Tennis-vedonlyönti

Tennis on ollut suosittu urheilulaji pelaajien, katsojien ja vedonlyöjien keskuudessa maailmanlaajuisesti 1800-luvun lopulta lähtien. Nopeatempoinen toimintapeli sopii kardiotreeneihin, viihdyttäväksi katsottavaksi ja jännittäväksi urheilulajiksi vetoa varten sekä livenä että ennen peliä. Se on suosittu peli sekä vedonlyöjien että vedonlyöjien keskuudessa. On niin monia tennisturnauksia, joista voit panostaa, mikä tekee siitä vielä paremman.

Tässä artikkelissa on oivaltavaa tietoa tennisvedonlyönnistä sekä aloittelijoille että kokeneille vedonlyöjille.

Tennis-vedonlyönti
Paras tennisvedonlyöntiKuinka lyödä vetoa tenniksestäTennisvedonlyöntikertoimet
Paras tennisvedonlyönti

Paras tennisvedonlyönti

Tennis on ollut olemassa useita vuosia, ja nykyaikainen muoto syntyi noin vuonna 1859. Siitä lähtien pelien tuloksista on lyöty epävirallisia vetoja. Kun virallisesta urheiluvedonlyönnistä tuli valtavirtaa, tennis oli ensimmäisiä urheilulajeja, jotka vedonvälittäjät ottivat käyttöön tuolloin yleisen hevoskilpailun vedonlyönnin lisäksi.

Tennisvedonlyönnin suosio on kasvanut tasaisesti sen alusta lähtien. Nykyään järjestetään suuria turnauksia ja tähtipelaajia, jotka houkuttelevat pelaajia lyömään vetoa pelien tuloksista. Nimet, kuten Maria Sharapova, Roger Federer ja Serena Williams, ovat usein "varmoja vetoja" monille vedonlyöjille. Suuret turnaukset, kuten Opens (Wimbledon, Australian ja Ranskan) ja olympialaiset ovat aina suosittuja vedonlyöjien keskuudessa.

Tänään, online-urheiluvedonlyönti on tehnyt tennisvedonlyönnistä entistä suositumpaa. Ihmiset voivat panostaa ulkomaisiin vedonlyöntiyrityksiin ja vastaanottaa voittonsa välittömästi. Vedonlyöntiyritykset ovat myös laajentaneet markkinoita ottamalla käyttöön live-vedonlyöntiä, käteisvoittoja sekä virtuaalisia tennispelejä ja -liigoja.

Paras tennisvedonlyönti
Kuinka lyödä vetoa tenniksestä

Kuinka lyödä vetoa tenniksestä

Tennispelejä pelataan kaksinpelinä tai nelinpelinä. Ensimmäinen askel on valita vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa suuret markkinat (monia asioita, joista voit lyödä vetoa), on käyttäjäystävällinen, jolla on hyvä tuki ja tehokas maksuissa. Kun tämä on tehty, kuka tahansa voi lyödä vetoa tenniksestä helposti. Suosittuja vetoja ovat mm.

  • Money Line: Tennisottelun suora voittaja.
  • Pelin leviäminen: Vedonlyönti pelaajasta/joukkueesta, joka voittaa enemmän otteluita tietyn ajanjakson aikana, esim. turnauksen tai sarjan.
  • Set Spread: Vedonlyönti siitä, kuinka erät voitetaan ottelussa. Esimerkiksi voittaako pelaaja kaksi suoraa erää, voittaako ensimmäisen ja häviääkö kaksi muuta ja niin edelleen.
  • Muita vetoja ovat yli/alle, futuurit ja rekvisiitta.

Näiden vetojen asettaminen edellyttää, että vedonlyöjä tallettaa panoksen vedonlyöntitililleen. Vedonlyöntisivustolla kerrotaan kunkin tuloksen kertoimet. (Todennäköisyyksiä käsitellään tämän artikkelin seuraavassa osassa).

Pelaaja tarkistaa ennustetun tuloksensa, syöttää panoksensa ja napsauttaa sitten "vahvista". Panos vähennetään sitten pelaajan vedonlyöntitililtä, kun hän odottaa tuloksia. Voittovedot maksetaan yleensä välittömästi pelaajan valitsemalla tavalla.

Kuinka lyödä vetoa tenniksestä
Tennisvedonlyöntikertoimet

Tennisvedonlyöntikertoimet

Kertoimet ovat sen haasteen koko, joka pelaajan on voitettava voittaakseen pelin. Jos pelaajalla on kerroin yksi (suosikki), peli on hänelle helpompi kuin pelaajalle, jonka kertoimella on 10.

Vedonlyöjien kannalta suuremmat kertoimet tarkoittaa, että he voivat voittaa enemmän, eli altavastaajan vedonlyönti on korkean riskin veto, mutta sillä on parempi tuotto. Nämä selitetään usein yleisissä artikkeleissa, joissa kerrotaan urheiluvedonlyönnistä ja urheiluvedonlyöntivinkkeistä.

Tennisvedot ovat samanlaisia kuin muissa urheilulajeissa. Samat vedot ilmaistaan kuitenkin eri tavalla eri puolilla maailmaa. On olemassa murto-/Britannian kertoimet, Euroopan/desimaalikertoimet ja Amerikkalainen/Moneyline-kertoimet.

Murto-kertoimessa ensimmäinen numero on voitot, jotka saadaan panostamalla toisella numerolla. Kerroin 5/1 tarkoittaa, että yhdestä panostetusta dollarista voitetaan viisi dollaria. Desimaalikertoimet ilmaisevat numeron, jolla panos kerrotaan lopullisen voiton saamiseksi. 2,5-kerroin tarkoittaa, että henkilö, joka panostaa 10 dollaria, saa 25 dollaria, jos hän voittaa, panoksensa mukaan lukien.

Moneyline-kertoimien numeroiden edessä on + tai - -merkki. Suosikeilla on -ve kertoimet, kun taas heikoimmilla on +ve kertoimet. Voittaja saa panoksensa plus raharivillä mainitun summan.

Tennisvedonlyöntikertoimet