Volleyball-vedonlyönti

Ottelut pelataan sarjoissa, joissa puolestaan on tietty määrä pisteitä. Ensimmäinen joukkue, joka saavuttaa 21 pistettä, voittaa sisälentopallon. Rantalentopallon tapauksessa tämä luku on 25. Pisteitä voidaan voittaa, jos pallo pomppaa vastajoukkueen joukkuealueelle tai osuu kentän ulkopuolelta olevaan palloon.

Myös, jos joku vastustajajoukkueen jäsen koskettaa keskusverkkoa tai palloa ei palauteta verkon yli tai vastustajajoukkueen jäsen ei ota kiinni. Lopuksi, jos vastustajajoukkue rikkoo rajaviivaa syöttäessään palloa.

Volleyball-vedonlyönti
Paras lentopallovedonlyöntiKuinka lyödä vetoa lentopallostaLentopallon vedonlyöntikertoimet
Paras lentopallovedonlyönti

Paras lentopallovedonlyönti

Lentopallon vedonlyönti on uhkapelimuoto, joka on ollut olemassa useita vuosia. 1900-luvun alussa ihmiset pystyivät lyömään vetoja kaikenlaisista urheilutapahtumista, mukaan lukien lentopallosta. Suurin osa ihmisistä, jotka saattoivat tehdä vetoja tuolloin, olivat varakkaita aristokraatteja tai poliitikkoja. Ei kuitenkaan ole tiedossa, että rahapeleistä olisi pelattu.

Tämä voi johtua lentopallon alhaisemmasta intensiteetistä verrattuna muita urheilulajeja, tai se voi johtua siitä, että se on tulossa yhä suositummaksi nuorten keskuudessa. On helppo löytää erilaisia verkkosivustoja, jotka tarjoavat tämän tyyppistä vedonlyöntiä.

Lentopallovedonlyönnistä on tullut viime vuosina yhä suositumpaa, koska lentopallo on muita urheilulajeja alhaisempi, tai se voi johtua siitä, että se on tulossa yhä suositummaksi nuorten keskuudessa. On helppo löytää erilaisia verkkosivustoja, jotka tarjoavat tämän tyyppistä vedonlyöntiä.

Lisäksi se on edullisempi uhkapelimuoto verrattuna kalliimpiin urheilulajeihin, kuten jalkapallo ja jalkapallo.

Paras lentopallovedonlyönti
Kuinka lyödä vetoa lentopallosta

Kuinka lyödä vetoa lentopallosta

Kuinka lyödä vetoa urheiluvedonlyönnistä lentopallon osalta?

Vedonlyönti sekä sisä- että rantalentopallon suhteen on hyvin samanlaista. Muutama urheiluvedonlyöntivinkkejä koskien erilaisia vedonlyöntityyppejä ovat seuraavat:

  1. Yksinkertaisin vedonlyöntityyppi on se, että lyöt vetoa siitä, kumpi joukkue voittaa ottelun. Siellä on kaksi joukkuetta, koti- ja vierasjoukkueet, merkitty numeroilla 1 ja 2. Voit lyödä vetoa syöttämällä panoksen kertoimen valinnan jälkeen.
  2. Mielenkiintoisempi veto on veto, jossa on tasoitus, jota käytetään korottamaan kertoimia pelissä, joka on yksipuolinen suosikkeja kohti.
  3. Kolmas tyyppi on se, jossa voit lyödä vetoa koko pelin aikana saavutetuista pisteistä. Toinen muunnelma siitä on se, että vedonvälittäjä antaa tietyn luvun ja sinun täytyy ennustaa, ylittääkö settien kokonaismäärä sen vai onko se pienempi.
Kuinka lyödä vetoa lentopallosta
Lentopallon vedonlyöntikertoimet

Lentopallon vedonlyöntikertoimet

  • Desimaalikertoimet: Kun olet asettanut vedon, odotettu tuotto näkyy desimaalikertoimina. Tämä näyttää sinulle panoksesi ja voiton.
  • Murtolukukertoimet: Summa, jonka saatat voittaa, näytetään murtolukuna, mikä puolestaan riippuu siitä, kuinka paljon panostat.
  • Amerikkalaiset kertoimet: Numero on joko positiivinen, mikä osoittaa vedon odotetun tuoton, tai negatiivinen, joka osoittaa, kuinka paljon sinun pitäisi panostaa tietyn summan ansaitsemiseksi.

Peliin vaikuttavat todennäköisyydet. Nämä on ilmaistu prosenttilukuina, mikä tarkoittaa, että 50 %:n todennäköisyys on 0,5. Jos todennäköisyydeksi annetaan 4/6, se tarkoittaa 60 % voittomahdollisuutta, eli 6 jaettuna 4:n ja 6:n summalla.

Lentopallon vedonlyöntikertoimet