Parhaat liigat, joista kannattaa panostaa vuonna 2024

Maat ympäri maailmaa laillistavat urheiluuhkapelit. Suosikkiurheilujoukkueiden vedonlyöntiin osallistumisen oikeudelliset puitteet ovat johtaneet online- ja offline-vedonlyöntiin. Fanit käyttävät miljardeja vuosittain urheiluvedonlyöntiin. Urheilujoukkueet koostuvat yksilöistä, jotka tekevät yhteistyötä joukkueessa pelatessaan tiettyä urheilua. Jokaisen joukkueen pelaajien määrä vaihtelee kunkin lajin sääntöjen mukaan.

Urheilujoukkue luo brändi-identiteetin muutamalla tavalla. Kollegiojoukkueet saavat usein joukkueen korkeakoulun tai yliopiston maskotin nimen. Ammattitiimit identifioivat yleensä sen sijainnin, jossa joukkue sijaitsee. Kun kyseessä ovat sponsoroidut joukkueet, joukkueessa voi olla sen yrityksen nimi, joka maksaa laskun kaikista joukkueen kuluista. Fanien kannalta joukkueen brändäys ja suosio voivat määrittää kuinka monta vetoa pelaajat asettavat joukkueeseen kilpailun aikana.

Ligue 1

Kaupallisten etujen vuoksi Ranskan Le Ligue on virallisesti nimeltään Ligue 1 Uber Eats. Se on maan ensisijainen jalkapallon mestaruus Ranskassa. Le Liguessa pelaa kaksikymmentä joukkuetta, ja se kulkee putoamis- ja ylennysrakenteessa Ligue 2:een ja sieltä pois. Liigaa hallinnoi Ranskan jalkapalloliitto LFP. Ennen kauden 2023/24 kampanjaa on tarkoitus vähentää Le Ligue kahdeksaantoista joukkueeseen. Suurin osa peleistä pelataan viikonloppuisin.

Näytä lisää
Eredivisie

Eredivisie on Alankomaiden johtava jalkapallon ammattilaisten kilpailu, jossa on mukana 18 joukkuetta. Jokainen liigan seura pelaa kaikki muut kaksi kertaa kampanjan aikana. Yksi peli on yleensä kotona. Paluuosuus tapahtuu vastustajan kentällä, yhteensä 34 peliä jokaiselle joukkueelle kampanjan aikana. Näiden monien pelien ansiosta Eredivisie-vedonvälittäjän online-sivustot voivat tarjota vedonlyöjille valtavia vedonlyöntimarkkinoita. Hollannin jalkapalloliigajärjestelmä koostuu kahdesta täysin ammattimaisesta divisioonasta, jotka ovat saatavilla myös online-vedonlyöntisivustoilla.

Näytä lisää
Serie A

Serie A tunnetaan myös nimellä Serie A TIM kansallisen sponsoroinnin vuoksi. Tämän Italian jalkapallorakenteen huippuluokan ammattilaisseurojen huippuliigaturnauksen voittajalle annetaan Scudetto. Vuodesta 1930 lähtien liigamuoto on käyttänyt round robin -aikataulua. Liiga on laajalti tunnustettu yhdeksi maailman parhaista jalkapallosarjoista, ja se on suosittu Serie A -vedonlyöntiverkkovedonvälittäjien keskuudessa. Lisäksi kilpailua kuvataan usein yhdeksi taktisesti ja vankimmista puolustavista jalkapalloliigoista maailmassa.

Näytä lisää
Bundesliga

Bundesliiga on Saksan jalkapallon korkein divisioona. Se sisältää laajan verkoston organisaatioita, jotka edistävät aktiivisesti urheilua kaikkialla Euroopan maassa. Saksan Federal Soccer League tai Bundesliiga monimutkainen yhdistysten, joukkueiden ja jäsenten verkosto kattaa maan ja kattaa eri peli- ja organisaatiotasot.

