Kaikki vedonlyönnistä Greyhounds

Vinttikoirakilpailu, joka on ollut olemassa noin puolitoista vuosisataa, on edelleen laajalti suosittu katsojalaji. Laji, joka alkoi maastojuoksulla (vinttikoirien asettaminen jahtaamaan jäniksiä), ajetaan nykyään enimmäkseen soikealla radalla samalla tavalla kuin hevoskilpailuja (ilman ratsastajaa tietysti).

Yksi asia, joka houkuttelee monia ihmisiä vinttikoirakilpailuihin, on mahdollisuus lyödä vetoa niistä. On jännittävää seurata koiria, jotka voivat ajaa jopa 72 km/h vauhtiin, jahtaavat viehettä maaliin. Jännitys paranee entisestään, kun katsoja on lyönyt vetoa ja hänellä on mahdollisuus voittaa.

Kaikki vedonlyönnistä Greyhounds
Opi vinttikoiravedonlyönnin perusteet

Opi vinttikoiravedonlyönnin perusteet

Vinttikoirakilpailu on a urheilutapahtuma joka alkoi noin puolitoista vuosisataa sitten ja on edelleen suosittu katsojalaji. Laji alkoi maastojuoksulla (vinttikoirien sijoittaminen jänisten takaa-ajoon) ja nykyään sitä ajetaan pääasiassa samankaltaisella soikealla radalla kuin Kilparatsastus (tietysti ilman jockeya).

Jotain, joka houkuttelee monia ihmisiä vinttikoirakilpailuihin, on mahdollisuus lyödä vetoa heistä ja heidän suorituksestaan. On jännittävää seurata koiria, jotka vetävät ohi radalla ja jahtaavat viehettä maaliin. Kiire on vielä kovempaa, kun katsoja on lyönyt vetoa ja hänellä on mahdollisuus tuoda kotiin ylimääräistä rahaa.

Opi vinttikoiravedonlyönnin perusteet
Mitä on Greyhound-vedonlyönti?

Mitä on Greyhound-vedonlyönti?

Vinttikoirakilpailu on ensisijaisesti sääntelemätöntä vapaa-ajan toimintaa. Nykyisissä maissa, kuten Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja Irlannissa, urheilulla on kuitenkin huomattava osa vedonlyöntialasta. Näissä maissa on jopa henkilöitä, jotka ovat sitoutuneet esittämään online-vinttikoiraurheiluvedonlyöntejä vinttikoirakilpailuissa.

Online-urheiluvedonlyönnin kehittyminen tekee mahdollisuudesta lyödä vetoa vinttikoirakilpailuista paljon yleisemmän. Katsojat arvostavat lajia sen nopeuden ja koirien suorituskyvyn vuoksi. Kilpailun alussa ei mene paljon aikaa ennen kuin vedon tulos paljastetaan.

Monet katsojat osallistuvat ja katsovat edelleen fyysisesti vinttikoirakilpailuja, vaikka ne ovat nousseet online-urheiluvedonlyönti. Moniin merkittäviin Greyhound-kilparaduihin kuuluvat Romford, Nottingham, Sandown Park, Shelbourne Park ja Wentworth Park. Nämä kappaleet ottavat aina vastaan innokkaita vedonlyöjiä ja katsojia. Jotkut urheiluvedonlyönnistä jopa tietävät, kuinka paljon ihmiset nauttivat vinttikoiravedonlyönnistä, kun he suoratoistavat tapahtumaa.

Mitä on Greyhound-vedonlyönti?
Kuinka lyödä vetoa Greyhound Racingista

Kuinka lyödä vetoa Greyhound Racingista

Voidakseen lyödä vetoa vinttikoirakilpailuista vedonlyöjän tarvitsee vain tietää urheiluvedonlyönnin yleiset säännöt. Vakiomenetelmät riskien hallinnassa ja tutkimuksen tekemisessä pätevät tähän lajiin, kuten sen tulee koskea myös muita. Tässä on yksinkertaisin erittely: Parhaat koirat ovat turvallisimpia vetoja.

Tämä koskee jotain urheilua, kuten jalkapallojoukkueet, jotka näyttävät voittavan joka kerta, kun he astuvat kentälle. Esimerkiksi vuosina 1983-1993 vedonlyöjät olisivat kaikki asettaneet rahansa Ballyregan Bobille, vinttikoiralle, jolla oli 32 peräkkäistä voittoa.

Jos haluat tehdä vinttikoiravedonlyönnistä jännittävämpää, tutustu vedonvälittäjiin turnauksiin, kuten Englanninvinttikoira Derby, joka on yksi maailman arvostetuimmista vinttikoiraderbyistä.

