Kaikki vedonlyönnistä Bandy

Bandy muistuttaa ulkonäöltään jääkiekkoa – sitä pelataan jäällä mailoilla – mutta siihen yhtäläisyydet loppuvat. Peli on enemmän analoginen jalkapallon kanssa; sitä pelataan jalkapallokentän kokoisella kaukalolla, jossa on 11 pelaajaa per joukkue, kaksi 45 minuutin puoliaikaa, sama paitsiosääntö kuin jääkiekossa, ja toisin kuin jääkiekossa, kiekkoa ei ole; sen sijaan bandy-pelaajat käyttävät hieman muovista oranssia palloa.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi bandy on suosittu panostaa, on se, että sillä on yhtäläisyyksiä muita kuuluisia urheilulajeja kuten jääkiekko, jalkapallo ja ennen kaikkea jalkapallo. Peli, kuten jalkapallo, on jaettu kahteen 45 minuutin puolikkaaseen.

Bandy ei ole niin ankara kuin jääkiekko, koska osallistujien välillä on vähemmän törmäyksiä eikä vastustajia vastaan ole esteitä. Pelaajat syöttävät, tiputtavat ja ampuvat kuten jalkapallossa, ja peli pysähtyy vain, kun pallo lähetetään maaliin, kulmalyöntiin, rangaistuslyöntiin, sisäänlyöntiin tai erotuomarin toimesta.

Punainen ja sininen korttijärjestelmä ylläpitää kurinalaisuutta - punainen tarkoittaa, että et voi pelata pelin loppuun asti, kun taas sininen on 10 minuutin rangaistus (kolme sinistä samassa pelissä johtaa punaiseen).

Kun näiden kahden pelin välillä on niin ilmeisiä yhtäläisyyksiä, vedonlyöjät, jotka ovat perehtyneet joko jalkapalloon tai jääkiekkoon, voivat kääntää vedonlyöntikykynsä bandyksi. Huolimatta varhaisesta rakkaudesta peliä kohtaan, se menetti lopulta suurimman osan vetovoimastaan jääkiekon ja jalkapallon kustannuksella. Bandy oli liian iso peli seurattavaksi, kun jääkiekko muutti sisätiloihin.

Kaikki vedonlyönnistä Bandy
Miksi bandy on suosittu vedonlyönti?

Miksi bandy on suosittu vedonlyönti?

Lajia harjoitetaan kuitenkin edelleen noin 25 maassa. Uskotaan, että 7 miljoonaa ihmistä pelaa ammattimaisesti bandyä kaikkialla maailmassa. Bandy on pysynyt suosittuna Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Suomessa ja Kazakstanissa, ja viime aikoina se on otettu tehokkaasti käyttöön Unkarissa, Italiassa, Intiassa, Mongoliassa ja Yhdysvalloissa.

Esimerkiksi Ruotsissa bandy on kansallisurheilulaji, ja vuosittainen mestaruusottelu kerää 30 000 tai enemmän fania. Ruotsalainen Elitserien on maailman tunnetuin liiga. Elitserieniä on pidetty kotimaisen bandyn huippuna sen perustamisesta lähtien kaudella 2007-2008. Nykyään suurin uhka bandylle näyttää olevan ilmaston lämpeneminen. Ulkopelejä on yhä vaikeampi järjestää Ruotsissa, mutta vähemmän Venäjällä. Tämän seurauksena sisätilojen rakentaminen on kiireellistä.

Miksi bandy on suosittu vedonlyönti?
Kuinka lyödä vetoa bandysta

Kuinka lyödä vetoa bandysta

Jos olet ollut bandy-harrastaja koko elämäsi, saatat olla eri mieltä siitä, että tämä urheilulaji on markkinarako tai pieni laji. Vaikka monet vedonlyöjät eivät ole koskaan kuulleet bandysta, vedonvälittäjät tuntevat usein velvollisuudekseen tarjota bandymarkkinoita maissa, joissa lajia ei tunneta.

