Greyhounds-vedonlyönti

Vinttikoirakilpailu, joka on ollut olemassa noin puolitoista vuosisataa, on edelleen laajalti suosittu katsojalaji. Laji, joka alkoi maastojuoksulla (vinttikoirien asettaminen jahtaamaan jäniksiä), ajetaan nykyään enimmäkseen soikealla radalla samalla tavalla kuin hevoskilpailuja (ilman ratsastajaa tietysti).

Yksi asia, joka houkuttelee monia ihmisiä vinttikoirakilpailuihin, on mahdollisuus lyödä vetoa niistä. On jännittävää seurata koiria, jotka voivat ajaa jopa 72 km/h vauhtiin, jahtaavat viehettä maaliin. Jännitys paranee entisestään, kun katsoja on lyönyt vetoa ja hänellä on mahdollisuus voittaa.

Greyhounds-vedonlyönti
Paras vinttikoiravedonlyöntiKuinka lyödä vetoa vinttikoirakilpailuistaVinttikoirakilpailun vedonlyöntikertoimet
Paras vinttikoiravedonlyönti

Paras vinttikoiravedonlyönti

Vinttikoirakilpailu oli ja on pysynyt suurelta osin sääntelemättömänä vapaa-ajan muotona. Tänään kuitenkin sisään maat kuten Iso-Britannia, USA, Australia ja Irlanti, urheilu muodostaa suuren osan vedonlyöntialasta. Näissä maissa on jopa ihmisiä, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan urheiluvedonlyöntivinkkejä vinttikoirista.

Online-urheiluvedonlyönnin nousu on tehnyt vedonlyönnistä entistä suositumpaa. Ihmiset rakastavat urheilua sen nopean nopeuden vuoksi. Kun kilpailu alkaa, asetettu veto ei kestä kauan ennen kuin lopputulos on tiedossa.

Jopa suosion kanssa online-urheiluvedonlyönti, monet ihmiset tulevat edelleen katsomaan vinttikoirakilpailuja fyysisesti. Vinttikoirakilpailuradat, kuten Romford, Nottingham, Sandown Park, Shelbourne Park ja Wentworth Park, toivottavat aina tervetulleeksi innostuneet vedonlyöjät ja katsojat. Jotkut urheiluvedonlyönnistä tietävät, kuinka ihmiset rakastavat lyödä vetoa näistä urheilutapahtumista, jopa suoratoistavat niitä livenä.

Paras vinttikoiravedonlyönti
Kuinka lyödä vetoa vinttikoirakilpailuista

Kuinka lyödä vetoa vinttikoirakilpailuista

Tarvitsee vain tietää, mitä urheiluvedonlyönti on ymmärtääkseen vinttikoiravedonlyönnin. The tavallisia strategioita Riskien hallinta ja tarpeeksi kotitehtävien tekeminen pätevät myös tässä. Parhaat koirat ovat turvallisimpia vetoja, aivan kuten jotkut jalkapallojoukkueet näyttävät todennäköisesti voittavan joka kerta, kun he astuvat. Vuosikymmenen 1983 ja 1983 välisenä aikana kaikki olisivat lyöneet vetoa Ballyregan Bobista, koirasta, joka voitti ennätykselliset 32 peräkkäistä voittoa.

Kilpailujen nopeuden vuoksi pelissä ei ole paljon panostamista. Suoran voittajan lisäksi muita yleisiä vetoja ovat, kuinka kauan kilpailun suorittaminen kestää, tietyn koiran sijainti ja kompastuuko joku kilpailija.

Vedonlyöntiä varten sinun tarvitsee vain löytää online-vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa koirakilpailumarkkinoita, avata ja ladata vedonlyöntitili ja lyödä vetoa.

Kuinka lyödä vetoa vinttikoirakilpailuista
Vinttikoirakilpailun vedonlyöntikertoimet

Vinttikoirakilpailun vedonlyöntikertoimet

Eläinkilpakilpailut (enimmäkseen hevos- ja vinttikoirakilpailut) katsovat muutakin kuin vain eläimen. Kertoimet määrittää myös koirankouluttaja. Kokeneiden kouluttajien kouluttamilla koirilla on aina ollut paremmat voittomahdollisuudet. Myös koiran sukulinja on ratkaiseva tekijä.

Kuten ihmisten, myös kilpailevan koiran ikä ja kunto vaikuttavat kertoimiin. Huippuaan lähestyvien uusien koirien tulo työntää usein tähänastiset suosikit alas nokkimisjärjestyksessä. Koirissa on se hyvä puoli, että ne voivat osallistua moneen kilpailuun lyhyessä ajassa. Tämä tarkoittaa, että pelaajat voivat lyödä useita vetoja tietyistä koirista, kun he ovat tasaisessa kunnossa.

Kertoimet tarjotaan vedonlyöntisivustolla muutama minuutti ennen kilpailun alkua. Vedonlyöjät valitsevat haluamansa kertoimet ja asettavat niille panoksen. Kertoimien välillä ei ole eroa, vaikka ne näyttäisivätkin erilaisilta (amerikkalaiset, brittiläiset ja eurooppalaiset). Rahalinjan, desimaalin tai murtoluvun erilainen ilmaisu ei tarkoita, että voittajat saavat eri summia. Jotkut kertoimet osoittavat summan, jonka pelaaja voi voittaa panoksensa mukaan lukien, kun taas toiset eivät sisällä panosta.

Kertoimet voivat kuitenkin vaihdella vedonlyöntisivustoittain. Mutta ero on harvoin merkittävä, ellei lyödä vetoa omaisuudesta.

Vinttikoirakilpailun vedonlyöntikertoimet