Koska nämä kilpailut menevät alusta loppuun nopeasti, pelin sisäisiä vetoja ei todellakaan ole saatavilla. Tämä tarkoittaa, että vedonlyönti suorasta voittajasta on yleensä se panostusmenetelmä, johon useimmat pelaajat pitävät kiinni. Vedonlyöjät voivat kuitenkin lyödä vetoa siitä, kuinka kauan he ajattelevat kilpailun kestävän, minkä paikan tietty koira sijoittuu ja voiko joku vinttikoirasta kompastua.

Panostaakseen pelaajan tarvitsee vain löytää online-vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa vinttikoirakilpailuja heidän markkinoillaan. Tämän jälkeen pelaajat voivat avata ja ladata vedonlyöntitilin ja aloittaa panostuksen heti.

Tässä on vedonlyönnin erittely:

  1. Rekisteröidy vedonlyöntisivustolle, joka tarjoaa vinttikoiravedonlyöntiä ja tehdä talletus.
  2. Valitse vinttikoirakilpailutapahtuma, josta haluat lyödä vetoa.
  3. Valitse vinttikoira, josta haluat lyödä vetoa.
  4. Valitse panossumma.
  5. Aseta veto.
Kuinka lyödä vetoa Greyhound Racingista
Kuinka laskea Greyhound-vedonlyöntikertoimet

Kuinka laskea Greyhound-vedonlyöntikertoimet

Eläinkilpailuissa, erityisesti hevos- ja vinttikoirakilpailuissa, ei ole kyse vain eläimen voimasta ja tarkkuudesta. Esimerkiksi vinttikoirakouluttajalla on myös tärkeä rooli kilpailun kertoimissa. Kokeneiden valmentajien kouluttamilla vinttikoiralla on aina suurempi mahdollisuus voittaa. Lisäksi vedonlyöjien on myös otettava huomioon koiran sukulinja ja kuinka se voi vaikuttaa sen suorituskykyyn.

Kilpailevan koiran ikä ja kunto vaikuttavat myös todennäköisyyksiin, aivan kuten ihmistenkin. Esimerkiksi uusien nuorten ja parhaassa iässä olevien koirien lisääminen valikoimaan painaa usein suosikit alas nokkimisjärjestyksessä. Koirien positiivinen puoli kilpailussa on, että ne eivät tarvitse liian pitkiä taukoja kilpailujen välillä, jolloin he voivat osallistua enemmän. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjät voivat asettaa useita vetoja tietyille vinttikoirille samalla, kun he ovat tasaisessa kunnossa.

Vinttikoiraurheiluvedonlyönnissä kilpailun alkamiseen asti tarjotaan kertoimia siitä, miten kilpailu voi kehittyä. Vedonlyöjät voivat valita haluamansa kertoimet ja lyödä vetoa niille. Huomionarvoista on, että eri tavoin näyttävien kertoimien välillä (amerikkalainen, Yhdistynyt kuningaskunta ja eurooppalainen) ei ole eroa.

Rahalinjan, desimaalin tai murtoluvun erottelu ei välttämättä tarkoita, että voittajat saavat erilaisia summia. Toisaalta jotkin kertoimet näyttävät summan, jonka pelaaja voi voittaa osana panoksensa, kun taas toiset eivät näytä panostaan.

Kuitenkin, kertoimet voivat vaihdella vedonlyöntisivustojen välillä, joten vedonlyöjän on tärkeää tehdä tutkimusta. Loppujen lopuksi erolla on harvoin merkitystä, ellei lyödä vetoa omaisuudesta.

Kuinka laskea Greyhound-vedonlyöntikertoimet
Vinttikoirakilpailujen kertoimiin vaikuttavat tekijät

Vinttikoirakilpailujen kertoimiin vaikuttavat tekijät

Vinttikoirakertoimiin vaikuttavat monet tekijät. Ensinnäkin sää voi olla valtava määräävä tekijä kilpailun järjestämisessä, jos kilpailu järjestetään ulkona. Jos on sateinen päivä, tämä voi vaikuttaa koirien jalkojen pitoon, mikä sitten vaikuttaa siihen, kuinka he voivat kulkea ja kuinka nopeasti ne voivat kiertää käännöksiä. Sillä voi myös olla valtava rooli siinä, kaatuuko koira vai pysyykö se tukevasti jaloillaan.

Myös piirin pituus on otettava huomioon. Vinttikoiravedonlyönnissä fanien tulee myös huomioida, että vinttikoirakilpailut ajetaan yleensä useiden kilometrien pituisilla radoilla. Tämä voi vaikuttaa siihen, miten koira voi ottaa kilpailun, eli jäädäkö hän perään ja hakemaan voittoa lopussa, vai yrittääkö se pitää kiinni ensimmäisestä paikasta alusta alkaen. Joten monet tekijät voivat vaikuttaa suunnitelmiin.

Vedonlyöjien on myös otettava huomioon koirien aiempi suorituskyky. Vinttikoiravedonlyöntifanit voivat katsoa tilastoja verkossa selvittääkseen, voivatko he menestyä. Onko koiralla ollut tappioputki viime aikoina? Miten he vastaavat kilpailijoihinsa? Miten he ovat menestyneet erityisesti viime aikoina?

