Kuinka lyödä vetoa kohteesta Premier League vuonna 2024

Englannin Valioliiga, joka tunnetaan yleisesti nimellä Valioliiga, erottuu joukosta maailman suurin ja suosituin jalkapalloliiga ja katsotuin urheilutapahtuma. Kaksikymmentä joukkuetta muodostaa tämän liigan ja kilpailee koti- ja vieraspeleissä. Kauden aikana on yhteensä 380 peliä, jotka tarjoavat parhaat online-vedonvälittäjät, joissa on monia vedonlyöntitapahtumia. Valioliiga toimii putoamis- ja nousupohjalta.

Yli miljardi kotitaloutta katselee sen otteluita kaikkialla maailmassa. Myös online-urheiluvedonlyönnin harrastajat seuraavat liigaa innokkaasti. Tämä liiga isännöi monia merkittäviä managereita, joukkueita, tähtiä ja kansainvälisiä jalkapallokenttiä.

Kuinka lyödä vetoa kohteesta Premier League vuonna 2024
Eeva Virtanen
WriterEeva VirtanenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Valioliigan muoto

Valioliigan muoto

Kilpailu alkaa elokuussa ja kestää toukokuuhun asti. Jokainen seura kohtaa kaikki muut, sekä kotona että vieraissa kauden edetessä. Voitosta joukkue saa kolme pistettä ja tasapelistä yhden pisteen. Kun kausi päättyy, eniten pisteitä saanut joukkue voittaa mestaruuden.

Kun kaksi joukkuetta päättää kauden yhtä suurella pisteellä, niiden maaliero määrittää heidän sijoituksensa liigassa. Jos joukkueilla on identtiset maalierot, niitä käytetään tehtyjen maalien perusteella. Jos nämä joukkueet ovat edelleen erottamattomia, niillä on sama sijoitus taulukossa.

Kuitenkin, kun joukkueet ovat tasan huipulla, voittajan selvittämiseen käytetään heidän vastakkaisia pelejä, ja kun se ei riitä erottamaan heitä, he pelaavat kauden jälkeisen pelin voittajan selvittämiseksi.

Valioliigan muoto
Fanit ja erinomaiset stadionit

Fanit ja erinomaiset stadionit

Tällä liigalla on joitain maailman innostuneimmista ja omistautuneimmista faneista. Se menee kuitenkin syvemmälle kuin intohimo. Vaikka otetaan huomioon seurat, jotka viettävät suurimman osan kaudesta putoamisvyöhykkeellä, vaikka heidän seuransa tulokset ovat huonot, fanit tulevat silti jokaiseen peliin ja huutavat joukkueensa kiitosta.

Fanien ei tarvitse matkustaa kauas liigassa löytääkseen ensiluokkaisia stadioneja. Nämä stadionit tarjoavat upeat istuimet, näkymät ja mukavuuden. Lisäksi joukkueilla on erinomaiset pelikentät pelata jalkapalloa läpi kauden.

Kymmenen parasta Englanti Valioliigaseuroilla on mahtavia kotistadioneja aina ikonisista, kuten Old Traffordista ja Anfieldistä, futuristisiin stadioneihin, kuten Arsenalin Emirates. Jopa pienten seurojen stadioneilla on upeat suunnittelut, jotka on usein rakennettu korkeiden standardien mukaan.

Pelit televisioidaan suorana ja fanit odottavat niitä innokkaasti. Globaalien lähetysoikeuksien tuotto on huomattava. Valioliigasta ainutlaatuisen tekee kuitenkin se, että tulot jakautuvat tasaisesti 20 seuran kesken.

Fanit ja erinomaiset stadionit
Valioliigan huippujoukkueet

Valioliigan huippujoukkueet

Jotkut parhaista, vaativimmista ja arvokkaimmista urheiluseuroista kilpailevat liigassa. Jokaisella planeetan mantereella on yksi näistä klubeista.

Liverpool Football Club

Joukkue on kasvattanut sarjan parhaita pelaajia ja on suosittu keskuudessa online-urheiluvedonlyöntioperaattorit. Valioliigassa he eivät kuitenkaan ole olleet hallitsevia. Liverpoolin ainoa mestaruus tuli kaudella 2019/20. Tämä oli fantastinen kausi, jossa he saivat kauden eniten voittoja 32:lla. He päätyivät myös 18 pisteellä toiseksi tulleen Manchester Cityn edelle.

Manchester City

Joukkue on menestynyt eniten viimeisen kymmenen vuoden aikana. City on voittanut kuusi mestaruutta, joista viimeisin on kausi 2021/2022. Lisäksi seuralla on ennätys liigan suurimmasta voittomarginaalista. Kaudella 2017/18 toiseksi sijoittunut Man United oli kauden lopussa 19 pistettä Man Cityä jäljessä.

Chelsea Football Club

Lontoossa sijaitseva klubi on myös yksi menestyneimmät joukkueet Valioliigassa. Chelsealla on viisi Valioliigan mestaruutta. Joukkueen viimeisin voitto tapahtui kaudella 2016/17.

Arsenal Football Club

Lontoossa toimiva joukkue tunnetaan parhaiten kaudestaan 2003-2004, jonka aikana se pysyi voittamattomana. Joukkueen pelit pelataan Emirates Stadiumilla, johon mahtuu noin 60 000 ihmistä.

Tottenham Hotspurs

Tottenhamilla ei ehkä ole yhtä paljon menestystä kuin muilla kuudella suurella seuralla voitettujen mestareiden osalta. Heidän äskettäin tekemänsä parannukset antavat heille kuitenkin varmasti tittelin. Lisäksi heillä on Harry Kane, liigan tällä hetkellä tappavin hyökkääjä.

West Ham United

Seuran Boleyn Ground, jossa he pelasivat kotiottelunsa vuoteen 2016 asti, oli hyvin tunnettu. Myöhemmin he muuttivat Lontoon stadionille, jossa he tällä hetkellä sijaitsevat. Seura on voittanut FA Cupin kolme kertaa. West Ham pelasi hyvin Eurooppa-liigassa kaudella 2021/22. He kuitenkin putosivat välierissä.

Valioliigan huippujoukkueet
Valioliigan parhaat tilastot

Valioliigan parhaat tilastot

Man United on liigan menestynein joukkue. Legendaarisella Old Trafford Stadiumilla kotiottelunsa pelaava joukkue on voittanut Valioliigan kolmetoista kertaa. Ne tunnetaan myös nimellä Red Devils, ja he ovat voittanut tittelin kolme peräkkäistä kautta kahdesti. Sir Alex Fergusson, toiseksi pisin manageri Arsenalin Arsene Wengerin jälkeen, oli vastuussa suurimmasta osasta heidän menestyksestään.

Arsenal pitää hallussaan eniten peräkkäisiä liigavoittoja. Kauden 2003/04 joukkue kutsuttiin tapahtumassa "The Invincibles". Se oli kuitenkin heidän viimeinen liigan voitto tähän mennessä. Arsenal on voittanut neljätoista FA Cupin mestaruutta, mikä tekee siitä joukkueen menestyneimmän joukkueen kilpailua. Viimeisin titteli myönnettiin vuonna 2020.

Valioliigan seurat Euroopan kilpailuissa

Liverpool on Euroopan menestynein englantilainen joukkue. He ovat voittaneet kuusi mestaruutta, viimeisin kaudella 2018-19. Voitto oli lohdutuspalkinto heidän tappiolleen Real Madridille edellisen kauden finaalissa. Chelsea on voittanut cupin kahdesti ja Manchester United kolme kertaa.

Muut tilastot

Gareth Barry on pelannut eniten otteluita liigassa, yhteensä 653 kertaa uransa aikana. 123 keltaisella kortilla hän on myös eniten keltakortteja saanut pelaaja. Alan Shearer on kaikkien aikojen paras maalintekijä, kun taas Ryan Giggsin syöttöennätys on 162. Petr Cechillä on ennätys eniten puhtaissa peleissä 202:lla, jotka hän ansaitsi pelatessaan Chelseassa ja Arsenalissa. Richard Dunne on edelleen ennätys punaisen kortin saaneeksi pelaajaksi 8 kortilla.

Valioliigan parhaat tilastot
Liiga- ja Cup-kilpailut

Liiga- ja Cup-kilpailut

Liigan edetessä Valioliigan joukkueet kilpailevat Euroopan liigassa, League Cupissa ja FA Cupissa. Joukkue, joka voittaa UEFA Super Cup kilpailee myös FIFA Club World Cup. Näin ollen kaikissa Valioliigan urheiluvedonlyönnissä on koko kauden ajan erilaisia vedonlyöntimahdollisuuksia.

Neljä parasta joukkuetta kauden päätyttyä pääsee seuraavan Mestarien liigan lohkovaiheisiin. Viidenneksi sijoittuva seura pääsee Eurooppa-liigaan.

Kuitenkin, kun League Cupin tai FA Cupin voittajat pääsevät Mestarien liigaan, kuudenneksi oleva joukkue, joka ei ole päässyt Eurooppa-liigaan, kutsutaan kilpailemaan siinä. Fanit voivat lyödä vetoa joukkueista, joiden he ennustavat saavansa nämä kolikkopelit parhaiden urheiluvedonlyöntiverkkopalvelujen tarjoajien kautta.

Seitsemäs sija oikeuttaa joukkueen vastikään perustettuun Eurooppa-konferenssiliigaan. Lisäksi Liigacupin mestari etenee Eurooppa-konferenssin pudotuspeleihin.
Kolme alimmalla sijalla olevaa joukkuetta putoaa toiseksi divisioonaan, The Championshipiin. Heidän tilalleen tulee kolme MM-sarjan joukkuetta, jotka pääsevät nousuun.

Liiga- ja Cup-kilpailut
Valioliigan historia

Valioliigan historia

Liigan perustivat vuonna 1992 huippuluokan seurat hyödyntääkseen tuottoisia televisiooikeussopimuksia päätettyään erota jalkapalloliigasta.

Viisikymmentä joukkuetta on osallistunut kilpailuun, ja Brentford FC on viimeisin liittynyt kaudella 2021/22. Man United, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Everton ja Tottenham ovat olleet liigassa sen alusta lähtien.

Seitsemän eri seuraa on voittanut liigan sen perustamisen jälkeen. Man United, jolla on kolmetoista pokaalia, on menestynein. Joukkue hallitsi turnausta 1990- ja 2000-luvuilla ja voitti yksitoista mestaruutta. Muut ovat Blackburn Rovers, Chelsea, Arsenal, Leicester City, Man City ja Liverpool.

Thierry Henry ja Allan Shearer olivat suosituimpia pelaajia tänä aikana. Valioliigaa koristavat nämä tunnetut ja loistavat pelaajat. 260 maalillaan Shearerillä on edelleen ennätys eniten tehdyistä maaleista Valioliigan historiassa.

Ennen eläkkeelle jäämistään vuonna 2006 Shearer pelasi Blackburn Roversissa ja Newcastle Unitedissa. Henry pelasi Arsenalissa 285 ottelussa, joissa hän teki 175 maalia ja auttoi 74 kertaa. Hän oli maalintekijä sekä huijari poikkeuksellisen nopeasti.

Valioliigan historia
Vedonlyönti Valioliigan vedonlyöntikertoimet

Vedonlyönti Valioliigan vedonlyöntikertoimet

Valioliigan otteluissa ei ole helppoa lyödä vetoa. Kun niin monta korkean tason joukkuetta on juuttunut yhteen divisioonaan, luotettavan EPL-vedonlyöntistrategian rakentaminen on kriittistä. Kodin etu on yksi tärkeimmistä huomioon otettavista tekijöistä. Joukkueet pelaavat paremmin kotistadionillaan, kun niiden fanit kannustavat heitä. Siksi vedonlyöjien on oltava kiinnostuneita siitä, kuinka lyödä vetoa Valioliigasta, sillä jopa parhaat joukkueet saattavat kamppailla matkustaessaan.

Rahalinja

Moneyline on suosittu ja yksinkertainen tapa panostaa monille Valioliigan vedonlyöjille. Pelaajien on valittava yksi joukkue toisen sijaan Moneyline-vedossa. Olettaen, että Chelsea pelaa West Hamia, ja he uskovat Chelsean voittavan. Yksi voittaisi heidän Moneyline-veto kun Chelsea voittaa. Vastaavasti yksi menettää Moneyline-panoksensa, kun West Ham voittaa.

Yli alle

Tämäntyyppinen vedonlyönti edellyttää, että ihmiset asettavat panoksen pelin aikana tehtyjen maalien kokonaismäärään. Esimerkiksi, kertoimet peliin Liverpoolin ja Arsenalin välillä voi olla 4.5. Jos panostaa OVER-peliin, pelin on tehtävä vähintään viisi maalia, jotta tämä veto voi voittaa. Jos veto on UNDER, tehtyjen maalien kokonaismäärän on oltava neljä tai vähemmän, tai yksi menettää rahansa.

Tasoituskertoimet liigapisteille

Joukkueelle, jonka odotetaan voittavan liigan, annetaan yleensä 0 pistettä putoamishakenejille, joiden pistemäärä on yleensä +40 pistettä. Kunkin seuran kokonaispisteet lisätään tasoituson kauden päätyttyä. Joukkue, jolla on eniten yhteispisteitä, voittaa nämä markkinat.

Varausmarkkinat

Pelissä, joissa on tiukka erotuomari, vetoaminen holtittomien pelaajien varalta on yleistä. Kauden aikana myönnetään useita kortteja. Tästä syystä tämä veto on loistava valinta vedonlyöjille.

Vedonlyönti Valioliigan vedonlyöntikertoimet
Parhaat vedonvälittäjät Valioliigan vedonlyöntiin

Parhaat vedonvälittäjät Valioliigan vedonlyöntiin

Melkein jokainen online-vedonvälittäjä maailmassa tarjoaa Premier League -vedonlyöntimarkkinoita. Kauden aikana pelataan 380 ottelua, mikä antaa pelaajille runsaasti vaihtoehtoja. Jokainen Englannin Valioliigan ottelu tarjoaa lukuisia vedonlyöntivaihtoehtoja suurelle yleisölle. Valioliigasta on tarjolla useita markkinoita vedonvälittäjän online-sivustot.

Pelaajat voivat pelata muun muassa spreadillä, live-otteluilla ja futuureilla. Valioliigassa oikean vedonlyöntisivuston valitseminen on ratkaisevan tärkeää. Johtavia vedonvälittäjiä, jotka löytävät erinomaisia Valioliigan kertoimia, ovat Megapari, Unibet, William Hill, 1xBet, 22Bet, Parimatch ja BetWinner, monien muiden joukossa.

Parhaat vedonvälittäjät Valioliigan vedonlyöntiin
About the author
Eeva Virtanen
Eeva Virtanen
About

Eeva, suomalaisen sisun ja verkkopelaamisen intohimon saumaton yhdistelmä, määrittelee uudelleen online-kasinokokemuksen suomalaisille. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on luonut oman lokeronsa kasinosisällön paikallistamisessa.

Send email
More posts by Eeva Virtanen