Jos olet tällä hetkellä verkkosivustolla, joka tarjoaa bandy-vedonlyöntilinjoja, tarvitset vain pelitilin valitulla verkkosivustolla. Sinun on ensin löydettävä Bandy-sivu, sitten valittava tapahtuma, jossa haluat panostaa, ja sitten svalitse markkinasi ja aseta vetosi.

Kuinka lyödä vetoa bandysta
Onko online-bandy-vedonlyönti laillista?

Onko online-bandy-vedonlyönti laillista?

Ihmiset voivat lyödä vetoa bandy-tapahtumista missä tahansa paikassa, jossa online-urheiluvedonlyönti on sallittua. Bandy, sekoitus kahta maailman suosituinta urheilua, on erittäin kysytty vedonlyöjien keskuudessa, jotka pitävät sekä jalkapallosta että talviurheilusta, kuten jääkiekosta.

Kuitenkin, jos pelaat turvallisesti, on suositeltavaa käyttää lisenssitarkistettuja bandy-vedonlyöntisivustoja kaikki oikeudet pidätetään. Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitseva National Bandy Association on tämän joukkuelajin maailmanlaajuinen hallintojärjestö. Siellä on myös British Federation, joka hallitsee bandy-kilpailuja Foggy Albionin alueella.

Onko online-bandy-vedonlyönti laillista?
Parhaat bandy-vedonlyöntikertoimet

Parhaat bandy-vedonlyöntikertoimet

Mahdollisuus antaa linjoja erikoislajeissa, kuten bandy, tekee tai rikkoo parhaan online-vedonvälittäjän.

Älä rajoita itseäsi yhteen vedonlyöntisivustoon etsiessäsi parasta bandyä vedonlyöntikertoimet. Selaa markkinoita nähdäksesi, mikä suurista vedonvälittäjistä muuttaa kertoimia reaaliajassa. On suositeltavaa rekisteröityä monille urheiluvedonlyöntisivustoille ja seurata, mitkä vedonlyönnit tarjoavat parhaat kertoimet kullekin tapahtumalle.

Bandy-pelit ovat usein intensiivisiä ja jännittäviä, mikä lisää lämpöä jäähalliin. Pelkkä kiinnostus tästä arktisesta ajanvietteestä ei kuitenkaan riitä onnistumaan panostuksessa. Saat online-bandyn vedonlyöntikertoimet pelaamaan kentälläsi ja tutustu monien vetotyyppien perusteisiin.

  • Moneyline-vedot: Puntereiden on ennakoitava pelin voittaja ja panostettava heihin. Muista kuitenkin, että peli voi päättyä tasapeliin. Älä huoli, tasatulos on usein vedonvälittäjien tarjoama asia, josta vedonlyöjät voivat lyödä vetoa.
  • Oikeat pistevedot: Tämä vedonlyönti on riskialtisempi kuin voittajan arvaaminen, koska pelaajien on ennakoitava, kuinka monta pistettä kukin osapuoli saavuttaa jäähallitaistelun loppuun mennessä.
  • Kokonaispanokset: Nämä vedot ovat samanlaisia kuin Correct Score -vedot, paitsi että vedonvälittäjä ennustaa lopullisen tuloksen, ja vedonlyöjien on arvattava, onko todellinen lopputulos suurempi vai pienempi kuin vedonvälittäjän ennuste. Se tunnetaan myös nimellä Over/Under-veto.
  • Tasoitusvedot: Tässä vedossa on kyse kahden joukkueen voittokertoimien tasapainottamisesta, joista toinen on virheetön suosikki ja toinen altavastaaja tai todennäköinen tappio. Tämän seurauksena vastustajille annetaan 1 tai 2 maalin "tasoitus" altavastaajalle ja (-) suosikille ottelun todellisen tuloksen perusteella.

Pelin aikana vedot

In-play-vedonlyönti on suosittua kokeneiden vedonlyöjien keskuudessa, koska sen avulla he voivat lyödä vetoa pelistä sen ollessa vielä käynnissä. LIVE-vedot ovat osoittaneet etuja, koska sinun ei tarvitse olla tekemisissä ennustajien kanssa, vaan voit seurata tapahtumaa omakohtaisesti ja lyödä vetoa reaaliajassa.