Jos vedonlyöjä haluaa päästä hieman syvemmälle, hänen on tutkittava vinttikoirien muotoa. Joitakin vinttikoiraennusteiden poimimiseen käytettyjä työkaluja ovat virtuaalinen ennustaja, juoksijamuoto ja osoittimet, joiden avulla voit määrittää oikeat kertoimet.

Vinttikoirakilpailujen kertoimiin vaikuttavat tekijät
Analysoitko vinttikoiravedonlyöntiä? Sinun pitäisi!

Analysoitko vinttikoiravedonlyöntiä? Sinun pitäisi!

Juoksijan muodon analysointi on välttämätöntä, ja erityistä huomiota tulisi kiinnittää koirien samanlaisilla matkoilla ilmoittamiin aikoihin. Myös heidän lopullisia sijoituksiaan analysoitavissa kilpailuissa tulisi painottaa.

Mitä tulee online-vinttikoira-vedonvälittäjiin, 'Pos'-sarake voi myös olla uskomattoman hyödyllinen. Se tallentaa juoksijan asennon kilpailun mutkassa ja antaa käsityksen siitä, pääseekö vinttikoira pupun selkään aikaisin vai jääkö kilpailussa myöhään.

Osoittimet-välilehti on hyvä myös silloin, kun vedonlyöjä etsii monenlaista tietoa, mukaan lukien vinttikoiran ennätys radalla ja kuinka se pärjää radan kuudessa ansassa.

Kaikista tiedoista tärkein on päivän vinttikoiratulossivu. Tämä kertoo vedonlyöjille, kuinka koirat voivat kyseisenä päivänä, jolloin pelaajat voivat tehdä ajantasaisimmat vedonlyöntivalinnat. Se on myös tärkeää tietoa siitä, missä tietyn jäljen kuumat ansat ovat, mikä osoittaa, mihin vinttikoira voidaan piirtää. Tämä mahdollistaa kentän kaventamisen voittajan valitsemiseksi helpommin.

Näiden tekijöiden huomioon ottaminen auttaa vinttikoirakilpailujen vedonlyöjiä tekemään tietoon perustuvia päätöksiä vetojen asettamisesta.

Analysoitko vinttikoiravedonlyöntiä? Sinun pitäisi!
Kaikki Tricast Greyhound -vedonlyönnistä

Kaikki Tricast Greyhound -vedonlyönnistä

Suoran voittajan lisäksi tarjolla on vieläkin monimutkaisempia vetoja, mukaan lukien suora ennuste, käänteinen ennuste, suora tricast tai yhdistelmätricast.

Suora ennuste tai suora tricast ovat vinttikoirien vedonlyöntikertoimien tyyppejä, joissa vedonlyöjä valitsee kaksi tai kolme ensimmäistä pisteen ohi siinä järjestyksessä, jossa ne ylittävät rajan. On kuitenkin tärkeää muistaa, että nämä ovat haastavampia vihjeitä laskeutumiseen kuin voittajan valitseminen vinttikoiratulosten perusteella. Mutta suuren riskin mukana tulee suuri palkinto, joten vaikka se voi olla haastavampaa, voitto on suurempi.

Hieman helpompaa, mutta useiden vetojen pakollista yhden sijasta ovat käänteiset ennusteet (kaksi vetoa) ja yhdistelmätricastit (kuusi vetoa). Käänteisten ennusteiden avulla vedonlyöjät voivat valita kaksi ensimmäistä sijoittuvaa missä tahansa järjestyksessä. Yhdistelmätricastit edellyttävät, että vedonlyöjä ennustaa kolme ensimmäistä ansoja päästäkseen maaliin missä tahansa järjestyksessä.

Kaikki Tricast Greyhound -vedonlyönnistä
Älä lyö vetoa Hypeen

Älä lyö vetoa Hypeen

Koska vinttikoirakilpailu on suosittu vedonlyöntilaji, vedonlyöjien on helppo lyödä vetoa toisesta paremmasta uskoen, että heidän on tiedettävä yksityiskohdat, jos he lyövät vetoa tästä lajista. Näin ei kuitenkaan aina ole.

Vedonlyöjien on tärkeää hankkia omat tietonsa pelistä ja tämänhetkisestä ottelusta, eivätkä seurata, mitä yleisö saattaa spekuloida. Se, että yleisö saattaa hurrata yhtä nimeä, ei tarkoita, että se voittaa ottelun.

Key Takeaways

  • Kun tiedät, että suora voittaja on yksi ainoista vedonlyönnistä, tee tutkimusta
  • Älä lyö vetoa altavastaajan puolesta; pysyä mestareissa
  • Jos kilpailu on ulkona, mieti, kuinka sää voi vaikuttaa koiran suorituskykyyn
Älä lyö vetoa Hypeen