Kaikki vedonlyönnistä Nyrkkeily

Nyrkkeily on yksi vanhimmista kilpailumuodoista, ja se juontaa juurensa jo 3. vuosisadalla eKr. Yhdessä vaiheessa nyrkkeily oli suosituin urheilulaji maailmassa, jossa vedonlyötiin, ja se tunnettiin urheiluvedonlyöntialan suurimmista panostuksistaan. Nyrkkeily koostuu kahdesta taistelijasta neliömäisessä kehässä, joista kumpikin käyttää suojakäsineitä ennalta määrätyn ajan.

Ammattinyrkkeilyottelut kestävät yleensä enintään kaksitoista kierrosta, joissa miehillä on kolme minuuttia ja naisilla kaksi minuuttia. Kuten luultavasti huomaat, tämä avaa mahdollisuuksia lyödä vetoa nyrkkeilyotteluissa.

Kaikki vedonlyönnistä Nyrkkeily
Nyrkkeilyvedonlyönnin perusteet

Nyrkkeilyvedonlyönnin perusteet

Yksi vanhimmista kilpailutyypeistä on nyrkkeily. Se juontaa juurensa jo 3. vuosisadalta eKr. Oli seikka, että nyrkkeily oli vedonlyönnissä maailmanlaajuisesti suosituin urheilulaji. Se oli myös tunnettu joistakin suurimmista vedonlyönnistä.

Mitä nyrkkeily on? Se on urheilulaji, jossa kaksi pelaajaa asetetaan neliömäiseen renkaaseen. He käyttävät pehmustettuja käsineitä suojautuakseen taistelun aikana.

Jaottelu on melko yksinkertainen. Jokainen ammattinyrkkeilyottelu kestää yleensä enintään 12 kierrosta ja miehillä kukin kierros noin 3 minuuttia. Naisilla se laskeutuu noin 2 minuutissa. Jokaisen ottelun kierrosten lukumäärän vuoksi vedonlyöjillä on monia mahdollisuuksia asettaa panoksensa.

Nyrkkeilyvedonlyönnin perusteet
Mitä nyrkkeilyvedonlyönti on?

Mitä nyrkkeilyvedonlyönti on?

Nyrkkeily juontaa juurensa jo muinaisista sivilisaatioista, joten ei ole yllätys, että ihmiset ovat lyöneet vetoa urheilusta sen alusta lähtien. Vaikka nyrkkeily oli aiemmin suosituin vedonlyöntilaji, viime vuosina sen uhkapelien suosion varjoon ovat jääneet mm Sekalaiset kamppailulajit edistäminen.

Ennen kuin vedonlyöntiä seurattiin voimakkaasti, nyrkkeily näki edelleen kohtuullisen osuutensa vedonlyönnistä. Se jopa houkutteli joitakin rikkaimmista miehistä asettamaan yleviä vetoja. Vaikka se ei ehkä ole enää suosituin vedonlyöntilaji, se on edelleen varsin suosittu vedonlyöjien keskuudessa maailmanlaajuisesti.

Nyrkkeilyvedonlyönti on täysin toinen eläin, mikä tarkoittaa, että et voi vain valita vedonlyöntityyliä toisesta urheilulajista ja soveltaa sitä nyrkkeilyyn. Sinun on valittava strategiat, jotka ovat ainutlaatuisia tälle urheilulle. Jos yrität varastaa strategian, jota ehkä käytit silloin vedonlyönti koripallosta, se ei vain onnistu tai ole järkevää. Nyrkkeilyvedoilla mitataan yleensä erilaisia nyrkkeilyn osia, kuten kierroksia tai voittoja.

Mitä nyrkkeilyvedonlyönti on?
Kuinka lyödä vetoa box-otteluista?

Kuinka lyödä vetoa box-otteluista?

Kuten useimmat yksi vastaan-kilpailulajit, nyrkkeilyvedonlyönnin vakiomenetelmä on lyödä vetoa taistelun tuloksesta. Tämä on samanlainen kuin vedonlyönti joukkueurheilun rahalinjalla. Se on myös sama kuin silloin, kun vedonlyöjät asettavat panoksia UFC:n ja tennis. Nyrkkeilyottelumuoto tarjoaa myös muita vetotyyppejä, jotka voidaan päättää taistelun aikana.

Sama kuin kanssa UFC, vedonlyöjät voivat lyödä vetoa, kuinka monta kierrosta he luulevat taistelussa olevan, ja he voivat myös lyödä vetoa siitä, kenen uskovat voittavan.

Yleensä vedonlyönti voidaan tehdä ottelusta, joka päättyy tyrmäykseen, tekniseen tyrmäykseen tai hylkäämiseen. Tai vedonlyöjät voivat lyödä vetoa päätöksestä tai teknisestä päätöksestä, jos taistelu todella menee pitkälle. Jos haluat todella käyttää mahdollisuutesi, voit myös lyödä vetoa siitä harvinaisesta lopputuloksesta, että ottelu päättyy tasapeliin tai tekniseen tasapeliin.

