Kaikki vedonlyönnistä Trotting

Ravi on hevoskilpailun muoto, jossa hevoset ravivat tai kävelevät laukan sijaan. Laji on suosittu monissa osissa maailmaa, mukaan lukien Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Kanadassa ja Australiassa. Yksi ravin hienoista asioista on se, että se tarjoaa erinomaiset vedonlyöntimahdollisuudet.

On olemassa useita online-urheiluvedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat ravivedonlyöntiä, ja se on loistava tapa lisätä jännitystä kilpailuun. Tässä artikkelissa tarkastellaan ravivedonlyöntiä, jotta vedonlyöjät voivat tietää, mitä odottaa panostaessaan.

Kaikki vedonlyönnistä Trotting
Parhaat ravivedonlyöntisivustotKuinka lyödä vetoa ravistaRavivedon tyypitRavivedonlyöntikertoimien ymmärtäminenMikä vaikuttaa ravikertoimiin?
Parhaat ravivedonlyöntisivustot

Parhaat ravivedonlyöntisivustot

Ravivedonlyönti on urheiluvedonlyöntiä, jossa ennakoidaan ravikilpailujen tuloksia. Kilpailut voi voittaa ensimmäisenä sijoittuva tai eniten pisteitä kerännyt hevonen. Ja vaikka ravivedonlyönti on yhtä helppoa kuin ABC, kaikki urheiluvedonlyönnit eivät tarjoa ravivedonlyöntiä. No, urheilu on jo erittäin suosittu Euroopassa ja Yhdysvalloissa, mutta ravi online-vedonlyönti on suhteellisen uusi markkinarako.

Lajina ravi on ollut olemassa satoja vuosia, ja se on nykyään suosittu urheilulaji monissa osissa maailmaa, kuten edellä mainittiin. Ravivedonlyönti on kuitenkin uusi yritys, joka alkoi vasta muutama vuosi sitten. Vanhimmat ravivedonlyöntiä tarjoavat online-vedonlyöntisivustot ovat myös muutaman vuosikymmenen ikäisiä tai vähemmän. Näin ollen ravivedonlyönti ei välttämättä väitä omaavansa rikasta historiaa. Markkinoilla on kuitenkin paljon potentiaalia.

Parhaat ravivedonlyöntisivustot
Kuinka lyödä vetoa ravista

Kuinka lyödä vetoa ravista

Asettaakseen ravivetoja verkossa, vedonlyöjät voivat noudattaa näitä vaiheita:

  • Luo tili ravivedonlyöntisivustolle. Rekisteröinnin tulee olla nopeaa ja helppoa.
  • Talleta rahaa ravivedonlyöntitililleen. Tämä voidaan tehdä luottokortilla, pankkikortilla tai e-lompakolla.
  • Valitse ravikilpailu, josta haluat lyödä vetoa
  • Valitse panos
  • Vahvista veto
Kuinka lyödä vetoa ravista
Ravivedon tyypit

Ravivedon tyypit

Yleensä niitä on useita erilaisia vetoja valita, ja vedonlyöjien on ymmärrettävä jokainen veto tietääkseen, mihin sijoittaa rahansa. Vaikka jokaisella urheiluvedonlyönnillä voi olla omat vedonlyöntimarkkinansa, on vedonlyöntimarkkinoita, jotka näyttävät olevan yhteisiä useimmissa urheiluvedonlyönnissä, ja ne sisältävät seuraavat:

Suora voitto

Tämä on suora veto siitä, kumpi ravija voittaa kilpailun. Se on yleisin vedonlyöntitapa ravivedonlyönnissä.

Viimeistelyasento

Tämä on veto siitä, kumpi ravi sijoittuu ensin, toiseksi, kolmanneksi vai neljänneksi.

Päästä toiseen

Tässä vedossa vedonlyöjät asettavat kaksi ravia kilpailijaa toisiaan vastaan ja ennustavat kumpi heistä voittaa toisen. Veto voitetaan, vaikka toisen lyönyt hevonen ei esiinny kilpailussa ensimmäisenä.

joka suuntaan

Tämä on kätevä veto, joka kannattaa mainita. Se on veto siitä, kumpi ravija joko voittaa kilpailun tai sijoittuu neljänneksi ja sen jälkeen.

Ravivedon tyypit
Ravivedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Ravivedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Ravi vedonlyöntikertoimet vaihtelevat rodun ja vedonvälittäjän mukaan. Yleensä ravivedonlyöntikertoimet ovat kuitenkin hieman korkeammat kuin laukkakilpailuissa. Tämä johtuu siitä, että ravi on haastavampi laji, ja on enemmän mahdollisuuksia, että asiat menevät pieleen.

Ajoittain ravikilpailut ovat jopa kuolleita, mikä on tietysti tasapeli. Kaikki kertoimet on kuitenkin asetettu siten, että vedonvälittäjillä on etu, joten on aina hyvä idea etsiä ravivedonlyöntikertoimia ja urheiluvedonlyöntivinkkejä ennen vedon asettamista.

Ravivedonlyöntikertoimien ymmärtäminen
Mikä vaikuttaa ravikertoimiin?

Mikä vaikuttaa ravikertoimiin?

Useat tekijät voivat vaikuttaa ravivedonlyöntikertoimiin. Jotkut tärkeimmistä ovat:

  • Hevosen muoto: Tämä on luultavasti tärkein tekijä, koska se osoittaa kuinka hyvin hevonen on pärjännyt viime aikoina.
  • Jockeyn paino: Tämä vaikuttaa hevosen nopeuteen.
  • Jockeyn muoto: Jos jockey on ollut huippukunnossa viime aikoina, tämä vaikuttaa ravivedonlyöntikertoimiin.
  • Radan olosuhteet: Jos rata on märkä tai jäinen, tämä vaikuttaa hevosten nopeuteen.
Mikä vaikuttaa ravikertoimiin?