Kaikki aiheesta Tennis Odds

Mitä tulee tenniksen vedonlyöntikertoimiin, sinun on tunnettava kolme päätyyppiä: Moneyline-kertoimet, murto-kertoimet ja desimaalikertoimet. Jokaisella tyypillä on oma ainutlaatuinen tapansa esittää tietyn tuloksen todennäköisyys ja mahdollinen voitto, jota voit odottaa.

Moneyline Odds

Moneyline-kertoimet, jotka tunnetaan myös nimellä American odds, ovat yleisin tennisvedonlyönnissä käytetty kerroin. Ne esitetään joko positiivisena tai negatiivisena numerona, mikä osoittaa potentiaalisen voiton, jonka voit ansaita 100 dollarin panoksella. Positiiviset numerot edustavat altavastaajaa, kun taas negatiiviset luvut edustavat suosikkia.

Esimerkki: Rafael Nadalin ja Novak Djokovicin välisessä ottelussa Nadalin raharajakerroin on +150, kun taas Djokovicin kertoimella -200. Jos panostat $100 Nadalille ja hän voittaa, saat $250 – $100 voiton alkupanoksellasi ja $150 voittoa. Toisaalta, jos panostat 200 dollaria Djokovicille ja hän voittaa, saat 300–200 dollarin voiton panoksestasi ja 100 dollaria voittoa.

Murtolukukertoimet

Murtolukukertoimia käytetään yleisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja ne esitetään murtolukuina. Ne osoittavat mahdollisen tuoton, jonka voit ansaita suhteessa panokseen. Jos pelaajalla on esimerkiksi murtokerroin 2/1, se tarkoittaa, että jokaista panostamaasi dollaria kohden ansaitset 2 dollarin voittoa, jos hän voittaa.

Esimerkki: Serena Williamsin ja Naomi Osakan välisessä ottelussa Williamsin murtokerroin on 3/1, kun taas Osakan kerroin on 1/4. Jos lyöt $1 Williamsille ja hän voittaa, saat $4 – $1 panoksesi ja $3 voittoa. Toisaalta, jos panostat 4 dollaria Osakasta ja hän voittaa, saat 5–4 dollarin voiton panoksestasi ja 1 dollarin voittoa.

Desimaalikertoimet

Desimaalikertoimet ovat laajalti käytössä Euroopassa ja edustavat mahdollista voittoa, jonka saisit jokaisesta yksikkövedosta. Ne ilmaistaan ​​desimaalilukuina, kuten 2,50 tai 1,75. Laskeaksesi mahdolliset voittosi, sinun tarvitsee vain kertoa panoksesi desimaalikertoimella.

Esimerkki: Roger Federerin ja Alexander Zverevin välisessä ottelussa Federerillä on desimaalikerroin 1,50, kun taas Zverevin kerroin on 2,75. Jos panostat 100 dollaria Federerille ja hän voittaa, saat 150–100 dollarin voiton panoksestasi ja 50 dollaria voittoa. Toisaalta, jos panostat 100 dollaria Zvereviin ja hän voittaa, saat 275 dollaria – 100 dollaria panoksellesi ja 175 dollaria voittoa.

Kaikki aiheesta Tennis Odds
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Miten tennisvedonlyöntikertoimet lasketaan

Miten tennisvedonlyöntikertoimet lasketaan

Vedonvälittäjät laskevat tennisvedonlyöntikertoimet useiden tekijöiden yhdistelmällä, mukaan lukien pelaajien aiemmat suoritukset, keskinäiset ennätykset, nykyinen muoto ja muut asiaankuuluvat tilastot. Vedonvälittäjät analysoivat nämä tekijät arvioidakseen tietyn tuloksen todennäköisyyttä ja määrittääkseen kertoimet sen mukaisesti.