Näytä lisää
La Liga

La Liga on suosittu espanjalainen jalkapallokilpailu fani- ja vedonlyöntimaailmassa. Se on Euroopan maan huippujalkapallokilpailu, ja se tunnetaan paikallisten keskuudessa tunnetusti Primeira-divisioonana. Korkein ammattilaisliiga on Espanjan jalkapalloliigajärjestelmän divisioona, ja sitä johtaa Liga Nacional de Futbol Professional.

Näytä lisää
Premier League

Englannin Valioliiga, joka tunnetaan yleisesti nimellä Valioliiga, erottuu joukosta maailman suurin ja suosituin jalkapalloliiga ja katsotuin urheilutapahtuma. Kaksikymmentä joukkuetta muodostaa tämän liigan ja kilpailee koti- ja vieraspeleissä. Kauden aikana on yhteensä 380 peliä, jotka tarjoavat parhaat online-vedonvälittäjät, joissa on monia vedonlyöntitapahtumia. Valioliiga toimii putoamis- ja nousupohjalta.

Näytä lisää
Jalkapallon MM-kisojen 2022 välierät - Ranska vs Marokko
2022-12-14

Jalkapallon MM-kisojen 2022 välierät - Ranska vs Marokko

Vuoden 2022 jalkapallon MM-kisojen välierät jatkuvat keskiviikkona Al Bayt -stadionilla ottelulla, jota harva meistä olisi koskaan kuvitellut näkevänsä tässä vaiheessa, kun palaava mestari Ranska kohtaa turnauksen paljastuksen - Marokon.

Jalkapallon MM-kisojen 2022 puolivälierät – Englanti vs. Ranska
2022-12-09

Jalkapallon MM-kisojen 2022 puolivälierät – Englanti vs. Ranska

Jalkapallon MM-kisojen 2022 puolivälieräottelun toinen päivä on täällä ja sen mukana tulee varmasti olemaan yksi kilpailun jännittävimmistä otteluista, kun sähköinen Englannin joukkue kohtaa hallitsevan mestarin Ranskan!

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?
2022-11-30

Kenestä tulee Baseball Hall Famers vuonna 2023?

Vuonna 2022 Baseball Hall of Fame toivottaa tervetulleeksi seitsemän uutta jäsentä eksklusiiviseen klubiin. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun nimi ei leikannut edellisenä vuonna. Kuten David Ortiz, Tony Oliva ja muut, jotka eivät ole Hallissa, baseballin harrastajat ja pelaajat voivat siirtää huomionsa vuoden 2023 Major League Baseball -lahjakkuuksien luokkaan, joilla on hyvät mahdollisuudet.

Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter

Suosituimmat urheilujoukkueet ja liigat vedonlyönnille

Suurin osa urheilujoukkueiden osallistujista on amatööriurheilijoita. Ammattijoukkueista ja -sarjoista on kuitenkin tullut olennainen osa nykyajan urheilumaisemaa. Tässä on luettelo maailman arvokkaimmista urheilujoukkueista.

  • Real Madrid CF - 4,8 miljardia dollaria
  • Dallas Cowboys – 5,7 miljardia dollaria
  • FC Barcelona - 4,8 miljardia dollaria
  • New York Knicks - 5 miljardia dollaria

Vuonna 2012 urheilujoukkueille vedonlyöneet pelaajat panostivat yli 58 miljoonaa dollaria Wimbledonin finaaliottelussa klo online-urheiluvedonlyöntisivustot. Yli miljardi fania viritteli katsomaan Wimbledonin otteluita kilpailun aikana. Peli on vedonlyöntipelaajien suosiossa neljännellä sijalla.

Noin 93 000 ottelun ansiosta tennisfaneilla on runsaasti mahdollisuuksia panostaa. Maailman ykkönen Iga Swiatek on suosiossa missä tahansa tenniskilpailussa, varsinkin kun voitti vuoden 2022 Ranskan avoimet Pariisissa.

March Madnessin aikana pelaajat panostavat noin 10 miljardia dollaria koripalloon, mikä on kolmas vedonlyönnin suosiossa urheilufanien keskuudessa. Kun 68 joukkuetta kilpailee mestaruudesta, joukkueiden fanit lyövät vetoa yksittäisten otteluiden tuloksista ja viimeisestä mestaruusottelusta. Kansas Jayhawks voitti vuoden 2022 NCAA:n mestaruuden, mikä teki joukkueen panostamista seuraavina vuonna 2023.

Amerikkalainen jalkapallo on maailmanlaajuisessa vedonlyönnissä toiseksi ainoa urheilulaji. National Football League houkuttelee puolet kaikista urheiluvedonlyönnistä Amerikassa. Itse asiassa Super Bowl keräsi ennätykselliset 158 miljoonan dollarin lailliset vedot vuonna 2018. Arvioiden mukaan laittomasta vedonlyönnistä mestaruudesta panostettiin kokonaispanosten määräksi lähemmäksi 5 miljardia dollaria.

Vaikka Rams voitti Bengalsin vuoden 2022 Super Bowlissa, vain seitsemän suurinta urheilujoukkuetta on voittanut mestaruuden peräkkäin, eikä niin ole tapahtunut sitten vuoden 2004. Vuonna 2023 kertoimet voivat tarkastella muita suuria urheilujoukkueita voittaakseen Super Bowlin, mukaan lukien Buccaneers, jota johtaa ikoninen, 7-kertainen Super Bowl mestari pelinrakentaja Tom Brady.

Kuten maailman suosituin urheilulaji, jalkapallo ylittää parhaan urheilujoukkueen vedonlyönnin. Jalkapallon mestaruus, FIFA World Cup, houkuttelee joukkueita 210 maasta, jotka osallistuvat turnaukseen. Karsintaotteluista finaaliin asti joukkueet kilpailevat nähdäkseen, kumpi voittaa kaiken. Vedonlyöjät katsovat ja panostavat joka vaiheessa. Sekä FC Barcelona että Real Madrid ovat joukkueita, jotka suosivat vedonlyöntikertoimia.

Lyö vetoa urheilujoukkueesta

Tuhansien kuukausittaisten urheilukilpailujen ansiosta parhailla urheilujoukkueilla on suotuisat kertoimet. Fanit lyövät vetoa suosituissa offline-laitoksissa, online-sivustoilla tai mobiilisovelluksia saatavilla ladattavissa Applen ja Googlen sovelluskaupoista.

Joukkueilla, joilla on suuri mahdollisuus voittaa, on suurempi rahallinen riski vedonlyöjille, jotka osallistuvat vedonlyöntiin urheilujoukkueista. Siksi on ratkaisevan tärkeää, että pelaaja panostaa vain sellaiseen urheiluun, jonka hänellä on varaa hävitä.

Suurin osa urheiluvedonlyönnistä tarjoaa useita tapoja panostaa samassa kilpailussa. Vedonlyöjä voi esimerkiksi lyödä vetoa siitä, kuka voittaa ottelun, kumpi pelaaja tekee maalin ensin tai pelaaja, joka saa eniten pisteitä. Suositun joukkueen kertoimella on miinusmerkki. Todennäköisyydellä, että joukkue häviää, on plusmerkki kertoimesta.

Pisteiden odotetun voiton marginaaliin perustuva panostaminen on suosittu tapa panostaa. Jos joukkueen odotetaan voittavan 10 pisteellä, pisteero on -10. Vedonlyöjät, jotka lyövät vetoa suosikkijoukkueelle, saavat takaisin panostetut rahat sekä lisävoitot, jos voittokertoimen suosikki voittaa 10 pisteellä.

Kannattaako liigasta lyödä vetoa?

Urheilun harrastajille vedonlyönti urheiluliigoista on viihdettä, joka parantaa peliä. Voita tai hävitä, panostaminen on kokemuksen arvoista useimmille. Esimerkiksi rahalinjavedonlyönti on toinen suosittu tapa voittaa vedonlyönti. Jos suosikin kertoimet ovat -400, vedonlyöjä panostaa 400 dollaria saadakseen mahdollisuuden voittaa 200 dollaria.