Lisäksi voit myös lyödä vetoa taistelun kestävien kierrosten kokonaismäärästä. Voit myös asettaa panostyypin nimeltä Round Group Betting; Tämän avulla voit lyödä vetoa ottelusta, joka päättyy kierrokseen 1 tai 2 tai kierrokseen 3 tai 4 tai niin edelleen.

Ottaaksesi askeleen pidemmälle, voit myös pelata eri tuloksia toisesta taistelusta samalla kortilla. Maksu on huomattavasti suurempi; mutta sen myötä riski on myös paljon suurempi.

Online-vedonlyönnissä on myös tärkeää valita urheiluvedonlyöntisivusto, joka toimii sinulle parhaiten. Varmista vain, että sivusto on luotettava, vastuullinen ja että saat todella rahasi takaisin voittoineen, jos lyöt vetoa oikein. Siellä on paljon petollisia sivustoja, joten varmista, että laitat rahasi oikeisiin paikkoihin ja käsiin.

Kuinka lyödä vetoa box-otteluista?
Nyrkkeilyvedonlyöntimahdollisuuksien ymmärtäminen

Nyrkkeilyvedonlyöntimahdollisuuksien ymmärtäminen

Nyrkkeily vedonlyöntikertoimet luodaan käyttämällä erilaisia tekijöitä ja todennäköisiä skenaarioita. Jos kaksi ensimmäistä taistelijaa ovat aiemmin taistelleet toisiaan vastaan, tällä on merkittävä rooli kertoimien asettamisessa. Urheiluvedonlyönnit ja pelaajat käyttävät näitä tuloksia määrittääkseen parhaan strategiansa tulevaa taistelua varten ja kuinka he uskovat sen toimivan.

Jos he eivät ole aiemmin taistelleet toisiaan vastaan, jokaisen pelaajan tilastot analysoidaan silti. Kuinka usein he voittavat? Mikä on heidän taistelutyylinsä? Kuinka he puolustavat itseään ja hyökkäävät vastustajaansa? Urheiluvedonlyönti mittaa myös sen, kenen yleisö uskoo voittavan taistelussa ja säätää nyrkkeilyvedonlyöntikertoimet asianmukaisesti.

Kuten jälleen UFC, nyrkkeilijä voi voittaa milloin tahansa. On tärkeää olla ottamatta suosikkeja ja odottaa heidän voittavan.

Nyrkkeilyvedonlyöntimahdollisuuksien ymmärtäminen
Keskity otteluun

Keskity otteluun

Jotta voit tehdä parhaat nyrkkeilyvedot, et voi vain tietää, kumpi nyrkkeilijä on parempi tai huonompi. Sinun on tiedettävä kaikki vahvuudet ja heikkoudet, varsinkin jos ne ovat kohdanneet tämän vastustajan kanssa aiemmin. Analysoi heidän kestävyyttään, palautumistaan, nopeuttaan ja ulottuvuuden pituutta.

Mitä tulee nyrkkeilyn online-vedonlyöntiin, saatat joutua tutkimaan tilastoja enemmän kuin jos lyöt vetoa toisesta lajista. Ei riitä, että katsomme ennätyksiä ja sijoituksia. Sinun on tunnettava jokainen nyrkkeilijä ja tiedettävä, kuinka he kilpailevat.

Juuri tämän tyyppinen tieto auttaa sinua saamaan jalkasi ylös ja voittamaan isoja voittoja. On myös erittäin tärkeää, että kiinnität huomiota painoluokkiin ja siihen, kuinka kukin taistelija suoriutuu vastustajaansa vastaan.

Älä lyö vetoa hypeen

Tietysti yleisö saattaa olla menettänyt järkensä tietyn pelaajan takia, mutta pelkkä hype ei tarkoita, että he voittaisivat. Älä osta sitä, mitä ihmiset tuntevat tai ajattelevat. Selvitä tilastoja ja tutkimuksia, joita olet tehnyt itse, koska tiedät paljon paremmin, kuinka tulokset voivat tulla esiin, jos olet tehnyt tutkimuksen.

Monilla nyrkkeilyn faneilla on tapana vain karkottaa uskomuksiaan toiselta fanilta. Tämä on usein sokeaa ja hyvällä tarkoituksella, mutta kun on kyse paremmasta, voit mennä vain fiiliksellä. Haluatko tulla voittaja vai häviäjä? No, sinun täytyy perustaa vetosi siihen, kenen uskot olevan voittaja - vai häviäjä.