On tärkeää huomata, että vedonvälittäjät pyrkivät luomaan kertoimet, jotka houkuttelevat tasapuolisia vedonlyöntitoimia ottelun molemmilla puolilla. Tämä varmistaa, että he voivat tehdä voittoa tuloksesta riippumatta. Siksi kertoimet eivät aina kuvasta totta pelaajien todellisia voittomahdollisuuksia.

Miten tennisvedonlyöntikertoimet lasketaan
Suositut tennisvedonlyöntimarkkinat

Suositut tennisvedonlyöntimarkkinat

Tenniksessä useat suositut vedonlyöntimarkkinat tarjoavat erilaisia ​​mahdollisuuksia vedonlyöjille. Tässä on joitain yleisimmistä:

  • Ottelun voittaja: Ottelun voittajamarkkinat ovat tenniksen yksinkertaisin vedonlyöntimarkkinat. Täällä voit lyödä vetoa siitä, kumman pelaajan uskot voittavan ottelun. Jokaisen pelaajan kertoimet kuvastavat hänen mahdollisia voittomahdollisuuksiaan.
  • Aseta vedonlyönti: Set-vedonlyönti antaa sinun lyödä vetoa ottelun tarkasta tulosviivasta. Voit esimerkiksi lyödä vetoa siitä, että pelaaja voittaa ottelun suorissa sarjoissa (2-0) tai voittaa kolmessa erässä (2-1). Set-vedonlyönti tarjoaa korkeammat kertoimet ottelun voittajamarkkinoihin verrattuna, koska se vaatii tarkempia ennusteita.
  • Pelit yhteensä: Pelien kokonaismarkkinoiden avulla voit lyödä vetoa ottelun aikana pelattujen pelien kokonaismäärästä. Vedonvälittäjät asettavat linjan, ja voit lyödä vetoa siitä, onko pelien kokonaismäärä sen ylä- vai alapuolella. Nämä markkinat ovat suosittuja otteluissa, joissa molemmat pelaajat ovat tasavertaisia.
  • Tasoitusvedonlyönti: Tasoitusvedonlyönti, joka tunnetaan myös hajavedonlyöntinä, tarkoittaa, että yhdelle pelaajalle annetaan virtuaalinen etu tai haitta pelien tai settien suhteen. Tämä mahdollistaa tasapainoisemmat kertoimet, etenkin otteluissa, joissa yksi pelaaja on kova suosikki. Voit esimerkiksi lyödä vetoa siitä, että pelaaja voittaa -1,5 pelitasoituksella, mikä tarkoittaa, että hänen on voitettava vähintään kahdella pelillä.
Suositut tennisvedonlyöntimarkkinat
Tekijät, jotka on otettava huomioon analysoitaessa tennisvedonlyöntikertoimia

Tekijät, jotka on otettava huomioon analysoitaessa tennisvedonlyöntikertoimia

Tenniksen vedonlyöntikertoimia analysoitaessa on otettava huomioon useita tärkeitä tekijöitä, jotka voivat auttaa sinua tekemään tietoisempia vedonlyöntipäätöksiä:

