Volleyball-vedonlyönti

Lentopallo on ollut maailmanlaajuisesti suosittu pelaajien, katsojien ja vedonlyöjien keskuudessa. Nopeatempoinen peli sopii kardioharjoitteluun, hauskaa katseltavaa ja jännittävää urheilua livenä ja ennen peliä pelattavaksi.

Tässä urheilussa panokset asetetaan yleensä pelin tulokseen, ei yksittäisen pelaajan suoritukseen. Tällä on merkitystä voittajan joukkueen ennustamisessa, koska pisteet eivät yleensä vaikuta useimpiin tapahtumiin.

Lentopalloa on kahta eri lajia: rantalentopallo ja sisälentopallo. Peliä varten kukin joukkue ottaa verkon eri puolen, ja pelaajien tulee lyödä pallo verkon yli antamatta sen koskaan koskettaa maata. Joukkue voittaa pisteen, kun toinen tekee virheen tai omalla pelillään.

Vankka tuntemus pelistä ja a luotettava vedonlyöntistrategia ovat vain kaksi elementtiä, jotka voivat edistää menestystasoasi maksujen saamisessa. Menestys pitkällä aikavälillä ei ole helppoa, mutta se on epäilemättä saavutettavissa, jos soveltaa itseäsi oikein.

Tässä oppaassa kerromme, mitä lentopallon vedonlyönti sisältää. Se tulee myös tarjota vinkkejä ja strategioita, jonka pitäisi auttaa muokkaamaan vedonlyöntipeliäsi.

Volleyball-vedonlyönti
Mitä on lentopallovedonlyönti?

Mitä on lentopallovedonlyönti?

Ottelut pelataan sarjoissa, joissa on tietty määrä pisteitä. Ensimmäinen joukkue, joka saa 21 pistettä, on sisälentopallon mestari. Rantalentopallossa joukkueen on saavutettava 25. Pisteitä voidaan saada, jos pallo pomppii vastustajan alueen maahan tai jos pallo osuu kentän ulkopuolelta.

Jos vastakkaisen ryhmän jäsen osuu keskusverkkoon, lentopalloa ei lähetetä takaisin verkon yli tai jos vastustajajoukkueen jäsen ottaa pallon kiinni, pisteitä voitetaan. Lisäksi, jos vastustajajoukkue rikkoo rajaviivaa syöttäessään palloa, he tekevät pisteen.

Lentopallovedonlyönnin suosio on kasvanut edelleen, mikä on näkynyt kansainvälisten turnausten määrässä ja vedonlyönnin kasvussa. Se on nyt an erittäin suosittu urheilulaji maailmanlaajuisesti, jossa on enemmän lentopallon vedonlyöntisivustoja, joiden avulla ihmiset voivat lyödä vetoa.

Ihmiset ovat myös perehtyneet peliin paremmin, mikä on johtanut siihen, että sillä pelataan useammin. Lentopallovedonlyönnin suosio kasvaa, koska online-kasinot, TV-lähetykset ja muut urheilun tiedotusvälineet ovat lisääntyneet.

Tällä hetkellä online-urheiluvedonlyönti on tehnyt lentopallopelaamisesta entistä yleisempää. Yksityishenkilöt voivat ottaa riskiä ulkomaisissa vedonlyöntiyrityksissä ja hankkia voittonsa välittömästi. Vedonlyöntiyhtiöt ovat myös laajentaneet markkinoita tarjoamalla live-vedonlyönti, kotiutukset ja virtuaaliset lentopallopelit ja liigat.

Mitä on lentopallovedonlyönti?
Kuinka lyödä vetoa lentopallosta

Kuinka lyödä vetoa lentopallosta

Lentopalloa on pelattu 1900-luvun alusta lähtien, jolloin vedonlyöjät saattoivat lyödä vetoa urheilutapahtumista, mukaan lukien lentopallosta. Suurin osa vedonlyöjistä, jotka saattoivat panostaa tuolloin, olivat varakkaita aristokraatteja tai poliitikkoja; ei kuitenkaan ole kirjaa mistään rahapeleistä.

Miksi näin on? No, se voi johtua siitä, että se ei ole aivan yhtä intensiivistä kuin urheilu, kuten koripallo tai baseball. Nykyään sen suosio kuitenkin kasvaa edelleen, etenkin nuorten keskuudessa. Se on helppo löytää erilaisia lentopallovedonlyöntiä tarjoavia verkkosivustoja.

