Kaikki aiheesta Tennis Odds

Tenniskausi kestää 11 kuukaudesta 12 kuukaudesta vuosittain, ja joka päivä on useita turnauksia, joita vedonvälittäjät seuraavat. Tennis tarjoaa erilaisia vedonlyöntilinjoja riippumatta siitä, onko kyseessä ATP- tai WTA-turnaus, Challenger Tour tai alemman tason ITF-turnaukset.

Grand Slam -turnaukset ovat todellinen loma jokaiselle intohimoiselle vedonlyöjälle, joka tarjoaa monenlaisia linjoja tennis on yksi jännittävimmistä urheilulajeista lyödä vetoa.

Kaikki tenniksen kertoimista, vedonlyönnistä ja leviämisestä

Kaikki tenniksen kertoimista, vedonlyönnistä ja leviämisestä

Tenniskausi alkaa heti uudenvuodenaatton jälkeen ja kestää marraskuun loppuun. Pelaajat luokitellaan edellisten kausien tulosten perusteella. Ranking-järjestelmä on kehitetty tietyllä tavalla, jotta pelaaja ei pysty rakentamaan johtoa, jonka hän säilyttää vuosia, mutta jokaisen pelaajan on näytettävä johdonmukaisuutta ja voitettava säännöllisesti.

On olemassa eri tasoisia turnauksia, jotka tuovat eri määrän pisteitä, joiden perusteella sijoitus muodostuu. Neljä Grand Slam -turnausta, Australian avoimet, Ranskan avoimet, Wimbledon ja US Open ovat arvostetuimmat, jotka antavat voittajille 1 500 pistettä.

Masters-sarjassa on 10 turnausta, jotka antavat voittajille 1 000 pistettä, ja monet ATP 500- ja ATP 250 -turnauksista.

Kilpailujärjestelmä tekee tenniksestä erittäin mielenkiintoista seurata, mikä on yksi syy siihen, miksi tämä laji on saavuttanut suuren suosion vedonlyöjien keskuudessa. Tennisotteluita on tarjolla milloin tahansa ympäri maailmaa vedonlyönti parhaista online-vedonvälittäjistä.

Kaikki tenniksen kertoimista, vedonlyönnistä ja leviämisestä
Tennisvedonlyönti rahalinjalla

Tennisvedonlyönti rahalinjalla

Yleisin tennisvedonlyönti on raharajavedonlyönti, jossa yrität yksinkertaisesti arvata, kumpi pelaaja voittaa ottelun. Ottelut voittaa suurimman osan ajasta se pelaaja, joka voittaa ensin kaksi erää, ellei kyseessä ole Grand Slam -turnaus tai Davis Cup.

Tenniskertoimet rahalinjan vedonlyönnille voivat vaihdella erittäin alhaisesta erittäin korkeaan riippuen pelaajista, jotka pelaavat toisiaan vastaan.

Tenniksen online-urheiluvedonlyönti tarjoaa myös raharajavedonlyöntiä sarjoissa ja jopa pelatuissa peleissä. Live-tennisvedonlyönti on erittäin suosittua ja tarjoaa erilaisia linjoja, joita tarjotaan joka minuutti.

Tennisvedonlyönti rahalinjalla
Tennis-vedonlyönti

Tennis-vedonlyönti

Tennisvedonlyönti verkossa tarjoaa erilaisia eroja, jotka koskevat koko ottelua tai erää. Siksi leviäminen voidaan asettaa sarjoille tai peleille. Levitysarvo vaihtelee ottelun muodon mukaan. Jos kyseessä on ottelu, joka voitetaan kahdella erällä, erojen ainoa ero on -1,5, kun taas se voi olla -1,5 tai -2,5, jos kyseessä on ottelu, joka vaatii kolme voittoa.

Mitä tulee pelien leviämiseen, ero vaihtelee yleensä -2,5:stä -8,5:een ottelumuodosta riippuen.

On syytä huomata, että naiset pelaavat aina kahdessa voitetussa erässä turnauksesta riippumatta.

Tennis-vedonlyönti
Tennisvedonlyöntilinjat selitetty

Tennisvedonlyöntilinjat selitetty

Sen lisäksi raharaja ja leviäminen, päätennislinja on pelien kokonaismäärä. Kuten leviäminen, viiva vaihtelee ottelumuodon mukaan. Jos turnaus on jompikumpi niistä, jotka pelataan kahdessa voidetussa erässä, pelien kokonaismäärä on noin 22,5 peliä.

Jos asetat vedon tämän linjan yli, se tarkoittaa, että ottelussa pelattujen pelien kokonaissumman on oltava vähintään 23. Esimerkki tennispisteistä, joka katsottaisiin tämän linjan yli, on 6-4, 7-6 . Jos asetat vedon tälle riville, se tarkoittaa, että ottelun tulee päättyä enintään 22 peliin tai 6-4, 7-5 tai 6-1, 2-6, 6-1.

Sama sääntö tarjoaa myös pelirivit sarjalle. Tenniksen online-urheiluvedonlyönti tarjoaa mitkä tahansa sarjan rivit alkaen 6.5-12.5.

Grand Slam -turnauksissa on myös sarjoja, jotka koskevat eräiden määrää 2,5:stä 3,5:een ja 4,5:een. Ässät, kaksoisvirheet, voitot suorissa eräissä, takaa tulevat voitot ovat myös joitain linjoja, joita tennisvedonlyönti tarjoaa.

Tennisvedonlyöntilinjat selitetty
Kuinka löytää parhaat tennisvedonlyöntikertoimet

Kuinka löytää parhaat tennisvedonlyöntikertoimet

Tennis vedonlyöntikertoimet löytyy mistä tahansa online-urheiluvedonlyönnistä, mutta kaikki eivät tarjoa samoja linjoja ja vaihtoehtoja. Moneyline-, spread- ja kokonaispelilinjat löytyvät kirjaimellisesti mistä tahansa online-urheiluvedonlyönnistä, kun taas muita vaihtoehtoja tarjoavat vain parhaat online-vedonvälittäjät.

Tennis on urheilulaji, jonka kertoimet muuttuvat eniten. Se on yksilölaji, jossa monet tekijät voivat vaikuttaa tulevaan tapahtumaan. Edellisen ottelun pituus, kuljettu matka, viimeaikainen muoto ja loukkaantumiset, edellinen keskinäinen ennätys ovat vain muutamia tenniksen kertoimiin vaikuttavia tekijöitä.

Kaikilla näillä tekijöillä on eri tasoinen vaikutus kertoimiin eri urheiluvedonlyönnissä, joten tarkistamalla useita vedonvälittäjiä ja vertaamalla tenniskertoimet voi tehdä todellisen eron.

Mainittu pelin kokonaislinja voi myös olla erilainen eri online-vedonvälittäjillä. Esimerkiksi, jos viiva jossain on 23,5 pelissä ja odottaa, että molemmat pelaajat pitävät syöttönsä pitkän ottelun ajan, sama viiva voi olla 22,5 jossain muualla, mikä on tavallinen viiva useimmissa otteluissa.

Kuinka löytää parhaat tennisvedonlyöntikertoimet
Parhaat online-vedonlyöntisivustot tenniskertoimille

Parhaat online-vedonlyöntisivustot tenniskertoimille

Kuten edellä mainittiin, useimmat online-urheiluvedonlyönnit tarjoavat tennisvedonlyöntiä verkossa, mutta vain muutamalla on runsaasti linjoja, jotka ovat todellinen nautinto jokaiselle tennisfanille.

Melbet, N1 veto, Unibet, William Hill, Leon veto ovat joitakin vedonvälittäjiä, jotka tarjoavat kaikki linjat, joita tennisvedonlyöjä haluaisi nähdä.

Tenniskertoimien vertailu on erittäin tärkeää, jotta voit asettaa oikean vedon ja hyödyntää sitä mahdollisimman paljon. On melko yleistä, että tenniskertoimet nousevat ja laskevat, ja usein edellisen päivän ja pelipäivän kertoimissa on monia eroja.

Erot kertoimien välillä ovat säännöllisiä paitsi rahalinja-vedonlyönnissä, myös leviämisessä ja pelilinjoissa.

Sama pätee, jos lyöt vetoa siitä, kumpi pelaaja voittaa turnauksen. Eri vedonvälittäjät antavat eri kertoimet huippusuosikille, ja koska monet vedonlyöjät nauttivat voittajan valitsemisesta, on erittäin tärkeää löytää vedonvälittäjä, joka tarjoaa valitulle pelaajalle korkeimmat kertoimet.

Parhaat online-vedonlyöntisivustot tenniskertoimille
Vinkkejä ja temppuja tenniksen vedonlyöntikertoimiin

Vinkkejä ja temppuja tenniksen vedonlyöntikertoimiin

Kuten kaikissa muissakin urheilulajeissa, tenniksen online-vedonlyönnissä on monia vinkkejä ja temppuja.

Ennen kuin asetat vedon ottelun voittajasta, sinun on tarkistettava monia yksityiskohtia. Nykyiset sijoitukset antavat selkeän kuvan siitä, kuinka hyvä pelaaja on. Kauden ennätys kertoo myös paljon viimeaikaisesta muodosta ja pelaajan mahdollisuudesta voittaa useita otteluita turnauksessa tai jopa voittaa pokaalin.

Kun tarkistat pelaajan kauden ennätystä, on toinen tärkeä yksityiskohta. Sinun täytyy nähdä ennätys tietyllä pinnalla, koska tennistä pelataan kolmella pääpinnalla.

Jos esimerkiksi haluat lyödä vetoa Wimbledonin otteluista, sinun on tarkistettava pelaajien ennätys nurmikolla. Se, että pelaaja on hyvä tai huono savipinnalla, ei kerro tarpeeksi, koska pelityyli nurmikolla ja savella on täysin erilainen.

Toinen tärkeä seikka on, jos pelaaja pelaa tietyssä turnauksessa ensimmäistä kertaa tai hänellä on menestystä. Pelaajilla on turnauksia ja pinta, jolla he tuntevat olonsa mukavaksi ja joilla voi myös olla merkitystä.

Ja lopuksi, kahden pelaajan välisen ennätyksen tarkistaminen on välttämätöntä oikean valinnan valinnassa. Jos joku pelaaja voittaa säännöllisesti vastustajansa, se on hyvä johto voittovedoksi.

Vinkkejä ja temppuja tenniksen vedonlyöntikertoimiin