  • Pelaajan muoto: Pelaajan nykyinen muoto on tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon arvioitaessa hänen voittomahdollisuuksiaan. Tarkastele heidän viimeaikaisia ​​tuloksiaan sekä voittojen että tappioiden osalta ja pohdi, toimivatko he parhaimmillaan vai kamppailevatko he epäjohdonmukaisuuksien kanssa.
  • Head-to-Head-ennätykset: Head-to-head-ennätykset voivat tarjota arvokkaita näkemyksiä siitä, kuinka kaksi pelaajaa kohtaavat toisiaan vastaan. Katso heidän aikaisempia kokouksiaan ja harkitse sellaisia ​​tekijöitä kuin pelityyli, kenttäpinta ja olosuhteet. Joillakin pelaajilla voi olla psykologinen etu muihin verrattuna, mikä voi vaikuttaa heidän suoritukseensa.
  • Oikeuden pinta: Eri pelaajat menestyvät eri kenttäpinnoilla. Jotkut pelaajat suoriutuvat paremmin savikentillä, kun taas toiset pitävät parempana ruoho- tai kovia kenttiä. Harkitse kentän pintaa ja sitä, kuinka se sopii kunkin pelaajan pelityyliin. Savilla vahva pelaaja voi kamppailla kovalla kentällä ja päinvastoin.
  • Loukkaantumiset ja kunto: Loukkaantumiset ja kuntotasot voivat vaikuttaa merkittävästi pelaajan suorituskykyyn. Ota huomioon kaikki viimeaikaiset vammat tai sairaudet, jotka voivat vaikuttaa pelaajan kykyyn suoriutua parhaalla mahdollisella tavalla. Pelaaja, joka ei ole täysin kunnossa, voi kamppailla hyvässä kunnossa olevaa ja tervettä vastustajaa vastaan.
  • Turnauksen merkitys:Harkitse turnauksen merkitystä jokaiselle pelaajalle. Jotkut pelaajat voivat priorisoida tietyt turnaukset toisiin nähden sijoituksensa, uratavoitteistaan ​​ja aiemman suorituksensa mukaan. Pelaaja, joka on erittäin motivoitunut ja jolla on vahva ennätys tietyssä turnauksessa, voi todennäköisemmin menestyä hyvin.
Tekijät, jotka on otettava huomioon analysoitaessa tennisvedonlyöntikertoimia
Kuinka löytää parhaat tennisvedonlyöntikertoimet

Kuinka löytää parhaat tennisvedonlyöntikertoimet

Tennisvedonlyöntikertoimet löytyvät mistä tahansa online-urheiluvedonlyönnistä, mutta kaikki eivät tarjoa samoja linjoja ja vaihtoehtoja. Moneyline-, spread- ja kokonaispelilinjat löytyvät kirjaimellisesti mistä tahansa online-urheiluvedonlyönnistä, kun taas muita vaihtoehtoja tarjoavat vain parhaat online-vedonvälittäjät.

Tennis on urheilulaji, jonka kertoimet muuttuvat eniten. Se on yksilölaji, jossa monet tekijät voivat vaikuttaa tulevaan tapahtumaan. Edellisen ottelun pituus, kuljettu matka, viimeaikainen muoto ja loukkaantumiset, edellinen keskinäinen ennätys ovat vain muutamia tenniksen kertoimiin vaikuttavia tekijöitä.

Kaikilla näillä tekijöillä on erilainen vaikutus kertoimiin eri urheiluvedonlyönnissä, joten useiden vedonvälittäjien tarkistaminen ja tenniskertoimien vertailu voi vaikuttaa todelliseen eroon.

Mainittu pelin kokonaislinja voi myös olla erilainen eri online-vedonvälittäjillä. Esimerkiksi, jos viiva jossain on 23,5 pelissä ja odottaa, että molemmat pelaajat pitävät syöttönsä pitkän ottelun ajan, sama viiva voi olla 22,5 jossain muualla, mikä on tavallinen viiva useimmissa otteluissa.

Kuinka löytää parhaat tennisvedonlyöntikertoimet
Parhaat online-vedonlyöntisivustot tenniskertoimille

Parhaat online-vedonlyöntisivustot tenniskertoimille

Kuten yllä mainittu, useimmat online-urheiluvedonlyönnit tarjoavat tennisvedonlyöntiä verkossa mutta vain harvoilla on runsaasti linjoja, jotka ovat todellinen ilo jokaiselle tennisfanille.

Melbet, N1 veto, Unibet, William Hill, Leon veto ovat joitakin vedonvälittäjiä, jotka tarjoavat kaikki linjat, joita tennisvedonlyöjä haluaisi nähdä.

Tenniskertoimien vertailu on erittäin tärkeää, jotta voit asettaa oikean vedon ja hyödyntää sitä mahdollisimman paljon. On melko yleistä, että tenniskertoimet nousevat ja laskevat, ja usein edellisen päivän ja pelipäivän kertoimissa on monia eroja.

Erot kertoimien välillä ovat säännöllisiä paitsi rahalinja-vedonlyönnissä, myös leviämisessä ja pelilinjoissa.

Sama pätee, jos lyöt vetoa siitä, kumpi pelaaja voittaa turnauksen. Eri vedonvälittäjät antavat eri kertoimet huippusuosikille, ja koska monet vedonlyöjät nauttivat voittajan valitsemisesta, on erittäin tärkeää löytää vedonvälittäjä, joka tarjoaa valitulle pelaajalle korkeimmat kertoimet.

Parhaat online-vedonlyöntisivustot tenniskertoimille
Vinkkejä ja temppuja tennisvedonlyöntiin

Vinkkejä ja temppuja tennisvedonlyöntiin

Kuten kaikissa muissakin urheilulajeissa, tenniksen online-vedonlyönnissä on monia vinkkejä ja temppuja.

Ennen kuin asetat vedon ottelun voittajasta, sinun on tarkistettava monia yksityiskohtia. Nykyiset sijoitukset antavat selkeän kuvan siitä, kuinka hyvä pelaaja on. Kauden ennätys kertoo myös paljon viimeaikaisesta muodosta ja pelaajan mahdollisuudesta voittaa useita otteluita turnauksessa tai jopa voittaa pokaalin.

Kun tarkistat pelaajan kauden ennätystä, on toinen tärkeä yksityiskohta. Sinun täytyy nähdä ennätys tietyllä pinnalla, koska tennistä pelataan kolmella pääpinnalla.

Jos esimerkiksi haluat lyödä vetoa Wimbledonin otteluista, sinun on tarkistettava pelaajien ennätykset nurmikolla. Se, että pelaaja on hyvä tai huono savipinnoilla, ei kerro tarpeeksi, koska pelityyli nurmikolla ja savella on täysin erilainen.

Toinen tärkeä seikka on, jos pelaaja pelaa tietyssä turnauksessa ensimmäistä kertaa tai onko hänellä menestystä. Pelaajilla on turnauksia ja pintoja, joilla he tuntevat olonsa mukavaksi ja joilla voi myös olla merkitystä.

Ja lopuksi, kahden pelaajan välisen ennätyksen tarkistaminen on välttämätöntä oikean valinnan valinnassa. Jos joku pelaaja voittaa säännöllisesti vastustajansa, se on hyvä johto voittovedoksi.

Vinkkejä ja temppuja tennisvedonlyöntiin
About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen

Faq

Kaikki mitä haluat tietää kasinoista

Mitkä ovat Tennisvedonlyöntikertoimien kolme päätyyppiä?

Tennisvedonlyöntikertoimien kolme päätyyppiä ovat Moneyline-kertoimet, murto-kertoimet ja desimaalikertoimet. Moneyline-kertoimet osoittavat potentiaalisen voiton 100 dollarin panoksesta, positiivisilla luvuilla altavastaajilla ja negatiivisilla luvuilla suosikeilla. Murtokertoimet, jotka ovat yleisiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, osoittavat mahdollisen voiton suhteessa panokseen murto-osina. Desimaalikertoimet, jotka ovat suosittuja Euroopassa, näyttävät kokonaisvoiton yksikköpanosta kohti desimaalilukuna.

Kuinka Moneyline Odds toimii tennisvedonlyönnissä?

Moneyline-kertoimet, jotka tunnetaan myös nimellä American odds, ilmaistaan ​​positiivisina tai negatiivisina lukuina. Positiivinen luku osoittaa altavastaajan ja osoittaa, kuinka paljon voittoa ansaitset 100 dollarin vedolla. Esimerkiksi +150 tarkoittaa, että voitat 150 dollaria 100 dollarin vedolla. Negatiivinen luku ilmaisee suosikkia ja osoittaa, kuinka paljon sinun on panostettava saadaksesi 100 dollaria voittoa. Esimerkiksi -200 tarkoittaa, että sinun on panostettava 200 dollaria saadaksesi 100 dollarin voittoa.

Mikä on murtokertoimien merkitys tennisvedonlyönnissä?

Murtokertoimet edustavat potentiaalista voittoa suhteessa panokseen, joka näytetään murtolukuna. Esimerkiksi 2/1 tarkoittaa, että ansaitset 2 dollarin voittoa jokaisesta 1 dollarin vedosta, jos valintasi voittaa. Nämä kertoimet antavat myös käsityksen tuloksen todennäköisyydestä; murto-osan suuremmat ensimmäiset luvut osoittavat vähemmän todennäköisiä tuloksia.

Kuinka lasken potentiaaliset voitot desimaalikertoimilla?

Laskeaksesi mahdolliset voitot desimaalikertoimella, kerrot panoksesi desimaalikertoimella. Jos esimerkiksi desimaalikerroin on 2,50 ja panostat 100 dollaria, saat 250 dollaria, jos voitat (100 dollarin panos + 150 dollarin voitto).

Miten tennisvedonlyöntikertoimet määritetään?

Vedonvälittäjät asettavat tennisvedonlyöntikertoimet useiden tekijöiden perusteella, mukaan lukien pelaajien aiemmat suoritukset, keskinäiset ennätykset, nykyinen muoto ja muut tilastot. Niiden tavoitteena on houkutella tasa-arvoisia panoksia ottelun molemmille puolille varmistaakseen voiton tuloksesta riippumatta.

Mitkä ovat suositut tennisvedonlyöntimarkkinat?

Suosittuja tennisvedonlyöntimarkkinoita ovat ottelun voittaja-, setti-, kokonaispelit ja tasoitusvedonlyönti. Ottelun voittaja lyö vetoa siitä, kumpi voittaa ottelun. Set-vedonlyönti ennustaa tarkan tuloksen. Pelien kokonaismäärä on vedonlyönti yli tai alle asetettujen pelien kokonaismäärän. Tasoitusvedonlyönti antaa yhdelle pelaajalle virtuaalisen edun tai haitan pelien tai settien suhteen.

Mitä minun tulee ottaa huomioon tennisvedonlyöntikertoimien analysoinnissa?

Harkitse pelaajan muotoa, head-to-head-ennätyksiä, kentän pintaa, loukkaantumisia ja kuntotasoja sekä turnauksen tärkeyttä. Näiden tekijöiden analysointi auttaa tekemään tietoisia vedonlyöntipäätöksiä.

Kuinka voin lyödä vetoa tenniksestä?

Voit lisätä menestymismahdollisuuksiasi tutkimalla pelaajia ja otteluita, hallitsemalla pelikassaasi vastuullisesti, etsimällä arvovetoja, joissa todennäköisyys on sinun eduksesi, ja erikoistumalla tiettyihin markkinoihin tai pelaajaprofiileihin.

Mitä minun pitäisi etsiä tennisvedonlyöntisivustolta tai vedonvälittäjältä?

Valitse vedonvälittäjä, jolla on hyvä maine, laaja valikoima tennisvedonlyöntimarkkinoita, kilpailukykyiset kertoimet, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä sekä houkuttelevia bonuksia ja tarjouksia. Varmista, että ne ovat lisensoituja ja luotettavia.

Kuinka voin verrata eri vedonvälittäjien tennisvedonlyöntikertoimia?

Käytä online-kertoimien vertailutyökaluja, kuten Oddschecker, BetBrain tai OddsPortal, vertaillaksesi eri vedonvälittäjien tarjoamia kertoimia tietylle ottelulle tai markkinalle. Tämä auttaa löytämään parhaat kertoimet ja maksimoimaan mahdolliset voitot.