Lisäksi se on halvempi uhkapelimuoto kuin kalliimpi urheilulaji, mukaan lukien jalkapallo ja jalkapallo.

Tässä on vedonlyönnin erittely:

 1. Rekisteröidy vedonlyöntisivustolle, joka tarjoaa lentopallovedonlyöntiä ja tee talletus.
 2. Valitse lentopallotapahtuma, josta haluat lyödä vetoa.
 3. Valitse joukkue, josta haluat panostaa.
 4. Valitse panossumma.
 5. Aseta veto.

Vedonlyönti sisä- tai rantalentopallosta on hyvin samanlaista. Muutama urheiluvedonlyöntivinkkejä erilaisiin vedonlyönteihin sisältää:

 • Yksinkertaisin vedonlyöntityyppi on se, että pelaaja lyö vetoa joukkueesta, jonka uskoo voittavan ottelun. Peliä kohden on kaksi joukkuetta: koti- ja vierasjoukkueet, merkitty 1:llä ja 2:lla. Kertoimen valinnan jälkeen vedonlyöjä voi lyödä vetoa liittymällä panokseen.
 • Jännittävämpi veto on sellainen, jossa on tasoitus, jota käytetään korottamaan kertoimia ottelussa, joka suosii yhtä joukkuetta.
 • Kolmas tyyppi on se, jossa vedonlyöjä voi lyödä vetoa koko pelikauden aikana ansaituista pisteistä. Toinen muunnelma on se, että lentopallon vedonvälittäjä antaa tietyn numeron, ja pelaajan on ennakoitava, ylittääkö kokonaissarjojen vai onko se pienempi.
Kuinka lyödä vetoa lentopallosta
Lentopallon vedonlyöntikertoimien laskeminen

Lentopallon vedonlyöntikertoimien laskeminen

Moneyline-vedot ovat pelaajille, jotka haluavat lyödä vetoa siitä, mikä joukkue voittaa pelin. Sillä voi olla kolme eri muotoa: plus/miinus, desimaali ja murtoluku.

Mitä tulee uudempiin pelaajiin, plus/miinus kertoimet voivat olla vaikeampia käsittää. Heistä tulee kuitenkin nopeasti useimpien vedonlyöjien suosikki. Positiivinen luku tarkoittaa altavastaajaa, ja negatiivinen luku on suosikki.

Altavastaajan kohdalla luku on se, kuinka paljon pelaaja voi voittaa 100 dollarin vedolla. Suosikki on se, kuinka paljon pelaajan on otettava riskiä voittaakseen 100 dollaria. Oletetaan esimerkiksi, että pelaaja katselee Chicago Icemenin ja Phoenix Ascensionin välistä peliä ja Chicago on -150 ja Phoenix on +140.

Chicagon on laskettu voittavan, joten pelaajan on panostettava 150 dollaria voittaakseen 100 dollaria. Phoenix on altavastaaja, joten 100 dollaria panostava pelaaja saa 140 dollaria.

Desimaalikertoimet ilmaistaan desimaaliluvulla, kuten 2,55. Tämä tarkoittaa, että pelaajan panokset kerrotaan 2,55:llä, jonka hän saa, jos hänen panoksensa voittaa.

Murtolukukertoimet ovat hämmentäviä ja näyttävät 11/1 tai 21/38. Vasemmalla oleva numero edustaa summaa, jonka pelaaja voi voittaa, ja oikealla oleva numero ilmaisee osuuden, jonka pelaajan on otettava riskiin. Esimerkiksi 10/1 kertoimet maksaisivat 100 dollaria 10 dollarin vedosta. Tätä muotoa käytetään tyypillisesti vain suurempiin panoksiin, mutta pelaaja voi nähdä sen aika ajoin rahalinjalla.

Yksinkertaista erittelyä varten vedonlyöntikertoimet ovat haastajan prosentin lukuja. Jos pelaajalla on esimerkiksi kerroin yksi (suosikki), peli on hänelle helpompi kuin pelaajalle, jonka kertoimella on 10.

Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjien, mitä suuremmat kertoimet, sitä enemmän he voittaa. Joten vedonlyönti altavastaajasta on suuri riski; siksi tuotto on parempi.

Moneyline-kertoimien numeroiden edessä on "+"- tai "-"-merkki. Suosikeilla on "-" kertoimet, kun taas heikoimmilla on "+" kertoimet. Voittaja saa panoksensa plus rahalinjalla ilmoitetun määrän.

