Kuinka lyödä vetoa kohteesta Ligue 1 vuonna 2024

Kaupallisten etujen vuoksi Ranskan Le Ligue on virallisesti nimeltään Ligue 1 Uber Eats. Se on maan ensisijainen jalkapallon mestaruus Ranskassa. Le Liguessa pelaa kaksikymmentä joukkuetta, ja se kulkee putoamis- ja ylennysrakenteessa Ligue 2:een ja sieltä pois. Liigaa hallinnoi Ranskan jalkapalloliitto LFP. Ennen kauden 2023/24 kampanjaa on tarkoitus vähentää Le Ligue kahdeksaantoista joukkueeseen. Suurin osa peleistä pelataan viikonloppuisin.

Jotkut ottelut pelataan kuitenkin arki-iltaisin, ja ne valitaan säännöllisesti Le Liguen vedonvälittäjien nettisivuilta. Tavallinen peli keskeytyy yleensä kahdeksi viikoksi joulua edeltävänä viikonloppuna ja jatkuu tammikuun toisella viikolla. Le Ligue on Euroopan suurimpien kansallisten mestaruuskilpailujen joukossa ja sijoittuu viidenneksi Englannin, Espanjan, Italian ja Saksan liigan jälkeen.

Kuinka lyödä vetoa kohteesta Ligue 1 vuonna 2024
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Ligue 1:n rakenne

Ligue 1:n rakenne

Jokainen joukkue pelaa kaikkien muiden divisioonassa kahdesti kauden aikana, perinteisesti elokuusta toukokuuhun. Joukkueet pelaavat kerran kotikentällä ja kerran vastustajallaan 38 pelin ajan, jotka ovat saatavilla kaikista parhaista online-vedonlyönnistä.

Poikkeukselliset olosuhteet voivat kuitenkin joskus sallia osapuolen isännöidä kotiottelunsa eri paikassa. Voitosta joukkue saa kolme pistettä, tasapelistä yhden pisteen. Tappiosta ei saa pistettä.

Pisteiden kokonaismäärä, maaliero ja tehdyt maalit sijoittuvat joukkueille, ja vedonlyöjät voivat lyödä vetoa näillä markkinoilla parhaat online-vedonvälittäjän sivustot. Eniten pisteitä runkosarjan lopussa kerännyt joukkue julistetaan mestariksi. Voittaja määräytyy maalieron ja tasan syntyneiden maalien perusteella. Kun osapuolet ovat edelleen tasatilanteessa, ne sijoitetaan samanlaiseen asemaan.

Toisessa neutraalissa paikassa pelattu pudotuspeli katkaisee liigan mestarin, pudotuksen tai osallistumisen Euroopan turnauksiin.

Eurooppalainen pätevyys

Kuten mukaan UEFA kertoimet, kolme parasta sijoittuvaa puolta pääsee mantereen näyttelyesineeseen, Mestarien liigaan. Kaksi parasta joukkuetta etenevät suoraan kilpailun lohkovaiheeseen. Toinen puoli etenee karsintakierrokselle. Neljännellä sijalla oleva joukkue etenee Eurooppa-liigaan, kun taas viides joukkue pääsee yleensä Eurooppa-konferenssiin.

Jäljellä olevan Eurooppa-liigapaikan valitsee Coupe de France, maan kotimainen cup-kilpailu. Le Liguen viidenneksi sijalla oleva joukkue pääsee Eurooppa-liigaan, kun molemmat cupin voittajat selviytyvät liigasijoituksensa kautta. Siten tällaisessa skenaariossa kuudenneksi oleva joukkue pääsee konferenssiliigaan.

Ligue 1:n rakenne
Ligue 1:n parhaat joukkueet

Ligue 1:n parhaat joukkueet

Ranskan liigassa on useita huippuseuroja. Nämä joukkueet ovat voittaneet lukuisia titteleitä vahvistaakseen asemaansa kärkisijoilla. Toiset ovat nähneet lahjakkaiden pelaajien koristelevan pelipaitojaan fanien ja ikonisten stadionien edessä.

Paris Saint-German

Pääkaupungissa sijaitseva seura on menestynein joukkue, joka on voittanut yli 40 kunniaa. Yleisesti PSG:ksi kutsuttu seura pelaa pelinsä Parc des Princesissä. PSG:n suosio on kasvanut valtavasti viime vuosina, varsinkin kun hän on hankkinut tähtipelaaja Neymarin ennätyssummalla 222 miljoonalla eurolla.

Silti PSG hankki Mbappén ennätyshinnalla 180 miljoonalla eurolla. Yhdessä muiden tähtipelaajien kanssa PSG on jatkanut dominoivaa asemaansa ranskalaisessa jalkapallossa, ja se on säännöllinen valinta missä tahansa vedonlyönnissä verkossa. Tällä jalkapallojoukkueella on myös hyvin tunnettu esports-joukkue, PSG esports joka osallistuu suurimpiin e-urheilutapahtumiin.

Olympique de Marseille

Seura tunnetaan yleisesti nimellä Marseille, ja se on ainoa ranskalainen joukkue, joka on voittanut Mestarien liigan mestaruuden. Joukkueella on myös Coupe de Francen toiseksi paras ennätys kymmenellä voitolla. Marseille ei kuitenkaan ole nähnyt viime aikoina menestystä liigassa, sillä heidän viimeinen mestaruutensa tuli vuonna 2010. Tästä huolimatta joukkueella on valtava fanikunta maassa.

AS Monaco

Monaco on tällä hetkellä ainoa ulkomainen seura, joka osallistuu Le Ligueen. Joukkue on kuuluisa nuorten lahjakkuuksien kehittämisestä ja heistä maailmanlaajuisten supertähtien tekemisestä. Heidän viimeisin voittonsa liigassa oli kaudella 2016/17. Kauden jälkeen useita peruspelaajia myytiin, ja seuraavilla kausilla joukkue nähtiin ristiriitaisia tuloksia. Joukkue sijoittui kuitenkin kakkoseksi kaudella 2021/22.

Lyon

Virallisesti Olympique Lyonnais -niminen seura pelaa kotiottelunsa massiivisella Groupama-stadionilla. Joukkue on ollut huippusuorittaja ja osallistunut Mestarien liigaan seitsemäntoista kertaa. Klubilla on erittäin aktiivinen ja uskollinen fanikunta, joka koostuu useista kannattajaryhmistä.

Ligue 1:n parhaat joukkueet
Le Liguen parhaat tilastot

Le Liguen parhaat tilastot

Liigassa on ollut useita voittajia PSG:n ja Saint-Étiennen 20 voiton lisäksi. Marseillella on yhdeksän mestaruutta, Monacolla ja Nantesilla kahdeksan pokaalia; Lyonilla on seitsemän mestaruutta ja Bordeauxilla kuusi voittoa. Muut voittajat ovat; Reims 6:lla, Nice ja Lille 4:llä. Lensillä, Montpellier'llä ja Strasbourgilla on kullakin yksi nimike.

PSG:llä on eniten pisteitä yhdessä kampanjassa, 96 pistettä kaudella 2015/16. Silti joukkue jakaa Monacon eniten voittoja kaudella, 30, kaudella 2015/16 ja 2016/17. Saint-Étiennellä on eniten kotivoittoja kauden aikana, 19, jolloin se lopetti kauden 1974/75 voittamattomana kotonaan. PSG:n 15 vierasvoittoa kaudella 2015/16 on edelleen liigan ennätys. Kaudella 2018/19 PSG:llä oli 14 ottelun voittoputki, mikä on liigaennätys.

Eniten esiintymisiä on Mickaël Landreau, joka pelasi 618 ottelua vuosina 1997–2014. Landreau edusti Nantesia, PSG:tä, Lilleä ja Bastiaa. Delio Onnis on Le Liguen ennätysmaalintekijä 299 maalillaan.

Le Ligue -joukkueet Euroopan kilpailuissa

Ranskalaiset joukkueet eivät ole menestyneet Mestarien liigassa. Marseille on ainoa haltija, joka voitti cupin vuonna 1993. Joukkueilla on kuitenkin ollut merkittäviä suorituksia kilpailussa, kun PSG pääsi finaaliin vuonna 2020. PSG ja Monaco pääsivät myös semifinaaleihin vuonna 2021 ja 2017. Ei, Le Ligue -seura on koskaan voittanut Eurooppa-liigan.

Le Liguen parhaat tilastot
Le Ligue ja Cup -kilpailut

Le Ligue ja Cup -kilpailut

Coupe de France on Ranskan jalkapallon korkein tyrmäys turnaus, jota hallitsee Ranskan jalkapalloliitto (FFF). Se on kaikkien Ranskan ammattilais- ja amatöörijalkapallojoukkueiden käytettävissä, mukaan lukien merentakaisilla divisioonoilla ja alueilla toimivat seurat. Tämä cup järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1917. Le Ligue -kausien välillä turnauksessa käydään säännöllisiä pelejä.

Kun Coupe de France yhdistetään spontaaneihin pariliitoksiin ja yksittäisiin kohtaamisiin, se voi osoittautua haastavaksi huippujoukkueille voittaakseen. Voittaja ansaitsee paikan Eurooppa-liigassa seuraavalla kaudella. Korkeamman tason seurat ovat velvollisia pelaamaan vierasjoukkueena, kun ne pelaavat alemman liigan vastustajia vastaan, kaksi divisioonaa niitä alempana, mikä hyödyttää amatöörijoukkueita. PSG on 14 pokaalillaan kilpailun hallitsevin joukkue.

Trophée des Champions on vuosittainen ottelu, jossa ovat mukana Le Liguen mestarit ja Coupe de Francen voittajat. Se on samanlainen kuin supercupit, jotka ovat suosittuja monissa muissa Euroopan liigoissa.

Le Ligue ja Cup -kilpailut
Ligue 1:n historia

Ligue 1:n historia

Le Ligue perustettiin vuonna 1932 nimellä National, mutta vuoden kuluttua se muutettiin Division 1:ksi. Se toimi tällä nimimerkillä vuoteen 2002 asti, jolloin se muutti nimensä nykyiseksi. Saint-Étienne ja PSG ovat Ranskan menestyneimmät seurat kymmenellä liigamestaruudellaan. Eniten peräkkäisiä mestaruuksia kerännyt seura on Lyon. Vuodesta 2002 vuoteen 2008 joukkue oli pysäyttämätön ja voitti seitsemän titteliä peräkkäin.

PSG on myös ollut hallitseva viime vuosina, sillä se on nappannut kahdeksan mahdollisesta yhdestätoista pokaalista vuodesta 2012 lähtien. Marseille omistaa liigaennätyksen useimpien eliitin kausien aikana, 71. PSG ylläpitää liigaennätystä jatkuvissa liigaotteluissa, 47 kampanjassa vuodesta 1974 vuoteen 1974 asti. nyt. Nantes pitää hallussaan pisimmän tappiottoman sarjan ennätystä yhden kauden aikana, 32 peliä ja vähiten tappioita, 1 ottelu, kaudella 1994/95.

Nantes pitää hallussaan myös merkittävimmän jakson ennätystä ilman kotitappiota. Joukkue pelasi 92 ottelua häviämättä toukokuusta 1976 huhtikuuhun 1981. PSG on nykyinen mestari, sillä se on voittanut kauden 2021/22 kampanjan. Ulkomaalainen AS Monaco on voittanut liigan useaan otteeseen. Monacon osallistuminen liigaan tekee siitä rajat ylittävän kilpailun.

Ligue 1:n historia
Parhaat Le Liguen vedonlyöntikertoimet

Parhaat Le Liguen vedonlyöntikertoimet

Jalkapallo on yksi jännittävimmistä urheilulajeista pelata uhkapelaamista, ja vedonlyönti Ranskan liigassa ei ole poikkeus. Le Liguen jännitystaso on verrattavissa muihin Euroopan huippusarjoihin. Le Liguessa on erilaisia vedonlyöntivaihtoehtoja, joista jokaisella on ainutlaatuiset olosuhteet. Näiden näkökohtien toiminnan ymmärtäminen voi auttaa vedonlyöjiä päättämään, missä panostaa.

Rahalinja

A Moneyline-veto ennustaa, kumpi kahdesta Le Ligue -joukkueesta voittaa ottelun suoraan jalkapallossa. Jokaiselle joukkueelle on määritetty kertoimet. Kilpailijoille maksetaan valinnan perusteella. Tämä on yleisin Le Ligue -tori, joka on saatavilla missä tahansa online-vedonvälittäjässä. Huippuseuroilla on pienemmät kertoimet, kun ne kohtaavat pienempiä seuroja.

Yli alle

Jokaisella online-urheiluvedonlyöntisivustolla yli/ali-veto on panos maalien kokonaismäärään. Kun joku uskoo, että ottelu on yli/alle tietyn kokonaissumman, hän asettaa panoksensa. Yli 3,5 maalia tarkoittaa, että ottelun aikana tulee tehdä vähintään neljä maalia. Mikä tahansa tätä pienempi johtaa vedon menettämiseen. Alle 3,5 maalia tarkoittaa, että molempien joukkueiden tulee tehdä yhteensä enintään kolme maalia. Mikä tahansa enemmän kuin tämä johtaa vedon menettämiseen.

Levitystä vastaan

Tämäntyyppinen uhkapeli sisältää pisteiden vähentämisen ja pisteiden myöntämisen altavastaajalle. Hajautus viittaa pisteiden/maalien eroihin. Monacon leviäminen voi olla +1,25 ja Lensillä -1,25 pelissä. Objektiivia suosii -1,5 maalia, mikä tarkoittaa, että heidän täytyy voittaa tai tasapeli yhdellä maalilla. Kaikki tätä pienempi tarkoittaa vedon häviämistä.

Varaukset ja muut markkinat

Pelaajat voivat myös panostaa koko pelin, joukkueen tai pelaajan kokonaisvarauksiin saadakseen kortin. Myös potkurivedot ovat samanlaisia kuin muissa urheilulajeissa. Yksilöt voivat lyödä vetoa kaikesta, mitä voi tapahtua pelin aikana, kuten kuka tekee ensimmäisen maalin tai kuinka ottelu päättyy. Parlay-vedot ovat yleisiä myös tavallisten Le Liguen vedonlyöjien keskuudessa. Tällainen vedonlyönti edellyttää useiden vetojen asettamista yhdelle lipulle.

Parhaat Le Liguen vedonlyöntikertoimet
Parhaat vedonvälittäjät, jotka lyövät vetoa Le Liguesta

Parhaat vedonvälittäjät, jotka lyövät vetoa Le Liguesta

Valitsemalla parhaat vedonlyöntisivustot vetojen tekeminen on menestyneen Le Liguen vedonlyöjän kriittisin osatekijä. Valittu online-vedonvälittäjä päättää, kuinka lyödä vetoa Le Liguesta ja mistä panostaa. Myös online-vedonvälittäjällä on merkittävä ja suora vaikutus yksilöiden kokonaiskokemukseen.

Tästä syystä on erittäin tärkeää valita Le Ligue -urheiluvedonlyönti, joka sopii sinulle ja säilyttää kaikki arkaluontoiset henkilötietosi turvassa. Seuraavat ovat joitain parhaita Le Ligue-vedonlyöntisivustoja verkossa: Betsson, Betsafe, Dafabet, Betmaster, Unibet, Parimatch, 22Bet ja Megapari kaikkien parhaiden vedonvälittäjien joukossa.

Parhaat vedonvälittäjät, jotka lyövät vetoa Le Liguesta
About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen