Water Polo-vedonlyönti

Vesipalloa pelattiin ensimmäisen kerran vuonna Keski-Euroopan maat vuosisadan vaihteessa, ja se liitettiin olympialaisten ohjelmaan vuonna 1900. Unkarin, Espanjan, Venäjän, Italian ja entisen Jugoslavian eurooppalaiset miesten joukkueet ovat tyypillisesti olleet vahvoja MM- ja olympialaisten miesten arvonnassa. Pelit, kun taas Yhdysvaltain naisten joukkue on suurin.

Yhteensä 260 urheilijaa 20 maasta kilpaili vuoden 2016 olympialaisissa. Serbia voitti miesten turnauksen kultamitalin voitettuaan finaalissa Kroatian. Vesipallo, kuten monet muutkin aliarvostetut urheilulajit, tarjoaa upeita vedonlyöntimahdollisuuksia kokeneille vedonlyöjille.

Water Polo-vedonlyönti
Miksi vesipallo on suosittu vedonlyönti?

Miksi vesipallo on suosittu vedonlyönti?

Vaikka vesipallo on hyvin kehittynyt urheilulaji, se kiinnostaa vain pientä joukkoa ihmisiä. Ammattimaiset vedonlyöjät puolestaan pitävät tämän urheilulajin heikkoa valaistusta houkuttelevana, koska vedonvälittäjää vastaan on paljon yksinkertaisempaa pelata, kun tällä urheilulajilla on vähän asiantuntijoita.

Vesipallolla ei ehkä ole suurin kansainvälinen yleisö, mutta sillä on tarpeeksi suuri seuraaja, jotta se on saatavilla useimmilla suurilla vedonlyöntisivustoilla. Tämä pätee erityisesti joka neljäs vuosi, kun olympialaiset järjestetään ja laji esitellään uudelleen maailmanlaajuiselle yleisölle. Vesipallon vedonlyönnit kattavat muita tärkeitä tapahtumia, kuten merkittäviä NCAA-otteluita, suuria eurooppalaisia liigaja ja FINA Water Polo World League -tapahtumaa olympiaturnausten välissä.

Meidän on kuitenkin pidettävä mielessä, että vesipallovedonlyönnillä ei ole samantasoista läsnäoloa verkossa kuin muut suuret urheilulajit. Hyvän paikan löytäminen vesipallovedonlyönnille verkossa vaatii jonkin verran vaivaa. Olympialaisten aikana on helppo löytää vetopaikkoja vesipallolle, mutta sesongin ulkopuolella se on todellinen metsästys.

Toinen syy vesipallovedonlyönnin suosioon verkossa on, että se on verrattavissa muihin urheilulajeihin, mikä tekee siitä helposti ymmärrettävän. Esimerkiksi koripallossa kaikki pelaavat puolustusta ja hyökkäämistä. Siellä on keskus, vartija, pistevahti ja ulkopuoliset ampujat, jotka kaikki liikuttavat palloa jatkuvasti - aivan kuten vesipallossa.

Laukausten kulmien määrittämiseksi sinun on oltava jatkuvasti liikkeellä, kuten maahockeyssä. Ainoa tapa tehdä maali on voittaa maalivahti, aivan kuten jalkapallossa. Vesipalloa sitä vastoin pelataan kokonaan vedessä ilman kosketusta altaan pohjaan – 32 minuuttia kerrallaan.

Miksi vesipallo on suosittu vedonlyönti?
Kuinka lyödä vetoa vesipallosta

Kuinka lyödä vetoa vesipallosta

Ylläpidä tilejä vähintään kahdessa eri vesipallovedonlyöntitoimistossa, jotta valintasi pysyy avoimina. Tämän ansiosta sinun on helppo saada kertoimet mihin tahansa tiettyyn sinua kiinnostavaan otteluun paras online-vedonvälittäjä, vesipallo on hit-or-miss, joten muutaman sivuston tarkistaminen ja veto on hyvä idea.

