutuvat parhaiten nurmikolla kuten Wimbledonissa, mutta he eivät ehkä yhtä hyvin Roland-Garrosissa, jossa on savipinta. Jokaisella pinnalla on erilainen vetovoima, iskut, edut ja haitat.

Key Takeaways

 • Harkitse sinulle parhaiten sopivaa vedonlyöntityyppiä
 • Varmista, että matkalla, suorituskyvyllä ja pinnalla on rooli vedonlyönnissäsi
 • Tarkista eri panokset jokaisessa ottelussa
Tennistilastot huomioon