Lentopallon vedonlyöntikertoimien laskeminen
Lentopallon vedonlyöntityypit

Lentopallon vedonlyöntityypit

Lentopallossa on useita erilaisia vetoja, joihin pelaaja voi panostaa. Lue lisää saadaksesi lisätietoja niistä.

Match Bet

Otteluveto on veto siitä, minkä joukkueen uskot voittavan ottelun. Sinun on ensin siirryttävä vedonlyöntiin ja määritettävä lentopallokilpailu, josta haluat lyödä vetoa, jotta voit asettaa vedon. Etsi sitten, mitä peliä haluat seurata. Täällä näet "kotijoukkueen" vasemmalla ja "vierasjoukkueen" oikealla.

Lentopallossa ei ole tasapelejä, joten voit lyödä vetoa vain yhdestä joukkueesta. Kun olet valmis, napsauta kertoimia, syötä panos, josta haluat lyödä vetoa, ja napsauta sitten "Poista veto". Jos joukkueesi voittaa, sinä voitat!

Tasoitusvedonlyönti

Tasoitus on ottelun sisäinen veto, joka auttaa tekemään pelistä kiinnostavamman. Tasoitusta käytetään urheiluvedonlyönnissä lisäämään kertoimia yksipuolisessa pelissä. Joten urheiluvedonlyönti luo tasoituksen, jossa joukkueen täytyy voittaa valitulla tappiolla. Voit lyödä vetoa siitä, että jäämiehet voittavat -2,5 tasoituksella, mikä tarkoittaa, että heidän on voitettava peli 3-0 eräissä, jotta vetosi voittaisi!

Kokonaispisteet

Voit myös lyödä vetoa kokonaispisteistä sisä- ja rantalentopallossa, missä voit arvata, kuinka monta pistettä pelin aikana kertyy. Muista, että sisälentopallon otteluissa pelataan viisi erää, kun taas rantalentopallossa vain kolme erää.

On myös näitä vedonlyöntityyppejä:

 • Kokonaispisteet
 • Aseta vedonlyönti
 • Turnausvedot
Lentopallon vedonlyöntityypit
Lentopallon vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Lentopallon vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

 • Desimaalikertoimet: Kun olet asettanut vedon, odotettu tuotto näkyy desimaalikertoimina. Tämä näyttää sinulle panoksesi ja voiton.
 • Murtolukukertoimet: Summa, jonka saatat voittaa, näytetään murtolukuna, mikä puolestaan riippuu siitä, kuinka paljon panostat.
 • Amerikkalaiset kertoimet: Numero on joko positiivinen, joka osoittaa vedon odotetun tuoton, tai negatiivinen, joka osoittaa, kuinka paljon sinun pitäisi panostaa ansaitaksesi tietyn summan.

Peliin vaikuttavat todennäköisyydet. Nämä on ilmaistu prosenttilukuina, mikä tarkoittaa, että 50 %:n todennäköisyys on 0,5. Jos todennäköisyydeksi annetaan 4/6, se tarkoittaa 60 % voittomahdollisuutta, eli 6 jaettuna 4:n ja 6:n summalla.

Lentopallon vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen
Älä lyö vetoa Hypeen

Älä lyö vetoa Hypeen

Koska lentopallo on erittäin suosittu vedonlyöntilaji, vedonlyöjien on helppo lyödä vetoa toisesta paremmasta uskoen, että heidän on tiedettävä vahvuudet, jos he lyövät vetoa tästä lajista. Näin ei kuitenkaan aina ole.

Vedonlyöjien on tärkeää hankkia omat tietonsa pelistä ja tämänhetkisestä ottelusta, eivätkä seurata, mitä yleisö saattaa spekuloida. Se, että yleisö saattaa hurrata yhtä nimeä, ei tarkoita, että se voittaa ottelun.

On myös tärkeää tunnustaa, että vaikka tilastot ja pelityylit ovat tärkeitä, jokaisella joukkueella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Tämä tarkoittaa, että vaikka yksi joukkue on voittanut viimeiset 10 otteluaan, se voi hävitä, jos se kohtaa toisen joukkueen, jonka pelityyli on erilainen.

Kun vedonlyöjät tarkastelevat kertoimiaan, heidän on harkittava erilaisia pelityylejä ja sitä, ovatko kaksi joukkuetta menneet vastakkain aiemmin.

Key Takeaways

 • Kerro lentopallojoukkueista ja niiden tilastoista
 • Muista tietää erilaiset vedonlyöntikertoimet
 • Harkitse sekä sisä- että rantalentopallo-otteluita vetoa varten
Älä lyö vetoa Hypeen