Pelin sisäinen vedonlyönti voi toisaalta olla vaikeaa aloittelijoille, koska se vaatii nopeaa reaktiota ja rauhallista mieltä. Jos uskot, että kiehtovan pelin tunteet ottavat sinut haltuunsa ja saavat sinut asettamaan ajattelemattoman vedon, sinun tulee aloittaa futuureista ennen kuin siirryt pelin sisäisiin uhkapeleihin.

Parhaat bandy-vedonlyöntikertoimet
Bandyn vedonlyöntivinkkejä

Bandyn vedonlyöntivinkkejä

Vaikka monet vedonlyöjät eivät ole koskaan kuulleet bandystä, vedonvälittäjät tuntevat usein olevansa pakotettuja tarjoamaan urheilumarkkinoita maissa, joissa urheilu on epäselvä.

Tämän seurauksena Bandy tarjoaa mahdollisuuksia taitavalle vedonlyöjälle. Jos pyydät mitä tahansa keskivertopelaajaa valitsemaan maailman parhaan jalkapalloilijan, hän todennäköisesti antaa sinulle suosikilistan. Toisaalta bandyn supertähdet ovat lähes yksinomaan hämäriä. Vedonlyöjät, joita vastaan kilpailet bandymarkkinoilla, ovat kokemattomia, kun taas useimpien maiden vedonvälittäjät eivät uhraa paljon vaivaa tai resursseja bandy-hinnoittelunsa hienosäätöön.

Sinun on ehkä myös lisättävä ymmärrystäsi urheilusta ennen vedonlyöntiä, mutta peli on melko suoraviivaista katsoa, ja kun olet ymmärtänyt perusasiat, voit jatkaa vedonlyöntistrategioiden hallitseminen ja eri tiimien ominaisuuksien arviointi. Voit myös tarkistaa bandy-joukkueen luokitukset saadaksesi lisäetua.

Bandy-joukkueiden etuja tutkiessa on parasta keskittyä yhteen liigaan tai turnaukseen, varsinkin jos olet uusi lajin parissa. Olipa kyseessä Ruotsin Elitserien tai Venäjän Yvsshaya Liga, ponnistelujen keskittäminen voi auttaa sinua saamaan syvemmän ymmärryksen.

Bandyn vedonlyöntivinkkejä
Vastuullinen pelaaminen

Vastuullinen pelaaminen

Sinun tulee hallita varojasi huolellisesti, jotta et menetä suuria rahasummia odottamatta. Muista aina, että sinun ei pitäisi koskaan riskeerata enemmän rahaa kuin olet valmis häviämään vedolla. Sinun tulisi jakaa rahasi, jotta et menetä kaikkia rahojasi kerralla. Jos sinulla on huono onnensarja, älä yritä kompensoida sitä korottamalla panosrajaasi. Aseta joko raja joka kuukausi talletettavalle summalle tai raja summalle, jonka voit hävitä yhdessä pelissä.

Sinun täytyy pystyä hallitsemaan tunteitasi ja tietää milloin luovuttaa. Olet taipuvaisempia tekemään impulsiivisia päätöksiä, kun olet tyytymätön, mikä on huono asia uhkapelaamisen suhteen. Pidä aina selkeä pää ja mieti seuraava vaihtoehtosi täysin läpi.

Kokeile itsesyrjäytymistä, jos asiat alkavat pahentua ja sinusta alkaa tuntua, että rakennat riippuvuutta. Itsesyrjäytyminen auttaa peliongelmista kamppailevia ihmisiä lepäämään siitä ja keskittämään elämänsä ja rahansa johonkin muuhun.

Sen avulla voit muodostaa yhteyden muihin yhteisön ohjelmiin, jotka auttavat sinua selviytymään uhkapeliongelmastasi, sekä antaa sinulle tarvitsemaasi apua, jos et ole varma, kuinka voit hallita toipumisesi seuraavia vaiheita.

Vastuullinen pelaaminen