Tämä neuvo perustuu siihen tosiasiaan, että yksikään vedonvälittäjä ei tarjoa täydellistä ja kattavaa vesipallovedonlyöntiä jatkuvasti. Löytääksesi aktiiviset vedonlyöntimarkkinat, sinun on vierailtava muutamalla eri vedonlyöntisivustolla.

Kuinka lyödä vetoa vesipallosta
Onko vesipallovedonlyönti verkossa laillista?

Onko vesipallovedonlyönti verkossa laillista?

Kuka tahansa voi lyödä vetoa vesipallosta missä tahansa lisensoidussa online-urheiluvedonlyöntiturnauksessa ja -tapahtumassa. Tietyt maakohtaiset rajoitukset ovat kuitenkin voimassa, minkä vuoksi sinun tulee välttää vedonlyöntiä maissa, jotka kieltävät online-urheiluvedonlyönnin – jos jokin menee pieleen, maasi ei voi auttaa sinua.

Paras vesipallo vedonlyönti

Eniten yleisiä vedonlyöntityyppejä vesipallon vedonlyöntimarkkinoilla on kysymys siitä, kuka voittaa ottelun, mikä on kokonaispistemäärä ja voittajan voittomarginaali. Mitä tulee vesipalloon, vedonvälittäjät pitävät asiat yksinkertaisina, koska se ei ole suosituin urheilulaji yleisen vedonlyöntikahvan kannalta.

Onko vesipallovedonlyönti verkossa laillista?
Vesipallon vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Vesipallon vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen

Moneyline-kertoimet

Vesipallon rahalinjassa tavoitteenasi on valita voittajajoukkue.

Tässä kunkin joukkueen vieressä näkyvät kertoimet osoittavat, kuinka paljon sinua pyydetään ottamaan riskiä suhteessa siihen, kuinka paljon voit voittaa. Vedonvälittäjät säätävät kertoimia heijastamaan joukkueiden välistä kykyjen eroa.

Kertoimet asetetaan siten, että vedonlyöjät ovat kiinnostuneita vedon molemmista puolista. Heikompi joukkue saa paremmat kertoimet, kun taas vahvempi joukkue saa pienemmät kertoimet. Vedonvälittäjä toivoo houkuttelevansa rahaa vedon molemmilta puolilta, jotta häviäjät voidaan käyttää voittajien maksamiseen samalla kun vedonvälittäjä säilyttää pienen voiton.

Tasoituskertoimet

Online-vesipallovedonlyöntitasoitus toimii samalla tavalla kuin rahalinjan veto, jotta voit ennustaa oikein voittopuolen. Erona on se, että tasoitusvedot tarjoavat keinotekoisen pistehaiton jollekin joukkueelle tai toiselle joukkueelle, mikä selittää toisen puolen ylivoimaisen vahvuuden.

Tässä esimerkki: Serbia: -6,5 (2,10) vs. Slovakia: +6,5 (1,76).

Tämä skenaario osoittaa, että Serbialla on 6,5 pisteen tasoitus ja se on erittäin suosiossa ottelun voittamisessa. Jos lyöt vetoa Serbia, heidän on voitettava vähintään seitsemällä pisteellä voidakseen katsoa voittajaksi. Panoksesi menetetään, jos Serbia esimerkiksi häviää tai voittaa vain 5 pisteellä.

Jos lyöt vetoa Slovakiasta, saat 6,5 pisteen tasoituksen eduksesi. Tämä tarkoittaa, että Slovakia saattaa hävitä jopa 6 pisteellä ja silti voittaa vetosi. Suluissa olevat kertoimet osoittavat myös, kuinka paljon voit voittaa panostamalla jokaiseen joukkueeseen.

Vedonlyönti kokonaissummasta

Pistesummavedon tavoitteena ei ole se, kuka voittaa pelin. Tavoitteena on arvata, onko ottelussa saatujen pisteiden kokonaismäärä suurempi vai pienempi kuin vedonvälittäjän asettama luku.

Seuraavassa on esimerkki kokonaispistevedosta:

  • Yli 18,5: 1,90
  • Alle 18,5: 1,90

Tässä tapauksessa vedonvälittäjä on vahvistanut kokonaissummaksi 18,5 pistettä. Pelin lopussa tämä on molempien joukkueiden kokonaispistemäärä. Valitsit ylikertoimella 1,90, jos uskot, että molemmat joukkueet päätyisivät yhteistulokseen 19 tai enemmän. Valitse alle, jos uskot, että kokonaispistemäärä on 18 tai vähemmän.

Vesipallon vedonlyöntikertoimien ymmärtäminen
Vesipallovedonlyöntivinkkejä

Vesipallovedonlyöntivinkkejä

Vesipallo on peli, jossa suosikit voivat voittaa 20-30 ottelua peräkkäin jopa kansainvälisissä otteluissa, mikä tekee joukkueen muodon tarkasta mittaamisesta vaikeaa, varsinkin kun vesipallon pelaajien kilpailijoiden taso vaihtelee jatkuvasti. Pidä silmällä, kuinka nopeasti joukkueet siirtyvät puolustuksesta hyökkäykseen. Verrattuna joukkueeseen, jolla on huono puolustuslinja, niin hyvin suorittavalla joukkueella on etu pelissä.

Vesipallossa maalivahdilla on tärkeä rooli. Kun maalivahti loukkaantuu, joukkueen voittomahdollisuudet pienenevät paljon, mihin vedonvälittäjät reagoivat, vaikka he ovat joskus myöhässä oikaisemalla lainauksia. Jokaisella vesipallojoukkueella on muita tärkeitä pelaajia, joiden loukkaantuminen voi aiheuttaa joukkueen pelin häiriintymisen.

Yksittäisissä joukkueissa on pelaajia, jotka pidetään pelissä vain pitääkseen vastustajan parhaat pelaajat poissa (jääkiekon pelaajien prototyyppien perusteella). Jos joukkueella on avainpelaaja, hänen poissaolollaan on merkittävä vaikutus peliin. Sinun tulee välttää ystävyysotteluiden vedonlyöntiä, koska joukkueet voivat helposti tunnistaa kokeellisen kokoonpanon ja pelata hallitakseen uusia tekniikoita eikä saadakseen voittoa.

Vesipallovedonlyöntivinkkejä
Vastuullinen pelaaminen

Vastuullinen pelaaminen

Sinun tulee hallita varojasi huolellisesti, jotta et menetä suuria rahasummia odottamatta. Muista aina, että sinun ei pitäisi koskaan riskeerata enemmän rahaa kuin olet valmis häviämään vedolla. Sinun tulisi jakaa rahasi, jotta et menetä kaikkia rahojasi kerralla.

Jos sinulla on negatiivinen onnenputki, älä yritä kompensoida sitä korottamalla panoskokoasi. Aseta joko raja joka kuukausi talletettavalle summalle tai raja summalle, jonka voit hävitä yhdessä pelissä.

Sinun täytyy pystyä hallitsemaan tunteitasi ja tietää milloin luovuttaa. Olet taipuvaisempia tekemään impulsiivisia päätöksiä, kun olet kiihtynyt, mikä on huono asia uhkapelaamisen suhteen. Pidä aina selkeä pää ja mieti seuraava vaihtoehtosi täysin läpi.

Kokeile itsesyrjäytymistä, jos asiat pahenevat ja alat tuntea, että sinulla on kehittymässä riippuvuus. Itsesyrjäytyminen auttaa peliriippuvuudesta kamppailevia ihmisiä lepäämään siitä ja keskittämään elämänsä ja rahansa johonkin muuhun.

Se voi auttaa sinua muodostamaan yhteyden muihin yhteisön ohjelmiin, jotka auttavat sinua selviytymään uhkapeliongelmastasi, sekä tarjota sinulle tarvitsemaasi tukea, jos et ole varma, kuinka voit hallita toipumisesi seuraavia vaiheita.

Vastuullinen pelaaminen