Vedonlyöjä kuitenkin voittaa panoksensa plus 200 dollaria, jos suosikki voittaa, mutta voi menettää 400 dollaria, jos suosikki häviää ottelun. Money line -vedonlyönti on suosittua vähäpisteisissä urheilukilpailuissa, kuten jalkapallossa ja baseballissa. Kokeneet pelaajat ovat oppineet hallitsemaan riskejä, ja yksittäiset fanit pelaavat usein vain huvikseen.

Kuinka lyödä vetoa urheilujoukkueista

Kokeneet pelaajat panostavat älykkäästi. Pysy ajan tasalla suosikkiurheilujoukkueiden vedonlyönnistä on yksi tapa valita parhaat joukkueet vedonlyöntiin. Useimmat pelaajat katsovat pelejä selvittääkseen, mitkä pelaajat menestyvät hyvin ja mitkä joukkueet tietävät kuinka voittaa.

Historiallisten voitto-/tappiotilastojen tutkiminen on myös fiksu tapa tehdä tietoinen päätös. Itse asiassa tietokoneohjelmistot voivat analysoida voittoja tuottaakseen todennäköisen voittajan joukkueottelussa.

Tilastot ja tiedot ovat kuitenkin vain kaksi tapaa määrittää todennäköinen voittaja. Uutisten tiedot tarjoavat avaimia joukkueen tulevaisuuden suorituskykyyn ja tarjoavat tietoa urheilujoukkueiden vedonlyönnistä. Jos joukkue hankkii supertähtipelaajan, voiton todennäköisyys saattaa kasvaa. Toisaalta, jos joukkue menettää tärkeän pelaajan loukkaantumisen vuoksi, se voi kohdata haasteita samalla tasolla kilpailla.

Urheilujoukkueen vedonlyöntikertoimien seuraaminen on myös tehokas tapa panostaa. Sportsbooksin työntekijät ovat kokeneita voittajien valitsemisessa ja ovat oikeassa yli 50 prosenttia ajasta. Voiton varmistamiseksi parempi voi myös lyödä vetoa ottelun molemmilla puolilla.

Valitessaan vedonvälittäjien erottamisen, pelaaja voi asettaa kaksi panosta, mikä melkein vahvistaa voiton. Tietenkin tasapeli tässä skenaariossa tarkoittaa, että peluri häviää, jos hän lyö vetoa molempien joukkueiden voitosta.

Maailman parhaat urheilijat

Urheilun hallitseminen vaatii intensiivistä omistautumista, lahjakkuutta, intohimoa ja urheilullisuutta. Harvat pelaajat saavuttavat ikonisen aseman, joka sisältää fanien ihailun ja ämpärimäärän rahaa palkoista, voitoista ja suosituksista. Tässä on viisi pelaajaa, joita fanit ja urheiluvedonlyöntikertoimet.

Cristiano Ronaldo ansaitsee huimat 26,4 miljoonaa dollaria vuonna 2022 ja hänellä on 42 miljoonan seuraajaa Twitterissä. Maailman suosituimpana jalkapalloilijana hän keräsi uransa aikana yli miljardi dollaria tuloja palkasta ja merkinnöistä, ja hänen nettovarallisuutensa on arviolta 500 miljoonaa dollaria.

LeBron James tienaa 23 miljoonaa dollaria pelaamalla koripalloa Los Angeles Lakersissa, ja hän twiittasi yli 31 miljoonalle Twitter-seuraajalle. Forbes arvioi, että Jamesin nettovarallisuus ylittää miljardin dollarin.

Serena ja Venus Williams ravistelivat tennismaailmaa yksilö- ja nelinpelivoitoilla koko uransa ajan. Molemmat ovat antaneet korvaamattoman panoksen urheiluun voittamalla useita mestaruuksia, mukaan lukien Wimbledonin. Serena johtaa 19 Wimbledonin voittoa Venuksen 12 voittoon. Molemmat ovat olleet maailman ykköstennispelaajien asemassa.

Jokaista näistä pelaajista pidetään yleisesti kaikkien aikojen parhaimpana urheilulajinaan, ja pelaajat suosivat heitä usein.

About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
Noin

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen