Cycling-vedonlyönti

Pyöräilyvedonlyönti on suhteellisen uusi online-vedonlyöntimuoto, joka on saavuttanut suosiota viime vuosina. Pyöräilyyn kuuluu monia erilaisia kilpailuja, joista jotkin ovat jopa yhden kilometrin lyhyitä ja toiset kymmenien kilometrien mittaisia. Pyöräilyvedonlyönnissä vedonlyöjät voivat lyödä vetoa erilaisiin tuloksiin, kuten kilpailun voittaja, tietyn pyöräilijän suorittamien kierrosten määrä ja paljon muuta.

Monet urheiluvedonlyöntisivustot tarjoavat pyöräilyvedonlyöntiä. Tämä tarkoittaa, että vedonlyöjien ei tarvitse kamppailla löytääkseen pyöräilyvedonlyöntivaihtoehtoja. He voivat avata tilin ja asettaa pyöräilyvetoja heti.

Cycling-vedonlyönti
Paras pyöräilyvedonlyöntiPyöräilyvedonlyöntikertoimet
Paras pyöräilyvedonlyönti

Paras pyöräilyvedonlyönti

Pyöräilyvedonlyönti on online-vedonlyöntimuoto, jonka avulla vedonlyöjät voivat lyödä vetoa pyöräilykilpailuista. Se on suhteellisen uusi online-vedonlyöntimuoto. Ensimmäinen pyöräilykilpailu verkossa vedonlyönnissä oli Tour de France 2000-luvulla. Pyöräilyvedonlyönnin alkuaikoina useimmilla vedonlyöjillä oli mahdollisuus lyödä vetoa vain siitä, kuka voittaa kilpailun.

Pyöräilyvedonlyönnistä on kuitenkin tullut kehittyneempää pyöräilyn yleistyessä. Nyt vedonlyöjät voivat lyödä vetoa erilaisista tuloksista, mukaan lukien tietyn pyöräilijän suorittamien kierrosten määrä ja kilpailun tiettyjen vaiheiden voittaja.

Pyöräilyvedon tyypit

Vetäjät voivat asettaa erilaisia pyöräilyvetoja. Tässä ovat useimpien vedonvälittäjien tarjoamat yleisimmät pyöräilyvedot:

 • Yksilökilpailun voittaja: Tämän pyöräilyvedon avulla vedonlyöjät voivat lyödä vetoa siitä, kenen he uskovat voittavan yksittäisen kilpailun.
 • Kolmen parhaan sijoittuminen: Tämä pyöräilyveto antaa vedonlyöjien asettaa vedon, jossa kolme pyöräilijää, joiden he uskovat sijoittuvan kolmen parhaan joukkoon.
 • Sprintin voittaja: Kilpailijat voivat asettaa pyöräilyvetoja siitä, kenen he uskovat voittavan pyöräilysprintin.
 • Paras kiipeilijä: Kilpailijat voivat asettaa pyöräilyvetoja siitä, kenen he uskovat olevan pyöräilykilpailun paras kiipeilijä.

Pyöräilyvedonlyöntivaiheet

Vetoakseen pyöräilyyn vedonlyöjien tulee:

 • Avaa tili a hyvämaineinen online-urheiluvedonlyöjä
 • Etsi pyöräilykilpailuja, jotka järjestetään pian
 • Lue kilpailuun osallistuvista pyöräilijöistä
 • Valitse sopiva vetotyyppi, kuten minkä pyöräilijän uskot voittavan kilpailun
 • Syötä rahasumma, jonka he haluavat panostaa, ja suorita veto
Paras pyöräilyvedonlyönti
Pyöräilyvedonlyöntikertoimet

Pyöräilyvedonlyöntikertoimet

Pyöräilyvedonlyönnissä kertoimet ilmaistaan yleensä desimaali- tai murtolukumuodossa. Kertoimet kuvaavat kuinka paljon rahaa vedonlyöjä voittaa, jos hän panostaa 100 dollaria. Jos esimerkiksi tietyn pyöräilijän kertoimet ovat 11/20, 100 dollaria tälle pyöräilijälle panostava pelaaja voittaa 110 dollaria, jos hänen suosikkipyöräilijänsä voittaa kilpailun.

Puntereiden tulee etsiä mahdollisimman korkeita pyöräilykertoimia ja lukea niistä urheiluvedonlyöntivinkkejä, jotta he voivat maksimoida tuottonsa vedonlyönnin yhteydessä.

Mikä voi vaikuttaa pyöräilyvedonlyöntien kertoimiin?

Pyöräilyn vedonlyöntikertoimiin voivat vaikuttaa useat eri tekijät. Nämä sisältävät:

 • Pyöräilyn matka. Pyöräilykilpailulla, joka on vain kilometri, on pienempi todennäköisyys kuin 100 mailia pitkällä pyöräilykilpailulla, koska pidemmissä kilpailuissa on enemmän potentiaalisia tuloksia.
 • Pyöräilijöiden kokemus ja historia: Pyöräilykilpailulla, johon osallistuu tunnettuja ja kokeneita pyöräilijöitä, on suurempi todennäköisyys kuin pyöräilykilpailussa, jossa on vähemmän merkittäviä pyöräilijöitä, koska edellinen ryhmä voittaa todennäköisemmin.
 • Sääolosuhteet: Sääolosuhteet voivat vaikuttaa pyöräilyn todennäköisyyteen. Jos esimerkiksi pyöräilypäivänä sataa kovaa vettä, todennäköisyys pyöräilijöille, jotka ovat hyviä märissä olosuhteissa, ovat tavallista korkeammat.
Pyöräilyvedonlyöntikertoimet