Keskity otteluun
Etsi sivusto, jossa on erinomaiset live-vedonlyöntivaihtoehdot

Etsi sivusto, jossa on erinomaiset live-vedonlyöntivaihtoehdot

Vaikka se saattaa tuntua hieman taaksepäin, voit lyödä vetoa ottelusta, kun ottelu on vielä käynnissä. Se on itse asiassa yksi suosituimmista vedonlyöntitavoista erityisesti nyrkkeilyn suhteen. Tämän vuoksi live-vedonlyönti on saatavilla useimmilla online-urheiluvedonlyönti.

On monia älykkäitä syitä panostaa nyrkkeilyyn, kun kaikki on vielä kesken. Joitakin esimerkkejä ovat:

  1. Laita paljon työtä vedonlyöntiin, etenkin harvoissa otteluissa ja kaikessa, mitä ne on rikottu
  2. Huomaa, että jokaisella vedolla on enemmän kertoimia
  3. Mene parhaita vedonlyöjiä vastaan ja testaa älykkyyttäsi
  4. Testaa, miten kertoimet vaikuttavat kunkin ottelun edetessä

Jos aiot lyödä vetoa live-vedonlyönnistä verkossa, sinulla on monia vaihtoehtoja lyödä vetoa. Hyvä uutinen sinulle on, että lähes jokainen vedonlyönti on saatavilla online-vedonvälittäjissä koko pelin ajan. Joten, riippumatta mukavuudestasi tai tiedoistasi, voit löytää tyypin, joka sopii sinulle parhaiten online-laatikkovedonlyönnissä.

Etsi sivusto, jossa on erinomaiset live-vedonlyöntivaihtoehdot
Vedonlyöntilinjojen perusteet

Vedonlyöntilinjojen perusteet

Sinulla on runsaasti aikaa käyttää tietosi ja lyödä vetoa. Telttataistelut asetetaan kuitenkin kuukausia etukäteen, joten myöhemmin, niin myös sen vedonlyöntilinjat.

On jopa ollut tapauksia, joissa jos huhut leviävät suuresta taistelusta (Ajattele: Floyd Mayweather Jr. ja Conor McGregor), urheiluvedonlyönti hyväksyy vedot ennen kuin neuvottelut ovat edes käynnissä. Hyvä uutinen, jos taistelu ei tapahdu tietyn ajan kuluessa, panokset palautetaan.

Voit myös tasoittaa vetosi neuvottelemalla nyrkkeilyasiantuntijan kanssa. Pariliitos auttaa sinua myös pysymään ajan tasalla vedonlyöntiuutisista ja vedonlyöntimaailman tapahtumista. Tiedät myös, missä todennäköisyydet ovat – aina.

Mitä tietää mitätöidyistä vedoista

Jokaisessa pelissä sinun on aloitettava pelaaminen, jotta vetosi on voimassa. Joten jos nyrkkeilijäsi jostain syystä vetäytyy ja korvataan toisella taistelijalla, panoksesi palautetaan sinulle. Et voi lyödä vetoa pelaajasta, jos hän ei todellakaan pelaa.

Vedonlyöntilinjojen perusteet
Parlay vedonlyönti nyrkkeilyyn

Parlay vedonlyönti nyrkkeilyyn

Jos haluat saada mojovan voiton, sinulla on hyvä tapa nostaa panoksesi: Parlay-veto. Pelaajat voivat nostaa panoksiaan muutaman tuloksen samalla kortilla. Sinä pystyt panostaa mihin tahansa rahalinjaan, kierros tai voittomenetelmä toisesta tapahtumasta. On huomattava, että et voi oikeastaan parlaya kahta tapahtumaa yhdessä samasta tapahtumasta.

Esimerkiksi: Et voi lyödä vetoa McGregorin rahalinjasta (-600) ja McGregorin voitosta kolmannella kierroksella (+1200). Voit asettaa yksittäisiä vetoja toisilleen samassa online-vedonvälittäjässä – et voi vain lyödä niitä yhteen.

Vedot voiton menetelmästä

Yksi kaikista suosittuja tapoja panostaa on "voiton menetelmä". Ottelun päättymisen spesifisyys voi maksaa ja on erityisen hyödyllinen ottelussa, joka ohjaa melko yksipuolista. Joten, voit lyödä vetoa, että nyrkkeilijä KO vastustajansa tai päinvastoin. Voit myös lyödä vetoa siitä, että ottelu päättyy tasapeliin. Voit valita jokaisen nyrkkeilijän voittavan KO/TKO:lla tai nyrkkeilypäätöksellä. Voit myös lyödä vetoa harvinaisesta tasapelistä.

Keskeiset takeawayt

  • Ovatko pelaajat kohdanneet aiemmin?
  • Miten kukin pelaaja on pärjännyt?
  • Mikä on kunkin pelaajan taistelutyyli?
  • Oletko miettinyt, minkä tyyppisen vedon haluaisit lyödä?
  • Onko olemassa tiettyjä live-vetoja, joita sinun on pidettävä silmällä?
Parlay vedonlyönti nyrkkeilyyn